senin de başın sağolsun canım Allah sabır versin . oğluna sarıl o sana fazlasıyla kuvvet verecektirMerhaba
benimde 5 aylık bebeğim yaklaşık 3,5 ay önce alındı.down sendromu..çok büyük acı hissediyorum..doktorum 6 ay sonra yaklaşık eylül ayında tekrar bebek düşünebilirsiniz diyor.ben çok korkuyorum.aynı şeyleri yaşarmıyım diye hep düşünüyorum.benim 9 yaşında bir oğlum var.aldırdığım bebeğim kızdı.ve haziran sonu doğacaktı..şimdi hep onu düşünüyorum..şimdi doğmak üzere olacaktı..içimde öyle bi boşluk varki...............
bebeğini kaybeden herkesin başı sağolsun..
Merhaba
benimde 5 aylık bebeğim yaklaşık 3,5 ay önce alındı.down sendromu..çok büyük acı hissediyorum..doktorum 6 ay sonra yaklaşık eylül ayında tekrar bebek düşünebilirsiniz diyor.ben çok korkuyorum.aynı şeyleri yaşarmıyım diye hep düşünüyorum.benim 9 yaşında bir oğlum var.aldırdığım bebeğim kızdı.ve haziran sonu doğacaktı..şimdi hep onu düşünüyorum..şimdi doğmak üzere olacaktı..içimde öyle bi boşluk varki...............
merhaba kızlar ben geldiiiiiiiiiimmm ani gittim ya özledim sizi herşey yolunda deilmi bi sorun yok. okuyamadım sayfaları henüz ne kadar kaynetmışsınız öyle ben yokkeeen.
Nerelerdesin kızım sen?????
Merhaba
sorma canım ya ani kararla annemle bağ evine gittik. şehirden baya uzak olduğu için netde tam yok gelip gidio bende açamadım hiç ama özledim sizi neler yaptınız ya ne oldu senin taş işi bi karar verdin mi? başka doktora gittin mi?
Canın sağolsun tatlım biz de seni özledik.
Taş işine tam karar verdim diyemem.Riskli gebelik uzmanına gittim canım, o da 6 ayı tamamladığımda korunmayı bırakmamı söyledi.Bazı testler daha istedi onları da yaptırıp,kısmetse hamile kaldığımda o doktorla devam edicem.
Sen nasılsın? Çalışmalara devam mı
arkadaşlar dün eşim eve gelirken yolda trafik baya tıkanmış az ileri gidebildiğimde gördüm trafik kazası olmuş dedi 3 yaşındaki bi çocuğu <sanırım erkekmiş> araba çarpmış onlada kalmamış lastiklerin altında çiğnenmiş çocuk eşim çocuktan çok annesi etkiledi beni diyo eve geldiğinde yüzü bi tuhaftı baya etkisini atamadı bende çok üzüldüm ya ama bi yandanda şükrettim ya benim oğlum o yaşlarda ölseydi napardım şu durumda bile yüzünü görmediğim halde ilk aylarda ölümü düşündüysem o zaman hiç kimse tutamazdı sanırım beni ve bizi öyle deilmi? üç yaş ne demek ya kim doyar üç yılda çocuğuna? kim dayanır? koşmasını ,oynamasını seyrediceksin ummadığın cümleler kurduğunda canına sokasın gelicek parklara götürüceksin onla birlikte sende eğleniceksin belki çocukluğunda eğlenemediğin kadar o zamanlardakinden daha çok zevk alıcaksın sana sevdiğini sık sık söyleyeceği zaman sık sık ve yarım yarım konuşarak ömrünün en güzel cümlesi olucak gece senle yatmak isteyecek küçücük elleriyle kollarıyla sarıcak boynunu uyanır uyanmaz ilk senin adını seslenicek yanında görememenin korkusuyla sen korkmasın die sesi duyduğun ilk andan yatağın kenarlarına çarparak aceleyle koşucaksın ağlamasın ,korkmasın canının acıdığını bile hissetmeyeceksin sağa sola çarparken sonra her sabah şükrediceksin bugünde bebeğimleyim die.... yaaa ne biliym bi sürü şey işte yaşayan anneler daha iyi bilirler evlatlarının 3.yaşını o yüzden Rabbim kimseyi evladından ayırmasın. yaşadığımızı küçümsemiyorum hepimiz nasıl acı çektiğimizi bir biz biliriz ama şu durum da biz şanslıyız sanırım
saol canım benim. ama hamilelik düşünmeden önce bi karar vermen gerek deilmi? ay inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım 3 ay falan kaldı deilmi yanılmıyorsam.bende iyiyim canım saol biraz uzak kalmak çok iyi geldi tavsiye ederim, arayı uzatmadan bide deniz havası alalım diyoruz eşimle bence sende dene canım çok iyi gelicek. evet son hız devamtam önemli günlerimdeyim bide bakalım kısmet
Yazını tüylerim diken diken olarak okudum
Dün kayınvalidemlerdeydik,biraz daha oturup kalkacaktık.Birden bir bebek ağlaması duydum(kiracıları var, onların kızımdan sadece 9 gün sonra doğan bebekleri miydi ağlayan bilmiyorum.) Eşime pencereyi kapat dedim ve dayanamadım hemen tuvalete koştum,ağlama krizine girdim resmen.Eşim de seslendi hadi gidelim diye ve yola çıktık.Yol boyunca ağladım,kızım bu karanlıklarda korkar mı diye düşündüm.Şimdi yanımızda olsaydı vs vs bin türlü şey düşünerek eve geldim ve hemen uyudum.Rüyamda da kızımın öldüğünü gördüm.Ama kızımın öldüğünü bilmeyen çoook uzaktan bir akrabam altın getirmiş bize ve ucunda mavi kurdela var.Kendi kendime de diyorum ki bak işte kızına nasip olmadı ve senin bir daha oğlun olacak. Yani biz bu durumdayken,uçurumun kenarında dolaşırken Allah o anneye sabırlar versin
Hayırlısı olsun canım,çalışmalarınızda size başarılar dilerim
Karar vermem şart tabiki.Bir yandan doktorun dediği hiç ağrın olmuyorsa bu sessiz taş.Ne zaman ağrıların sıklaşırsa haftada bire düşerse o zaman ol.Sonuçta safra kesesinin de bir işlevi var,ameliyat olanlar sürekli ishal oluyorlamış gittiği yere kadar böyle gitsin diye düşünüyorum sadece taş alınsa sorun yok ama hepsini alıyorlar.
Diğer yandan da bu sessiz taş hamilelik esnasında birden canavara dönerse diyorum :)
Bilemiyorum işte :26:
canım ya kıyamam. off o rüyalardan ben bıktım artık inan. inşallah oğlunda olur kızında canım yaşadıklarımızn mükafatını versin Rabbim inşallah. evet kadını tahmin bile edemiyorum şuan
hehehehehçok saol canım ya. hmmm zor bi karar ya ama hamilelik düşüncesi kafasını karıştırıyor insanın bekle bakalım şimdilik sanırım senin yerinde olsam bende beklerdim.
Şu an zaten kpss'ye hazırlanıyorum.Çok umudum yok ama şansımı deneyeceğim.Sınav temmuzda,ameliyat olursam zaten sınavdan sonra olurum o zamana kadar da kesin bir karar veririm heralde.
Bu arada folik asit içiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?