yok kuzum olur mu öyle şey, sen üzülme sakın. senin yaptığın normaldi de ben normal değilim ki!! hiiiç kötü hissetme canım kendini. öpüyorum seni uçuklu dudağımlaaaaKıyamam canım benim, keşke izletmeseydim kendimi kötü hissettim şimdi
canım ovulasyon testi kullandım ben %100 doğru sonuç verdi ama. yumurtlama gününü tuttursan bile gebe kalamıyorsun kiiiiii.....Kizlar bir sey soyleyecegim neden ovilasyon testi yapmiyorsunuz? Benim kuzenim o test sayesinde hamile kalmisdi. banada yollamisdida, ben daha kullanmadan hamile oldugumu gordum. Bende bri arkadasima tavsiye etdim, bende onda 80% dogruluk payi vardir. Bence bir denesiniz cok iyi olur.
evet bebeğim, seni de ben takip ediyorum şekeriiim...Bu arada en önde ben mi gidiyorum 10 ayım doldu dün...
bat 10.08hemen getiririm ben takvimi ama önce BATları alayımm kızlarr
hoşgeldin canım. çok sevindim pıt pıtlaramerhaba kızlar 15 gündür internetim yoktu giremedim okuyamadımda çok biriktiği için biz iyis Alaha şükür cumartesi farklı bi doktora gidicem daha önce gittik çok şükür kalp atışını gördük tek sorun sabah mide bulantılarım ve tansiyonumun düşmesi onun harici herşey yolunda çok şükür inş sizlerde iyisnizdir hadi bekliyorum gelin artık arkamdan:)
kızlar kesin bende cok kötü bir hastalık cıkacak 4 gündür tuvalete günde sadece 2 defa cıkıyorum, heryerim yara, oturamıyorum, uyuyamıyorum canımın acısından birde adet oldum, offffff, hiç enfeksiyona benzemiyor, ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar hiç ama hiç işe yaramadı hatta daha da kötü oldum
eşimden de utanır oldum sürekli sanki hastalık sahibi bir insan gibi hissediyorum ne cocuk verebiliyorum, ne ilişkiye girebiliyorum, kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum,çok mutsuzum çok, benden yıllar sonra evlenenler hepsi evlat sahibi,benle evlenenler 2.ye hamile, bense cabalayıp cabalayıp hep elim boş kaldı,sinirlerim cok bozuk, idrarımızı yapmak ne büyük bir nimetmiş meğersem, sanki bütün genital bölgem jiletle kesilmiş üstüne tuz basılmıs gibi,cok canım yanıyor, ben böyle acı görmedim doğumda bu kadar acım olmadı ya, gram iyileşme yok ya
kızlar bende ki sey ucukmus hafta sonu gittiğim çok bilmiş doktor bilemedi, Allahtan ben onu dinlemeyip ucuk ilaçları da kullanıyordum, peki ben bu ucuğu nasıl kaptım eşimde bir sey yok hiç ucuk geçirmemiş, ama onla 2 defa ilişkiden sonra cıktı bunlar, sanırım kaçamak yaptı ve kaptı onun haberi yoktu,hersey berbat gidiyor.
hamilelikte ucuk çok büyük bir riskmiş, 3 bebek kaybeden bir insan için ne içacıcı dimi.
ölmek istiyorum,hayattan artık hiç umudum kalmadı.
ya da tasıyıcı bir anne bulmak istiyorum,artık gücüm kalmadı cünkü
bence önce bu karamsarlılıktan kurtulmalısın neler geliyor aklına arkadaşım...
uçuk çıktıysa geçer stresli olduğun için vucut direncin düştüğü için çıkmıştır
olumlu düşün güzel düşün güzel olsun herşeyy
kızlar size birkaç sey yazmak istedim.
Türkiyede genital herpes geçirme yüzdesi %5
ard arda 2 düşük yapma yüzdesi %2
9aylık bir bebeğin doğumda kordon dolanması kaka yemesi ile ölüm yüzdesi ise sadece 1000 de 3
ama ben hepsini yasadım, milli piyango bileti alsam bu sansla triyonluk olmam lazım dimi, ama pardon iyi değil bütün kötü sansların beni bulma yüzdesi fazla(
çok haklısın canım bir an önce kendime gelmem lazım ama gelemiyorum, battıkca batıyorum
ellerine sağlık özayın gururumuz evladımız umudumuz harbiden ayşe bebeğinin adını ne koydu acaba bak yeni aklıma geldi.
çok güzel yapmışsın sana zahmet oldu canım arkadaşım zamanını bizler için harcıyon hakkını helal et.
hadi bakalım eylül ayı hepimize umut başarı ve hayırlı bebişler getirsin inş. yüzlerimizi güldürsün rabbim, gülücükte kalmadı amma ....
AYŞEM................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ
VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz
UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:)
24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu
CALAKAN.............. çalışmalara başladı ................BAT:
DOĞA.................... çalışmalara başladı ..................BAT:?
