Sezaryen kesi bölgesinde yırtılma

Kapalı ameliyat yapacağı için 5, 6 ay yeterli bir süre olduğunu söylüyor. Yani ben o süreyi 1, 1,5 seneye de çıkarırım o sorun değil ama çözüm olacak mı bu düşündürüyor.
bıçak parmağımın bir tarafından girdi öbür tarafından çıktı
yara kapanmasına rağmen hala şişlik ve acı var
doktorumuz okulu birincilikle bitiren bir çok başarı belgesi olan askeriyeden gelme bir doktor
iç dokuların iyileşmesi altı ay sürer dedi
düşünün ki bir parmak sadece
hassas bölge dikişleri o kadar sürede iyileşse bile bence de daha fazla bekleyin

Doğumdan sonra 1 kez istedi. Onun dışında genel muayeneye gittim. Hiç bişey söylenmedi ki. Anlamadılar mı yoksa sonradan mı oluştu anlamadım. En son 2 sene önce gittim o zaman da böyle bişey söylenmedi
Olanlar için çok üzgünüm çokta geçmiş olsun , bende beneğimi kaybettim 7.ayda doğumu sezeyanla yaptım , ama size ve tüm kadınlara tavsiyem hiçbir sıkıntı olmasada yılda bir kez muhakkak doktora görünmeli vajinal ultrasonla baktırılmalı herşeye , tekrar geçmiş olsun

Vay bee nasıl farketmiyorlar anlam veremiyorum doktor bu insanlar canımızı emanet ediyoruz bi terslik olduğunu nasıl anlamazlar yada hiç suphelenmezler şaka gibi Allah yardımcınız olsun duam sizinle

Benden istenen ücret 7 veya 8 bin tutar dendi. Ama bende beni bu kadar korkutan doktora kendimi emanet etmek istemedim. Ayrıca Ankara'daki doktorlardan edindiğim bilgiye göre ameliyat yapılıp yapılmamasına karar vermek için pelvik emarı çektirmek lazımmış. Kas dokusu oluştuysa gebelikte engel olmuyormuş. Ama zar şeklindeyse gebelikte problem yaratabilirmiş ve ameliyat olmak daha sağlıklıymış. Tabi İstmoselin boyutu da önemliymiş. Bu da emarla anlaşılırmış. Ultrasonla boyutu anlaşılmıyormuş.

Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun üniversite hastanesinde hocaya görün derim onlar hem çok vakayla denk geldiklerinden hem de eğitimlerinden bence daha profesyonel

Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun üniversite hastanesinde hocaya görün derim onlar hem çok vakayla denk geldiklerinden hem de eğitimlerinden bence daha profesyonel
Evet erzurumdan bi tane hoca bulduk. Burada emar çektirip emarla gideceğim

Tayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığı
Bence bu süreçte doktor ve hastane araştırın.nokta atışı yaparsınız sonra.Yazın da uygunken gidin şimdi kara kış hastalık iş vs ugrasmayın. Geçmiş olsun

Ben belimden emar çekinmiştim orada böyle bişey yazıyor biraz netten baktım c/s skarında incelme diyor. Sezaryen yerinfe sanırım. Onur beye gittim hiç demedi mr vs. Çekin bakalım diye iki türlü de olabilecekleri söyledi. Fiyat makulde. Olmayınca yaptıramadım şimdi. Sizkime gideceksiniz ankara da

Eklentiler

• Screenshot_20220202-173308_WhatsApp.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 45
Ameliyat her halükarda olabilir. Bu seçime bağlı. Ama gebelikte risk oluşturmayacaksa ameliyata gerek yokmuş. Doğumda dokuyu düzeltiyorlarmış. Ama bunun anlaşılması için de pelvik emarı şartmış. Ben Ankara'da kuzenimin çalıştığı hastaneye gidecektim. Niyetimde öyleydi. Ya da Bolu'da üniversite hastanesine. Şuanki yaşadığım civar illerden erzurum yakın orada tanıdıkları prof. Varmış cocuğumun okulunu etkilememek adına hemde yaza kalmasın diye ay sonu ona gideceğim. Gittiğimde yine buradan bilgilendirme yaparım

Bence bu süreçte doktor ve hastane araştırın.nokta atışı yaparsınız sonra.Yazın da uygunken gidin şimdi kara kış hastalık iş vs ugrasmayın. Geçmiş olsun
Bi tane prof. Buldum canım en kısa zamanda ona görüneceğim. Zamanda kaybetmek istemiyorum.

Gene haberleşelim ben bayburtta çalışıyodum erzurumda fatma hanıma gitmiştim bu şikayetten bişey anlamadılar o zaman bi kaç ay önce çorumda bi dr dedi.emarı kadın doğum mu istiyor

Gene haberleşelim ben bayburtta çalışıyodum erzurumda fatma hanıma gitmiştim bu şikayetten bişey anlamadılar o zaman bi kaç ay önce çorumda bi dr dedi.emarı kadın doğum mu istiyor
Yani bana Ankara'daki kadın doğumculardan gelen bilgi böyle. Burada bi kadın doğum doktoruna gidip emarı söyleyip cektiricem. Elimde emarla erzuruma gidicem. Amaç hızlandırmak. En azından erzuruma git gel yapmamış olurum Eğer oradaki görüşmeden verim alırsam sizede doktoru söylerim olmadı sizde gidersiniz

Konuyu nerden nereye bağladınız, hayretler içinde okudum
Valla bende insanların kararlarını elestirme cesaretini gösteren kişilere hayret ediyorum. Doktorun karışmadığı bir şeye siz nasıl fikir yurutebilirsiniz ki, bırakın kim ne dogumu isterse istesin, su da mi doğuracak sezeryanla mi yapacak normal dogumla mi doğuracak, bu niye böyle keyfi dogurmus diye hic düşünmem bile ben. Doktoru uygun görmüştür cani istemiştir yapmıştır.

Neden bu söz size bu kadar dokundu anlamıyorum.
Bana kalkıp kadınların ne varsa kadınlardan cekiyor diyemezsiniz.
Ben başımdan geçen tecrübeyi burada anlattım ve burada bir arkadaş da hala keyfi sezaryen düşünenler var dedi, ben mesela mecburi sezaryen oldum ve başımdan böyle bir rahatsızlık geçti, bu illaki herkeste komplikasyon oluşacak diye bir kaide yok.
Ben görüşümü belirttim sadece. Diğer mesajlarımı da okuduğunuzu zannediyorum, buradaki insanlara yardımcı olmaya çalıştım sorularına cevap vermeye çalıştım ve buna her zaman da elimden geldiğince bilgimin yettiğince de sürdürecem. Buna rağmen "kadınların ne varsa kadinlardan çekiyor" cümlesini kabul edemem.
Hayırlı geceler pinkbuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…