benim de bebişim doğsaydı şimdi 2 yaşına yakın olacaktı.evimiz neşeli,bayramımız şen olacaktı.ama olmadı olamadı,oğlum diyemedim,koklayamadım meleğimi.Allahım bu nasıl bir acı ki ilk gün ki tazeliğiyleyaşıyor.
ve ben onun mezarına hala gidemedim.şimdi eşim yarın gidelim deyip duruyor.nasıl katlanırım bilmiyorum.ben çok güçsüz ve zavallı hissediyorum kendimi.düşünürken bile gözyaşlarına boğuluyorum.arkadaşlar bu acının bir ilacı yok mudur?çok acı çekiyorum.
yumdum gözümü
kefen beyaz
karaymıs ya toprak
bu kez,
lale ,papatya
üstüme düşen yağmur beyaz...
cennet beyaz
MELEKLER beyaz!...
benim de bebişim doğsaydı şimdi 2 yaşına yakın olacaktı.evimiz neşeli,bayramımız şen olacaktı.ama olmadı olamadı,oğlum diyemedim,koklayamadım meleğimi.Allahım bu nasıl bir acı ki ilk gün ki tazeliğiyleyaşıyor.
ve ben onun mezarına hala gidemedim.şimdi eşim yarın gidelim deyip duruyor.nasıl katlanırım bilmiyorum.ben çok güçsüz ve zavallı hissediyorum kendimi.düşünürken bile gözyaşlarına boğuluyorum.arkadaşlar bu acının bir ilacı yok mudur?çok acı çekiyorum.
canım yaaa, valla her gün aklımdasın!!!:26::26:hastane işleri vardı o gün açamadım tel.i. sonra da oydu buydu derken kaldı, bi fırsat bulup arayamadım seni canım. mahcubum sana karşıselaaaam kızlaaar özledim valla sizi ama burda çok zor nete girmem şimdi eşim bişey almaya gitti de telini aldım .bi daha da bayram bitimine kadar giremem heralde sonra da düğünümüz var 25 inde.
....... tobegük ne yapıyon teli de açmıyon?......
Arkadaslar ameliyata gidiyorum benim icin dua edin bugun bebegim geliyor
Dualariniza cok ihtiyacim var korkuyorum....
Bacilarim allahin izniyle ameliyat iyi gecti ben iyim cok sukur bebegimde iyi ama yanimda degil kuvezde teyzeleri daha dogru bile gormedim yarin allah izin verirse yanina gitcem cok merak ediyorum
Bacilarim allahin izniyle ameliyat iyi gecti ben iyim cok sukur bebegimde iyi ama yanimda degil kuvezde teyzeleri daha dogru bile gormedim yarin allah izin verirse yanina gitcem cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?