Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

günaydın kızlar biraz yazılamları okudumda bende sezeryanla ölü bebek dünyaya getirdim 8 ay sonra hamile kaldım şimdi 30 haftadayım rabbim hepimizin kucanı doldurdursun işlh hayırlısıyla size sormak istediğim ayşen neden erken dogum yapdı ..... allah analı babalı büyütsün işlh...biraz okudum geçmişi ama neden oldugunu anlamadım. bide tam kaç haftalık dogum yaptı yazarsanız sevinirim çok teşekür ederim

öncelikle başın sağ olsun canım inşallah bu bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alır büyütürsün.. ayşem 32 haftalık dogum yaptı çünkü yanlış hatırlamıyorsam 25. haftasından beri aralıklı suyu geliyordu ve o zamandan beri hastanede kontrol altındaydı oyüzden..

tubeguk ben senden 1 hafta umudu kesmiştim ama sen teldende olsa buralardasınn helal kız sana
valla kızlar yok yine meydanda inay doğa calakan hergün gelen melekyavrusu bilem yok neyse aynurla takılıyoruz biz buralara

tubeguk ben senden 1 hafta umudu kesmiştim ama sen teldende olsa buralardasınn helal kız sana
valla kızlar yok yine meydanda inay doğa calakan hergün gelen melekyavrusu bilem yok neyse aynurla takılıyoruz biz buralara
Saol bacım. Sizi takipteyim sürekli)
Doganın kardeşinin düğünü var bugün.onla uğraşıyordu hep, izmirli tatilde 1hafta daha yok, 24kasım yasaklı gibi bir şey.calakanı bilmiyorum, yarın bi arayayım, aysemde yazık bebişiyle uğraşıyordur gelemez... E geriye ben, sen, aynur, asesulfam kalıyo... Kızlar gelene kadar idare edelim artık.. Ama inayla aysemi merak ediyorum ben.. İnşallah işe başlayınca sen de bizi bırakmazsın özayımmm)) öpüyorum...
Canım başın sagolsun. İnşallah allahım karnını doldurduğu gibi kucağını da doldurur. Sağlıcaka büyütmeyi nasip eder...
Evet özayın dedigi gibi 7-8haftadır -belkide daha fazladır- suyu geldiği için hastanedeydi. Sezeryanla ilgili bir durum yoktu yani canm. korkmana gerek yok.. Her şey gönlünce olsun)))

peki bunların sebebi ne sıkıntı stresten gerççekten bebekte stres yaparmıymış daha demin birinin mesajında okudum bebek stres yapmış kakası yapmış yazmış sresten olabiliyormu bende çok stresli br hamilelik yaşıyoyorum korktumallah herkesin kucağında uzun ömrüyle göstermeyi nasip etsin

kızlar merhaba hayırlı tatiller hepinize bi pazar gününden merhaba demek istedim özledim sizleri ayolllll napıyonuz bakalım evet tatil bitsin bakalım sitede gene başbaşa mı olacaz görcez özay tobeguk bakalımmmmm

ee sizler naptınız bi gelişme varmı tobeguk sen benleydin sanki bi gelişme varmı hayırlısıyla adetin geçtimi özayım sen naptın ne zmana düşünüyorsun ? kızlar doktora gitmeyi düşünüyorum bu sefer farklı bi doktor istiyorum sizce ne zman gitmem doğru olur ? yani adetişm geçtikten sonramı içindemi ? valla merkez biraz uzağım gidip gelmek zor olcak ama mecburen herşeye katlacaz allahım inş. çok bekletmeden biz melek annelerinin kucaklarını hayırlısıyla doldurur inş. bebeklerimizle canlarım ....

ayşecim naptı acacba umudumuz bebeğimiz nasıl acaba allahım minicik bişeydir artık bişzim içinde öp kokla ayşem...allahım sağlık sıhhat versin ikinizede ....

bisürü dua ediyoruz hiç işe yaramıyor çok canım sıkılıyor birazda dua etmeden takılıcam ben baklaım o zaman olucakmı

merhaba aynurcum ben inanıyorumki en kısa zamanda meleğini kucağına alacaksın. dualarım seninle

arkadaşım seni gördüğüme sevimdim nasılsın bu topikte ne yapıyorun bakim? esti topik arkadaşım kızlar ferhatt , dış gebelik sonrası hamilelik topiğinden , allah kimsenin başına getirmesin kızlar hepsi ayrı bi acı allahım hakkımzıda hayırlı olanları nasip eyle rabbim, canım çok sagol allah hepimizin yardımcısı olsun ,,,dularında benide unutma canıkm arkadaşım..geçen gün akimerayla konuştuk ,allah razı olsun oda hep yanımda allah hepinizden razı olsun,,,öpüyorum bebğin nasıl bu arada : umarım herşey yolundadır...

