hamdolsun rabbime...iyiyim elhamdülillah canım kızlar okula başladı bildiğin gb inay hastanede ayşe bebeği ile uğraşıyor özay çalışıyor doğa okulda herkes hayat telaşında kısaca ...:) rabbim hayırlı telaşlar versin cümlemize inş...bende çalışıyom işteyim fırsat buldukça sitedeyimmm sizlersiz yapamıyorum derdimin dermanı sizlerde...
sen naptın bulantıların biraz hafifledimi allah şifalık versin inş.....rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip etsin gebelikler doğumlar inş....her melek annesinin yüzünü güldürsün inş. en tez zmanda hayırlısıyla....
canım sen ama gelmiyorsun ki hamile olduğunu bile tesadüfen öğrendik bizi habersiz bırakma tamam mı? artık sayfanın yeni hamişi sensin lütfen buraları bırakma merak ederizYaa oyle benimde zaten okul basliycak bir kac gun iicnde. bende hamdolsun iyiyim. Bulantilarim baya bir azaldi ama isde geceleri ve sabahlari bir az oluyor. Bende sizlersiz yapamiyorum, surekli sizlerle konusmak bir seyler paylasmak iyi geliyor, vallah zaman zaman ruyamda bile sizleri goruyorum.:) Tanismamiz cok hos olmasada sizleri tanidigim icin gercekden cok mutluyum. Hepinizin hayirli haberlerini almak umuduyla bekliyorum herzaman.
canım sen ama gelmiyorsun ki hamile olduğunu bile tesadüfen öğrendik bizi habersiz bırakma tamam mı? artık sayfanın yeni hamişi sensin lütfen buraları bırakma merak ederiz
canım sen ama gelmiyorsun ki hamile olduğunu bile tesadüfen öğrendik bizi habersiz bırakma tamam mı? artık sayfanın yeni hamişi sensin lütfen buraları bırakma merak ederiz
çok sağol canım bu sene çok buruğum okula giderken, hiç motivasyonum yok çünkü bebeğim doğsaydı bu sene izin alacaktım .şimdi bütün planlar alt üst oldu ne demişler kul kurar kader gülermiş. bu arada branşım ingilizce canımdoğacım hoşgelmişsen arkadaşım nasılsın bakemm.. hayırlı olsun yeni öğretim yılınız uğur şans getirsin sizlere inş..bu arada branj neydiki
çok sağol canım bu sene çok buruğum okula giderken, hiç motivasyonum yok çünkü bebeğim doğsaydı bu sene izin alacaktım .şimdi bütün planlar alt üst oldu ne demişler kul kurar kader gülermiş. bu arada branşım ingilizce canım
inşallah bi sonraki ay olur canım inşallah .evet ben ingilizce öğretmeniyim canım sen ne öğretmenisin?Canim benim bende senin gibi dusunyordum, bende bebegim dogacak diye izin alacakdim, ama kismet olmadi, ama yinede sukurler olsun, allah boynumu bukuk koymadi, insalalh onumuzdeki ay senide sevindirir o guzel allahim. Bu arada "kul kurar kader guler" cok guzel soylemisler. Ama tabiki allah buyuk. Dogacim sen ingilizcemi oyretmenimisin?
inşallah bi sonraki ay olur canım inşallah .evet ben ingilizce öğretmeniyim canım sen ne öğretmenisin?
kızlaaar, benim çalışma işi önümüzdeki aya kaldıııı...
aynurcummm nasılsınnn???
iiiiyimiyim bilmiyorum tatlım yaaa valla artık ruh halimi çözemiyoırum rabbim bundan beterlerinden korusun cümlemizi inş. çok özledim canım kızımı bitanemi.....
Meleğim benim beyaz kanatlı canım kuzum mekanın cennet olsun annecim ...(
iiiiyimiyim bilmiyorum tatlım yaaa valla artık ruh halimi çözemiyoırum rabbim bundan beterlerinden korusun cümlemizi inş. çok özledim canım kızımı bitanemi.....
Meleğim benim beyaz kanatlı canım kuzum mekanın cennet olsun annecim ...(
aynurum canım benim, ben de senin gibi ruh halimi cözemiyorum, ama tüm melek anneleri bunu yasıyor cok normal, gecen hafta cok berbattım,en basa döndüm sandım kendimi, bu hafta daha iyiiyim, haftaya allah kerim, ama bana arkadaslarımla gezmek, temizlik yapmak, yeni yerlere gitmek iyi geliyor bunu anladım, ama en en en iyi gelen sey yeniden hamile kalacağımı düşünmek, bebeğimin yeniden olacağını düşünmek, yani hayallerimin olması, hayallerimin olmayacağını düşünmek beni deliye ceviriyor o zaman dayanamıyorum cok gücsüzleşiyorum,hersey alınsa bile elimizden umudumuzu hayallerimizi almasınlar, yoksa gerçekten dayanamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?