Canım başın sağ olsun, Rabbim sabırlar versin. Benim 23 kadar sürdü kanama, bir hafta sonra da adet olmuştum.
O doktora güvenme. Kendine başka bir doktor bul kesinlikle. Bu çocuk neden kilo almıyor diye nasıl hiç bir önlem almaz!!! Ya Rabbim sen bizi iyi doktorlarla karşılaştır... Ayrıca doğumdan yaklaşık 60-70 gün sonra da pıhtılaşma testlerini kesinlikle yaptır. Anlattığın hikayeden bana sende de pıhtılaşma problemi varmış gibi geldi... Bebeğini kaybetme sebebin de bu bence. O kadar çok sinirleniyorum ki bu rahat doktorlara, ben de oğlumu doktor ihmalinden kaybettim maalesef

Kan pıhtılaşması çıktı bende. Buna bağlı olarak preeklampsi de geçirmişim. Oğlum ikisine birden dayanamamış

ve ben oğlumu kaybetmeden 3 gün önce hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin diye doktora gitmiştim. NST'ye sokup, ultrasonla bakıp hiç bir test v.s. yapmadan bir şey yok normal deyip gönderdi. 3 gün sonraki kontrolde de kalp atışlarının durduğunu öğrendik

O doktoru da şikayet et bence. Tamamen doktor hatası gibi duruyor senin de bebeğini kaybetmen