Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yaa oyle benimde zaten okul basliycak bir kac gun iicnde. bende hamdolsun iyiyim. Bulantilarim baya bir azaldi ama isde geceleri ve sabahlari bir az oluyor. Bende sizlersiz yapamiyorum, surekli sizlerle konusmak bir seyler paylasmak iyi geliyor, vallah zaman zaman ruyamda bile sizleri goruyorum.:) Tanismamiz cok hos olmasada sizleri tanidigim icin gercekden cok mutluyum. Hepinizin hayirli haberlerini almak umuduyla bekliyorum herzaman.

uğurböceği bir önceki sayfada Ayşemin takvimi var hemen altında hamilelik takvimi ekle seçeneği var ordan girerek aşamaları takip et merak ettim ben de

canım sen ama gelmiyorsun ki hamile olduğunu bile tesadüfen öğrendik bizi habersiz bırakma tamam mı? artık sayfanın yeni hamişi sensin lütfen buraları bırakma merak ederiz

doğacım hoşgelmişsen arkadaşım nasılsın bakemm.. hayırlı olsun yeni öğretim yılınız uğur şans getirsin sizlere inş..bu arada branj neydiki

canım sen ama gelmiyorsun ki hamile olduğunu bile tesadüfen öğrendik bizi habersiz bırakma tamam mı? artık sayfanın yeni hamişi sensin lütfen buraları bırakma merak ederiz

Yok ya ne diyorsun ben sizi birakirmiyim? sadece onceleri bir az bulantilarim falan fazla idi, o yuzden giremiyordum, ama simdi bir az daha iyiyim ve girmeye calisyorum. Simdi dedigini takip edicem bakiyim yapa bilecekmiyim.

doğacım hoşgelmişsen arkadaşım nasılsın bakemm.. hayırlı olsun yeni öğretim yılınız uğur şans getirsin sizlere inş..bu arada branj neydiki
çok sağol canım bu sene çok buruğum okula giderken, hiç motivasyonum yok çünkü bebeğim doğsaydı bu sene izin alacaktım .şimdi bütün planlar alt üst oldu ne demişler kul kurar kader gülermiş. bu arada branşım ingilizce canım

Canim benim bende senin gibi dusunyordum, bende bebegim dogacak diye izin alacakdim, ama kismet olmadi, ama yinede sukurler olsun, allah boynumu bukuk koymadi, insalalh onumuzdeki ay senide sevindirir o guzel allahim. Bu arada "kul kurar kader guler" cok guzel soylemisler. Ama tabiki allah buyuk. Dogacim sen ingilizcemi oyretmenimisin?

Son düzenleme:
inşallah bi sonraki ay olur canım inşallah .evet ben ingilizce öğretmeniyim canım sen ne öğretmenisin?

inşallah bi sonraki ay olur canım inşallah .evet ben ingilizce öğretmeniyim canım sen ne öğretmenisin?

ayy hepimiz hamileymişiz bu ay ne süper olurdu demi???????????
düşünmesi bile beni okadar heycanlandırdı ki anlatamam
neyse neyse hayırlı zamanda olur inşallahh

titreşim veya dürtme falan olsa ne güzel olur demi ya duyun sesimi sayın kk yetkililerii

aynurcum çıkmak zorundayım kolay gelsin öptüm

Kızlar bu ay 3. Ayım bitiyor sizce artık calısmalara baslasammı yoksa biraz daha beklesemmi, offf ne güzel olur hemen hamile olsam, herkese uzun bir süre düşünmüyorum diyorum ama deliler gibi istiyorum aslında yeniden hamile kalmayı ne güzel bir sey hamile olmak evladınla yasamak, bu sefer sadece size söylicem zaten kimseye demeyeceğim, düşünmesi bile heycan verici umut verici,hamiş arkadaslarım insallah sağlıkla alırsınız kuzularınızı, benim gibi beklemede olanlara zaman bir an önce geçsin insallah, hamiş olmak isteyenlerde bu ay göbüşleriniz dolsun insallah şirin şirin sağlıklı hayırlı bebeklerle....

