hoşgeldin canım. tatilin darısı başımıza diyelim artıkslmm canlarımmm tatilden bugun döndüm hemen bi bakayım dedim çok özledim hepinizi tek tek okuyamadım umarım herşey yolundadır bu arada güzel haberler varmı???:))
iyi biraz kafa dağıtmışsın canım sevindim. ama biz sıcaklardan pişerken bööyle gezilmez ki canııımsorma canım ya ani kararla annemle bağ evine gittik. şehirden baya uzak olduğu için netde tam yok gelip gidio bende açamadım hiç ama özledim sizi neler yaptınız ya ne oldu senin taş işi bi karar verdin mi? başka doktora gittin mi?
onlar doğayla bendim kuzum yaaaSeni anlıyorum canım.Buradaki arkadaşlardan o kadar kendimle özdeşleştirdiğim şeyler okudum ki mesela kim yazdı hatırlamıyorum ama ultrason resimlerini arkadaşlara gösterme,kıyafetlerine bakıp bakıp sevme,pişik kreminin en zararsız olanını alma vs vsAcaba çok mu koruyucu olduk,çok mu üstüne düştük de böyle oldu diye düşündüğüm çok olmuştur...
canım yok yaa. kendini suçlama lütfen.. ben yaşadıklarımı başkalarına anlatırken hep benim bebeğim zaten ölecekti ömrü bu kadardı, ama kendi yaşadığım problemler dr. ihmali diye anlatıyorum. inan bana sen bırak sırt üstü yatmayı hiiç yatmasan, gece gündüz otursan, hatta kordonunu elinle tutsan bile (fazla uçtum sanki!) yine ölecekti tatlım... allah yeni bebişine uzun, sağlıklı ömür versin inşallah aysem...naber arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir....
gecen bir yerde okudum kafama cok takildi... hamileligin son aylarinda sirt üstü yatma kordon dolanmasina sebep oluyormus...bende aksine hep sirt üstü yatiyordum (öyle rahat ediyordum)..doktorum 4-5aylikken atmis olabilir demisti cünkü büyüdügünde cok fazla yer kalmiyo.. gecede hep aklima takildi uyuyamadim suclu hissettim kendimi...
iyiyiz canım sen nasılsın? çalışmalara devam mı ediyorsunuz?merhaba hanımlar nasılsınız
haklisin canim... birgün birarayada geliriz allah nasip ederse...
ayşe ne kadar zaman sonra gebe kaldın merak ettim doğrusu...acaba bizim için çokmu erken ? bilemiyorum kızlar
iyi biraz kafa dağıtmışsın canım sevindim. ama biz sıcaklardan pişerken bööyle gezilmez ki canııımbiz de temmuzda tatile çıkacağız bakalım nasipse. hepimiz aynı yere tatile gidersek ne enteresan olurdu değil mi? gerçi ben bu kilolarla nasıl mayo-bikini giyeceğim bilmiyorum ama
ay ne güzel olur aynı yere gitsek. biz 6 temmuzda çıkıcağız eşim antalya diyor ama ben mümkün deil bu yıl gitmem antalyaya dediğin gibi bu selülitlerle bu göbekle almanlarla ruslarla aşık atamam valla gözüm korkuyor. nereyi düşünüyorsunuz siz.
aysem 6 ay sonra gebe kaldi maşallah sorunu da yok maşallah maşallah :)))
bitti bitti de kuzu öğlen geliyorum eve sonrada dışarı çıkıyoruz eşimle. bazı işlerimizi vardı halledilecek de. bugün de hastaneye gideceğim kan sonuçlarını almak için. yani yine baktım kaçtım olacak24kasım tatilden döndün güya ama hiç belli olmuyor
tobeguk ç. nerdesin okul bitmedimi kızzzz
biz de 9 temmuzda çıkacağız allah nasip ederse canım. nereye gideceğimizi bilmiyorum. denk getirirsek dubrovnik, denk getiremezsek yüreğimizin götürdüğü yere gitmeyi düşünüyoruzay ne güzel olur aynı yere gitsek. biz 6 temmuzda çıkıcağız eşim antalya diyor ama ben mümkün deil bu yıl gitmem antalyaya dediğin gibi bu selülitlerle bu göbekle almanlarla ruslarla aşık atamam valla gözüm korkuyor. nereyi düşünüyorsunuz siz.
kızlar merhaba bugün mutluyum bizim evlilik yıl dönümümüz heyecanlıyım biraz da
biz de 9 temmuzda çıkacağız allah nasip ederse canım. nereye gideceğimizi bilmiyorum. denk getirirsek dubrovnik, denk getiremezsek yüreğimizin götürdüğü yere gitmeyi düşünüyoruz(ucuza getirmek için tatilden bir gün önce ayarlayacağız da ) ama ben antalyayı severim canım ya.. az paraya çok hizmet alabiliyorsun antalyada. ege hem daha pahalı oluyor, hem de aynı paraya daha az hizmet alıyorsun. antalya düşünürseniz eğer farklı tatil tavsiyelerinde bulunabilirim canım
Allah mutlu huzurlu günler göstersin inşallah....birdahaki yıldönümünü evladınla kutlamayı nasip etsin inşallah (aminnnnn)
canım çok saol. amin amin inşallah ne güzel dua bu canım çok teşekkür ederim. geçen yıl annemde bu duayı etmişti sürekliinşallah birdaha ki yıl şuan akşam bebeği nereye bıraksam acaba die kara kara düşünüyor olurum inşallah ya...
ay inşallah tek düşüncen o olsun bakacak çok insan çıkacaktır eminim :)
canim 6 ay sonra... sanada rabbim sabir versin canim... yazdiklarini okudum bence sen hic bekleme hemen yap beklemek cok zor bunu hepimiz biliyoruz... icindeki boslugu rabbim yeni bebeklerle doldursun canim... seninki dahada zor.. rabbim bol bol sabir versin...
allah razı olsun canım rabbim inş. tüm boş kucakları hayırlısıyla tez zmanda doldurur sanada hayırlı doğumlar nasip eder inş.sağ salim büyütmeyi nasip etsin rabbim..çok güzel bi duygu allahım herkeslere yaşatsın inş...bizlerede nasip etsin hayırlısından rabbim..valla 6 ay zor geçecek gerçi 4 ayı geçti ama çokkk zormuş kızlar rabbim bol sabırlar versin cümlemize inş..anne olmak çok zormuş gerçekten....acısı bir ömür yüreklerimizde kalacak özlemimiz büyükkkkk allah inş. meleklerimizin yerini doldurur en kısa zamanda hayırlısıyla....
Kızlar iki gün önce 9 haftalık bebeğim kürtajla alındı.6 haftadan sonra gelişim gösteremedi çok bekledim ama malesef doktorların ikna etmesiyle alınmasına karar verdik.Daha kalp atışını duyamadan kayıp gitmesine çok üzülmüştüm.İki gündür kendimi toplayamamıştım ama bu yazılanları okuyunca neye üzüleceğimi şaşırdım gerçekten.Allah hepimize sabır ve tez zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah.Tek üzüldüğüm nokta neden olduğunu bilmiyoruz ve aynı riski taşıyoruz her yeni gebelik yeni bir umut ve yeni bir endişe bizim için deli gibi internetten okuyorum bebeğin kalp atımı neden başlamaz diye ama görüyorum ki kalp atımıyla bitmiyor iş kalbi atıp sonradan duranlar doğum haftasında malesef yitirilenler var keşke bilsek ve önlem alabilsek bu süreçte en çok yıpranan anne adayları oluyor malesef herkese tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?