Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

oh ya keyfe bak yemeğe çıkmadın o zaman.bende balkondayım klimayı açmadım duş aldım korktum hasta olurum die. balkonda güzel ama bi kek yapan olsa da getirse ya

oh keyfine bak hafta sonu olsaydı yapardım sana kek ama malesef şansın yok şu an :)

canim ara sira güc alip mutlu olmuyor degilim ama uzun sürmüyor... karnimdaki hareketleri cok güzel o an cok farkli.. karnimda kücük top gibi oldu..ama canim cok farkli bi duygu korku acayip kucagima alamama korkusu

ay ne tatlıdır şimdi karnın ya. hareketleri şu an tahmin ederek bile mutlu oluyorum ben ya inşallah sağ salim alırsın canım kucağına bide yatakta ani dönüş yapmamak lazımmış canım yani sağa dönüceksen kalkıp oturup öle dönmeliymiş biliyorsun dedilmi dikkat et bunlara. ya deme şimdi kucağıma alamam falan biraz örnek ol ama bize ya sen böle yaparsan biz napalım sen örneksin bize bu kez bi sorun olmayacığna inan lütfen..

riskli hamileligini girdigimiz icn burda hepsini yapiyorlar...bide kanama gecirmistimya bunda gecen hafta yine kahverengi akinti falan simdi daha fazla dikkat ederler...gerci olacaksa böyle yapsakta oluyorya...rabbim ne derse o oluyor sonucta... ecel gelince bu cana basagrisi bir bahane.....

zaten kasiklarima acayip gece uykuda agri giriyor dönemiyorum bile... yavas yavas hareket anca edebiliyorum...

senden duymuştum sanırım ya yanılıyormuyum acaba. kanama açık renkliyse tehlikeli ama koyu renkliyse tehlikeli deilmiş die duymuştum doğrumudur acaba. haklısın sen ne kadar koru yine oluyor ben bidahakine bu kadar korumayacağım diyorum.

aynen ben de öyle düşünüyorum o kadar iyi gidiyordu ki hamileliğim ... bi arkadaşımla aynı gün hamile kalmışız onun düşük tehlikesi oldu ,idrar yollarında iltihap oldu, bacaklarında kramplar oldu, kaç defa acile gittiler doktor ona her türlü testi yapıyordu ben de sinir oluyordum bana niye hiç bişey yapılmıyo doktor beni takmıyor diye .ne oldu ? onun bebeği kucağında benimkisi nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…