Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

olursun canim sende en az benim kadar güclüsün yoksa bu kadar acilara dayanabilirmiydin??? benden tavsiye canim cinsiyete takilmayin hic ben öyle yaptim cok zorlandim... rabbim saglikli versin ne olursa olsun bu bebekler bize care olacak... acimizi azaltacaklar... bi kucagimiza alabilsek allahin izniyle...

canim ben zaten baska türlü anlamadim.. icini ferah tut... o duyguyu bildigim icin yazmak istedim....

canim ben zaten baska türlü anlamadim.. icini ferah tut... o duyguyu bildigim icin yazmak istedim....
canım ya bi tane alabilsem kucağıma hiç kıskanmıycam valla bi daha kimseyi ahhhh ahhhh .sen nasılsın canım ya tadını çıkar artık bebişinin doktor kontrolleri nasıl gidiyor?

benim doktor şu andaki tıp pıhtılaşmanın seviyelerini ölçemiyor demişti yani bize diyorlar ya bu kadar pıhtılaşmadan olmaz diye aslında olabilirmiş yaniii iğne olcaz pıhtılaşma için ve bebişlerimizi alıvercez kucağımıza. bu arada evet canım biz sıkı ve kafayı yemiş bi şekilde çalışıyoruz bu 3. denememiz bu ay da çalışmaları yaptık bekliyoruz bakalım nasıl stresliyim anlatamam bu bekleme süreci çok fena her gün ateş ölçerek ve belirti takip edilerek yaşanır mı yahu?

ahh canim bilirim o gel gitleri... ben biraz daha iyim gecen hafta baya bi zorlandim... arkadaslarinla biseyler yap yanliz kalmamaya calis...ben öyle yapiyorum degisiklik iyi geliyor....

Sen bize bakma zaten,senin iyi olman lazım,güçlü olman lazım.

Ateş ölçmeyi cinsiyet için mi yapıyorsun :26:

canım ya bi tane alabilsem kucağıma hiç kıskanmıycam valla bi daha kimseyi ahhhh ahhhh .sen nasılsın canım ya tadını çıkar artık bebişinin doktor kontrolleri nasıl gidiyor?

iyi sayilir canim... placentanin yarisi yukari cikmis yarisi asagidaymis... 18. sinde büyük kontrole gidecegim... bebegin herseyine bakacaklar... hamileligim hamd olsun iyi geciyorda ruhen ara sira degisiyor...canim sen korunmayi biraktin dimi... sendede heran bebek olabilir...

ben çıkıyorum zaten hiç beceremedim şu siz de burdayken sohbet etme işini .sizin yazdıklarınızı o anda göremiyorum nedense. neyse çok öpüyorum sizi,,iyi geceler tatlı rüyalar

ya Aysem şimdi gördüm çıkmadan yazayım dedim sen kontrol altında olduğun sürece bence plecentada bir sorun olmayacak Allah korusun olursa da hemen önlem alınacak sen hiç merak etme.aaaaah Aysem Allah mı söyletti acaba her an bebiş olabilir diye inşallahhhh

canim birak o ates ölcmeleri öyle kafayi yersin.. kendini ferah tut... rahat ol.. yoksa inan uzun sürer hamile kalmam...adet döngün kac gün senin... onu belirle adetten sonra 1 hafta iliski olsun... rabbim verir elbet.. ama kendini sikarsan zor canim...

canim sende kendini hazirla seninde cok güclü olmam lazim... hamile olunca birden hersey düzelmiyor... kafa hep geriye gidiyor...rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim...

Haklısın canım,ne kadar rahat olmak istesek de yaşadıklarımız çok zor unutmak imkansız ama tekrar aynı şeyleri yaşıcaz diye birşey de yok,inşallah bu defa hepimizin yüzü gülecek.

neden olmasin canim rabbim elbet senin kucaginida dolduracak.... hepinizin hamile haberlerini inanin dört gözle bekliyorum... beni yalniz birakmayin....

kız allah canını almasın... behzat ç. nerden çıktı beeee??
bu arada bizim soyadımız da ç harfi ile başlıyor. bize de bazen .......(ismimiz) ç. diyor arkadaşlar.

ay bu hafta heyecanlıydı behzat ç. de hani sende ankaradasın belkim karşına çıkar diye yazdım hehehe tobeguk ç.

günaydınlarrrrrr
hayırlı günler olsun herkeseeeeee
bugün hamile kalmamıza 1 gün daha yaklaştık yada ne diyelim bu demektir ki bebeğimize 1 gün daha yaklaştık
yada öyle bişiler.....kahvemi içim ayılamadım galiba

insallah canim... ne zaman belli olur hamile oldugun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…