günaydınlar kızlar size bişe daha sorcam burda çogunuz sezeryan dogumu yapmışsınız tam uyutularak sezeryan olan varmı uyyanınca nasıl oluyo merak ediyom benimde tam uyutularak sezeryan ihtimalim var cvp yazarsanız sevinirim
inşallah hiiiçbir şeycik olmayacak o çiçeğe.. hem sen iyi bakarsın suyunu, güneşini, ilacını eksik etmezsin..ayrıca bu senin ilk çiçeğin, kurutada bilirsin, olabilir yani.. o zaman gider kurumayan bir yaprağını yeşertir, tekrar dikersin toprağa. böylece hiç ölmez o çiçekay canım çok saol çok güzel bir dilek bu çok teşekkür ederim ya inşallah. bende öyle bi bağlantı kuruyorum sanki sonrada ya kurursa die yüreğim oynuyor valla.
ben de genel anestezi oldum canım.. ben de uykudan uyanır gibi uyandım ama ara ara anestezinin etkisiyle sızdım. mide bulantım, baş dönmem falan olmadı hiç allaha şükürgünaydınlar kızlar size bişe daha sorcam burda çogunuz sezeryan dogumu yapmışsınız tam uyutularak sezeryan olan varmı uyyanınca nasıl oluyo merak ediyom benimde tam uyutularak sezeryan ihtimalim var cvp yazarsanız sevinirim
haber bekliyorum canımCanım ben de çok isterim, ayarlamaya çalışacağım
doğacıım, benim de başıma benzer bir şey geldiben daha önce film çektirmedim Aynur'cum korkuyorum aslında ama çektiricem önümüzdeki ay da hamile kalamazsam .bi sorun var mutlaka sorun olmasa 6 aydır yumurtalıklar sağlam spermler sağlam neden olmuyor anlam veremiyorum .bu ay da 3. gün gidicem doktora hormonlara falan baktırıcam ne yapayım bişeyler yapmak gerek olmadığı her ay biraz daha umudum kırılıyor .ben kızıma hemen hamile kalmıştım demek ki bi sorun yoktu acaba sezeryandan sonra sorun mu oldu sezeryan mı bi şey yaptı ondan korkuyorum. artık olsun ne olur ya .kardeşimin düğününde bi kız çocuğu yere düştü ağlamaya başladı ,babası geldi aldı kucağına bi tokat attı ağlama artık diye bi bağırdı herkes onlara baktı .işte Allahın işine karışılmaz Allah onlara sapasağlam çocuklar veriyo bizim ellerimiz kollarımız bomboş vardır bi hikmet elbette ama insan bazen isyan ediyor işte
oooo merhabalar herkeslerde gelmiş bugün oh oh negüzel. nasılsınız kızlar inayı biliyorum işe başladığı için sinirli ,yorgun ,üzgün demidoğacımda gelmiş tobeguk yine tatilde kıskanıyorum vallaa melekyavrum burda izmirlide gelmiş özaycım bak sen az gelmişsin hııııı aynur demirbaşımız oldu ne güzel yaaa hiç sahipsiz bırakmıyor. neyse bende bugün doktora gittim kimyasal gebelik geçirmişim bu ay klomen aldım onu kullanıcam sıkı bi takiple hamile kalıcaksın inşallah dedi doktor bakalım. bu arada geçen ay bi yerden yeşil çiçek aldım eve geldim saksıya ektim çok güzel suyunu veriyorum bakıyorum sanki bana ihtiyacı olduğunu biliyorum dün büyümüş olduğunu fakettim çok sevindim yaa neden bilmem ama çok garip bi şekilde umut veriyor bana bu çiçek geldiğinde küçücüktü keşke o zamanda fotosunu çekmeyi akıl etseydim şimdiki halini çektim beğenicekmisiniz <makinamın şarjı bitmiş telde çektim biraz karanlık ama > tavsiye ederim arkadaşlar çok zevkli bi iş ellerinle bi canlıyı büyütmek çok güzel çocuğuma kısmet olmadı bende çiçeği büyütüyorum
Eki Görüntüle 497013
ay kızlar içimi okudunuz, ben de çiçek beslemek istiyorum hatta minik şirin mi şirin bir kedi almak istiyorum ama babam kediler kısırlık yapar alma diyor, insana bir seyleri büyütmek iyi gelir bence de hemen bugün bir cicek alıcam ben de konusurum onunla ohh misss, temizliğe verdim kendimi kafamı dağıtıyor,
bu arada aksam iffeti izleyen oldumu agla agla içim şişti, finalinde iffetin bebeği vardı kaza yapıyorlardı, megersem o bebek ölmüş kızdı bebek mahvoldum, iffet gece uyanıp bebeğiinin odasına girdi aynı kendimi gördüm, ilk zamanlar kimse beni kızımın odasına sokmak istememişti,oofff offf cok kötü oldum ya
