Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

izmirli dr unun söyleyeceklerini bende merakla bekliyorum.. gecen arkadaşlarımdan duydum bir tanıdıkları tüp bebekle doğum yapmış olacak ya kırkı çıkar çıkmaz kendiliğinden tekrar hamile kalmış şimdi 2 çoçuğu var aralarındada 1 yaş bile yokmuş yani demek istediğim 3-4 ay iyi daha fazla bekletmese dr lar bizi ne güzel olur demi???

kızlar nerelerdesiniz ya ? hepimiz bunalımdayız sanırım ben de size oradan sesleniyorum aslında
tobegüüüük çıksın artık bunalımdan gelsin burda bunalalım
24 kasım da yok ne zamandır
izmirli doktordan gelmiştir acaba ne dedi doktor merakla bekleniyor

tobegüüüük bak ben de buldum forumda biyerleri dolaşırken tesadüfen smile kullanamıyorum yazmış birisi onlar da bi linke yönlendirmişler ben de gittim oraya ve bulduuuum

Kızlar ben geldimmm

Doktor 3 ay sonra korunmayı bırakın dedi.Ama 3 aydan önce de hamile kalma,düşük değil sezeryan seninki, rahim kendini toparlasın,korunmayı bıraktığında da folik asite başla dedi.Genetikte yapılan test sonuçlarıma baktı,pıhtılaşma yok gibi bişey dedi ve yaptırmam gereken bazı testler verdi.Tansiyon problemimi anlattım.Bu defa baştan önlem alınacağını ve gerekirse bebeğe zararı olmayan tansiyon ilaçları kullanabileceğimi söyledi.Safra kesesindeki taşım için de genel cerrahla görüşmemi önerdi.Benden haberler böyle işte...

çok sevindim canım haberler iyi. ömrü boyunca senelerce safra kesesi taşıyla yaşayan farketmeyen insanlar varmış tamamen şans işi bu .bence 3 ayın daha varmış git biran önce bebişten önce ameliyatını ol işi şansa bırakma hamileyken ameliyat hiç iyi değil bence. inan bana çok basit bi ameliyat annem akşam hastaneden yürüyerek çıktıydı ertesi gün işini yapıyordu

hadi gözün aydın canım yani sanada toplamda 6 ay demiş oluyor...bencede önce safrakesesini hallet iyileşene kadarda zaman dolar hadi bakalım hayırlısı...

hadi gözün aydın canım yani sanada toplamda 6 ay demiş oluyor...bencede önce safrakesesini hallet iyileşene kadarda zaman dolar hadi bakalım hayırlısı...

kızlar merhaba aynı duyguları taşıyan birilriyle bişey paylaşmak gerçekten insanı biraz rahatlatıyor, bende bir melek annesi olarak aranıza katıldım keşke bu şekilde tanışmış olmasaydık ama demekki kader bizi böle tanıştıracakmış. allah daha beterlerinden korusun cümlemizi inş. daha bebeğimi canımı annemi kaybedeli çok yeni yarın kırk gün olacak ama bu kırk gün kırk sene gibi oldu bana rabbim bu nasıl bi acaı nasıl bu üzüntü anlatılamaz allah kimseye vermesin sadece yaşayanlar bilir...allahım sabredecek kuvvet versin hepimize inş. bebeğim 2,5 aylıktı hiç bişeyi yoktu birden fenalaştı gece hastaneye zor getirim hiç bişey bile yapamadılar, neyi vardı bilemiyorum, biraz yemek istememe problemi dışında bişeyciği yoktu küçük doğdu ama (285 kg ) cin gibiydi miniğim bilmiyorum kızlar ne oldu hişiiiiç anlamadım. sanki yaşananlar bir rüya ve hala o rüyadan kalkmamışım . allahım mekanlarını cennet bahçesi kabirlerini nur eyler inş....insanı en güzel rahatlatan dualar dualarda buluşmak dileğiyle hepimizi allah cennette kavuştursun inş. meleklerimize bu dünyada doyamadık ama cennette doyasıya sarılır doyasıya öperiz allahın izniyle kokusu burnumun ucunda tütüyor o koku hiç gitmiyor evimde her yerde o koku ....yarın mezarına nasıl gideyim ayyyy allahhhhh.....rabbim kimselere göstermesin inş. mükafatınıda veriri bu acılarımızın allahım sen herşeylerin en hayırlısını nasip eyle cümlemize rabbim tüm boş olan kucaklarımızı hayırlısıyla doldursun inş...tez zamanda..hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum melekanneleri.........

