günaydın in-ay
Günaydın kızlar
Akşam eve giderken kızıma uğradım. Tüm melek arkadaşlarına selam söyle dedim.
Anneleri onları çok seviyor söyle dedim..
Günaydın canım
Ben de dün kızıma gittim,baktım da 3 ayda ne kadar çok arkadaşı olmuş,yürümekte zorlandım
az önce face de okudum Mevlana demiş ki: herşey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme ! işte orası senin kaderinin değişeceği noktadır.
bundan sonra bizleri neler bekliyor acaba ? umudumuz herşeyin güzel olması tabiki ama insanın umutlarının yıkılması kadar da acısı yok sanırım. eveeet sabah sabah ben yine bağladım depresyona
nasıl olayım ya 2 gün önce test yaptırdım negatif çıktı yine dün kendimi toparlayamadım bütün gün uyuyup ağladım .her ay her ay bu stres sanırım beni yakında hastaneye yatıracaklar .neden olmuyor anlamıyorum bi türlü Allahım sanırım beni sabır testinden geçiriyorgünaydın canım naber nasılsın
anne aday adayı olarak da kalıcam galibadepresyon yok depresyon yok aaaaaaaaaaaa
yakışıyormu anne aday adayına sus bakimmm
off ben de gidemiyorum ya mezarına dün ben de hamile fotolarımı ziyaret ettim andım kızımı gerçi anmadığım bi an bile yok daGünaydın canım
Ben de dün kızıma gittim,baktım da 3 ayda ne kadar çok arkadaşı olmuş,yürümekte zorlandım
anne aday adayı olarak da kalıcam galiba
off ben de gidemiyorum ya mezarına dün ben de hamile fotolarımı ziyaret ettim andım kızımı gerçi anmadığım bi an bile yok da
Dün bir tanesinde şöyle yazıyordu:
Dertli doğdum anamdan
Zevk almadım dünyadan...
Gerisini hatırlamıyorum ve 4.5 yaşındaymış.Düşününce demek ki bizim için böylesi hayırlıymış diyorum.Çok daha beterleri var maalesef
haklısın bende hep buna şükrediyorum kucağımıza alıp kokusunu alıp toprağa verseydik daha zor olurdu. düşün 4,5 yaşındaymış. Allah sabır versin ailesine...
kızlar merhaba bugün mutluyum bizim evlilik yıl dönümümüz heyecanlıyım biraz da
nasıl olayım ya 2 gün önce test yaptırdım negatif çıktı yine dün kendimi toparlayamadım bütün gün uyuyup ağladım .her ay her ay bu stres sanırım beni yakında hastaneye yatıracaklar .neden olmuyor anlamıyorum bi türlü Allahım sanırım beni sabır testinden geçiriyor
canim rabbim mutlulugunu ikiye katlasin nice mutlu yillara bebislerinle birlikte.........
haklısın bende hep buna şükrediyorum kucağımıza alıp kokusunu alıp toprağa verseydik daha zor olurdu. düşün 4,5 yaşındaymış. Allah sabır versin ailesine...
Ayşem,Calakan günaydın sizlere de
Dışarıda bir kaç işim var,daha sonra görüşmek üzere...
Hepinizi öpüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?