• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim yasemin arkadasim cvp vermis ben calistugim icin gun icinde yaamadim. Benim oglum 39. Haftada sezaryanla dogdu 3.5 kiloydu gelisimi gayet guzeldi ama nasip iste benimkide dogumda su yutmus ve bu enfeksiyona nedennolmus 5 gun sinra kaybettim oglumu bubsayfada senin gibi son haftasinda ya da doguma yakinnkaybeden cok. Oksijensiz kalmis deyio geciyolar. Iki kaybin var unuverste hastaneleri testleri ucretsiz yapiyor. Akraba evlilikleri doguda cok var bende aslen doguluyum batuda dogup buyusemde o yuzden universitelerin genetik bolumunden bakiyolar hem genetiginize hem pihtilasman var mi diye pihtilasma bebegin beslenmesini engeliyor kan pihtilastigi ucin bebege besin ve oksujen gitmiyor ve malesef dusuk kiloyla doguma ya da anne karninda olume neden oluyor. Bulundugun ilde yoksa yakin hir ile git ya da bi akraban varsa baska bi sehre git mutlaka yaptir testlerini
Canım aya seninki de çık zor gercekten ömürleri okadar mis dicek bişe yok Rabbim artık bu yavrularımızı korusun nasip etsin ins

Canım öncelikle basın saolsun cok zor biliyorum ama Rabbim Beterinde n aynisindan her türlü sinden korusun bizleri sakin gitme bahara okadar lanet bi hastane yok doktora faln ulasamazssinn kesinlikle ben bursadayim yalçın Gürel die bi doktor a gidiorum iyi isinde ama benim yine biraz sikintili gecio hamileligim biz elimden geleni yapiorum ama gerisi Rabbime kalmış bide yalcin kimya çok iyi diolar maddi durumun iyisi git ona çok pahalı çünkü en azından arada bi gidilebilir
Yalçın kimya ilk defa duyuyorum nasıl ulaşabilirim

Bahar da Nagihan hanım medicabilde de Recep bey önermişlerdi bana. Daha tam karar vermedim ilk adetimi görmeyi bekliyorum. Peki Şevket Yılmaz'da varmı kan pıhtılaşması vs yaptırcam özellerde Yapılıyor mu
Evet canim o hastaneler de guzel diye duydum ama hic gitmedim hamile kalsam daha iyi arastrma yaparim da kismetse..cnm ben doruk hst.yaptirdm dgmdaki doktorum istemisti.ozel de yaptrdm.daha sonra da dgrulama testlerim vardi ramotologda medical parkta yaptrdm

Yalçın kimya ilk defa duyuyorum nasıl ulaşabilirim
Canm int arattr sitesi var bak adresi var bende daha hic gtmedm sadece bir kere arayip fiyat sormustm snra da hamile kalinca gtmeye karar verdim onu da bikac kisiden duydum perinatolog prof.ms

Canm int arattr sitesi var bak adresi var bende daha hic gtmedm sadece bir kere arayip fiyat sormustm snra da hamile kalinca gtmeye karar verdim onu da bikac kisiden duydum perinatolog prof.ms
Evt canım bilgileri var. Buldum. Bendemi hamileyken gitsem Öncesinde mi gitsem . Siz niçin hamile iken gitmeyi düşünüyorsunuz bide fiyat olarak ne demişlerdi . Prof. Ya merak ettim. Ama çok teşekkürler muayene Olmayı düşünüyorum.çoğu doktor kestirip atıyor. Heryere zaman ve para harcamaktansa bi tane olsun tam olsun

Canm kan testi yaptirsana yda idrar testi yap belki de bu sefer cikar canim ins vardir cok mutlu olucamm:) baya da gecikmissin..bnm yarin adet gunum suan belim agriyor ve yrgunluk belirtm disinda bsy yok belki de adet olucamm:KK43:
toprakim- toprakim- ve arasimmmm arasimmmm inş güzel haberlerimiz aliriz..
stres yapmayin.. dua edin bol bol... Allah evlatlarimizi kucagimiza almaya nasip etsin inş...
benim bat 29 nisan.. daha çok var.. yumurtalama günüm bugün... yumurtalama gününe pek güvenemedim galiba..
geçen ay tutmadiydi.. stres yaptım.. baya kötüydü. şimdi takmamaya çalışıyorum bu haftada AÖF sinavim var hiç de çalışamadim fazlaa.. yorgunluktan dersler kafama girmiyor ya:(

