Sezaryen Doğumla Bebeğini Kaybedip, Tekrar Bebek Sahibi Olanlar

Aminnn canım... Rabbim sana daha tatlısını nasip etsin inşallah :)

Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Umarım her şey yolundadır hepiniz için :) Uzun zamandır haberleşemiyoruz sizinle??

Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Umarım her şey yolundadır hepiniz için :) Uzun zamandır haberleşemiyoruz sizinle??
11. Haftaya girdik canım her kontrole gittiğimde doktorun bak kalbi atıyor dediğini duyuyorum başka birsey duymuyorum mide bulantılarım azaldı epey kokulara karşı hassasiyetim var bi, sıcaklardan bunalıyorum birde sen nasılsın nasıl gidiyor seninde

O his hareketlerini hissedene kadar devam edecek biliyor musun? Kontrole kadar acaba kalbi atıyor mu diye sürekli yiyiyorsun kendini. Hareketlerini hissetmeye başlıyorsun bu defa da hareketlerini saymaya başlıyorsun. Sürekli ona odaklanıyorsun. Uzun süre hareket etmeyince endişelenip, doktora koşuyorsun... Kucağımıza alana kadar da hep böyle geçecek sanırım bizim gebeliğimiz. Telaş etmeyeyim diyorum ama elimde değil. Rabbim hepimizin içine ferahlık versin inşallah...

Bulantılarının geçmesine sevindim :) Koku hassasiyetin de bir kaç haftaya geçer inşallah. Benim öyle olmuştu, bulantılarım bittikten bir iki hafta sonra o hassasiyet de geçmişti...

bulantıların erken geçmiş maşallah. benim hala devame diyor neredeyse. bende hala hareketlerini hissetmedim ve bu beni stres sokuyor. cumartesi doktora gideceğim inşallah bir sıkıntı yoktur.

Bazen o kadar kötü hissediyorum ki bom boş hissediyorum kendimi acaba bişey mi oldu olacak diye sonra da diyorum ki olursa da Rabbimin vardır bi bildiği elimizden gelmiyor hiç birsey dediğin gibi Rabbim içimize ferahlık versin

Benim de 6 haftalik oldu bu hafta cok stresliyim kizlar surekli kanama lekelenme yasadim bir gun hastanede kaldim simdi progestan kullaniyorum annemdeyim hic kaldirmiyor beni yatiyorum.Bu kadar sıkıntiya ragmen gordum bebegimin kalp atisini o bana yeter.dua edin kizlar tutunsun bana kuzum

İnşallah tutunur canım Rabbimin izniyle bişey olmaz bende 11 haftalığım lekelenmelerim çoktu benimde şükür gecti seninki de geçer cok stres yapma zararlı bebeğede dualarım seninle canım

İnşallah minik mucizen tutunacak sana sımsıkı annesi. Sen yeter ki stres yapmamaya çalış. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

maşallahh. bizde iyiyiz şükür. cumartesi gittim doktora..büyümüş birazcık :)

Büyüsün bıdık, büyüsün :) Cinsiyeti ile ilgili herhangi bir şey söyledi mi? Yoksa öğrenmek istemediniz mi canım? Neden bilmiyorum bana kız gibi geliyor, tabii yanlış da hissedebilirim...

Büyüsün bıdık, büyüsün :) Cinsiyeti ile ilgili herhangi bir şey söyledi mi? Yoksa öğrenmek istemediniz mi canım? Neden bilmiyorum bana kız gibi geliyor, tabii yanlış da hissedebilirim...
öğrenmek istemedik canım. şimdilik böyle bakalım fikrimiz değişirse nasılsa belli ne olduğu :) hiç merak etmiyorum biliyormusun. belkide bi öncekinde çok kız istediğim ve erkek olduğunu duyduğumda üzüldüğüm için bilinçaltımda kendime ceza veriyorum. ama gerçekten hiç merak etmiyorum. ilk öncelik sağlıkla kavuşmak, uzun ömürle inşallah.

İnşallah canım benim. O günleri göreceğiz hep birlikte inşallah. Kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım... Bu arada erken doğum olasılığına karşı benim bebeğe kilo aldıran şeyler yemem lazım. Size de bir kaç önerim var. Muz, ceviz, yeşil mercimek, yeşil mercimekli bulgur pilavı bebişe çok kilo aldırıyormuş. Ben yarından itibaren başlıyorum bunları yemeye :)

CANIM kaşar peyniri süt armut da çok kilo aldırıyor benim oğlum 4 kilo 10 gramdı o da son ayda az yedim yoksa 5 kilo olurdu öyle güzel besleniyordum ki

evet muz kilo aldırıyo, bir de kaşar peyniri diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…