canım benim kedim vardı öldü onun acısı da bambaşkaydı neyse kendimi bildim bileli hayvanlarla yaşıyorum kısır değilim şükürler olsun .hatta hamileyken toksoplazmadan çok korkmuştum hiç geçirmemişim bile yani senelerce hayvan baktım toksoplazma hiç olmamışım .bi hayvanın verdiği manevi zevki, onun sevgine karşılık veriş şeklini yaşamayan anlamaz .çocuktan sonraki bu dünyadaki en büyük sevgi bence çünkü tamamen karşılıksız ve saf istediği sadece bi kap yemek onun dışında koşulsuz ve sınırsız sevgi. şu an ben de deliler gibi istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz bu konuda, o da çocuk bir yaşına geldiğinde istiyor öyle anlaşmıştık ama şu an çook ihtiyacım var .bence eşin istiyorsa durma al o kadar iyi gelir ki psikolojine . ayrıca benim kadar paronayak insan nadirdir deli gibi araştırma yaptım kedini aşıları tam olduğu sürece kediden kısır olma ihtimalin yeşil yapraklı sebzelerden kısır olma ihtimalinden daha azay kızlar içimi okudunuz, ben de çiçek beslemek istiyorum hatta minik şirin mi şirin bir kedi almak istiyorum ama babam kediler kısırlık yapar alma diyor, insana bir seyleri büyütmek iyi gelir bence de hemen bugün bir cicek alıcam ben de konusurum onunla ohh misss, temizliğe verdim kendimi kafamı dağıtıyor,
bu arada aksam iffeti izleyen oldumu agla agla içim şişti, finalinde iffetin bebeği vardı kaza yapıyorlardı, megersem o bebek ölmüş kızdı bebek mahvoldum, iffet gece uyanıp bebeğiinin odasına girdi aynı kendimi gördüm, ilk zamanlar kimse beni kızımın odasına sokmak istememişti,oofff offf cok kötü oldum ya
ben kızımın hastane çıkışında dağıtmak için kız melek şeklinde magnetler almıştım ahhh ahhhhkız calakan saksına bayıldım nerden aldın ????
bendede bir sürü çiçek var annem çiçek hastası benim evide doldurdu sağolsun
haftasonu nikaha gittik nikah şekeri iki melek kanadı içinde uyuyan bir bebek...
bilmem anlatabildimmi.......odamda aynamın önüne koydum hemen...
tobegüüük buluşalım şekerim ben burda hazır nazır seni bekliyorum ay valla bi yere yazsak mı konuşçaklarımızı çok şey birikti atlamasak hiç bişeyi
tobegüüük buluşalım şekerim ben burda hazır nazır seni bekliyorum ay valla bi yere yazsak mı konuşçaklarımızı çok şey birikti atlamasak hiç bişeyi
kızlar ya epiduralle sezeryan olan kimler vardı? benim sırtım öyle bir ağrıyor ki gözümden yaşlar geliyor birisi de epiduralden olmuştur dedi olabilir mi sizce fikri olan var mı ?
kızlar ya epiduralle sezeryan olan kimler vardı? benim sırtım öyle bir ağrıyor ki gözümden yaşlar geliyor birisi de epiduralden olmuştur dedi olabilir mi sizce fikri olan var mı ?
he valla hepimiz aynı şehirde olsaydık ne kaynatırdık yaaakıskanıyorum heeee
keşke daha yakın olsaydık :)
hayır ya uzun zamandır var bu iki bulaşık yıkıyım seriliyorumdaha neler ... bence alakası yoktur üşütmüşsündür tatildeyken...........:)
ben de tok olduğum için epidural olmuştu karnımı silerlerken bağırıyordum başlamayın hissediyorum diye ama sonra başka bi uyuşturucu verdiler başka hiç bişey hissetmedim ama hissediliyor dediğin gibivalla emin değilim ama sanki bende biryerden duydum ağrı yapabileceğini
ben korkudan epidural olamam gibi geliyor acı hissetmesende bazı şeyleri hissediyormuşsun dokunuşları falan
yada aletlerin seslerini duyuyormuşsun...ama tekrar bebeğim olursa doğduğu anı görmek istiyorum...ilk ben görmek istiyorum.. ilk kızımda yoğun bakımda kalmıştı 2 gün sonra görmüştüm..
şekerim bak Ankara adı üstünde başkent gelin buraya görüşelim valla tobegükle benim başımızın üstünde yeriniz var .ama seninle seneye yaz büyük ihtimal görüşürüz her sene geliyoruz biz oraya çünkü.doğacım kıskandırıyosun bizi ama buralarda yalnız kalıyoz muhabbeti özlüyoz anacım..... yapma böleee
şekerim bak Ankara adı üstünde başkent gelin buraya görüşelim valla tobegükle benim başımızın üstünde yeriniz var .ama seninle seneye yaz büyük ihtimal görüşürüz her sene geliyoruz biz oraya çünkü.
inayy sen tobegüke söyle dedim ben gidelim bi gün Bursa 'ya gidek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?