Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

neden kineee???????
test zamanını kaçırdım. dr. 1 ay daha beklesin bi şey olmaz demiş...:26::26:
nasılsın özayım?
canım bence çok erken...dün tıp dergisinde uterus yırtılmalarını okudum, resimlerini gördüm, dehşete düştüm. kendini sağlama al derim canım...unutma biz çoook şanslı!!! bir grubuz. yani bu da gelir başımıza gibi geliyor...
ben 9. ayımdayım, duygusal gelgitlerim hala devam ediyor. sen gayet normalsin yani.
bu arada rahatsızlığın nasıl oldu canım? biraz rahatlamış gibisin sanki...

aynuur, sen napıyorsun canım? çalışmalar nasıl gidiyor?? sayfamız gene pek bi cansız

test zamanı derken hormon testlerinden mi bahsediyosun canım hani adetliyken olan neyse geç olsun güç olmasın
bende zaman geçtikçe buna iyice bir kanaat getirdim ilk başlarda hemen olsun diyordum ama aynı şeyleri benzerini veya eksik yada fazlasını yaşayacaksak geç olsun güç olmasın arkadaşım
bizim sağlığımız iyi olsun ki bebişlerde iyi olsun
sende sakın ha sıkma canını
biz evrene msjımızı gönderelim o alacağı zamanı bilirrr
bu arada dün görüştünüz mü doğayla ?? bizde olaydık keşke!!!!!!

evet kuzum hormon testlerinden bahsediyorum. sekreter niye geçen hafta aramadınız demiş eşime!
bence de canım, doğru zaman ne zamansa o zaman olsun. evet çok istiyorum ama hiçbir şeyi zorlamayacağım bende.
valla evrene mesaj yolla yolla bir hal oluyoruz be kuzu ama hayırlısı tabi...
dün doğa ile buluştuk, valla siz de olsaydınız süper olurdu yaaa. her saniye bıdı bıdı konuştuk, hiç susmadıkbi de aramızda kalsın kahve falı baktırdık. bana baya bi şeyler sıktı kadın ama bakalım çıkacak mı? ne demişler fala inanma, falsız kalma

ahaa bizide sorsaydınız keşkee
fala mı kaldık atık diyosunn
bende böyle diyorum ama geçen bu sitede bir reklam gördüm online medyummu ne varmış aldım mailini yazayım dedim girdim hotmaile yok dedim ya saçmalama özay adam seni görmeden ne diyecek otur dua et. ama hala daha aklımdan çıkmadı
anlayacagın hepimiz aynıyızz
önceden aramadan olmuyormuymuş randavu için mi öle dedi?

tubeguk nerden mezunsun sen kaç mezunusunn?
peki kızlar sizzz??
ben karadeniz teknik trabzon 2008

yok kuzu bizi topikcek falcı bile paklamaz bence o reklamdakiler falan bana çok uyduruk geliyo nedense.. bizimki daha ziyade geyikti..
benim dr. çooook dolu. en erken haftasonu sabah 07.30a verebiliyordu randevuyu o yüzden erken arasaydınız demiş..
ben gazi '07 mezunuyum canım...

inşallah bi sonraki ay olur canım inşallah .evet ben ingilizce öğretmeniyim canım sen ne öğretmenisin?

Aaa ne guzel bende, ingilizce oyretmeniyim ben azeriyim ve azerbaycanda yasiyorum, kolejde ve american english ingilizce kursunda oyretmenlik yapiyorum. Sen orta okuldami oyretmenlik yapiyorsun? bu sene bende kolejden cikip orta okula gitmeyi istemisdim ama olmadi bakicagiz isde seneye kismet olursa.6 ay sora tekrar ise donmek cok ama cok zor oldu, ayaklarim geri geri gidiyordu, sanki okulun her kosesinde oglumla bagli hatirlarim var, biliyorum belkide komik gele biliri bazilarina ama isde o heryerde benimleydi. neyse allahin bir bildigi varmis. hayirlisi neyse o olsun.

