Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ahh canim bende kaybeybettigim ay dayim... nefret ediyorum.. gelmesin o gün...

Bu dünyadaki en zor sınav bu olsa gerek Kafayı yiyecekmişim gibi hissediyorum kendimi

aklımıza geldiğinde içimiz aynı sızlayacak hiç azalmayacak ama önceleri heran düşünürken şimdi daha seyrek aklımıza geliyor ve gittikçe daha da seyrekleşecek herhalde bilmiyorum...

eşim dedi kız olursa onun ismini koyarız.. bende istemiyorum o başka o isim ona ait diğeri başka bebek başka isim olsun...

Aslında ben de eşin gibi düşünmüştüm kız olursa aynı ismi koyarım diye.Ama şimdi sen böyle söyleyince,aynı ismi koyarsam kızım üzülür mü dedim kendi kendime ((

Aslında ben de eşin gibi düşünmüştüm kız olursa aynı ismi koyarım diye.Ama şimdi sen böyle söyleyince,aynı ismi koyarsam kızım üzülür mü dedim kendi kendime ((

ya ben üzülürmü diye düşünmedim aslında ne bilim ona özel o isim gibi geliyor biz iki isim arasında kalmıştık eşimle ben birini istiyordum o diğerini.. nüfus kaydı gerekince ikisinide yazdırmış eşim

aklımıza geldiğinde içimiz aynı sızlayacak hiç azalmayacak ama önceleri heran düşünürken şimdi daha seyrek aklımıza geliyor ve gittikçe daha da seyrekleşecek herhalde bilmiyorum...

Ne kadar zaman geçerse geçsin, bir mutluluk anında bile aklımıza gelecek,hiçbir mutluluğumuz tam olmayacak.Bizim bir kanadımız kırık artık,hiç iyileşmeyecek

Ne kadar zaman geçerse geçsin, bir mutluluk anında bile aklımıza gelecek,hiçbir mutluluğumuz tam olmayacak.Bizim bir kanadımız kırık artık,hiç iyileşmeyecek

böyle durumlarda benden daha kötü şeyleri yaşayanları düşünüyorum. komşum var mesela 2 tane kaybetmiş biri 3 biri 7 yaşında onu düşündükçe kendimi daha şanslımı desem ne desem şanslıda saçma oldu ama öyle hissediyorum. ne bilim yaaaa...büyütüp kaybetmek çok daha zor tabi

acil dışarı çıkmam lazım 1 de burda olurum konuşuruz yine üzmeyin kendinizi...boş bir laf biliyorum ama....

Evet kesinlikle öyle,verdiğin emek mi geçirdiğin zaman mı desem o arttıkça acın da artıyor.Tıpkı küçükken düşük yapanlara göre bizim acımızın daha fazla olduğu gibi,kucağına alıp büyütenlerin acısı da bizimkine göre daha çok.

Son düzenleme:

kizlar beni nasil aglattiniz bilemezsiniz... ben kizimin mezarina bile gidemiyorum garipce yatiyor yavrum...bir cicek bile koyamadim... acaba giden varmi sorusunu soruyorum.... kimsesizce yatiyorum canim kizim....

kizlar beni nasil aglattiniz bilemezsiniz... ben kizimin mezarina bile gidemiyorum garipce yatiyor yavrum...bir cicek bile koyamadim... acaba giden varmi sorusunu soruyorum.... kimsesizce yatiyorum canim kizim....

Ayşem kıyamam ağlama canım.Sen böyle diyince ben daha kötü oldum. Ailenden kimse yok mu gidebilecek?

eşim dedi kız olursa onun ismini koyarız.. bende istemiyorum o başka o isim ona ait diğeri başka bebek başka isim olsun...

dogru canim bizde öyle düsünmüstük hamile olmadan önce meryem koyacagim kizimin ismini diye rüya görmüstüm...ama rabbim erkek verdi... saglikli hayirli olur insallah...

Ayşem kıyamam ağlama canım.Sen böyle diyince ben daha kötü oldum. Ailenden kimse yok mu gidebilecek?

canim abim var ama gidiyormu bilmiyorum... yengem yiyenlerim ama sanmiyorum... amcamin mezarinin yani basinda ona giden görür... ama özel benim kizim icin gidecek kimse yok...

canim abim var ama gidiyormu bilmiyorum... yengem yiyenlerim ama sanmiyorum... amcamin mezarinin yani basinda ona giden görür... ama özel benim kizim icin gidecek kimse yok...

Aslında gitmemen kendin için daha iyi.Çünkü ben her gittiğimde başa dönüyorum. Ben de mezarını yaptırdıktan sonra her hafta gidermiyim bilmiyorum,zaman ve o anki psikolojim göstericek ne yapacağımı...
Eğer içine sinmiyorsa rica etsen gittiklerinde ona da uğrarlar heralde

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun sezeryanda genel aneztesimi uyguladılar lokalmi ebbeğini gördünmü?

canim ben iki defa gittim mezarina... gitmedigim halde böyleseysem desene gidersem dahami kötü olurum....rabbim yardimcimiz olsun cok zor... yasayan anlar derler...ismini bile seslenemedik sütümüzü veremedik kollarimiz bombos kaldi.. rabbim elbet mükafatini verir...sabir diliyorum yaratandan...

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun sezeryanda genel aneztesimi uyguladılar lokalmi ebbeğini gördünmü?

Canım bana mı sordun bilmiyorum ama kendi adıma cevap vereyim.
Ben epidural sezeryan oldum ama bebeğim kötü durumda doğduğu için göstermediler.Ben kızımı sadece eşimin yoğun bakıma girerek çektiği video ile gördüm

Şu anda Türkiyede olsan da gidemezdin canım,hamilesin çünkü.En son gittiğimde bir mezarın başında yaşlı bir çift vardı,torunlarıymış.10 sene beklediler bu bebeği dedi kadın.6 aylık doğmuş sadece 5 saat yaşamış.Geçen temmuzda olmuş bu olay ve anne şimdi tekrar hamileymiş,mezarlığa gelemiyormuş bu nedenle de.

Sen bunları düşünmemeye çalış,inşallah yeni bebeğin acını hafifletecek.
Bu durumda insan ne kadar aciz olduğunu bir kez daha anlıyor,dua etmekten başka yapacağımız hiç birşey yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…