- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
Canım aya seninki de çık zor gercekten ömürleri okadar mis dicek bişe yok Rabbim artık bu yavrularımızı korusun nasip etsin insCanim yasemin arkadasim cvp vermis ben calistugim icin gun icinde yaamadim. Benim oglum 39. Haftada sezaryanla dogdu 3.5 kiloydu gelisimi gayet guzeldi ama nasip iste benimkide dogumda su yutmus ve bu enfeksiyona nedennolmus 5 gun sinra kaybettim oglumu bubsayfada senin gibi son haftasinda ya da doguma yakinnkaybeden cok. Oksijensiz kalmis deyio geciyolar. Iki kaybin var unuverste hastaneleri testleri ucretsiz yapiyor. Akraba evlilikleri doguda cok var bende aslen doguluyum batuda dogup buyusemde o yuzden universitelerin genetik bolumunden bakiyolar hem genetiginize hem pihtilasman var mi diye pihtilasma bebegin beslenmesini engeliyor kan pihtilastigi ucin bebege besin ve oksujen gitmiyor ve malesef dusuk kiloyla doguma ya da anne karninda olume neden oluyor. Bulundugun ilde yoksa yakin hir ile git ya da bi akraban varsa baska bi sehre git mutlaka yaptir testlerini