oglumun adi muhammed emin canim..
canım askolsun ben sana cevap yazmıstım ama görmemiş olabilrisin, eski sayfalarda var yazım, glifor eger kilon varsa hem zayıflatır, hem de yumurtlama tembelliği varsa ona iyi gelir, asıl işi şeker hastalarında şeker ayarlamada kullanılır canım
merhaba kızlar,
ben in_ay ın kardeşiyim,
bir hafta kadar internette olamayacak sanırım o yüzden benden yazmamı rica etti... ameliyat güzel geçti, hatta bugun okula başladılar.. sanırım in_ay ın aklı sizlerde ki merak edersiniz diye yazmamı istedi..
Aynurcum nasilsin neler yapiyorsun deminden beri burdayim kimsecikler yok, cok sukur sen geldin:) Aynur inay dogummu yapmis? benmi yanlis anladim.
uğurböceği, canım inayın kızı genizeti ameliyatı olmuş..
Aynurcum nasilsin neler yapiyorsun deminden beri burdayim kimsecikler yok, cok sukur sen geldin:) Aynur inay dogummu yapmis? benmi yanlis anladim.
adıyla yaşasın inşallah canım...oglumun adi Muhammed Emin canim..
adıyla yaşasın inşallah canım...
ben de her gün yeni bir hamile haberi alıyorum ve içim bi daha yanmaya başlıyor. yaaa, bizim de bir evladımız olsun artık yaaaaa
canım sen yanlış anladın galiba geniz eti ameliyatı olacaktı ... bende iiimn desem inanırmısın işte iyi olmaya çalışıyorum canım bugünümüzede şükür diyorum allahıma hamdolsun ...bir umut bekleyişteyiz allahımın izniyle rabbim hayırlısı günlerden tekrar nasip eder inş. tez zmanda sizlerin duasını rabbim kabul eder biz acizane arkadaşlarada dua etmeyi unutmayın arkadaşım...senin nasıl gidiyor miniciğin nasıl allah kucaklarınıza da almanızı bi ömür boyu beraber yaşamanızı yaşlanmanızı nasip etesin yaradanım inş...allaha emanet olunnn
ya oyle, bende sandimki hamileydi ya simdi sezeryanla almislar bebegi. Ne salagim ya. Neyse iyi gecdiyine sevindim, hayirlisiyla benim sandigim seyde olur bir gun :) bende bebekde cok sukur iyiyiz, bulantilarim bir az azalmaya basladi.
Sana gelince canim benim allah sabr eden kullarini cok sever, ve birgun bu sabrinin karsiigini alacaksin. Yeterki ona olan inancini asla kaybetme ve herzaman guzel dusun , ki guzelde olsun. ınanin bir gun olsun sizleri unutmuyorum, ne zaman dua etdiysem allahim o yuzunu bile gormedigim arkadaslarimin, melek anneleriminde kucaklarini doldur diye dua ediyorum allahima. Buna hic suphen olmasin. Sizler benim en kotu gunumde yanimda oldunuz, kimseyle paylasamadiklarimi sizlerle paylasidm, o yuzden sizleri hic bri zaman unutmayacagim. Soyledigim gibi bebeklerimizin yaramazliklarini paylasacagimiz gunlerde gelecekdir insallah.
canim dogumu ben yaptim...erken dogum oldu inayla yazisiyorduk...
inşallah arkadaşım hayırlısıyla inş. Rabbim kimselerin kucaklarını evlat hasrediyle boş bırakmasın inş...
Selam Aynurcum nasilsin iki gundur giriyorum senle benden baska kimsecikler yok, herkes nerede?
aynurcum bence gliforu kullan cok iyi sonuclar alan var o ilaçla, yumurtalarına iyi gelir, klomen daha sonraki asama,duphastonun görevi glifordan cok farklı sen güven doktoruna ve kullan ama istersen şüphen varsa aynen bunu doktora anlat faydası olmazsa, gene duphaston ve klomen kullanırsın
Ayşemcim Allah bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin abileriyle ve anne babasıyla birliktecanim dogumu ben yaptim...erken dogum oldu inayla yazisiyorduk...
Sanada gunaydin canim. Ediyim etmesinede nasil edecegimi bielmiyorum ki? tam olarak ne yapmam gerekiyor?uğurböceği günaydın canım şuraya bi hamilelik takvimi eklesen de biz de seni takip etsek ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?