Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hepimizin içine bir şekilde doğmuş heralde. ben de bebek arabasını alıp geldiğimizde eşim onu kurarken çok kötü olmuştum .onu hiç bir zaman kullanamayacaz ki neden uğraşıyoruz şimdi demiştim içimden .benim de sürekli onu kaybetme fikri aklımdan çıkmıyordu hep birşey olacak ve ona kavuşamayacağım geçiyordu içimden .doktorum herşey mükemmel gidiyor neden bu kadar tedirgin ve gerginsin diyordu. hep içimde bi burukluk vardı şimdi hala var o korku

ah Aynur ah Allah sabırların en büyüğünü sana versin canım ya içim sızlıyor kahroluyorum seni düşündükçe ama sen çok güçlü bir insansın çok hayırlı bi evladın olacak senin inan bana çok mutlu olacaksın. yavrucuğunun ve yavrularımızın mekanı cennet canım zaten onların zerre kadar günahları olamaz Allah bizi onların yanına gönderir inşallah

Son düzenleme:

şimdi eczaneye bir adam geldi kızlar doktor kuvvetli bir tansiyon ilacı yazmıs, eşim düşük yaptı dedi, ne kadarlıktı dedim, 7,5 aylık dedi, gözümden bir damla yaş aktı hemen, engel olamadım kendime, sürekli hastamızdı.kadının 4.bebeğiymiş sadece ilk bebeği olmus , aynen ben de öyleyim dedim3 bebek de ben kaybettim, allah sabır versin dedim

Aynen benim de hiç bir sıkıntım yoktu canım 40 hafta 5 günken doğdu bebeğim ama kakasını yutmuş 6 gün küvözde kaldı bebeğim.Allah bu bebklerimize ömür versin inşallah((

kızlar mehaba uğrayamıyorum kaç gündür gelen giden misafir falan derken hiç giremedim.umarım hepiniz iyisinizdir.bugün tam 43 gün oldu yavrumu kaybedeli sanki günler geçtikçe dahada zorlaşıyor...hiç aklımdan çıkmıyor sürekli hayaller kuruyorum yaşasaydı şukadarık olurdu şunları giyerdi şöyle yapardık buraya giderdik gibi birsürü hayal...bir saat iyiyim bir saat kötü hatta bir dakikam bir dakikamı tutmuyo RABBİME sığınıyorum nefsime uydurupta isyan ettirmesin Allahım...
''zor olacakki imtihan olsun'' ne güzel bir söz inşaallah bu imtihandan hayırlı bir şekilde geçip evlatlarımızın şefaatine nail olabiliriz onlarla beraber cennet bahçelerinde koşup oynarız..
Herkes evine çekildi annemler bırakıp gitti eşim işine başladı herkes normal yaşantısına devam ediyor bense dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum çok garip bir hal aldım...zaten eşim sağolsun hiç umursamıyor benim ne halde olduğum umrunda değil...içimdeki fırtınalarla tek başıma boğuşmaya çalışmak çok yoruyor beni...ağlamam bile onu rahatsız ediyor ona karşı hep güçlü durmaya çalışıyorum zaten gurbetteyim önce RABBİMDEN sonra ondan başka içimi dökecek kimsem yok ona bana sırt çevirince bende Rabbime sığınıyorum ona açıyorum elimi ona dönüyorum yüzümü dua ediyorum rahatlamaya çalışıyorum...annem hergün arıyor soruyor oda çok üzgün ona anlatıp onuda üzmek istemiyorum bazen ben onu teselli ediyorum.arkadaşlarım canın sıkılırsa gel diyor ama kimse gelip kolumdan tutup kendine gel toparlan artık bişeyler yapalım bunu beraner atlatmaya çalışalım demiyor sadece uzaktan telefonla sıkılırsan bizede gel ara bilmem ne diyolar herkes biran önce eski halime gelmemi eski neşeli konuşkan cana yakın ceylan olmamı bekliyor benden ama bunun için kimse bana yardımcı olmuyor...

ayy kızlar kusura bakmayın ne çok konuştum böylee içim çok doldu artık bir şekilde rahatlamam lazım geliyordu (

başkasına anlatırken anlayan ve anlamayan gözlerinden okunuyor anlamayan geçer yine olur gençsiniz nasibi yokmuş vs vs belki hepsi doğru ama hepsi yanlış işte
off ne bileyim

başkasına anlatırken anlayan ve anlamayan gözlerinden okunuyor anlamayan geçer yine olur gençsiniz nasibi yokmuş vs vs belki hepsi doğru ama hepsi yanlış işte
off ne bileyim

