Ooo 10 yıl mı ben kendime ne yapmışım ozaman 1 yıl arayla 2 sezeryan ben bi 20 yil orada agirlik hissedicem demek!!!!!!10 yil olacak neredeyse daha gecen yil dikiş bolgesinde ki hissizlik gecti : ))kolaymi 7 kat kesilip 5 kat dikildi.
Kendi videomu izlemistim bence 3 yil yerimden kalkmasam yeridir demistim : )
Belki farklidir kisiden kisiye.ama hisszilik cevremde herkeste uzun zaman surdu.Ooo 10 yıl mı ben kendime ne yapmışım ozaman 1 yıl arayla 2 sezeryan ben bi 20 yil orada agirlik hissedicem demek!!!!!!
Hissizlik kismina gecemedim ben hala :) 1 ay oldu hala karın bölgemde tas var gibi10 yil olacak neredeyse daha gecen yil dikiş bolgesinde ki hissizlik gecti : ))kolaymi 7 kat kesilip 5 kat dikildi.
Kendi videomu izlemistim bence 3 yil yerimden kalkmasam yeridir demistim : )
Belki farklidir kisiden kisiye.ama hisszilik cevremde herkeste uzun zaman surdu.
Normal dogum hic istemedigim halde sirf o sebeple acaba simdi normal mi yapsam diye dusunmuyor degilim.
Bende sabırsızlaniyorum artik iyiyim demek icin su karnimdaki uyusuklukmu agirlikmi neyse gecer ins bir an önceHaftaya 3 ay olacak. Ameliyat yerimde ara ara ağrı oluyor. Uyuşukluk ilk zamanlar bütün karnımda vardı şimdi az bir yerde. Senin de çok yeni daha. Kendimi çok yormazsam ameliyat olmamış gibiyim şu an.
Etrafimda sezaryan olup 1 haftada iyi olanlari görünce kendimde mi var sorun diye düşünüyorum herkesin bünyesi farkli iste4 aylik oldu agir bişey kaldırmaya kalsam halâ ağrım olur.
Endişe etmeyin zamnla azalır daha çok yeni
Bu gidisle ben sizin gibi olurum annemler var yanimda 1 aydir herseyi onlar yapiyor tek kalinca bakalim neler bekliyor beni ama dogumunda normali en guzeli zor bile olsaO uyuşukluk hep kalacak sanırım 3 ay olacak 17 aralıkta hala karnım acıyo ve uyuşuk ondan geçtim hala bir düzen kuramadim bakamiyorum bebeğe alışamadım benim gibi olan var mi
Ya etrafimdaki hemen iyi olan arkadaslari görünce bende iyi olurum sandim ama malesef yanıldım bende ayni donerken felan zorlaniyorum kalkarken oyle anlasilan zaman gecmesi lazımHala derken ? 1ay anca olmus dogum yapali hele bi dur. Benim ayaga kalkmam soyle rahatca oturup kalkmam yatmam, yattigim yerde donebilmem 2 ayi bulmustu ..2ay boyunca tek yone yatabilmistim mesela.,sagima yatamiyordum .. hep birileri kaldrirdi oturamazdim kendim falan. Kaynar su dokulmuscesine bi sanciyla mahvolurdum...
Dogum yapali 1yil oldu smdi. Su an iyiyim..
Ha su hantalligi ne zaman attin da rahaaatca hareket ettin dersen 6.aydan sonra ..
Daha bismillah; tabi o ağırlık, hassasiyet ve hissizlik yaşanacak bir süre.
Hatırlamıyorum ben ne kadar zaman aldı o ağırlık hissinden kurtulalı ama ilk 1-2 ay içinde geçmemişti.
Bir buçuk yıl oldu, hala sezaryen kesiğinin olduğu yer hissiz gibi (Tabi ilk baştaki kadar değil).
Zamanla geçecek.
Ben de ameliyata girmeden once kk da cok okudum eve gidince supurge tutanlari temizlik yapanlari ..haaa iyiymis yaa o zaman cok kolaymis diyordum...Ya etrafimdaki hemen iyi olan arkadaslari görünce bende iyi olurum sandim ama malesef yanıldım bende ayni donerken felan zorlaniyorum kalkarken oyle anlasilan zaman gecmesi lazım
Evet 18 sene sonra 2.oglumla bende bunu ogrendim acı esigim düşükmüş hastanede bende yürüdüm oh dedim kolaymis sezaryan ilk dogumum normaldi zordu o da bu iyiymis demiştim ama eve geldim ha bugun iyi olcam ha yarin baktim gecmiyor duzelmiyor hala sagima soluma donerken kalkerken zorlaniyorum zamanla duzelirim ins bendeBen de ameliyata girmeden once kk da cok okudum eve gidince supurge tutanlari temizlik yapanlari ..haaa iyiymis yaa o zaman cok kolaymis diyordum...
Hastanede gecirdigim geceyi ne sen sor ne ben soyleyeyim.. bebek agliyo bi yandan,ben aglyorum bi yandan. Salya sumuk kirmizi bi suratlayim aglamaktan. Agri kesici igneler ise yaramiyoe cok fenayim kiprdayamyorum. Igne yapmalari icin soyle azicik yan bile donemyorum.. bol sivi icmen gerek dediler su icmeye korkuyorm cunku kalkp isemem gerekicek ben dogrulamiuorum bile.. o at kadar yuksek hastane yatagindan inip tekrar yatmak..bebege mi bakiym kendime mi.. annem olmasa napardim acaba.Kadin wc.ye goturdu klozetin sifonunu bile o cekti kalkinca arkama donup onu bile cekemedim cunku. Ic camasirimi bacagimdan cekemedim annem yapti..
O gece hic uyku uyuyamadim...
Eve geldim cok zorlandim. Bir de oksuruk vardi bende. Oksurmeye korkuyordm zonkluyodu dikisler. Kaynar su dokulmus gibi yaniyordu. Cidden bisey doktum sanmistim kac kere..Sonra oksuruge care buldum ama dikisleri zorlamisim. Kontrole gitrigimde doktoruma dedim ben mahvoldum galiba dikisim acildi bisey oldum iylesemyorum diye. zorlamjssin ama hemen oyle acilmaz duruyo tamam korkma iylesirsin demisti...
Sonra ZAMAN gectikce duzeldim.. sen de duzelirsin kendini milletle kiyaslamam ben hastanedeyken millet patir patir koridorda yuruyordu ben dogrulamiyordum.hemsire geldiginde yan donemiyordum igne icin.. Agladigim icin basima hemsire ordusu toplaniyodu bi de. Sen niye kalkamyosun cok nazlisin falan diyorlardi... demekki aci agri esigim dusukmus ben cok zorlanmistim..
Insallah duzelicez daha da.. bebeginiz kac aylik simdi..Evet 18 sene sonra 2.oglumla bende bunu ogrendim acı esigim düşükmüş hastanede bende yürüdüm oh dedim kolaymis sezaryan ilk dogumum normaldi zordu o da bu iyiymis demiştim ama eve geldim ha bugun iyi olcam ha yarin baktim gecmiyor duzelmiyor hala sagima soluma donerken kalkerken zorlaniyorum zamanla duzelirim ins bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?