- Konu Sahibi BlackandBlack
-
genelde 32 de bırak diyorlar ama 34 e kadar da kullandıran var. doktora danış istersen yine de.eğer 38 gibi alcaksa 34 e kadar kullan diyebilir.Kızlar yaa doktor ben demeden bırakma dedi ama çok araştırdım ve coraspin bıraktım ben bugün 32 den sonra bebeğin kalbini etkiliyomus clexana devam ediyorum
evet diğertürlüsü nasıl olacaktı bilemiyoruz tabi. ama Rabbim ÖMÜR verseydi yaşarlardı. ama yine de çok kızıyorum gerçekten.bugün gazetede okudum, yurtdışında 2 bebeğe oksijen verecekleri yerde kahkaha gazı vermişler, bir bebek ölmüş, diğerinin de durumu ağırmış, bak işte görüyormusun. sapasağlam doğmuş bebek. kaderi yokmuş, ömrü yokmuş, tamamen hastane doktor hemşire hatası ama sonuç değişmiyor işteBiliyor musun canım benim bebeğimin bir de son 2 NST'si bu şekilde. Bebeğim tam 15 gün savaşmış benimle kalmak için... Ama olmadı, ne yapalım... Evet Dr ihmaliydi ama belki de kucağımıza aldıktan sonra kaybedecektik ya da kaybetmek kaderimizde yazılı olduğu için Rabbim bize bu Dr.ları seçtirdi...
Aynen öyle canım. Rabbim ömür yazmamış meleklerimize... Dua edelim de karnımızdakilere ömür yazmış olsun... Rabbim aynı acıyla sınamasın bir daha bizleri...evet diğertürlüsü nasıl olacaktı bilemiyoruz tabi. ama Rabbim ÖMÜR verseydi yaşarlardı. ama yine de çok kızıyorum gerçekten.bugün gazetede okudum, yurtdışında 2 bebeğe oksijen verecekleri yerde kahkaha gazı vermişler, bir bebek ölmüş, diğerinin de durumu ağırmış, bak işte görüyormusun. sapasağlam doğmuş bebek. kaderi yokmuş, ömrü yokmuş, tamamen hastane doktor hemşire hatası ama sonuç değişmiyor işte
genelde 32 de bırak diyorlar ama 34 e kadar da kullandıran var. doktora danış istersen yine de.eğer 38 gibi alcaksa 34 e kadar kullan diyebilir.
inşallahh inşallah.AMİNAynen öyle canım. Rabbim ömür yazmamış meleklerimize... Dua edelim de karnımızdakilere ömür yazmış olsun... Rabbim aynı acıyla sınamasın bir daha bizleri...
Y yazmasioyali canım nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik? Her şey yolundadır umarım... :)
Çok şükür kuzum daha iyiyim sanki 40 gün falan kaldı doğuma inşallah gece uykularım kalmadı ama olsun alisiyorum :) siz nasılsınız bal oğlan nasıl?
Çok şükür canım, biz de iyiyiz. Oğluş tepik atıp duruyor işte :) Aman iyi olun, çok şükür. Kaçıncı haftadasınız siz şimdi canım? Aspirini bıraktın mı?
Korse giydim ben ama sezaryenden 2 hafta sonra falan giymeye başladım. Zaten çok da giyemedim çünkü korseyi biraz büyük almışım. Ablam da giymişti ama onda peki işe yaramadı. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor canım..
aman aman o tepikler hep olsun :) 33 olduk canım aspirini arada bi atıyorum yaa doktor bırakma dedi clexan a devam ediyorum .. bi korse aldim bi denerim çok pahalı bişey değil zaten medicalcilerde falan satiliyo da 200 lira falan zaten bebegimi kaybetmisim millet bide aa karnin cok kalmis bilmem ne konusup durdular nasil sinir olmustum insallah toparlar bu kez
Kızlarr uçağa binmek sakıncalı değildir dimi. Normalde hamileler için sıkıntı yok sma iğne filan kullanıyoruz ya ne bilim aklım takıldı doktora so
doktora sordun mu peki. bende sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da, annem aklımı karıştırdı, iğne kullanıyorsun sor filan diye. denizi sormuştum gir demişti de uçak aklıma gelmemişti.Canım ben geçen İzmir'e ailemin yanına gittim, geldim uçakla. Valla büyük rahatlık. Araba, otobüs falan sakın deneme uzun yolculukta. Zaten bizim için de iyi değil onlar, sarsıyor çok ister istemez. En rahatı uçak :)
bende hiçç uyuyamıyorum. geceler kabus oldu.. sıcaktan mı hamilelikten mi dicem ama benim daha 4.5 aylık. gece 4-5 kez uyanıyorum. sıcaktan bunalıyorumÇok şükür kuzum daha iyiyim sanki 40 gün falan kaldı doğuma inşallah gece uykularım kalmadı ama olsun alisiyorum :) siz nasılsınız bal oğlan nasıl?
Açıkçası yok canım sormadım, aklıma gelmedi de hem sormak...doktora sordun mu peki. bende sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da, annem aklımı karıştırdı, iğne kullanıyorsun sor filan diye. denizi sormuştum gir demişti de uçak aklıma gelmemişti.
Canım ben ankarada oturuyorum istanbula gidecektik bayramda doktorum uçakla arabayla gidebilirsin demişti bu arada bende iğne kullanıyorum tatil içinde havuza girme ama denize gir demişti arabayla da gidersen saatte bir yürü demiştidoktora sordun mu peki. bende sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da, annem aklımı karıştırdı, iğne kullanıyorsun sor filan diye. denizi sormuştum gir demişti de uçak aklıma gelmemişti.
sağol canım. bizde 3 günlük bi yere gideceğiz de. uçakta tereddüt ettim. bana da doktor deniz havuz girebilirsin ama az kal dedi.Canım ben ankarada oturuyorum istanbula gidecektik bayramda doktorum uçakla arabayla gidebilirsin demişti bu arada bende iğne kullanıyorum tatil içinde havuza girme ama denize gir demişti arabayla da gidersen saatte bir yürü demişti
Rabbim yardımcı olsun canım dualarım seninle az kalmış hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah darısı bizeKızlar nasılsınız bebisler ne alemde?
Bende heyecan tavan yaptı doğuma 3 hafta kaldı inşallah arada bi hafif sancıların oluyo korkuyorum çantayı falan hazırladımdualarinzda beni de unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?