Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hoşbuldum canım. kocamın sınavı var yarın. bi bakıp çıkacağım. bilgisayar ona lazım.
bunalım takılıyorum yine. depresyondayım heralde galiba sanırsam...
sen nasılsın kuzum??

bana da aynısını dedi doktorum.hematolağa gitmene gerek yok dedi.Ve hamile kalınca bakıcaz dedi.aspirin ve folik asitle devam et dedi. Ve kızımın ölümünü yine de bu sonuçlara bağlayamayız dedi. bu bir piyango az sayıda olan bir şey bu sefer sana vurdu.elden gelecek bir şey yoktu dedi. Bende İrenbede Dilek Hn.duydum.çok iyi diyr. birde ona gitsem diyorum. bir danışsam.bir arkadaşımda ege ünv.kadın doğuma git orada tüm testlerin istensin bir baktır diyor. çok huzursuzum anlıyacağın...

kızlar.selam.buay bende ilk kez korunmayı bıraktım.bende çok stresliyim. her an yüreğim ağzımda sanki ve biliyorum ki böyle yaparsam hiç hamile kalamayacağım. ve kalırsam acaba erken mi bıraktım.endişesi var. çok karışık duygular içindeyim. ne yapıcam bilmiyorum.bir doktora daha bu yüzden de gitmek istiyorum.

İrenbe'deki doktor riskli gebelik uzmanı mıymış? ve sen genetik doktoruna gitmedin mi?
Ben yarın için Fuat Akercan'dan randevu aldım,kısmetse ona gideceğim.

Sen kendi isteğinle mi bıraktın korunmayı yoksa doktorun da onayladı mı?

Kızlar nasılsınız? Ben heycanlıyım,akşam üzeri kadın doğum doktoruyla randevum var,umarım 1 yıl bekle vs demez.

senin 3 aymı olmuştu...bana 6 da izin verdi doktor...benim 7 ay bitti şimdi

Evet canım bugün doğum yapalı tam 3 ay oldu.Hani bana da 6'da izin verirlerse 3 ay öncesinde folik asit,kan sulandırıcı falan kullanmam gerekirse diye gidiyorum doktora.Bir de riskli gebelik uzmanı bu gittiğim doktor,yapılabilecek bişey var mı vs fikrini almak istedim işte.

hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…