Sezaryenle ilgili o kadar olumsuz şeyler söylüyorlar ki yok bebeğe bakamıyorsun hemen yok sütün gelmiyor yok ömür boyu dikkat etmek zorundasın soğuk alırsan dikişlerin sızlarkim ne derse desin sezaryen candir.ben sezaryenle dogurdum ayni gun ayaga kalktim ikinci gun temizlik bile yaptim.kizimdada cok sukur bi hastalik falan olmadi.bence en iyi yontem annenin kendini en iyi hissedecegi yontemdir
Bence sen numunesin. Şimdiye kadar bir kişide bile ertesi gün temizlik yaptığını duymadım.kim ne derse desin sezaryen candir.ben sezaryenle dogurdum ayni gun ayaga kalktim ikinci gun temizlik bile yaptim.kizimdada cok sukur bi hastalik falan olmadi.bence en iyi yontem annenin kendini en iyi hissedecegi yontemdir
Artık normal doğumlarda bile o kadar kesiyorlar ki yani her türlü kesi oluyor artıkkim ne derse desin sezaryen candir.ben sezaryenle dogurdum ayni gun ayaga kalktim ikinci gun temizlik bile yaptim.kizimdada cok sukur bi hastalik falan olmadi.bence en iyi yontem annenin kendini en iyi hissedecegi yontemdir
Bence sen numunesin. Şimdiye kadar bir kişide bile ertesi gün temizlik yaptığını duymadım.
İlk iki dogumumda bu kesiler yuzundeb ilki 3 ikinci 5 dikiş ile çıktım bunlar gözüken dikişlerArtık normal doğumlarda bile o kadar kesiyorlar ki yani her türlü kesi oluyor artık
Bak mesela bunlara hep kulagımı tıkadım hemen sütüm geldiSezaryenle ilgili o kadar olumsuz şeyler söylüyorlar ki yok bebeğe bakamıyorsun hemen yok sütün gelmiyor yok ömür boyu dikkat etmek zorundasın soğuk alırsan dikişlerin sızlar
Benimde ertesi gün kalkan arkadaşlarım var şimdiki sezaryenler eskisi gibi zor olmuyor sanırım ,Bence sen numunesin. Şimdiye kadar bir kişide bile ertesi gün temizlik yaptığını duymadım.
benide korkuttular hic alakasi yok.hemen ayni gun sutum geldi sogukta dikislerim falanda sizlamadi.hatta dikislerim hic sizlamadi sehor efsanesiSezaryenle ilgili o kadar olumsuz şeyler söylüyorlar ki yok bebeğe bakamıyorsun hemen yok sütün gelmiyor yok ömür boyu dikkat etmek zorundasın soğuk alırsan dikişlerin sızlar
sizin agri eşiginiz düşükmuş demekki.benim agrilarim 15 gunde anca bitti.kim ne derse desin sezaryen candir.ben sezaryenle dogurdum ayni gun ayaga kalktim ikinci gun temizlik bile yaptim.kizimdada cok sukur bi hastalik falan olmadi.bence en iyi yontem annenin kendini en iyi hissedecegi yontemdir
ben 8 cm aciklikla doguma tam girecekken suni sancidan korkup sezaryeni kendim istedim.yani agri esigim acayip dusuk.hatta herkes ikna etmeye calisti ama hastaneyi birbirine kattim cigliklarimla yinede kabul etmedimsizin agri eşiginiz düşükmuş demekki.benim agrilarim 15 gunde anca bitti.
ilk gun emzirmek icin kizimi kucagima alamamistim.
gece zor kalkiyordum emzirmeye.
temizlik dediysem kapi cam temizlemedim ama ufak seyler yaptim.hic oturmadim cunku uzanip oturdugun anda basa sariyor.kesinlikle sezaryenden sonra yatilmaz hep dolasman lazimBence sen numunesin. Şimdiye kadar bir kişide bile ertesi gün temizlik yaptığını duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?