tobegüüük az önce bi mesaj yazdım sana uzuuuun gönder dedim giriş yapın dedi silindi gitti sonra sinir oldu ya!!
ah bi hamile kalabilsem ah bi kucağıma alabilsem başka hiçbişeye üzülmiycem ,takmıycam kafayı olur olmadık şeylere çoook sevicem onu hiiiç üzmiycem nazlanmasın artık gelsin de annesinin hala aklı başındayken .yoksa biraz daha beklerse annesi kafayı yiyecek ona da bakamıycakcanlarim hepimizin tek ilaci bebek biran önce kendinizi toparlayin ne olur ve bebis yapin......gecmise dalmamaya calisin zor biliyorum bendede hala inisler oluyor ama toparlamamiz gerekiyor... kendi doktorumuz kendimiziz... bize bizden baskasi yardim edemez....
Bende yanlış görmüşlerdir inşllah dedim ama o sancıların sebebi ne ozaman?? Bakalım çıkar ortaya
anaaam kızlaaar kimse gelmemiş topice.. napıyorsunuz, nasılsınız, keyfiniz nasıl?? 24kasımla ben çöküşteyiz galiba ama umarım siz iyisinizdiir
canım ne yaptın gittin mi doktora?
aaah aysem ahh... çok haklısın daaa, işte dediğini bir yapabilsekkk!!!
Gittim tatlım.O doktor da ol dedi.Hamileliğinde sıkıntı yaratırsa büyük risk olur dedi.Ameliyat olmaya da korkuyorum aslında ama hamilelikte risk almayı da göze alamam offff
:44:
kızlar selam.kimse yokmu??????
kızlar bizim 4 ay oldu tam doğum yapalı.ve bu ay korunmayı bıraktık. resmen çok heyecanlıyım.geçen seneki günlerime geri döndüm. çok tuhaf sanki koskoca 1 yıl hayatımızdan silinmiş gibi. bazen dejavu oluyor. sanki bu sahneleri daha önce yaşamış gibi oluyorum.bu çok sık oluyor....çok heyecanlıyım.Alahım hayırlısı inşallah.....
Herşeyib naşı sağlık tatlım.unutma.sen iyi oalcaksınki sağlıklı bebekler doğurasın.Şİmdi güçlü olma zamanı..........
artık bazı şeyleri riske atacak lüksümüz yok galibaGittim tatlım.O doktor da ol dedi.Hamileliğinde sıkıntı yaratırsa büyük risk olur dedi.Ameliyat olmaya da korkuyorum aslında ama hamilelikte risk almayı da göze alamam offff
:44:
kızlar bizim 4 ay oldu tam doğum yapalı.ve bu ay korunmayı bıraktık. resmen çok heyecanlıyım.geçen seneki günlerime geri döndüm. çok tuhaf sanki koskoca 1 yıl hayatımızdan silinmiş gibi. bazen dejavu oluyor. sanki bu sahneleri daha önce yaşamış gibi oluyorum.bu çok sık oluyor....çok heyecanlıyım.Alahım hayırlısı inşallah.....
artık bazı şeyleri riske atacak lüksümüz yok galiba( inşallah hakkında hayırlısı olur canım. bir an önce sağlığına kavuşursun da yeni bebişin gelir inşallah...
canım ben kaçıyorum iyi geceler...
Midene bakıldı mı hiç?
inay gene online görünüyorsun ama nerelerdesin acaba?? ben birazdan işe gidicem kuzum. çok öpüyorum seni tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?