hakkaten hep beraber olsaydık ne kaynatırdık ama .neyse uzaklıklar bizi yıldıramaz biz hep birbirimize sahip çıkıcaz di mi kızlar

meslekdaşım ve kader arkadaşımsın o halde .canım ben de lise kısmında (sizde kolej sanırım) öğretmenim .aynen ben de okula giderken içim sızlıyor okulda heryerde kuzumla birlikteydik .kısmet böyleymiş ne yapalım

Arkadaşlar merhaba şu an işyerindeyim şu an pek iş yok ben de bi gireyim dedim geçmişi okudum biraz.Dün gece 3 gibi uyandım oğlum geldi aklıma hüngür hüngür ağladım eşim de uyandı o da ağladı...Yani geçti zannediyosun hiç beklemediğin bi anda gene başa sarıyosun.Karnımdaki bebeğimi düşünüyorum ama şöyle hissediyorum bilmiyorum belki böyle bu durumda bu normaldir daha ona o kadar bağlanmadım sanki...Sanki bunu da öyle çok istersem buna da bişey olacak daha ailemdekilere bile yeni yeni söylemeye başladım.Ne biliim işte arkadaşlar insanlar olumlu düşün bilmemne bissürü şey söylüyo ama bu kadar kötü şeyler yaşadıktan sonra hiç birşey olmamış gibi olumlu düşünemiyor insan.Zor çok zor allahım bunu da alırsa benden ne yaparım...
Sanırım hepimiz aynı gelgitleri yaşıyoruz ve galiba bu hiç bitmeyecek bu bizim yeni yaşam biçimimiz olacak.Ben 2011 aralık annesiydim hala bazen o gruba grip bakıyorum yaşasaydı ne aşamada olacaktı yavrum diye...Oofff neyse arkadaşlar bunaltmayım sizleri de ama yeniden hamilelik için çok acele etmeyin ruhsal olarak çok iyi toparlamak gerekiyor...Hoş kaç yılda insan böyle bi acıdan sonra tam anlamıyla toparlanabilir onu da bilmiyorum ama...
Öpüyorum hepinizi kalbim sizlerle çok sık girmesem de inanın...

aynı şeyleri bende yaşıyorum cnm ilk testi görünce çok heycanlandım duygulandım mutlu oldum ama bi değişik ruh halim var 9 haftam bitti ama öle durgunum hep güzel düşünüp güzel olcak herşey diyorum içimden sürekli inşş da öle olurr benim diğer gebeliğim süper geçmişti 40. haftamda kaybettim zaten şuan ki durgunluğum ilk zmnlarda oluşan bi sıkıntı olmadığı için böle sakin sakin son haftaları bekliyorum ama şunu hissediyorum son ayım son haftalarım nası geçicek onu hiç bilmiyorum her hareketsizliğinde kesin doktora koşarım

Gercekden yasadiklarimiz cok ama cok zor, ama herseye ragmen daha umutlu olmaliyiz, ve herseyin guzel olacagina tum kalbimizle inanmaliyiz. Benimde hamileliyim cok guzel gecmisdi, tek problemim fazla siskinliyim vardi, baska hic bir problem olmadi tam 9 ay boyunca, bebegim beni hic ama hic uzmedi, insan etrafinda duyuyor isde uyuyamiyorum, agrilarim sizliarim var diye, ama benim oglum beni hic uzmedi, ama en sonunda oyle bir uzuldumki, keske onceleri uzulseydimde ama ona bir sey olmasaydi dedim. Hatta onu doguramadim diye onceleri kendimi sucladim, ama sonra anladim ki, gercekden benim degilde doktorumun hatasi yuzundne onu kaybetdim. Onuda zaten Allahima hevale etmisim. Neyse insallah bu kez hersey daha guzel olucak, insallah hayirlisiyla bebekleirmizi kucagimiza aldigimiz gunlerde gelecekdir.