aynurum canım benim, ben de senin gibi ruh halimi cözemiyorum, ama tüm melek anneleri bunu yasıyor cok normal, gecen hafta cok berbattım,en basa döndüm sandım kendimi, bu hafta daha iyiiyim, haftaya allah kerim, ama bana arkadaslarımla gezmek, temizlik yapmak, yeni yerlere gitmek iyi geliyor bunu anladım, ama en en en iyi gelen sey yeniden hamile kalacağımı düşünmek, bebeğimin yeniden olacağını düşünmek, yani hayallerimin olması, hayallerimin olmayacağını düşünmek beni deliye ceviriyor o zaman dayanamıyorum cok gücsüzleşiyorum,hersey alınsa bile elimizden umudumuzu hayallerimizi almasınlar, yoksa gerçekten dayanamayız

aynurum canım benim, ben de senin gibi ruh halimi cözemiyorum, ama tüm melek anneleri bunu yasıyor cok normal, gecen hafta cok berbattım,en basa döndüm sandım kendimi, bu hafta daha iyiiyim, haftaya allah kerim, ama bana arkadaslarımla gezmek, temizlik yapmak, yeni yerlere gitmek iyi geliyor bunu anladım, ama en en en iyi gelen sey yeniden hamile kalacağımı düşünmek, bebeğimin yeniden olacağını düşünmek, yani hayallerimin olması, hayallerimin olmayacağını düşünmek beni deliye ceviriyor o zaman dayanamıyorum cok gücsüzleşiyorum,hersey alınsa bile elimizden umudumuzu hayallerimizi almasınlar, yoksa gerçekten dayanamayız

melekyavrucum çok doğru sölüyorsun hayal kurması bile çok güzel hatta bu bekleme süren geçtikten sonra bile insanın içine daha bi sevinç doğuyor inş. tez zmanda rabbim hepimizin kucaklarını önce hayırlısıyla doldursun allahım tabiii. dedim ya o bile insanı çok mutlu ediyor aynı güzellikleri inş. rabbim hepimize tekrar yaşatır kimseleri o sevinçlerden mahrum bırakmasın inş. dünyada en güzel şey bence anne olmak tek kelimeyle bu farklı bişey yaa rabbimin bayanlara olan ayrıcalığı allahım sen hepimize bu güzelliği hayırlısıyla yaşat allahım duy sesimizi yarabbimmmmmmmmmmm
bana kalırsa canım hiç bekleme derim sen kaçıncı ayında kaybetmiştin bebeğini meleğini annesi, valla her bünyede farklıymış biri bir sene beklerse diğeri hemen kalabiliyormuş yani bu bünyeden bünyede değişiyormuş caniş.. onun için bence çok bekleme derim rabbim kısmet ederse zaten hayırlısıyla en tez zmanda olur inş. canımızı sıkmayalaım ümidimizi hiç ama hiç kaybetmeyelim tamam mı... buna inanıyorum her melek annesini rabbim sevindirecektir muhakkak ....allahımın izniyle herşey güzel olacak arkadaşım..bizde bebeklerimizin gülücüklerinden ağlamalarından konuşmalarından bahsedecez en yakın zmanda abuna inanarak yola devam edelim....bu günler çok uzak değil emin olllll...sabredelim ki mükafatını görelim hayırlısıyla....zor olsunki sınav olsun demiş demi mevlam...bunu aklından çıkarma zor olan herşey çok güzel olur demi....o zman hiç zman kaybetme bi doktora görün mutlaka bekle diyecek 6 ay ama bence vücudun hazırsa zaten olurdeğilsede hem beklemiş hemde zaman dolmuş olur....::) bol bol şanslar kader arkadaşlarımmmm hep çalışma olmasın icratta görelim amma okey
bu arada eczanedemi çalışıyon yoksa nerde?

aynur eczanem var antalyada kendi eczanemdeyim, ben tam 9 aylıkken kaybettim 37.haftamdaydım, kakasını yapmıstı boynunda 3 defa kordon dolanmıstı, doktor bir bebeğin basına ne gelebilrse hepsi gelmiş demiş aileme...
eczaneye gelen hastalarım bile o kadar üzüldük diyorki herkes acıma ortak oluyor sağolsnlar, bu hafta cok iyiyim ama, haftaya nasıl olurum bilmiyorum bazen cok iyi bazen cok asırı berbat oluyorum, ne zaman hayal kursam kendime geliyorum cok iyi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…