Evet bi taraftan yapıyorum. Ankara'da kuzenim ebelik yapıyor. O da doktorlarla görüşeceğini söyledi. Ondan da haber bekliyorum. Umarım doğru bi yol ile çözebilirimAnkara imkanınız varken en azından muayene olmak için gidip fikir alın, eğer aklınıza yatarsa ameliyat için çocuğun tatili olan bir zamana gün alırsınız. Belki hiç gerek kalmayacak. Ben olsam öyle yapardım. İçinizin rahatlaması için doktor araştırması yapın bence. İnşallah şifa olur
Doguda hangi sehirdesiniz bildigin iyi iki doktor varTayin nedeniyle doğudayım Ankara'ya gitsem çocuğumun okulu var. Yoksa bugün gider ameliyat çözümsede olurum. Bu iş yaza kaldı bu yüzden. Sadece merak ettiğim ameliyatın çözüm olup olmadığı
Merhaba bende de istmosel vardı. Histeroskopi ile onarım oldu ve şuan kendiliğinden hamile kaldım 2 aylık . Sağlıkla ilerler umarımKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Bu arada bir çok dr a gittim istanbulda hiçbiri gebe kalma demedi. Üzücü bir bilgilendirme olmuş dr tarafından. Hangisi doğru söylüyor bilemiyoruz.Kızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Çok geçmiş olsunKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Bana uyarı olarak geldigi için yazıyorum canım benim 2 dogumum da normal di ikizim 4 kere sezeryan oldu ama 2 sene var aralarında tam soruna cvp verebildimmi bilemem ama sana en iyi cvpı doktor söyler bence hayatın söz konusuKızlar gebelik öncesi için bugün muayene oldum. Doktor, bir önceki sezeryandan ötürü rahim yırtılması olduğunu söyledi. Yani istmosel durumu var. Şuan gebe kalsam bile bebeğin büyümesiyle baskı artacağı için kanama olursa ölürsün dedi. Ve aynı zamanda bu durum gebe kalmaya da engelmiş. Bana sorarsan gebelik düşünme ameliyatta çözüm olamayabilir dedi. Sonra başka bi doktora gittim o da ameliyat çözüm dedi. Ameliyattan 5,6 ay sonra gebelik düşünebilirsin bi sıkıntı oluşmaz dedi. İçinizde ya da çevresinde benim durumda olup ameliyat geçirip doğum yapan biri var mı ?
Üzülmeyiniz mutlaka bir çaresi vardir inşallah.Hayır şüphelenmedim 2. Cocuk için genel muayenede öğrendim. Alttan muayenede cıkıyor. Ama her doktor anlayamayabiliyormuş. Daha önce de muayene oldum ama böyle bişey denmedi.
30 yaşındayım. 1. Cocuğum 10 yaşındabilemiyorum sıkıştım kaldım.
Farketmedim aslında muayene esnasında ultrasonda göründü. Ama benim reglim 4 günde bitiyordu 11. Güne kadar lekelenmelerim oluyordu. Meğerse lekelenmenin sebebi buymuş. Bana önceden yumurtlama kanaması dendi bu yüzden böyle bişeyden olacağını tahmin edemedim.
Genel muayenede cıktı
Lekenme şeklinde belirti veriyor. Ama yumurtlamaya denk geldiği için yumurtlama kanaması zannediyordum. Sebep olarak çok şey saydı doktor. Şu sebeptendir diyemeyiz dedi.
10 yıl geçti. Gidilen doktorlar cok önemliymiş ben bunu anladım.
Doktora gidiniz alttan genel muayene olmak istiyorum diyin. Tedbir almakta yarar var. Diğer sorularınızın cevaplarını yukarıda yazdım.
Evet.
Merhaba bende istmosel vardı şuan 8 haftalık hamileyim. Yazıyı görünce moralim bozuldu. Öyle olsa dr lar hamile kalmamızı engellerdi sanırım. Sağlıkla alın bebeğiniziAh be canım ben varım aynı şeyi yaşayan. Benimde istmoselim var ben yurt dışında muayene oldum burada çözüm bulamayınca. Orası yırtık felan değil sadece şekil bozukluğu bir defekt var ve bir sıkıntı olmuyor ben zor hamile kaldım şuanda 16 haftalık çok şükür bir sıkıntımız yok
Kesinlikle katılıyorum. 3 Dr bı baksinGecmis olsun mesajiniz yukarida ciksin diye yaziyorum ucuncu doktordan gorus almakta fayda var bence
Öncelikle çok geçmiş olsun. Tanıdığım yok ama yakın zamanda bu olayla ilgili bir hikaye dinledim onu aktarabilirim size. Geçtiğimiz hafta hastanede yatarken yan odamdaki hanımefendi bahsettiğiniz ameliyatı olmuştu. 7 sene önce doğum yapmış ama dikişleri açılmış rahimde, öyle olunca ameliyat olmaya karar vermiş. Durumu gayet iyiydi, zor bir ameliyat değildi dedi. Siz yine de birkaç doktora gözükün bence, her doktor başka bir şey söylüyor. İnşallah kolayca iyileşirsiniz, acil şifalar.
