bıçak parmağımın bir tarafından girdi öbür tarafından çıktıKapalı ameliyat yapacağı için 5, 6 ay yeterli bir süre olduğunu söylüyor. Yani ben o süreyi 1, 1,5 seneye de çıkarırım o sorun değil ama çözüm olacak mı bu düşündürüyor.
Elbette oluyordur; fakat bazı gebeler keyfi sezaryen tercih ediyor sözüm onlara.
1 sene olacak... Hala kırmızı ve kabarikNe kadar geçti doğum üzerinden?
Olanlar için çok üzgünüm çokta geçmiş olsun , bende beneğimi kaybettim 7.ayda doğumu sezeyanla yaptım , ama size ve tüm kadınlara tavsiyem hiçbir sıkıntı olmasada yılda bir kez muhakkak doktora görünmeli vajinal ultrasonla baktırılmalı herşeye , tekrar geçmiş olsunDoğumdan sonra 1 kez istedi. Onun dışında genel muayeneye gittim. Hiç bişey söylenmedi ki. Anlamadılar mı yoksa sonradan mı oluştu anlamadım. En son 2 sene önce gittim o zaman da böyle bişey söylenmedi
Vay bee nasıl farketmiyorlar anlam veremiyorum doktor bu insanlar canımızı emanet ediyoruz bi terslik olduğunu nasıl anlamazlar yada hiç suphelenmezler şaka gibi Allah yardımcınız olsun duam sizinle10 yaşında cocuğum. Bu durumun üstüne rahmimin ters olduğunu da öğrendim aynı gün. Bu bile söylenmedi bu zamana kadar. Burada üniversite hastanesi yok maalesef hatta sağlık hizmeti zayıf diyebilirim. Bu işi Ankara'da halledebilirim sanırım
Benden istenen ücret 7 veya 8 bin tutar dendi. Ama bende beni bu kadar korkutan doktora kendimi emanet etmek istemedim. Ayrıca Ankara'daki doktorlardan edindiğim bilgiye göre ameliyat yapılıp yapılmamasına karar vermek için pelvik emarı çektirmek lazımmış. Kas dokusu oluştuysa gebelikte engel olmuyormuş. Ama zar şeklindeyse gebelikte problem yaratabilirmiş ve ameliyat olmak daha sağlıklıymış. Tabi İstmoselin boyutu da önemliymiş. Bu da emarla anlaşılırmış. Ultrasonla boyutu anlaşılmıyormuş.Meraba. Mesajınızı görüncs yazmak istedim. Bug0n dr dan geldim. İstmosel için Ankarada görüşeyim dedim gebelik olsa ne olur olmasa vs. Dr bey bu durumda hamile kalanlarda bazen hiç bşr sıkıntı olmadığını bazende ağrı düşük riski plesantanın o bölgeye yerleşmesi gibi durumlar olacağını söyledi. Benim polibi alan dr o arada bu işlemi yapmamıştı keşje yapsaydı dedi. Para için işte tekrar gel dedi demek ki. Operasyon pahaşı geldi bana şuan veremeyeceğim o kadar ücret. 5 bin 6 bin olsa vercektim ana 15 bin fazla bana. O yüzden biraz erteledim gebelik olsa bilmiyorum nasıl olur
Normal merak etmeyin1 sene olacak... Hala kırmızı ve kabarik
Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun üniversite hastanesinde hocaya görün derim onlar hem çok vakayla denk geldiklerinden hem de eğitimlerinden bence daha profesyonelKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Evet erzurumdan bi tane hoca bulduk. Burada emar çektirip emarla gideceğimYaaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun üniversite hastanesinde hocaya görün derim onlar hem çok vakayla denk geldiklerinden hem de eğitimlerinden bence daha profesyonel
Bence bu süreçte doktor ve hastane araştırın.nokta atışı yaparsınız sonra.Yazın da uygunken gidin şimdi kara kış hastalık iş vs ugrasmayın. Geçmiş olsunTayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığı
Ben belimden emar çekinmiştim orada böyle bişey yazıyor biraz netten baktım c/s skarında incelme diyor. Sezaryen yerinfe sanırım. Onur beye gittim hiç demedi mr vs. Çekin bakalım diye iki türlü de olabilecekleri söyledi. Fiyat makulde. Olmayınca yaptıramadım şimdi. Sizkime gideceksiniz ankara daBenden istenen ücret 7 veya 8 bin tutar dendi. Ama bende beni bu kadar korkutan doktora kendimi emanet etmek istemedim. Ayrıca Ankara'daki doktorlardan edindiğim bilgiye göre ameliyat yapılıp yapılmamasına karar vermek için pelvik emarı çektirmek lazımmış. Kas dokusu oluştuysa gebelikte engel olmuyormuş. Ama zar şeklindeyse gebelikte problem yaratabilirmiş ve ameliyat olmak daha sağlıklıymış. Tabi İstmoselin boyutu da önemliymiş. Bu da emarla anlaşılırmış. Ultrasonla boyutu anlaşılmıyormuş.
