Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

dün alisverise gitmistik hepberaber,,, kiz bebek giyisiler tarafina ayagim gecmiyordu ama sanki biseyler beni oraya itiyordu...ve sonucta gittim ogullarim ellerimi tuttu anne burdan gidelim anladilar üzüldügümü.... gözlerim doldu bogazim dügümlendi ama kendimi siktim...ciktik ordan arabaya bindik eve dönüyoruz ama ben nerdeydim onu bile bilmiyordum...derken hickira hickira aglamaya basladim... yüregim öyle yaniyorduki kendimi daha fazla tutamadim....gecen yil aklima geldi 28. sinde kizim öleni tam 1 yil olacak... sabah bas agrisiyla uyandim... hafif kahverengi akinti geldi korkudan hastaneye gittim... cok sükür hersey iyidi... yanlis planzenta tam yukari cikmamis bi kismi hala asagidaymis ... yavas haraket etmem gerekiyormus.... simdide acaba agladim bebegim hissettimi diye düsünüp kendimi sucluyorum....ya sevineyimmi üzüleyimmi allak bullak oldu kafam....

canııım, kıyamaaam...kendini suçlama, neticede ağlamanın sorumlusu biraz da hormonların..plasentaya gelince, tamamı aşağıda olmadığı müddetçe öyle tehlikeli değil. çünkü sen zaten sezaryan olacaktın. ama mümkün olduğunca uzanmaya çalış ki yerçekimine karşı koy. (özellikle 30. haftaya kadar.) bu sayede plasentaya biraz daha yardımcı olursun tatlım. plasenta da o kahverengi akıntıları yapabiliyo. peki dr. ne dedi akıntına? plasentadan mıymış?
bu arada oğullarına da maşallah canım... ne güzel en azından bir tesellin var...

Seni çok iyi anlıyorum,hatta okurken içim yandı resmen.Ama karnında düşünmen gereken bir bebeğin var.Elinden geldiğince stres yapma,üzülme nolur.Bak ufak bir akıntıda bile nasıl korkuyorsun.Allah böylesini hayırlı gördü demekki diye düşün.İnan sen böyle yazınca çok üzülüyorum (

arkadaşlar affınıza sığınarak bişey soabilirmiyim sizlere???çok yakın bi arkadaşım 9 ay önce sezeryanla doğum yaptı.şimdi hamile ve çok tedirgin..sizler çok araştırmışsınızdır diye soruyorum çok ciddi sıkıntılar yaşar mı?doktoru çok sıcak bakmamış bu duruma çok korkuyo oda..ne yapmasını önerirsiniz?en az ne kadar ara veriliyo iki sezeryan arasında??*şimdiden çok tşk edeim hepinize...Rabbim uzun ömürlü sağlıklı bebekler versin hepimize...(AMİN)

amin inşallah... sezaryanın (dikişli- yapıştırma) ve ameliyatın (kanama, problem vs.) durumuna göre kimi dr. 6 ay diyor, kimi 1 yıl, kimi 3 ay. ama genel olarak 6 ayı yeterli görüyorlar.

doktor akinti eski kan dedi 12. haftata kanama gecirmistimya ondan olabilirmis... yavas yavas haraket et kendini yorma falan dedi... daha 20 haftada oldugum icin erkenmis yukari tam cikabilirmis... ne bileyim bacim zaten icimizde korku var böyle seylerde olunca... dün bütün gün kendimde degildim... buda ölürse ne yaparim nasil dogururum diye ebeye sordum... sanki hazirmis gibi herseye... rabbim saglicakla almayi nasip eder insallah...

haklisin canim ama bazen insanin elinde olmuyor... karnimda bebegim var ama onu kucagima alana kadar korkular devam eder....

canim korkmasina hic gerek yok... daha az süreyle hamile kalan ve hic problem yasamayan arkadaslarim var...9 ay gecmis bide hamile süreci derken zaten 1bucuk sene oluyorki buda yeterli sanirim.. benim ablam 13 ay arayla iki sezeryanla dogum yapti...doktorlar iki sezeryan arasi 1 yil diyorlar ama 6 ayda yeterli diyorlar... rabbim hayirli saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...

..........tabi dışardan söylemesi kolay diyorsundur ama lütfen iyi ol canım ya bak bisürü şey var sarılabileceğin :) (buraya benden de bi nazar boncuğu, tobegüüüük)
tabi kuzum, sen istersin de ben koymam mı? hem de aysemin her çocuğu için 1 tane koydum. afferin bana dimi

amin canım inşallah hepimiz birer birer alacağız bebişlerimizi kucağımıza. ohhh eski kan olmasına sevindim canım. evet 30. haftaya kadar çıkabiliyor plasenta. hatta bursadaki arkadaşımın 31. hafta da çıkmıştı. biraz daha rahat olmaya çalış kuzum. hissettiklerin normal. bu yüzden üzülme lütfen.
biliyosun topikçe seviyoruz seni de bebişi de aysem...

insallah canim... bende sizi seviyorum canim...

haklisin canim ama bazen insanin elinde olmuyor... karnimda bebegim var ama onu kucagima alana kadar korkular devam eder....

Allah aynı acıyı sanada hiçbirimize de tekrar yaşatmasın inşallah...üzülmen çok normal kendini suçlama kafanı birşeylerle dağıtmaya çalış.. bebişinde uyusun büyüsün karnında :) sağlıkla gelsn inşallah....koyu kahve kanamadan korkma demişti doktor bana açık renk tehlikeli demişti.. koyu kahveye dönükse eski kandır demişti...inşallah tekrarlanmaz....açık koyu farketmez korkutuyor hepimizi...

Kızlar neredesiniz?

Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum.Sürekli kızımın videosuna bakıyorum
Dün de hep aklımdaydı,kızımızla ilgili yaza dair planlar yapmıştık hep onlar geldi aklıma
Sabah kalktığımda eşimin gözlerinin şiştiğini farkettim.Gece ağlamış o da,neden dedim.Uykumda ağladım falan dedi geçiştirdi,rüyanda mı gördün dedim,hatırlamıyorum dedi

Yeni bir bebeğimiz olsa da kızım olmayacak ki o,offf çok kötüyüm çokk

dün bende mezarına gidecektim misafir geldi gidemedim sanki üzülecekmiş gitmezsem gibi geliyor vicdan azabı çekiyorum...dün doğalı 7 ay oldu....perşembede kaybedeli 7 ay olacak (( haftasonuda ben hamile olduğumu öğreneli 1 sene oluyor....
hep aklım tarihlerde kafayı yedimmi ne

canim bu aralar al bendende o kadar... bende iyi degilim dün cok agladim...kizim aklimdan cikmiyor... hamile olsanda dedigin gibi o kizin olmuyor bambaska bi bebek...rabbim yardimcimiz olsun... düsünmemeye calis bakma videosuna kendini mesgul etmeye calis ben öyle yapiyorum... off bacim keske elimizden birsey gelse.....

eşim dedi kız olursa onun ismini koyarız.. bende istemiyorum o başka o isim ona ait diğeri başka bebek başka isim olsun...

Ben de mezarına gitmezsem aynen senin gibi düşünüyorum.Her hafta gidiyorum,geçen hafta 9 gün falan oldu gitmemiştim.Rüyamda kendimi koşa koşa mezarlığa giderken gördüm (( Hemen o sabah gittim kuzuma,pembe çiçeklerle
Nasıl aşıcaz biz bunları,gün geçtikçe hafifliyor diyorum sonra bir bakıyorum yine başa dönmüşüm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…