hepimizin içine bir şekilde doğmuş heralde. ben de bebek arabasını alıp geldiğimizde eşim onu kurarken çok kötü olmuştum .onu hiç bir zaman kullanamayacaz ki neden uğraşıyoruz şimdi demiştim içimden .benim de sürekli onu kaybetme fikri aklımdan çıkmıyordu hep birşey olacak ve ona kavuşamayacağım geçiyordu içimden .doktorum herşey mükemmel gidiyor neden bu kadar tedirgin ve gerginsin diyordu. hep içimde bi burukluk vardı şimdi hala var o korku24 kasım ve vet kesinlikle cok haklısınız ama inadına güzel düşünün lütfen bu gerçekten cok önemli iyi düşünün iyi seyler olsun, ben kızımın esyalarını hazırlamıstım babasının dolabının yarısına koymustum eşime bu durumdan rahatsızmısın demiştim, aksine cok mutluyum dolabım ne ki ona canım feda demişti, o dolaba bakıp ütülü tertemiz askıda kıyaetlerine bakıp bakıp mutlu oluyorduk, ne kadar güzeldi, ütüden nefret eden ben bebeğimin bir sürü kıyafetini tek tek bir oturusta ütülemiştim, hemde karnım burnumdayken, en ufak bir bıkkınlık olmamıstı, dünyanın en güzel ütüsydü o ,ütü güzel mi olur demeyin oluyormus, sonra o dolaba bir gün baktım ve içime bir kusku girdi, ya bebebğime birsey olurda bu dolabı kaldırmak zorunda kalırsan dedim, dayanamam dedim,ve kendime engel olamıyordum bu fikir sürekli gelyordu aklıma, bir gün bebeğime yıkamak için küvet almıstım, kadın siyah kocaman bir posete koymustu, eve gelince koltuğa koymustum odaya bir girdim sanki bir bebek mezarı gibi geldi gözüme o çok korktum heemen poseti yırtıp attım, şimdi düşünüyorumda abdala malum olurmus o yüzden içinizi ferah tutun kalbinizi kesinlikle bozmayın, bu baska bir bebek bunu beyninize yerleştirin her zaman kötü sans sizi bulmayacak lütfen buna inanın,dualarım sizinle....
Bende ege mezunuyum 2006da mezun oldum eczacılıktan
tobeguk canım hastalığım cok iyi oldu cok şükür berbat bir seydi ama geçti, doğumdan sonra bu kadar acım olmamıstı, neyseki geçti
ayrıca tobeguk kardeşimde senin gibi uterus yırtılması olabilir abla lütfen bekle diyor sürekli, bence de en iyisi beklemek, senin aslında baya olmus artık düşünmüyormusun calısmalara baslamayı
ah Aynur ah Allah sabırların en büyüğünü sana versin canım ya içim sızlıyor kahroluyorum seni düşündükçe ama sen çok güçlü bir insansın çok hayırlı bi evladın olacak senin inan bana çok mutlu olacaksın. yavrucuğunun ve yavrularımızın mekanı cennet canım zaten onların zerre kadar günahları olamaz Allah bizi onların yanına gönderir inşallahinş. 24 kasım be hepimize rabbim bu mübarek günün hatrına inş. tez zmanda hayırlı evlatlar nasip eder inş., melekyavrum içimi sızlattın kız allah yüzünü güldürsün emiiii bende aynı şeyleri yapmıştım ben ütüden nefter eden kişi oturdum saatlerce ütüledim hiç bıkmadan tek farkımız ben giydirdim kaybettim sen isa giydiremeyişin canım benimmmmmmm rabbim en güzel bebek kıyafetlerini giydirmeni nasipğ eder inş. canım benim üzme kendini.....
beyaz rekte cici mi cidi bi yürüyüş ayakkabısı almıştım çok hoşuma giderek zaman zaman onu severdim bebeğim olduktan sonra bile bunu eşime bile sölemedim paylaşamadım sizlerle paylaşimgider ayakkabıya bakar allahım bunu giydirebilecekmiyim diye sevredim ayakkabıyı ama giydiremedimmmmmmmmmm allahım sen yardım et allahım........tekrar elime almak çok zor geldii sen hayırlısını ver allahımmmmm bu acılarımızı hafifletecek hayırlı evlatlar ver allahım...mekanları cennet kabirleri nur olsun inş. cümlesinin ve yavrucuğumun...
