günaydın kızlar biraz yazılamları okudumda bende sezeryanla ölü bebek dünyaya getirdim 8 ay sonra hamile kaldım şimdi 30 haftadayım rabbim hepimizin kucanı doldurdursun işlh hayırlısıyla size sormak istediğim ayşen neden erken dogum yapdı ..... allah analı babalı büyütsün işlh...biraz okudum geçmişi ama neden oldugunu anlamadım. bide tam kaç haftalık dogum yaptı yazarsanız sevinirim çok teşekür ederim
Hoşgeldin canım.özlettin kendini. Nasılsın?ben iyiyim. Beklemedeyim..
amin canım...
Yok kuzum tatile gitmedim,ablamın yanına geldim. Ama ablam deniz kenarında olduğu için yarın falan denize gideceğiz.
Canım biz çalışmalara başlamadık daha. Bir dahaki aya inşallah...
Ben mümkün olduğunca bu topiği bırakam canım. Ama hamile arkadaşlara da bir şey demiyorum çünkü bu sayfada kaldıkça geçmişe takılıyorlar.halbuki onların bebekleri için iyi olup geleceğe bakmaları lazım..ya da belki de biz hamile kalamayanları üzmek istemiyorlardır...
Bunun için şöyle mi yapsak acaba? Hamile kalanlar bu sayfadan mezun olsa, sonra gebelik bölümüne bebeğini sezeryanla kaybedip, yeni bebeğini heyecanla bekleyenler"gibi bi topic açıp orada toplaşmaya başlasak.ama orda hep iyi şeyler konuşsak... Nasıl olur???
Gücenmeyelim bence hamişlerimize. Ama onlarda arada uğrasınlar muhakkak!!!
ammin canm. İyiyim. Sen nasılsın?aynı zamanda çalışmaya başayacağız desene... İyi dinlenmeler canım))
Kızlar telden yazıyorum.zorlanıyorum.yorum yazamasamda okuyacağm. Sizlere emanet buralar...öpüyorum hepinizi.....
Saol bacım. Sizi takipteyim süreklitubeguk ben senden 1 hafta umudu kesmiştim ama sen teldende olsa buralardasınn helal kız sana
valla kızlar yok yine meydanda inay doğa calakan hergün gelen melekyavrusu bilem yok neyse aynurla takılıyoruz biz buralara
Canım başın sagolsun. İnşallah allahım karnını doldurduğu gibi kucağını da doldurur. Sağlıcaka büyütmeyi nasip eder...günaydın kızlar biraz yazılamları okudumda bende sezeryanla ölü bebek dünyaya getirdim 8 ay sonra hamile kaldım şimdi 30 haftadayım rabbim hepimizin kucanı doldurdursun işlh hayırlısıyla size sormak istediğim ayşen neden erken dogum yapdı ..... allah analı babalı büyütsün işlh...biraz okudum geçmişi ama neden oldugunu anlamadım. bide tam kaç haftalık dogum yaptı yazarsanız sevinirim çok teşekür ederim
günaydın çalakan nasılsın arkadaşım, hmdolsun bu günümüze cuman mübarek olsun bu arada allah hayırlara vesile etsin inş. allah hayırlısıyla bizlere nasip etsin inş. arkadaşım allahım bu duyguyu hepimize tekrar yaşatsın inş..
Hoşgeldin canım.özlettin kendini. Nasılsın?ben iyiyim. Beklemedeyim..
