Bacilarim allahin izniyle ameliyat iyi gecti ben iyim cok sukur bebegimde iyi ama yanimda degil kuvezde teyzeleri daha dogru bile gormedim yarin allah izin verirse yanina gitcem cok merak ediyorum
kızlar darısı bizlerin başına olsun hayırlısıyla insan böyle bebek haberleri alınca içi kıpır kıpır oluyor demi sizde de oluyormu bilmiyorum hayattaki en güzel haberlerden olmalı allahım bu güzel duyguları herkese ve bizlerede yeniden tatdır allahım.....sitemizin umudu...allahım seni korusun......ayşemede sağlık sıhhat versin rabbim inş.....anneliğin özlemini gider ayşecim....benim içinde kokla cennet kokulu bebeğini............
Bacilarim allahin izniyle ameliyat iyi gecti ben iyim cok sukur bebegimde iyi ama yanimda degil kuvezde teyzeleri daha dogru bile gormedim yarin allah izin verirse yanina gitcem cok merak ediyorum
amin canım, amin.. Içimiz kıpır kıpır olmaz mı hiç?? Yoksa karnında taşı, hisset, karnından çıkarken sesini duy, dokun... Kim bilir ne kadar güzeldir!! Biz bebişleri çok istiyoruz ama istemekle olmuyor ki!!! Ya şartlarımız uymuyor, ya bebiş gelmiyor...
hayırlısı be tobeguk kısmet diyelim inş. Bizlerede nasip eder rabbim hayırlısıyla allahtan ümit kesilmez zamanı gelince inş. Allahım çok bekletmesin cümlemizi inş.....
kızlar günaydın ben geldim. ayşeme çok sevindim inşallah bizde böyle haberler veririz die dua edip duruyorum
amin canım, hakkımızda hayırlısı olsun. en kısa sürede hayırlısıyla önce göbüşlerimiz sonra da kucaklarımız dolar inşallah aynurum....
bu arada kızlar şehir dışına çıkıyorum bir haftalığına. foruma girip giremeyeceğimi bilemiyorum. kendinize iyi bakın ve topiği sahipsiz bırakmayın. çok boşladınız yahu!!
Canlarim hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin rabbim size sikintisiz hamilelik kolay dogum nasip etsin hepinizi cok seviyorum. Doktor bebegi cikarinca agladi inanin en guzeli o idi. Bende esimde agladik kizim ses vermemisti.
ayşemmm hayırlı uğurlu olsun arkadaşım çooooookk sevindim iyi olmanıza inşallah bundan sonraki ömrünüzde sağlıklı sıhhatli hep mutluluk göz yaşı ile geçer
dün 5 dakka girme fırsatım oldu nete bu yazdıklarını okudum ve rüyamda doğum yapıyorum yalvarıyorum doktora çabuk olun yine hareket etmiyor bebeğim diyorum ağlıyorum bağırıyorum sonra sezaryene alıyorlar ama normal doğum yapıyorum kafamı kaldırıp bakıyorum ve bebeğim ses vermiyor ölü doğuyor nasıl korkuyla uyandığımı anlatamam.. aklıma rüyam şimdi bile geldiğinde içim titriyor
İNŞALLAH ALLAHIM BİZEDE SİZİN BU GÜZEL DUYGULARINIZDAN YAŞAMAYI NASİP EDER
kızlar günaydın nasılsınız arkadaşlarr
aynurcum kırmızılar gelmiş galiba amaaaa durmak yok yola devam
güzel haberlerimizi burada paylaşmak dileğiyle hayırlı cumalar herkese
amin canım benim evet demekki hayırlısı böyleymiş, yapacak bişey yok rabbim hayırlı zmanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş.
sen naptın nasıl gidior yaşam, göreve başladın mı?
iyi gidiyor çok şükür aslında başlamam gerekiyordu ama izin hakkım vardı 10gün izin aldım eşim öğretmen onunla beraber 3eylülde başlayacağım inşallah böyle işte yuvarlanıp gidiyoruzz sende iyisin demi??
ohhh valla maşallah benim kocada yalnız başına tatil yapıyor valla ben izin alamadım çalışıyom oda garibim napsın dolanıp dururbebeğimize bakacaktı oda nasip olmadı hayırlısı allah hayırlısıyla bakıp büyütebileceğimiz hayırlı bebekler nasip eder inş. Arkadaşım rabbim kimselerin kucakları boş bırakmasın inş. Hayırlı evlatlar nasip etesin inş. Kimselere evlat acısı göstermesin ... Bizlerede çok sabırlar versin hayırlısıyla, allahım çok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize arkadaşlar , gerçekten çok zor yaşadıklarımız ama yapabileceğimiz hiçbirşey yok sadece resimleriyle avunuyoruz allahım beterin beteri vardır beterlerinden koru bizleri büyük allahım...
Hoşgeldin canım.özlettin kendini. Nasılsın?ben iyiyim. Beklemedeyim..kızlar günaydın ben geldim. ayşeme çok sevindim inşallah bizde böyle haberler veririz die dua edip duruyorum
amin canım...inş. arkadaşım hayırlısıyla allah izin veririse,
tatilemi gidiyorsun bakim, bizi yalnız bırakma bakalım tobeguk biz bari uğrayalaım göbüşleri dolanlar bizleri unutup gidiyor ...biz böle olmayalım allah nasip ederse ..
rabbim bu mübarek günlerin hürmetine inş. hayırlısıyla tez zmanda kollarımızı doldursun allahım........
bu arada nasıl gidiyor çalışmalar? bi gelişme varmı ?
ammin canm. İyiyim. Sen nasılsın?aynı zamanda çalışmaya başayacağız desene... İyi dinlenmeler canımayşemmm hayırlı uğurlu olsun arkadaşım çooooookk sevindim iyi olmanıza inşallah bundan sonraki ömrünüzde sağlıklı sıhhatli hep mutluluk göz yaşı ile geçer
dün 5 dakka girme fırsatım oldu nete bu yazdıklarını okudum ve rüyamda doğum yapıyorum yalvarıyorum doktora çabuk olun yine hareket etmiyor bebeğim diyorum ağlıyorum bağırıyorum sonra sezaryene alıyorlar ama normal doğum yapıyorum kafamı kaldırıp bakıyorum ve bebeğim ses vermiyor ölü doğuyor nasıl korkuyla uyandığımı anlatamam.. aklıma rüyam şimdi bile geldiğinde içim titriyor
İNŞALLAH ALLAHIM BİZEDE SİZİN BU GÜZEL DUYGULARINIZDAN YAŞAMAYI NASİP EDER
kızlar günaydın nasılsınız arkadaşlarr
aynurcum kırmızılar gelmiş galiba amaaaa durmak yok yola devam
güzel haberlerimizi burada paylaşmak dileğiyle hayırlı cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?