çok haklısın arkadaşım anlayan anlamayan belli oluyor....hoş anlasalarda duadan başka elden bişey gelmiyor ateş düştüğü yeri cayır cayır yakıyor ama bunada şükür RABBİM daha büyük acılar yaşatmasın çok şükürki umutsuz değiliz İNŞAALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI UPUZUUUNN ÖMÜRLÜ BERABER YAŞLANABİLECEĞİMİZ EVLATLAR VERSİN GÜZEL ALLAHIM...
amiiiiinnnn

kızlar rüyam o kadar güzeldi ki anlatamam, hep dua ediyordum bebeğimi bana göster yarabbim diye dün gece rüyamda gördüm... hafif sarısın bir bebekti benim gibi, babası gibi hafif toplu o kadar güzel o kadar şirindi ki kucağıma zor sıgıyordu,etleri hep hayal ettiğim gibi boğum boğumdu, o kadar mı seker olur bir bebek, ahhh ahh rüyası bile güzeldi harikaydı, onu kucağımda tasıdım öptüm sürekli, artık hayallerimde o bebek olucak.. bebeğim gerçekte ultrasonda müthiş güzeldi ya da bana öyle geliyordu, her ultrasonda ne kadar güzel bir bebek diyordum ultrason ekranına sürekli öpücükler atıyordum,onu görünce deliye dönüyordum sevincten,rüyamda ki bebekde öyle cok güzeldi...

aynurum canım benim uyanınca aklıma direk sen geldin nasıl dayandın nasıl güclüsün, ben 3 bebek kaybettim bak ama senin sınavın benden büyük gerçekten, sana saygım takdirim sonsuz, hepimizin sınavları cok büyük ama sen gerçekten melek gibi bir insansın cok güclüsün, Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün insallah, aynurcum en cok da sen hakediyorsun mutlu olmayı,insallah bir daha hiç üzülmezsin

Son düzenleme:

nasilsiniz arkadaslar ...
bayadir giremiyorum zamanim olmuyor.. hastaneye git gel baya yoruyor..
ama yinede cok sükür rabbime.. oglum iyi emmeye basladi yavas yavas... cok tatli teyzeleri..
garib sancili birazda hüzünlü bir duygu... anlatilmasi cok zor.. onu emzirirken.. kizimi emziremedim diye icimi cekiyorum...
her bakisimda kizimi ariyorum...öyle bir hiski her seyde kizimi hatirliyorum...
sonra hayallerim aklima geliyor bir kiz beklerken oglumu aldim kucagima... isyan degil benimki insanin basina ne gelecegi hic ama hic belli degil...
rabbim hepinizin gönlünüzdekileri kucaklariniza almayi nasip etsin insallah...

canım benim.....hepimizin hayırlı haftaları hayırlı sabahları olsun inş.... hepinizi ayrı ayrı sevgiyle kucaklıyorum can dostların benim.....melekannelerimmmm

arkadaşım zman zaman güçlü olduğumu düşünmüyorum ama ..bi dipteyim bi başta ama meleğim için hiçbişey yapamıyorum dua etmekten başka onlar ölmediler kızlar sadece yanımızda değiller biz annelerini biraz erken terkedip gittiler allah nasip ederse gerçek dünyada hep yan yana olacaz allahın izniyle buna inanının ve o kadar şanslı olacğız ki hep bebek olarak o güzel sevgileriyle kalacaklar inş. biz elimizden geldiğince onlara layık cennete layık kul olmaya çalışalım ne kadar cenneti hak edersek o kadar şanslıyız demekki her namaza durduğumda sanki beni bir sevinç sarar sanki meleğim önünde gibi bilmiyorum sizlerede oluyormu ? deneyin mutlaka görürsünüz o sevinci her kılamadığımda da üzüntü kaplıyor yüreğimi, yalnız değiliz herzaman minicik kalpleriyle yanıbaşımızda hiç yalnız değiliz hemde hiçççççç sizlerinde en az benim kadar güçlü olmanızı istiyorum güçlü olalım ki diğer bebeklerimiz için ayakta kalabileleim onları olanca sevgimizle daha çok bakabilip sevebilelim...canım yoldaşların benimmm kader arkadaşlarımmmm allahım bu acı günlerimizi hafifletecek hayırlısından tez zmanda cümlemizin kollarını hayırlı bebeklerle doldurur rabbim inş.. inancımızı kuvvetlendirelim kızlar yoksa bunu aşmak çokkk zorrr daha çok uğraşalım daha çok dua edelim .....
allah hepinizden razı olsun inş...yüzlerinizi güldürsün inş. tez zmanda rabbim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…