Başın sağolsun Allah sabırlar versin...kendimle kıyasladığımda seninki benden nekadar büyük bir acı. 2,5 ay kucağındaymış..çok zor çok.. çok yeni acın daha ne denir nasıl denir bilmiyorum. burda teselli sözü pek yok sadece dualarımız var. melek onlar hepsi cennette melek. hayırlısıyla yeni sağlıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etsin Rabbim sanada...

canım öncelikle başın sağolsun çok zor yaşadıkların inşallah Allah sabrını verir güçlü olmaya çalış canım benim ya bugünler geçecek geçmese bile hafifleyecek daha da artar gibi olacak ama zamanla hafifleyecek .sana sabır dilemekten başka da bişey gelmiyor elimden keşke bişeyler yapabilsek birbirimizin acılarını dindirebilsek ama maalesef paylaşmaktan başka bişey elimizden gelmiyor ama paylaştıkça az da olsa hafifliyor canım .seni başka bir topicte görmüştüm ordaki yazın da ağlatmıştı beni burdaki de ağlattı Allah bunları unutturacak dert vermesin ,sabır versin dualarım seninle canım

Canım ben de taşımı tesadüfen öğrendim,ağrısı sancısı yok.Sessiz taş deniyormuş böylesine ama hamilelikte risk almak istemiyorum.O yüzden şu ameliyat işini halletmek en mantıklısı sanırım.

canım bi de senin genetik sonucun ne çıktıydı?

Az düzeyde pıhtılaşma demişti genetikçi,ama dünkü doktor pıhtılaşma var ve bu yüzden olmuş diyemeyiz dedi.Yapılması gereken birkaç test daha verdi,onları da yaptırcam.

Çok sağol canım.Aslında sezeryan sonrası 1 yıl veriyoruz ama senin gibi olanlara 6 ay yeterli.Yeni bir bebeğin olmadan bunu aşman zor dedi.

Canım başın sağolsun.Biz kucağımıza almadan bu kadar yanıyorken senin için kimbilir nasıl yanıyordur.Allah kimseyi evladınla sınamasın gerçekten çok zormuş.Allah sana da sabır versin arkadaşım.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. ama bu duyguların çok normal ve malesef bebeğini kucağına alana kadar devam edecek. bak ayseme bizden farkı yok. bi de üstüne hormonlar binince... allah hepimizin yüzünü güldürsün ne diyelim... sen de hayırlısıyla bir an önce hamile kalırsın inşallah canım.
bebeğim beraber bunalalım diyosunda ben seni daha fazla bunaltmaktan korkuyorum kuzum be!!! neyse kocamın sınavı bitti, dün de k.validemlere gidince yazamadım. ama bugün geldim artık.
tobegüüüük bak ben de buldum forumda biyerleri dolaşırken tesadüfen smile kullanamıyorum yazmış birisi onlar da bi linke yönlendirmişler ben de gittim oraya ve bulduuuum
nihayet tatlım. hadi hayırlı uğurlu olsun pıtırcıklarııııın
canım hadi hayırlısı olsun hakkında.. inşallah bu sefer alırız bebeklerimizi kucağımıza... ama bence korunmayı bıraktığın aydan 2-3 ay önce başla folikasite. çünkü genelde gebelikten 3 ay önce başlayın deniliyor ya..inşallah şu safra kesesinden de bir an önce sağsalim kurtulursun tatlım...

canım allahım sabırlar versin inşallah sana... senin acın bizimkinden de büyükmüş. ama maşallah dirayetli gördüm seni. allahım inşallah bir an önce kucağını doldursun tatlım. söyleyecek başka söz bulamıyorum canım

Çok sağol tatlım.Folik asit konusunda ben de kesin başla der diye düşündüm ama korunmayı bırakınca başla dedi.Ben 1.5-2 ay sonra içmeye başlarım belki de.

Son düzenleme:
Çok sağol tatlım.Folik asit konusunda ben de kesin başla der diye düşündüm ama korunmayı bırakınca başla dedi.Ben 1.5-2 ay sonra içmeye başlarım belki de.
canım ben 3 aydır içiyorum folik asiti hatta eşimen de içiriyorum erkeğe de gerekliymiş bence başla bi zararı yok ki .neyse canım bişeylerin açığa kavuşması her geçen gün seni bebişine yakınlaştırıyor bu umutla daha iyi olursun umarım

Az düzeyde pıhtılaşma demişti genetikçi,ama dünkü doktor pıhtılaşma var ve bu yüzden olmuş diyemeyiz dedi.Yapılması gereken birkaç test daha verdi,onları da yaptırcam.[/QUOTE]
yani az düzeyde pıhtılaşma dediği ne ki ? mesela benimki mthfr geninde birleşik heterozigot çıktıydı seninkinin adını biliyor musun?

slmm canlarımmm tatilden bugun döndüm hemen bi bakayım dedim çok özledim hepinizi tek tek okuyamadım umarım herşey yolundadır bu arada güzel haberler varmı???:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…