kız calakan saksına bayıldım nerden aldın ????
bendede bir sürü çiçek var annem çiçek hastası benim evide doldurdu sağolsun
haftasonu nikaha gittik nikah şekeri iki melek kanadı içinde uyuyan bir bebek...
bilmem anlatabildimmi.......odamda aynamın önüne koydum hemen...
tobegüüük buluşalım şekerim ben burda hazır nazır seni bekliyorum ay valla bi yere yazsak mı konuşçaklarımızı çok şey birikti atlamasak hiç bişeyi
kızlar ya epiduralle sezeryan olan kimler vardı? benim sırtım öyle bir ağrıyor ki gözümden yaşlar geliyor birisi de epiduralden olmuştur dedi olabilir mi sizce fikri olan var mı ?
not alın bi yere aklınıza geldikçe ya bana ne ya bende istiyorum ama buluşmak
aynen canım... ya olacak ya da olacak!!!
aferin kız, okumuşsun satır aralarını:130::130:
çoook öpüyorum seni
küçüğüm demişsin ya
hepimiz farklı yaşlardayız ama kim kaç yaşında bir iki kişi dışında bilmiyorum sanki hepimiz yaşıtmışız gibi geliyor :)
23 teyim ben canım. bana da yaşıtmışız gibi geliyor arkadaşlarla konuşurken bile yani seslerini duyunca bile mümkün deil aklına gelmesi yaşıtız sanıyorum.
oyyyy kıyamam sana ben sen nüfus cüzdanında küçüksün ama akıl yaşın maşallah hiç küçük gibi değilsinya herrü ya merrü ha :128: aşkolsun yaaa küçüğüm die hesaba almıyonuz haaa okurum tabiii
inaayyy bak ne güzel vakitlice yapmışın ilk çocuğunuhehe ben söylemim yaşımı ablanızım ben :)))))))
bi izmirden arkadaş vardı melekannesi gelmiyor bayadır o benden 1-2 yaş büyüktü sanırım
35 im ben ne zaman çocuk yapacaksam artık hüzünlendim bakk:44::44:
inaayyy bak ne güzel vakitlice yapmışın ilk çocuğunuben ne yapayım 34 te başarabilirsem ilk çocuğu 2. artık 40 ta falan olur o yüzden üzülme bak bana beterin beteri var
23 teyim ben canım. Bana da yaşıtmışız gibi geliyor arkadaşlarla konuşurken bile yani seslerini duyunca bile mümkün deil aklına gelmesi yaşıtız sanıyorum.
ne zaman kaybettik ruyalarimizi,
yumsak gozlerimizi tekrar,
gorur muyuz ayni ruyalari
yeniden...
23 teyim ben canım. bana da yaşıtmışız gibi geliyor arkadaşlarla konuşurken bile yani seslerini duyunca bile mümkün deil aklına gelmesi yaşıtız sanıyorum.
kıııızzz, aşkolsunnnn olur mu öyle şey hiç!!!ya herrü ya merrü ha :128: aşkolsun yaaa küçüğüm die hesaba almıyonuz haaa okurum tabiii
hakikaten ya! ben de yaşıtmışız gibi hissediyorum hep..küçüğüm demişsin ya
hepimiz farklı yaşlardayız ama kim kaç yaşında bir iki kişi dışında bilmiyorum sanki hepimiz yaşıtmışız gibi geliyor :)
kıııızzz, aşkolsunnnn olur mu öyle şey hiç!!!hiç hissetmedim ben seninle konuşurken yaşını... hem akıl yaşta diiil baştadır kuzum yaaa......
hakikaten ya! ben de yaşıtmışız gibi hissediyorum hep..
bu arada kıslar dün yımırtladım.boşa gitti yımırtaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?