Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tobegüüük az önce bi mesaj yazdım sana uzuuuun gönder dedim giriş yapın dedi silindi gitti sonra sinir oldu ya!!

ah bi hamile kalabilsem ah bi kucağıma alabilsem başka hiçbişeye üzülmiycem ,takmıycam kafayı olur olmadık şeylere çoook sevicem onu hiiiç üzmiycem nazlanmasın artık gelsin de annesinin hala aklı başındayken .yoksa biraz daha beklerse annesi kafayı yiyecek ona da bakamıycak

doğaaaa özel mesajım geldi mii? sana olan şeyin aynısı bana oldu. silindi galiba mesaaaj(((((

Gittim tatlım.O doktor da ol dedi.Hamileliğinde sıkıntı yaratırsa büyük risk olur dedi.Ameliyat olmaya da korkuyorum aslında ama hamilelikte risk almayı da göze alamam offff
:44:

kızlar selam.kimse yokmu??????

kızlar bizim 4 ay oldu tam doğum yapalı.ve bu ay korunmayı bıraktık. resmen çok heyecanlıyım.geçen seneki günlerime geri döndüm. çok tuhaf sanki koskoca 1 yıl hayatımızdan silinmiş gibi. bazen dejavu oluyor. sanki bu sahneleri daha önce yaşamış gibi oluyorum.bu çok sık oluyor....çok heyecanlıyım.Alahım hayırlısı inşallah.....

Gittim tatlım.O doktor da ol dedi.Hamileliğinde sıkıntı yaratırsa büyük risk olur dedi.Ameliyat olmaya da korkuyorum aslında ama hamilelikte risk almayı da göze alamam offff

Herşeyib naşı sağlık tatlım.unutma.sen iyi oalcaksınki sağlıklı bebekler doğurasın.Şİmdi güçlü olma zamanı..........

Ben varımmmmmmmm

Hadi hayırlısı olsun canım.Doktorun bilgisi dahilinde mi bıraktın korunmayı?

artık bazı şeyleri riske atacak lüksümüz yok galiba( inşallah hakkında hayırlısı olur canım. bir an önce sağlığına kavuşursun da yeni bebişin gelir inşallah...

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. darısı da başımıza olsun...

inay gene online görünüyorsun ama nerelerdesin acaba?? ben birazdan işe gidicem kuzum. çok öpüyorum seni tatlım

hadi canim allah yardimcin olsun....hayirli bi kiz evladi versin... merakla bekliyorum canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…