Moralin bozulmasın beni bu şekilde korkutan doktorlarında ticari amaçla söyleyip söylemediğini bilemiyoruz. Kuzenimle görüştüm doktorlar ona bu şekilde gebe kalınabileceğini söylemişler. Bende en kısa zamanda önerdikleri bana yakın ildeki prof. Gideceğim.Benimde bozulmadı değil yani emin olmama rağmen içime kuşku düştü çünkü çelişkili bir konu ama doktorum kesinlikle sorun olmaz içini rahat tut dedi
Harika. Zaten dr lar yasaklardı sanırım hamile kalmamızı. Ben çok dr gezmiştim bu sebeple. 3 sene sonra hamile kalabildim.Benimde bozulmadı değil yani emin olmama rağmen içime kuşku düştü çünkü çelişkili bir konu ama doktorum kesinlikle sorun olmaz içini rahat tut dedi
Ve hatta bir çok kadının bunun farkında olmayıp cocuk yaptığını söylemişti drMoralin bozulmasın beni bu şekilde korkutan doktorlarında ticari amaçla söyleyip söylemediğini bilemiyoruz. Kuzenimle görüştüm doktorlar ona bu şekilde gebe kalınabileceğini söylemişler. Bende en kısa zamanda önerdikleri bana yakın ildeki prof. Gideceğim.
Aynen canım bir kadın doğumcum demişti banada bu ay belki 10 sezeryan istmoseliydi düzeltim haberleri yok diye tuba düzcan Sakarya'da çok iyi bir hekimHarika. Zaten dr lar yasaklardı sanırım hamile kalmamızı. Ben çok dr gezmiştim bu sebeple. 3 sene sonra hamile kalabildim.
Ve hatta bir çok kadının bunun farkında olmayıp cocuk yaptığını söylemişti dr
Ben 2 sene öncede rutin kontol amaçlı gittiğimde böyle bişey olduğu söylenmedi. Bende 10 seneden beri yeni öğreniyorum bu durumu. Ne zaman oluştu hiç bi fikrim yok. Rahmim de tersmiş bunu da yeni öğrendim. Bu zamana kadar bi tane doktor söylemez mi bunu? Ama belki de ters değil buna bile inanasım gelmiyorDoğumdan sonra beni kontrole çağırdı doktorum, hem ultrasonla hem de eliyle kontrol etmişti, düzgün kapanmış demişti. Sizi kontrole çağırmadılar mı?
Banada rahimin ters dedi istmoseli gören doktor ve rahimini alalım dedi 1 ay ağladım hakını helal etmiyorum o hekime ticari amaçlı yaptı bunu özellere de güven olmuyor bazen gerçektenBen 2 sene öncede rutin kontol amaçlı gittiğimde böyle bişey olduğu söylenmedi. Bende 10 seneden beri yeni öğreniyorum bu durumu. Ne zaman oluştu hiç bi fikrim yok. Rahmim de tersmiş bunu da yeni öğrendim. Bu zamana kadar bi tane doktor söylemez mi bunu? Ama belki de ters değil buna bile inanasım gelmiyor
İçime su serptiniz kızlar dünden beri ağla ağla halim kalmadı. Umarım sizlerde sağlıklı doğum yaparsınız bana da nasip olur. AminHarika. Zaten dr lar yasaklardı sanırım hamile kalmamızı. Ben çok dr gezmiştim bu sebeple. 3 sene sonra hamile kalabildim.
Ve hatta bir çok kadının bunun farkında olmayıp cocuk yaptığını söylemişti dr
Canım sadece şunu garanti söylemek isterim, orası öyle açık yara kesi yırtık felan değil. "Yanlış kaynamış" bir ameliyat yeri. Ama kaynamış sadece fıtıklaşma gibi birşey var içeride.İçime su serptiniz kızlar dünden beri ağla ağla halim kalmadı. Umarım sizlerde sağlıklı doğum yaparsınız bana da nasip olur. Amin
Evet yeni öğrendim. 10 yıl içinde sene aralıklı öylesine muayenede oldum ama hiç biri söylemedi böyle bi durum olduğunu. Uzayan adet lekenmelerimi yumurtlamaya denk geldiği için yumurtlama kanaması zannediyordum. Yumurtlamada ağrı da normal kabul ediyor. Bu yüzden ağrılarımıda normal sanıyordum.Bunu yeni mi öğrendiniz? Doğumunuzu yapan dr söylemedi mi? Ben de ilk kez duyuyorum
Doğumunu yaptıran dr inanılmaz sorumsuz. Ya bebek için kontrole gitmeseydin? Hamile kalsaydın? Riskli bir durummuş bunu nasıl söylemezEvet yeni öğrendim. 10 yıl içinde sene aralıklı öylesine muayenede oldum ama hiç biri söylemedi böyle bi durum olduğunu. Uzayan adet lekenmelerimi yumurtlamaya denk geldiği için yumurtlama kanaması zannediyordum. Yumurtlamada ağrı da normal kabul ediyor. Bu yüzden ağrılarımıda normal sanıyordum.
Tayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığı
Riskli mi değil mi onu da bilemiyoruz. Kimisine göre riskli kimisine göre değil. Benim şuan ki gittiğim doktorlar beni çok korkuttular işin açıkcası. Doğum yaptığım doktor da özel hastane olmasına rağmen doğum yapana kadar süründürdü resmen. Dediğim dedik bi doktordu. Doğru düzgün kontrole de çağırmamıştı. Doğum yaptığımda 20 yaşlarımdaydım o zamanlarda da bilemiyorsun ki hangi doktor tecrübeli hangi değil.Doğumunu yaptıran dr inanılmaz sorumsuz. Ya bebek için kontrole gitmeseydin? Hamile kalsaydın? Riskli bir durummuş bunu nasıl söylemez
4'e. Derslerinde başarı oranı yüksek okuldan da verim alıyor onu etkilemek istemiyorum işin açıkcası. O yüzden Ankara yerine Erzurum'dan bi doktora ulaşabildik. Ankara'ya gidersem 1 hafta yetmeyebilir.Oğlunuz kaça gidiyor
Birkaç gün hatta 1 hafta okula gitmese çok birşey kaybetmez .
Sağlık herşeyden önemli
Çok geçmiş olsun, bir bilgim yok malesef yardımcı olmak cok isterdim ama.. Tavsiyem birkaç doktorun daha fikrini alıp son olarak kararı sizz verin ameliyat olup biraz zaman geçtikten sonra tekrar cocuk sahibi olmanızdan yanayım. Tabiki profesyonel olarak onay alırsanız saglık acısından uygunsa. Eğer tüm çarelere ragmen risk varsa cocuk fikrinden uzaklasırsınızKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Haklısınız bende hemen karar veremiyorum. Bu yüzden burada da konu açarak fikir almak istedim. Önce emar çektireceğim. Sonra bir prof. Gideceğim bakalım sonuç nasıl ilerleyecek.Çok geçmiş olsun, bir bilgim yok malesef yardımcı olmak cok isterdim ama.. Tavsiyem birkaç doktorun daha fikrini alıp son olarak kararı sizz verin ameliyat olup biraz zaman geçtikten sonra tekrar cocuk sahibi olmanızdan yanayım. Tabiki profesyonel olarak onay alırsanız saglık acısından uygunsa. Eğer tüm çarelere ragmen risk varsa cocuk fikrinden uzaklasırsınız
Ama ilerde pişman olmamak için pes etmeden tüm yolları deneyin derim ben. En azından olmazsa elimden geleni yaptım olmadı dersiniz. Vicdanınız rahat olur
Bilim ve sabır ışığında umarım dogru kararı verirsiniz. Bilir kişiden yardım almak en dogrusu bence de. Psikolojik olarak iyi yapmışsınız burda sormakla. Her konuda desteğimizi esirgemeyiz inşallah dualarımız sizinle olsunHaklısınız bende hemen karar veremiyorum. Bu yüzden burada da konu açarak fikir almak istedim. Önce emar çektireceğim. Sonra bir prof. Gideceğim bakalım sonuç nasıl ilerleyecek.
Rahim büyüdükçe yırtığın açılması olağan bir durum. Bu nasıl söylenmez ben hâlâ onun şokundayım. Bir dr'a daha danışmakta yarar var sanırım.Riskli mi değil mi onu da bilemiyoruz. Kimisine göre riskli kimisine göre değil. Benim şuan ki gittiğim doktorlar beni çok korkuttular işin açıkcası. Doğum yaptığım doktor da özel hastane olmasına rağmen doğum yapana kadar süründürdü resmen. Dediğim dedik bi doktordu. Doğru düzgün kontrole de çağırmamıştı. Doğum yaptığımda 20 yaşlarımdaydım o zamanlarda da bilemiyorsun ki hangi doktor tecrübeli hangi değil.
Ankara şehir hastanesine muhakkak gitTayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığı
Cok geçmiş olsun.
Benim görumcemin durumu aynı şekildedi.
İkinci doktor kontrolünde ilerledi.
Ama cok dikkat etmek gerekiyor. Yaşınız küçük ise ikinciyi hemen düşünmeyin.
Arasında 10 yıl geçsin yara tam
Sezeryanden ne zaman kaç ay gün sonra öğrendin yırtık olduğunuKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?