bekle canım bekle biz çalışıyoruz da noluyor kitatildesin oh ne güzel yaaa bu yaz sana yaradı
kızlar merhaba hayırlı tatiller hepinize bi pazar gününden merhaba demek istedim özledim sizleri ayolllll napıyonuz bakalım evet tatil bitsin bakalım sitede gene başbaşa mı olacaz görcez özay tobeguk bakalımmmmm
ee sizler naptınız bi gelişme varmı tobeguk sen benleydin sanki bi gelişme varmı hayırlısıyla adetin geçtimi özayım sen naptın ne zmana düşünüyorsun ? kızlar doktora gitmeyi düşünüyorum bu sefer farklı bi doktor istiyorum sizce ne zman gitmem doğru olur ? yani adetişm geçtikten sonramı içindemi ? valla merkez biraz uzağım gidip gelmek zor olcak ama mecburen herşeye katlacaz allahım inş. çok bekletmeden biz melek annelerinin kucaklarını hayırlısıyla doldurur inş. bebeklerimizle canlarım ....
canım adetinin 3.günü gitmen lazım hormon testi yapıyor 3. günü 2 veya 4 te olabilir ama en sağlıklısı 3
merhaba aynurcum ben inanıyorumki en kısa zamanda meleğini kucağına alacaksın. dualarım seninle
Saol bacım. Sizi takipteyim sürekli)
Doganın kardeşinin düğünü var bugün.onla uğraşıyordu hep, izmirli tatilde 1hafta daha yok, 24kasım yasaklı gibi bir şey.calakanı bilmiyorum, yarın bi arayayım, aysemde yazık bebişiyle uğraşıyordur gelemez... E geriye ben, sen, aynur, asesulfam kalıyo... Kızlar gelene kadar idare edelim artık.. Ama inayla aysemi merak ediyorum ben.. İnşallah işe başlayınca sen de bizi bırakmazsın özayımmm)) öpüyorum...
Canım başın sagolsun. İnşallah allahım karnını doldurduğu gibi kucağını da doldurur. Sağlıcaka büyütmeyi nasip eder...
Evet özayın dedigi gibi 7-8haftadır -belkide daha fazladır- suyu geldiği için hastanedeydi. Sezeryanla ilgili bir durum yoktu yani canm. korkmana gerek yok.. Her şey gönlünce olsun)))
kızlar merhaba hayırlı tatiller hepinize bi pazar gününden merhaba demek istedim özledim sizleri ayolllll napıyonuz bakalım evet tatil bitsin bakalım sitede gene başbaşa mı olacaz görcez özay tobeguk bakalımmmmm
ee sizler naptınız bi gelişme varmı tobeguk sen benleydin sanki bi gelişme varmı hayırlısıyla adetin geçtimi özayım sen naptın ne zmana düşünüyorsun ? kızlar doktora gitmeyi düşünüyorum bu sefer farklı bi doktor istiyorum sizce ne zman gitmem doğru olur ? yani adetişm geçtikten sonramı içindemi ? valla merkez biraz uzağım gidip gelmek zor olcak ama mecburen herşeye katlacaz allahım inş. çok bekletmeden biz melek annelerinin kucaklarını hayırlısıyla doldurur inş. bebeklerimizle canlarım ....
ayşecim naptı acacba umudumuz bebeğimiz nasıl acaba allahım minicik bişeydir artık bişzim içinde öp kokla ayşem...allahım sağlık sıhhat versin ikinizede ....
tubeguk eylülde başlayacak aynurcum bende öle düşünüyorum gerisi nasip artıkınn adetliyken git canım test falan yaparlar. inşallah allahım çok bekletmez bizlerii.. evet ya ayşe oğluşuna daldı herhal.. gerçi çıktımıyki küvezden??
peki bunların sebebi ne sıkıntı stresten gerççekten bebekte stres yaparmıymış daha demin birinin mesajında okudum bebek stres yapmış kakası yapmış yazmış sresten olabiliyormu bende çok stresli br hamilelik yaşıyoyorum korktumallah herkesin kucağında uzun ömrüyle göstermeyi nasip etsin
peki bunların sebebi ne sıkıntı stresten gerççekten bebekte stres yaparmıymış daha demin birinin mesajında okudum bebek stres yapmış kakası yapmış yazmış sresten olabiliyormu bende çok stresli br hamilelik yaşıyoyorum korktumallah herkesin kucağında uzun ömrüyle göstermeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?