Evt canım bilgileri var. Buldum. Bendemi hamileyken gitsem Öncesinde mi gitsem . Siz niçin hamile iken gitmeyi düşünüyorsunuz bide fiyat olarak ne demişlerdi . Prof. Ya merak ettim. Ama çok teşekkürler muayene Olmayı düşünüyorum.çoğu doktor kestirip atıyor. Heryere zaman ve para harcamaktansa bi tane olsun tam olsun

Canım pıhtılaşma testlerini Eğitim ve Araştırma hastaneleri yapıyor. Ben normal kadın doğumcudan istedim testleri ama diğer bütün arkadaşlar genetik bölümüne gidip istemişler testleri. Özelde de yapılır ama tüm testler 3000 tl civarı tutuyor özelde. Fiyat sormuştum özelden ordan biliyorum. Devlette hiç bir ücret ödemiyorsun. Trombofili panali, protein S, protein C, Homosistein gibi testler yapıyorlar. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, Rabbim sabırlar versin sana...

Iyi bir doktor dyrlr cnm.fiyat olark nrmlde 350 muyane,hamileyken 700 demslerdi brkac ay once aramistm cnm.
Cnm iki doktora muyane oldum ikisi de btn testleri yaptrdi hamile kal da gel dediler o yuzden gtmedm profsre snra gderm dye dusundum.Ol cnm muyane en azndn bu dktr daha iyi anlar dye dusunuyrm

Canım pıhtılaşma testlerini Eğitim ve Araştırma hastaneleri yapıyor. Ben normal kadın doğumcudan istedim testleri ama diğer bütün arkadaşlar genetik bölümüne gidip istemişler testleri. Özelde de yapılır ama tüm testler 3000 tl civarı tutuyor özelde. Fiyat sormuştum özelden ordan biliyorum. Devlette hiç bir ücret ödemiyorsun. Trombofili panali, protein S, protein C, Homosistein gibi testler yapıyorlar. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, Rabbim sabırlar versin sana...
Âmin canım . Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah

O
Iyi bir doktor dyrlr cnm.fiyat olark nrmlde 350 muyane,hamileyken 700 demslerdi brkac ay once aramistm cnm.
Cnm iki doktora muyane oldum ikisi de btn testleri yaptrdi hamile kal da gel dediler o yuzden gtmedm profsre snra gderm dye dusundum.Ol cnm muyane en azndn bu dktr daha iyi anlar dye dusunuyrm
ozaman ilk iş bütün testleri yaptırayım. Bu test sonları nekadar sürede çıkıyor ki

stres yapmayin.. dua edin bol bol... Allah evlatlarimizi kucagimiza almaya nasip etsin inş...
benim bat 29 nisan.. daha çok var.. yumurtalama günüm bugün... yumurtalama gününe pek güvenemedim galiba..
geçen ay tutmadiydi.. stres yaptım.. baya kötüydü. şimdi takmamaya çalışıyorum bu haftada AÖF sinavim var hiç de çalışamadim fazlaa.. yorgunluktan dersler kafama girmiyor ya:KK43:
Insallah canm kısa zamanda hepimizden guzel haberler gelsin sevinelim:) gun yaklastkca stres heyecan oluyor elimde olmadan ama hep hayirlisi olsun dyrm Rabbim bilir hayrlisini versn hepimize(amin)
Canm ymrtlama zamannsa degerlendr mutlaka ;)ymrtlama gnleri icin aslnda testler varms hc kullanmadm ama ise yarayan vrms olmazsa ondn deneriz..
Basarilar dilerm cnm snvnda aslinda kafa versek derslere aslnda kafa da dagtr senn icin degisiklik olur

