Sezaryen kesi bölgesinde yırtılma

Benim sezaryanım
rahîm nasıl dikildiyse okadar ince kalmış ki amerikan hastanesinde ki doktor bana da ameliyat demis ti. Daha önce bir kac doktor gezmiştim hamile kalamayınca o doktorlar bundan hiç bahsetmemisti bende üniversite gittim iki ayrı doktora onlarda gerek yok ameliyata dedi Bende tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum

Ankara imkanınız varken en azından muayene olmak için gidip fikir alın, eğer aklınıza yatarsa ameliyat için çocuğun tatili olan bir zamana gün alırsınız. Belki hiç gerek kalmayacak. Ben olsam öyle yapardım. İçinizin rahatlaması için doktor araştırması yapın bence. İnşallah şifa olur

Evet bi taraftan yapıyorum. Ankara'da kuzenim ebelik yapıyor. O da doktorlarla görüşeceğini söyledi. Ondan da haber bekliyorum. Umarım doğru bi yol ile çözebilirim

Tayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığı
Doguda hangi sehirdesiniz bildigin iyi iki doktor var

Merhaba bende de istmosel vardı. Histeroskopi ile onarım oldu ve şuan kendiliğinden hamile kaldım 2 aylık . Sağlıkla ilerler umarım

Bu arada bir çok dr a gittim istanbulda hiçbiri gebe kalma demedi. Üzücü bir bilgilendirme olmuş dr tarafından. Hangisi doğru söylüyor bilemiyoruz.

Çok geçmiş olsun

Bana uyarı olarak geldigi için yazıyorum canım benim 2 dogumum da normal di ikizim 4 kere sezeryan oldu ama 2 sene var aralarında tam soruna cvp verebildimmi bilemem ama sana en iyi cvpı doktor söyler bence hayatın söz konusu

Üzülmeyiniz mutlaka bir çaresi vardir inşallah.
Sezeryan olali 10 yıl olmus.
Mutlaka başka doktorlarada gidin.

Merhaba bende istmosel vardı şuan 8 haftalık hamileyim. Yazıyı görünce moralim bozuldu. Öyle olsa dr lar hamile kalmamızı engellerdi sanırım. Sağlıkla alın bebeğinizi

Doğumdan sonra beni kontrole çağırdı doktorum, hem ultrasonla hem de eliyle kontrol etmişti, düzgün kapanmış demişti. Sizi kontrole çağırmadılar mı?

Valla canım çok iyi araştırıp inşallah çözümü bulursunuz.
Benimde söyle bişey başıma gelmişti. İlk sezaryen oldum 6 yıl sonra aynibdoktora 2.dogumumu yapacaktım. Doktoruma dedim normal doğum yapabilirmiyim. . Doktorum dedi olmaz ilk amaliyat yerin yirtılabilir.
Bende korktum sezaryen oldum .bebeği karnından çıkarırken meğer ilk dikiş yeri yirtilmis. Ben epidural doğum yaptığım icin baktım bebeği çıkardılar beni habire dikiyorlar.dedim sorunmu var .doktor dedi ilk sezaryen yerin yirtildi. O yüzden dikis uzadi.
Yani demem o ki ćok iyi araştır.
Sağlık li doğumlar dilerim

Doguda hangi sehirdesiniz bildigin iyi iki doktor var
Iğdır
Merhaba bende de istmosel vardı. Histeroskopi ile onarım oldu ve şuan kendiliğinden hamile kaldım 2 aylık . Sağlıkla ilerler umarım

Bu arada bir çok dr a gittim istanbulda hiçbiri gebe kalma demedi. Üzücü bir bilgilendirme olmuş dr tarafından. Hangisi doğru söylüyor bilemiyoruz.

Çok geçmiş olsun

Üzülmeyiniz mutlaka bir çaresi vardir inşallah.
Sezeryan olali 10 yıl olmus.
Mutlaka başka doktorlarada gidin.

Merhaba bende istmosel vardı şuan 8 haftalık hamileyim. Yazıyı görünce moralim bozuldu. Öyle olsa dr lar hamile kalmamızı engellerdi sanırım. Sağlıkla alın bebeğinizi

Doğumdan sonra beni kontrole çağırdı doktorum, hem ultrasonla hem de eliyle kontrol etmişti, düzgün kapanmış demişti. Sizi kontrole çağırmadılar mı?
Kızlar kuzenim Ankara'da doktorlardan topladığı bilgiyi aktardı. Anladığım şekilde anlatayım Bu durumda gebe kalınabiliyormuş. Ameliyat kararı alınabilmesi için pelvik emarı çekilmesi gerekiyormuş. Ultrasonda görünenle ameliyat kararı verilmesi doğru bi yol değilmiş. Eğer hasarlı bölgede kas yapısı oluşmuş ise gebe kalmakta bi sorun olmazmış. Ama zar şeklinde ise cerrahi işlem gerekebilirmiş. Yırtığın çapıda önemliymiş Daha detaylı bilgi için Erzurum'da olan bir prof. Önerdi. En kısa zamanda ona gideceğim. Emarı burada çektiripte mi gitsem

Geçmiş olsun canım. Evet doğumda problemler olabiliyorlar doktor çok önemli gerçekten bunu gittiğim doktorlardan ötürü çok iyi tecrübe ettim.

Benimde bozulmadı değil yani emin olmama rağmen içime kuşku düştü çünkü çelişkili bir konu ama doktorum kesinlikle sorun olmaz içini rahat tut dedi

Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah. Sizden pelvik emarı istendi mi

Benimki 1 sene sonra çıktı ki sürekli kontrola gittim hemde haddimden fazla. Rahim iyice küçülünce eski formuna gelince belli edermiş onj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…