Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ayşem nolur bunları düşünme artık.Bak bugün kendi doktoruma da gittim,kızımın durumunun tam olarak açıklamasını yapmasını istedim.Bebeğimden bana kanama olmuş,ne kordon kopması ne ablasyo plasenta...Sebebi yok! Alınabilecek önlemi yok! Bu çok nadir görülen birşey ve senin başına geldi dedi. Bizim kuzularımızın bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suları yokmuş.Bundan ötesi yok!..

ben de bunu kalbimdeki rahatsızlıktan dolayı duymuştum benim kuzu da ben uyurken ölmüştü sonradan sırt üstü yatınca kalp yetmezliği olanlarda bebeğe kan gitmeyebileceğini öğrendim ama suçlu hissetmedim kendimi çünkü ne yapabilirdim ki? nerden bilebilirdim ? şimdi hamileliğimde sırtıma uyurken sırt çantası takmaya karar verdik sen de suçlu hissetme lütfen olan oldu geri getiremiycez kuzuları bizim hiçbir suçumuz yok, takdir-i ilahi. biz yapılması gereken herşeyi yaptık gerisi Allah'a kalmıştı o da yavrularımızı cennette melek yapmaya karar verdi

bebek daha küçükken anne karnında hareket edecekleri çok yer var bu yüzden kordon dolaşırmış büyüyünce yer kalmadığından hareketsizlikten düğümlü kalabiliyor demekki. arkadaşlarında dediği gibi sebep arama kendini suçlama benimde akıntım vardı önemsemedim su kesesi patladı enfeksiyon olabilir dendi belkide akıntı belirtiydi ben anlamadım bende kendimi çok suçladım. ama Allah böyle uygun gördü. bu dünyada alacak nefesleri yoktu. onlar cennet melekleri bu dünyanın kötülüklerini görmeden gittiler meleklerimiz. üzme artık kendini sebep arama. insan yolda yürürken ayağı takılıp düşüyor ölüyor. herşey bahane vade dolmuş birşey sebep olacak işte......

sagolun arkadaslar beni cokk rahatlattiniz... ne bileyim ara sira düsünmedende edemiyorum...
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
sikintilarinizi sevince bogsun...

ben de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez alışverişe başlıycam .beni alışveriş ayakta tutuyor hamileliğimde hep bişey olucak korkusuyla yaşıyordum alışveriş beni uzaklaştırıyordu

bebeğemi alışveriş yapıcaksın kendine mi? ben bebeğe mümkün deil bi parça eşya almayı düşünmüyorum aldıklarım içimi yakıyor şimdi. hiç çıkmıyor aklımdan beşiğini aldık getirdik annemle daha 7 aylıktım o zaman illaki kuralım dedim anneme annem kutudan çıkarttırmadı bile delimisin sabret daha çok zaman var dedi ama ben eve bile gelmeye çok heyecanlanmıştım bian önce gidipte beşiği kuralım die annem kurdurmayınca canım sıkılmıştı kırılmıştım anneme odasının duvar kağıtları stickerlar herşey hiçbirini hazırlatmadı annem doğsun bi günde hallederiz dedi. iyiki de yaptırmamış diyorum şimdi canım annem ama beşik hala içimde ukte o yüzden beni üzücek hiç bişey almayacağım sende öle yap bence canım...

sabrının olacağını hiç sanmıyorum o yüzden çok şükredelim canım.

ne güzel ya Allahım onu bağışlasın sana canım.

canım bende hep sırt üstü yatardım bana da doğumdan sonra hep sırt üstü yatmanın kordon dolanmasına sebep olucağını söylemişlerdi sinir oldum onlara önce aklınız nerdeydi acaba hepside yanımdaki insanlar üstelik bende oğlumun hareketinin kesildiği günden bi gün önce sırt üstü yatmıştım çarşıdan geldim çok yoruldum bebeğiminde yorulduğunu düşünerek rahat etsin die sırt üstü yatmıştım ben öle rahat etmiyorum ama bebeğimin öle rahat edebileceğini tahmin etmiştim bende bu sürekli geliyor aklıma ama doğanında dediği gibi napabiliriz ki artık işimiz yoksa keşke keşke diyelim bizi daha çok üzmekten başka bir işe yaramıyor bu. hem 4-5 aylıkken atmışsa kontrollerinde hiç görmez olurmu doktorun benim kuzenim 9 aylık hamileydi doktor son kontrolde kordonu görmüş bebekte o yüzden doğuma kadar hergün sabah gider kontrol olur öle işe giderdi kontrol ederdi doktor kordon ne seviyede bebek nasıl die sırf kordon yüzünden e 9 aylıkken görüldüğüne göre 4-5 aylıkkken çok daha rahat gözükür dedilmi?

onuda düsünmüyor degilim... ya olacakya bahane ariyoruz kizim öldü simdi kimi sucluyayimki...simdi hastaneye gidiyorum bisey oldugu zaman... pazarteside tam uzmanina gidecegim hepsini kontrol edecekler...3D falan yaptircam..hamileligim cok iyi geciyordu o yüzden doktorum herhalde pek özen göstermedi... neselili neseli gidiyordum doktoruma eltimle birlikte o suram agriyor hep sikayetci oluyordu bense iyim hersey yolunda diyordum... o kizi kucaginda benimki yok.....

QUOTE=izmirli82;25061545]Nasılsınız kızlar?

Burda havalar iyice ısındı,canım hiçbirşey yapmak istemiyor [/QUOTE]

burada da çok sıcak canım ya. evdesin deilmi?

Son düzenleme:
saol hayatım iyiyim bi kaç gün kafamı dinledim ani gittim buraya da uğrayamadım.sen nasılsın karamsarsın biraz deilmi? ah ayşem ah karnındaki mucizeden biraz güç al daha iyi ol lütfen.

canim ara sira güc alip mutlu olmuyor degilim ama uzun sürmüyor... karnimdaki hareketleri cok güzel o an cok farkli.. karnimda kücük top gibi oldu..ama canim cok farkli bi duygu korku acayip kucagima alamama korkusu

o örnekler zaten sinir ediyor ya. bende gittiğimde doktorumdan önce ebe baktı ne zamandır sancın dedi c.tesi akşam başladı dedim neden aramadın doktorunu dedi bende hafta sonuydu rahatsız etmeyeyim die düşündüm dedim ah kızım ah dedi millet gaz sancısı için rahatsız ediyor senin düşündüğüne bak dedi ona da çok pişman olmuştum c.tesi gitseydim die. ama olucağı varmış bana bi sakinlik gelmişti hiç aklıma gelmemişti bebeğime bişe olucağı. kısmet işte. 3D normalde yapmıyorlarmı ki? bencede git çok iyi yaparsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…