sen doktor hatası mı olduğunu düşünüyosun cnm tam kaybetme sebebini hatırlaayamadım

bu arada cnm imzan çıkmıyo hemen benim yazımın en alt mısrasında bi yazı görceksin hamilik takvimini ekle die ona tıkla yönlendiriyo zaten cnm

24 kasım ve vet kesinlikle cok haklısınız ama inadına güzel düşünün lütfen bu gerçekten cok önemli iyi düşünün iyi seyler olsun, ben kızımın esyalarını hazırlamıstım babasının dolabının yarısına koymustum eşime bu durumdan rahatsızmısın demiştim, aksine cok mutluyum dolabım ne ki ona canım feda demişti, o dolaba bakıp ütülü tertemiz askıda kıyaetlerine bakıp bakıp mutlu oluyorduk, ne kadar güzeldi, ütüden nefret eden ben bebeğimin bir sürü kıyafetini tek tek bir oturusta ütülemiştim, hemde karnım burnumdayken, en ufak bir bıkkınlık olmamıstı, dünyanın en güzel ütüsydü o ,ütü güzel mi olur demeyin oluyormus, sonra o dolaba bir gün baktım ve içime bir kusku girdi, ya bebebğime birsey olurda bu dolabı kaldırmak zorunda kalırsan dedim, dayanamam dedim,ve kendime engel olamıyordum bu fikir sürekli gelyordu aklıma, bir gün bebeğime yıkamak için küvet almıstım, kadın siyah kocaman bir posete koymustu, eve gelince koltuğa koymustum odaya bir girdim sanki bir bebek mezarı gibi geldi gözüme o çok korktum heemen poseti yırtıp attım, şimdi düşünüyorumda abdala malum olurmus o yüzden içinizi ferah tutun kalbinizi kesinlikle bozmayın, bu baska bir bebek bunu beyninize yerleştirin her zaman kötü sans sizi bulmayacak lütfen buna inanın,dualarım sizinle....

Bende ege mezunuyum 2006da mezun oldum eczacılıktan
tobeguk canım hastalığım cok iyi oldu cok şükür berbat bir seydi ama geçti, doğumdan sonra bu kadar acım olmamıstı, neyseki geçti
ayrıca tobeguk kardeşimde senin gibi uterus yırtılması olabilir abla lütfen bekle diyor sürekli, bence de en iyisi beklemek, senin aslında baya olmus artık düşünmüyormusun calısmalara baslamayı

inş. 24 kasım be hepimize rabbim bu mübarek günün hatrına inş. tez zmanda hayırlı evlatlar nasip eder inş., melekyavrum içimi sızlattın kız allah yüzünü güldürsün emiiii bende aynı şeyleri yapmıştım ben ütüden nefter eden kişi oturdum saatlerce ütüledim hiç bıkmadan tek farkımız ben giydirdim kaybettim sen isa giydiremeyişin canım benimmmmmmm rabbim en güzel bebek kıyafetlerini giydirmeni nasipğ eder inş. canım benim üzme kendini.....

beyaz rekte cici mi cidi bi yürüyüş ayakkabısı almıştım çok hoşuma giderek zaman zaman onu severdim bebeğim olduktan sonra bile bunu eşime bile sölemedim paylaşamadım sizlerle paylaşim gider ayakkabıya bakar allahım bunu giydirebilecekmiyim diye sevredim ayakkabıyı ama giydiremedimmmmmmmmmm allahım sen yardım et allahım........tekrar elime almak çok zor geldii sen hayırlısını ver allahımmmmm bu acılarımızı hafifletecek hayırlı evlatlar ver allahım...mekanları cennet kabirleri nur olsun inş. cümlesinin ve yavrucuğumun...

onlarrr zaten melekk mekanları cennett yeterki biz onları görmek nasip etsin Rabbim biz cennete layik kullar olmayı nasip etskinki kavuşalım kuzucuklarımızaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…