O

ozaman ilk iş bütün testleri yaptırayım. Bu test sonları nekadar sürede çıkıyor ki

Evet cnm oyle yaptr snra da doktora gdersin Benim snclarim iki haftada ckmisti ama devlet hst.belki bir aydir yanlış blglendirmek istemem dger arkdslarim syler cnm:)

Insallah canm kısa zamanda hepimizden guzel haberler gelsin sevinelim:) gun yaklastkca stres heyecan oluyor elimde olmadan ama hep hayirlisi olsun dyrm Rabbim bilir hayrlisini versn hepimize(amin)
Canm ymrtlama zamannsa degerlendr mutlaka :KK66:ymrtlama gnleri icin aslnda testler varms hc kullanmadm ama ise yarayan vrms olmazsa ondn deneriz..
Basarilar dilerm cnm snvnda aslinda kafa versek derslere aslnda kafa da dagtr senn icin degisiklik olur
saolun:) yumurtalama günü degerlendirdim..
ateşim çikarsa çatlarmiş bi yerden okudum. geçen ay çok fazla ateşim çikti. tansiyonum çikti o yüzden çatladiği düşündüm.. bide stres yaptım.. hergün kafayı yiyordum geçen ayda haa belirtilermi çikti kasıklarım agirdi vs vs böle düşnüdüm.. şimdi umursamicam. günler çabuk geçiyor bi bakmişiz bat günü gelmiş aaa benim dün adet olmam lazimdi alla alla niye olamadim demek istiyorum:) gidip idrar testi yaptırcam sora kan testi.. inş hayırlısı olsun:)

bende protein s ve c sonuçlarim çikti normal çikti çok şükür pirtlaşma sonuçlarimi göstermediler gidip almam lazim. . netten sonuçlara bakabiliyosun. eskişehirde ESOGÜ de yaptırdım.

Genetik sonuçlar genelde bir ayda çıkıyor canım. Biyokimya lab.da yapılanlar 2haftada falan çıkıyor...
Evet aynen öle bizim biyokimyada 2-3 haftada çikti.. pirtlaşma çikmamişti.. aradik çikti gelin alin dediler nete vermiyor galiba ben testlerimi netten öğrendim kadim doğumcuya gösterdim burdakini.. dedi ki kaybetme sonuçlarini yaninda bulunsun.. başka doktora giderseniz bunlari hep gösterirsin dedi. normal dedi. pirtlaşma açiklanmamiş dedi merak ettim inş oda normaldir..

geçen ay tutmadiydi.. stres yaptım.. baya kötüydü. şimdi takmamaya çalışıyorum bu haftada AÖF sinavim var hiç de çalışamadim fazlaa.. yorgunluktan dersler kafama girmiyor ya:KK43:
Canim benimde yumurtlama günüm bugün. Cok heyecanliyim insallah bu sefer tutar. Dün doktora gittim. Iki tane yumurta var dedi. Ikiz olabilir dedi. Stres yapmamam lazim ama cok heyecanliyim

Canim benimde yumurtlama günüm bugün. Cok heyecanliyim insallah bu sefer tutar. Dün doktora gittim. Iki tane yumurta var dedi. Ikiz olabilir dedi. Stres yapmamam lazim ama cok heyecanliyim
inşallah tutar bu sefer...:)
rabbim bize güzel haberlerle sevindirsin inş.
dün yumurtladim :oops:yumurtalamam bugün ama tutar mi bilmiyorum :KK23:
stres yapma düşünmemeye çalış.. rabbim hayırlısıyla nasip eder bize inş. :KK19:

inşallah tutar bu sefer...:)
rabbim bize güzel haberlerle sevindirsin inş.
dün yumurtladim :oops:yumurtalamam bugün ama tutar mi bilmiyorum :KK23:
stres yapma düşünmemeye çalış.. rabbim hayırlısıyla nasip eder bize inş. :KK19:
Aynen öyle düsünmemeye calisiorum bu sefer . Hadi insallah tutar diyelim ikimizinde :KK5: sende fazla stres yapma Hoppa

Back
X