Sezaryenle dogum yapanlar

Uyandığın an çok zor ağrılı ama 3-4 güne ağrıların azalıyor 15 günde tamamen kendini toparlıyorsun. Bu arada hergün ağrı kesici içtim tabiki.

Size birsey soracagim tahminen kac gun sonra oturup kalkarken sorun yasamadiniz ?
ilk iki gün çok canım yandı. 2 hafta boyuncada oturup kalkarken gülerken hapşururken çookk canım yanıyodu. Biri güldürürse susturuyodum direk. Gülmeyle başlayıp ağladığım oldu.
İlk iki gün hariç ağrı kesici içmedim sürüme geçer diye
Korse takınca daha rahat olduğunu farkettim. Doktorunuza sorup hemen kullanmanızı tavsiye ederim. Onlarda tamam diyolar zaten hayır diyeni görmedim.
Göbek gevşek oluyo haliyle hareket ederken sallanıyo. Korse bunu engellediği için rahat ediyosun

O kadar mi katlanilmazdi agrilar
Katlanızlmaz değil ama zor tabi. Normal doğum çok istiyordum acil erken doğuma girdim mecbur sezaryen oldu. Ben ameliyat olduğumda normal doğum yapan bi kız vardı onu dinleyip görünce iyiki sezaryen olmuşum dedim çok korkacak bişey yok kendine stres yapma şimdi 2 ay oldu bak unuttum gitti bile acısını ağrısını :)

agri kesici zaten doktor veriyor. ben yurt disindayim bir hafta klinikte kaldim ardindan agri kesiciye evde devam ettim.

Korse dikislerin yapismasina imkan sagliyomus diye duydum ben agrilari cok takiyorum jafama ne damar yolu ne sonda filan kafama takilmiyo

• yurt disinda korse yasak, rahimin kendini toparlamasi icin iyi degilmis. sezaryan olan kisiler hapsirir ve öksürür ken dikislerin üzerini eliyle kapatip karnina dogru hafif bastirmasi lazim ozaman agri cekimi azalir. üc sezaryen oldum doktorum önerisiydi.

Korse dikislerin yapismasina imkan sagliyomus diye duydum ben agrilari cok takiyorum jafama ne damar yolu ne sonda filan kafama takilmiyo
Evet o da var. Mesela oturduğum yerde geriye yaslanmaya çalıştığım zaman bile canım yanıyodu. Gece dönemiyodum. Korseyi taktım ve kesildi diyebilirim. İlk günler haricinde durup dururken ağrımıyodu benim yani. Sadece hareket ettiğimde. Onuda korseyle çözdüm.
Kesinlikle sorun doktorunuza ve alın derim o yüzden. Hatta ben almamıştım kuzenimin tavsiyesiyle annem şal sardı karnıma gergince. Rahat ettiğimi anlayınca korseyi aldırdım hemen

Nolmustuki o kiza

agri kesici zaten doktor veriyor. ben yurt disindayim bir hafta klinikte kaldim ardindan agri kesiciye evde devam ettim.
Bir hafta klinikte kalinca agri kalmamistir nerdeyse en rahat edebiliceginiz yerdeymissiniz cunku neden bi hafta klinikte kaldiniz bu arada

Korse rahat oluyo diyenleri duydum ama dikislerin yapisma ihtimali var diye takabilir miyim bilmiyorum doktora sorarim olmadi benim yalanci sancilarim var mesela bazen cok agir giriyo keske diyorum bu agri kadar olsa en fazla o agriya da katlanilmiyo ama beynine vuran bi agridansa o agri daha iyidir valla

Ben neden bu kadar korkuyorum biliyorum olcak eninde sonunda ama hayatim karisik dinlenmeye ne kadar vaktim olcak bilmiyorum sanirim bu yuzden cok korkuyorum

valla üc cocugumdada bir hafta kaldim, maliyetini saglik sigortasi karsiliyor, en erken bes gün icinde dr lar eve gönderiyorlar.

iki cocukta eriyen dikis oldu sonuncuda yapistirma oldu. hic iz kalmadi desem yeridir.

iki cocukta eriyen dikis oldu sonuncuda yapistirma oldu. hic iz kalmadi desem yeridir.
Orda ne olur ne olmaz diye o kadar uzun tutuyolar demekki hastanede burda 2 gun sonra cikartiyolar keske burdada en az 3 4 gun kalsak hastanede

benim dikişlerde yapıştırmaydı. Doğumdan sonra doktor bi jel veriyo izi kalmasın diye. Unutanlar duydum çok fazla aklında olsun seninde sor mutlaka doktora.
Bende biraz deli cesareti mi vardır nedir. Ameliyathaneye giderken bile tek düşündüğüm bebek sağlıklı mı sütüm gelir inşallahtı. Acilen olduğu için heralde. Şimdi tekrar doğum yapsam korkarım ama gayet normal

20 gün önce epidural&spinal anestezili sezaryen oldum. 2 gün hastanede geçti. En acılı süreç de o 2 gündü. Yatakta doğrulmak, bir iki adım atmak bile gözümden yaş getiriyordu, hem de bir ton ağrı kesiciye rağmen. 2 günden sonraysa mucizevi bir şekilde acılar hafiflemeye başladı. 5 günün sonunda markete gidecek, alışveriş yapacak durumdaydım. Sadece çok ayakta durduğumda dikiş yerimde iğne batması gibi sancılarım oldu arada, biraz dinlenince geçiyorlardı. Bir de bir hafta kadar tuvalete çıkarken sancı oluyor. Bugünse ameliyat izim dışında hiçbir işaret yok sezaryen olduğuma dair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…