IğdırDoguda hangi sehirdesiniz bildigin iyi iki doktor var
Merhaba bende de istmosel vardı. Histeroskopi ile onarım oldu ve şuan kendiliğinden hamile kaldım 2 aylık . Sağlıkla ilerler umarım
Bu arada bir çok dr a gittim istanbulda hiçbiri gebe kalma demedi. Üzücü bir bilgilendirme olmuş dr tarafından. Hangisi doğru söylüyor bilemiyoruz.
Çok geçmiş olsun
Bana uyarı olarak geldigi için yazıyorum canım benim 2 dogumum da normal di ikizim 4 kere sezeryan oldu ama 2 sene var aralarında tam soruna cvp verebildimmi bilemem ama sana en iyi cvpı doktor söyler bence hayatın söz konusu
Üzülmeyiniz mutlaka bir çaresi vardir inşallah.
Sezeryan olali 10 yıl olmus.
Mutlaka başka doktorlarada gidin.
Merhaba bende istmosel vardı şuan 8 haftalık hamileyim. Yazıyı görünce moralim bozuldu. Öyle olsa dr lar hamile kalmamızı engellerdi sanırım. Sağlıkla alın bebeğinizi
Kızlar kuzenim Ankara'da doktorlardan topladığı bilgiyi aktardı. Anladığım şekilde anlatayım Bu durumda gebe kalınabiliyormuş. Ameliyat kararı alınabilmesi için pelvik emarı çekilmesi gerekiyormuş. Ultrasonda görünenle ameliyat kararı verilmesi doğru bi yol değilmiş. Eğer hasarlı bölgede kas yapısı oluşmuş ise gebe kalmakta bi sorun olmazmış. Ama zar şeklinde ise cerrahi işlem gerekebilirmiş. Yırtığın çapıda önemliymiş Daha detaylı bilgi için Erzurum'da olan bir prof. Önerdi. En kısa zamanda ona gideceğim. Emarı burada çektiripte mi gitsemDoğumdan sonra beni kontrole çağırdı doktorum, hem ultrasonla hem de eliyle kontrol etmişti, düzgün kapanmış demişti. Sizi kontrole çağırmadılar mı?
Geçmiş olsun canım. Evet doğumda problemler olabiliyorlar doktor çok önemli gerçekten bunu gittiğim doktorlardan ötürü çok iyi tecrübe ettim.Valla canım çok iyi araştırıp inşallah çözümü bulursunuz.
Benimde söyle bişey başıma gelmişti. İlk sezaryen oldum 6 yıl sonra aynibdoktora 2.dogumumu yapacaktım. Doktoruma dedim normal doğum yapabilirmiyim. . Doktorum dedi olmaz ilk amaliyat yerin yirtılabilir.
Bende korktum sezaryen oldum .bebeği karnından çıkarırken meğer ilk dikiş yeri yirtilmis. Ben epidural doğum yaptığım icin baktım bebeği çıkardılar beni habire dikiyorlar.dedim sorunmu var .doktor dedi ilk sezaryen yerin yirtildi. O yüzden dikis uzadi.
Yani demem o ki ćok iyi araştır.
Sağlık li doğumlar dilerim
Sağol canım aynenGeçmiş olsun canım. Evet doğumda problemler olabiliyorlar doktor çok önemli gerçekten bunu gittiğim doktorlardan ötürü çok iyi tecrübe ettim.
Benimde bozulmadı değil yani emin olmama rağmen içime kuşku düştü çünkü çelişkili bir konu ama doktorum kesinlikle sorun olmaz içini rahat tut dediMerhaba bende istmosel vardı şuan 8 haftalık hamileyim. Yazıyı görünce moralim bozuldu. Öyle olsa dr lar hamile kalmamızı engellerdi sanırım. Sağlıkla alın bebeğinizi
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah. Sizden pelvik emarı istendi miMerhaba bende de istmosel vardı. Histeroskopi ile onarım oldu ve şuan kendiliğinden hamile kaldım 2 aylık . Sağlıkla ilerler umarım
HayırHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah. Sizden pelvik emarı istendi mi
Benimki 1 sene sonra çıktıDoğumdan sonra beni kontrole çağırdı doktorum, hem ultrasonla hem de eliyle kontrol etmişti, düzgün kapanmış demişti. Sizi kontrole çağırmadılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?