AYNUR................... çalışmalara başlad ..................BAT:21.10.1012
TUBEGUK............... çalışmalara başladı ...................BAT:08.10.2012
İZMİRLİ................... çalışmalara başladı .................BAT:
İNAY...................... çalışmalara başladı ...................BAT:19.10.2012
ASESULFAM.............. çalışmalara başladı ...................BAT:22.10.2012
ÖZAY.....................:beklemede
MELEKYAVRUSU.........beklemede
MELEKANNESİ.............beklemede
HANNEM.....................beklemede
kızlar size birkaç sey yazmak istedim.
Türkiyede genital herpes geçirme yüzdesi %5
ard arda 2 düşük yapma yüzdesi %2
9aylık bir bebeğin doğumda kordon dolanması kaka yemesi ile ölüm yüzdesi ise sadece 1000 de 3
ama ben hepsini yasadım, milli piyango bileti alsam bu sansla triyonluk olmam lazım dimi, ama pardon iyi değil bütün kötü sansların beni bulma yüzdesi fazla(
canım benim yapma böle düşünme.
1-benim kendiliğinden düşen bebeğim oldu
2-kürtajla düşen bebeğim oldu
3-normal doğum yaptım
4-sezeryanla doğum yaptım hemde iki kez
ama inanıyorum biliyorum ve duyuyorum benden daha büyük imtihanlardan geçenler var.halime hamd ediyorum.RABBİM daha büyük acılarla sınamasın.bunları unutturacak acılar yaşatmasın.hepimizin bu dünyada da olacak inşallah sağlıklı evlatları.inşallah ahirette de var. altın ve gümüşten cennetlerde bekliyolar elimizden tutmak için bizi.çocuk bu dünyanın en büyük ve en zevkli eğlencesi bunu unutmamak lazım.
lütfen böle olumsuz karamsar düşünüpte hem kendine hem eşine zarar verme.yıpratma.inancınada gölge düşürme....
canım inşirah suresi var kısa bir sure onu oku bolbol iyi gelecektir inan...eşim kaçamak yaptı vs diye düşünme...kötü düşünme herşey beni buluyor diye düşünme..komşum 4 tane 5 aylık erken doğum yaptı artık bıraktı denemiyor bile birdaha dene deyince dövecek gibi bakıyor haklı olarak..bana ziyarete geldi sarıldık ağladık dedi ağlama bak senin elinde birtane var benim elim boş.ozaman şükrettim hakikatten...birkaç musibet seni buldu haklısın küçük ihtimaller bunlar ama Allah daha kötü dert vermesin inşallah hepsi geçecek sakin ol biraz.... biz forumca ne karar verdik iyi düşünücez iyi olacak herşey güzel olacak..yaşadıkların çok zor kendimle kıyaslasam benden daha zor düşüklerinde var senin ama senden daha kötüleride var hiç çocuğu olmayacağını bilen arkadaşlarımız var mesela.... Allah bu günümüzü aratacak dert vermesin inşallah....ne yazayım bilemedimki.. ama buradayız senin destekçiniz unutma arkadaşım...
cok sağol canım sanırım suan cektiğim acıdan iyice moralim cöktü ondan ben doğum sonrası böyle acı yasamamıstım, 1 hafta da 3 kilo verdim üzüntüden, inşirah suresini daha önce de demiştin okuyorum canım sürekli, ben de suan düşünmüyorum bebek yoruldum 1 sene istemioruz en az, gerçi psikolojimiz sürekli değişiyor belli olmaz, gerçekten önce can sonra canan, ben üzüntüden kendimi unuttum bu musibeti Allah bana kendimin daha önemli olduğunu hatırlatmak için verdi, geçicek insallah bu sıkıntılar gecicek
cok sağol canım sanırım suan cektiğim acıdan iyice moralim cöktü ondan ben doğum sonrası böyle acı yasamamıstım, 1 hafta da 3 kilo verdim üzüntüden, inşirah suresini daha önce de demiştin okuyorum canım sürekli, ben de suan düşünmüyorum bebek yoruldum 1 sene istemioruz en az, gerçi psikolojimiz sürekli değişiyor belli olmaz, gerçekten önce can sonra canan, ben üzüntüden kendimi unuttum bu musibeti Allah bana kendimin daha önemli olduğunu hatırlatmak için verdi, geçicek insallah bu sıkıntılar gecicek
arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum nete tatile gittik geldik şimdi de iş yerindeyim iş yerinde her zaman vakit bulamıyorum açıkçası neyse..Belki merak edenler olur diye yazıyorum şu an 9 haftalık oldu bebeğim her şey yolunda şimdilik çok şükür 2 hafta sonra 2 li test için gidicem.Ama duygular öyle karışıyor ki arkadaşlar bu aşamaların hepsini geçirdiğim için mi bilmiyorum heyecan duymuyorum hep diken üstündeyim ve sanırım sağ salim kucağıma alana kadar değişmeyecek bu...Yani demek istediğim arkadaşlar bizler hamile kalınca da ilk kez kalmış gibi olamıyoruz doktora gidince kalp atışını duydum falan herşey güzel ilk sorduğum soru yeni doğan yoğunbakımınız var mı oldu.İlk hamileliğimde hiç aklıma gelmeyen şeyler geliyor aklıma keşke şu hafızayı sıfırlamak gibi birşey olsa...Neyse işte arkadaşlar durum bundan ibaret umarım hepiniz hayırlı zamanda hayırlı haberlerle gelirsiniz buraya.Kalbim sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?