yok yok bırakmam bende buraları ilk fırsatta kucaklıyorum bilgisayarı bırakamam heraldee... ohoo herkesin işi varmış beyaa

tubeguk eylülde başlayacak aynurcum bende öle düşünüyorum gerisi nasip artıkınn adetliyken git canım test falan yaparlar. inşallah allahım çok bekletmez bizlerii.. evet ya ayşe oğluşuna daldı herhal.. gerçi çıktımıyki küvezden??

siz tekrar bi muayene gittiniz mi kızlar aslında ne zamn gideceğime karar veremedim aslında adet düzensizliğim var bu ay 37 günü buldu bence düzensizliğim çözülmeli hoş hepsi boşta olacak olursa herşey bahane rabbim veririse çok kolay demi işte herşeyi takıyoruz ya ...neyse bakalım ne yapacam ...bilmiyorum yani arkadaşlar

canım...o..stresi..yazan bendim ama benim değil bebeğimin stresi olmus cünkü boynuna 3defa kordonu dolanmıs suyum geldi aniden 37. haftamda ikisi birarada olunca kuzum stres yapmıs ve kakasını yapmıs ve onu yemiş aaahhh ahhh ... ama stres yok kesinlikle mutlu ol dünya tersine dönse sen umursama bak keyfine cünkü bebişler anneleri mutlu olunca mutlu oluyorlar ondan daha değerli birsey yok hiç birseyi umursama benim basıma gelen olay cok nadir kafana takıp stres yapma hamileliğinin keyfini cıkar bir de biz melek annelerine ve tüm bebek isteyenlere bir dua et ne olur...

bu araada kızlar bende tatildeydim memlekete gittim cook iyi geldi, her gün aglasam da gene de iyi geldi, kız bebekleri gördükce sarılmak geldi içimden Allahım yeniden yasatır bizlere insallah ama bu sefer cok kolay hamilelikle ve güzel doğumlarla, insallah ikiz üçüz olurda acımız bi nebze azalır

canım...o..stresi..yazan bendim ama benim değil bebeğimin stresi olmus cünkü boynuna 3defa kordonu dolanmıs suyum geldi aniden 37. haftamda ikisi birarada olunca kuzum stres yapmıs ve kakasını yapmıs ve onu yemiş aaahhh ahhh ... ama stres yok kesinlikle mutlu ol dünya tersine dönse sen umursama bak keyfine cünkü bebişler anneleri mutlu olunca mutlu oluyorlar ondan daha değerli birsey yok hiç birseyi umursama benim basıma gelen olay cok nadir kafana takıp stres yapma hamileliğinin keyfini cıkar bir de biz melek annelerine ve tüm bebek isteyenlere bir dua et ne olur...

bu araada kızlar bende tatildeydim memlekete gittim cook iyi geldi, her gün aglasam da gene de iyi geldi, kız bebekleri gördükce sarılmak geldi içimden Allahım yeniden yasatır bizlere insallah ama bu sefer cok kolay hamilelikle ve güzel doğumlarla, insallah ikiz üçüz olurda acımız bi nebze azalır

girememistim bayram öncesinden beri...oğluna kavuşmuşsun çok sevindim .Allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin..
bir süredir yazmamışsın merak etmiş arkadaşlarda...inşallah bu yokluğun oğluşunla ilgilenmendendir. çok öpüyorum seni. çok sıkıntı çektin rabbim mükafatını versin inşallah...

merhaba arkadaşlar
bayramdan sonraki 3 gün izin almıştım. evde vakit geçirdik kızımla özlemişim evde oturmayı valla iyi geldi bugün işe zor geldim...
sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla...özlemişim sizi :)

İn-ay hoşgeldin. Geçen hafta gelmeyince bu kız safra kesesiyle ilgili mi gelmiyor acaba diye düşündüm. Bir doktora daha gidip olmadığını onaylatacaktın gitmedin sanırım bir daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…