Normal merak etmeyin
Ameliyat her halükarda olabilir. Bu seçime bağlı. Ama gebelikte risk oluşturmayacaksa ameliyata gerek yokmuş. Doğumda dokuyu düzeltiyorlarmış. Ama bunun anlaşılması için de pelvik emarı şartmış. Ben Ankara'da kuzenimin çalıştığı hastaneye gidecektim. Niyetimde öyleydi. Ya da Bolu'da üniversite hastanesine. Şuanki yaşadığım civar illerden erzurum yakın orada tanıdıkları prof. Varmış cocuğumun okulunu etkilememek adına hemde yaza kalmasın diye ay sonu ona gideceğim. Gittiğimde yine buradan bilgilendirme yaparımBen belimden emar çekinmiştim orada böyle bişey yazıyor biraz netten baktım c/s skarında incelme diyor. Sezaryen yerinfe sanırım. Onur beye gittim hiç demedi mr vs. Çekin bakalım diye iki türlü de olabilecekleri söyledi. Fiyat makulde. Olmayınca yaptıramadım şimdi. Sizkime gideceksiniz ankara da
Bi tane prof. Buldum canım en kısa zamanda ona görüneceğim. Zamanda kaybetmek istemiyorum.Bence bu süreçte doktor ve hastane araştırın.nokta atışı yaparsınız sonra.Yazın da uygunken gidin şimdi kara kış hastalık iş vs ugrasmayın. Geçmiş olsun
Gene haberleşelim ben bayburtta çalışıyodum erzurumda fatma hanıma gitmiştim bu şikayetten bişey anlamadılar o zaman bi kaç ay önce çorumda bi dr dedi.emarı kadın doğum mu istiyorAmeliyat her halükarda olabilir. Bu seçime bağlı. Ama gebelikte risk oluşturmayacaksa ameliyata gerek yokmuş. Doğumda dokuyu düzeltiyorlarmış. Ama bunun anlaşılması için de pelvik emarı şartmış. Ben Ankara'da kuzenimin çalıştığı hastaneye gidecektim. Niyetimde öyleydi. Ya da Bolu'da üniversite hastanesine. Şuanki yaşadığım civar illerden erzurum yakın orada tanıdıkları prof. Varmış cocuğumun okulunu etkilememek adına hemde yaza kalmasın diye ay sonu ona gideceğim. Gittiğimde yine buradan bilgilendirme yaparım
Yani bana Ankara'daki kadın doğumculardan gelen bilgi böyle. Burada bi kadın doğum doktoruna gidip emarı söyleyip cektiricem. Elimde emarla erzuruma gidicem. Amaç hızlandırmak. En azından erzuruma git gel yapmamış olurum Eğer oradaki görüşmeden verim alırsam sizede doktoru söylerim olmadı sizde gidersinizGene haberleşelim ben bayburtta çalışıyodum erzurumda fatma hanıma gitmiştim bu şikayetten bişey anlamadılar o zaman bi kaç ay önce çorumda bi dr dedi.emarı kadın doğum mu istiyor
Benim doktorum Diyarbakirda. Mehmet Nafi Sakar.Dr unuz kimdi. Onur beye gittim ama operasyon biraz fazla ücret geldi bana olur dşye edim maalesed
Konuyu nerden nereye bağladınız, hayretler içinde okudumBırakın isteyen istediğini tercih etsin. Bu kadınların ne varsa yine kadınlardan çekiyor. Doktoru uygun gorurse yapar.
Valla bende insanların kararlarını elestirme cesaretini gösteren kişilere hayret ediyorum. Doktorun karışmadığı bir şeye siz nasıl fikir yurutebilirsiniz ki, bırakın kim ne dogumu isterse istesin, su da mi doğuracak sezeryanla mi yapacak normal dogumla mi doğuracak, bu niye böyle keyfi dogurmus diye hic düşünmem bile ben. Doktoru uygun görmüştür cani istemiştir yapmıştır.Konuyu nerden nereye bağladınız, hayretler içinde okudum
Neden bu söz size bu kadar dokundu anlamıyorum.Valla bende insanların kararlarını elestirme cesaretini gösteren kişilere hayret ediyorum. Doktorun karışmadığı bir şeye siz nasıl fikir yurutebilirsiniz ki, bırakın kim ne dogumu isterse istesin, su da mi doğuracak sezeryanla mi yapacak normal dogumla mi doğuracak, bu niye böyle keyfi dogurmus diye hic düşünmem bile ben. Doktoru uygun görmüştür cani istemiştir yapmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?