herşey güzel olacak sen öyle dua etmeye devam et inşallah bu sefer alacaksın bebeğini kucağına. yalnız lütfen bizi habersiz bırakma bak sen, uğurböceği, vet bizim umudumuzsunuz bırakmayın buraları haberleriniz bekliyoruz sık sık24 kasım ve vet kesinlikle cok haklısınız ama inadına güzel düşünün lütfen bu gerçekten cok önemli iyi düşünün iyi seyler olsun, ben kızımın esyalarını hazırlamıstım babasının dolabının yarısına koymustum eşime bu durumdan rahatsızmısın demiştim, aksine cok mutluyum dolabım ne ki ona canım feda demişti, o dolaba bakıp ütülü tertemiz askıda kıyaetlerine bakıp bakıp mutlu oluyorduk, ne kadar güzeldi, ütüden nefret eden ben bebeğimin bir sürü kıyafetini tek tek bir oturusta ütülemiştim, hemde karnım burnumdayken, en ufak bir bıkkınlık olmamıstı, dünyanın en güzel ütüsydü o ,ütü güzel mi olur demeyin oluyormus, sonra o dolaba bir gün baktım ve içime bir kusku girdi, ya bebebğime birsey olurda bu dolabı kaldırmak zorunda kalırsan dedim, dayanamam dedim,ve kendime engel olamıyordum bu fikir sürekli gelyordu aklıma, bir gün bebeğime yıkamak için küvet almıstım, kadın siyah kocaman bir posete koymustu, eve gelince koltuğa koymustum odaya bir girdim sanki bir bebek mezarı gibi geldi gözüme o çok korktum heemen poseti yırtıp attım, şimdi düşünüyorumda abdala malum olurmus o yüzden içinizi ferah tutun kalbinizi kesinlikle bozmayın, bu baska bir bebek bunu beyninize yerleştirin her zaman kötü sans sizi bulmayacak lütfen buna inanın,dualarım sizinle....
evt cnm zaten doktorumda öle dio sıfırdan başlıyorus Allahın izniyle elimzie alıcaz dio ii gördüm seni dio zaten bende hep onu yapmaya çalışıyorum bu başka bi bebek yiğit oğlum değil belkide kız sonuç olarak farklı bi bebeğim inş herşey güzel olcak herşey güzel olucak diyorum öle dua ediyorum Allahımmmmmm inş nasip eyler hepimizeee......
herşey güzel olacak sen öyle dua etmeye devam et inşallah bu sefer alacaksın bebeğini kucağına. yalnız lütfen bizi habersiz bırakma bak sen, uğurböceği, vet bizim umudumuzsunuz bırakmayın buraları haberleriniz bekliyoruz sık sık
inşş cn mmümkün mertebe girip haver vericem inş da hep güzel haberler verir hep güzel haberler duyarım:)
aynı şeyleri bende yaşıyorum cnm ilk testi görünce çok heycanlandım duygulandım mutlu oldum ama bi değişik ruh halim var 9 haftam bitti ama öle durgunum hep güzel düşünüp güzel olcak herşey diyorum içimden sürekli inşş da öle olurr benim diğer gebeliğim süper geçmişti 40. haftamda kaybettim zaten şuan ki durgunluğum ilk zmnlarda oluşan bi sıkıntı olmadığı için böle sakin sakin son haftaları bekliyorum ama şunu hissediyorum son ayım son haftalarım nası geçicek onu hiç bilmiyorum her hareketsizliğinde kesin doktora koşarım
24 kasım ve vet kesinlikle cok haklısınız ama inadına güzel düşünün lütfen bu gerçekten cok önemli iyi düşünün iyi seyler olsun, ben kızımın esyalarını hazırlamıstım babasının dolabının yarısına koymustum eşime bu durumdan rahatsızmısın demiştim, aksine cok mutluyum dolabım ne ki ona canım feda demişti, o dolaba bakıp ütülü tertemiz askıda kıyaetlerine bakıp bakıp mutlu oluyorduk, ne kadar güzeldi, ütüden nefret eden ben bebeğimin bir sürü kıyafetini tek tek bir oturusta ütülemiştim, hemde karnım burnumdayken, en ufak bir bıkkınlık olmamıstı, dünyanın en güzel ütüsydü o ,ütü güzel mi olur demeyin oluyormus, sonra o dolaba bir gün baktım ve içime bir kusku girdi, ya bebebğime birsey olurda bu dolabı kaldırmak zorunda kalırsan dedim, dayanamam dedim,ve kendime engel olamıyordum bu fikir sürekli gelyordu aklıma, bir gün bebeğime yıkamak için küvet almıstım, kadın siyah kocaman bir posete koymustu, eve gelince koltuğa koymustum odaya bir girdim sanki bir bebek mezarı gibi geldi gözüme o çok korktum heemen poseti yırtıp attım, şimdi düşünüyorumda abdala malum olurmus o yüzden içinizi ferah tutun kalbinizi kesinlikle bozmayın, bu baska bir bebek bunu beyninize yerleştirin her zaman kötü sans sizi bulmayacak lütfen buna inanın,dualarım sizinle....
Off inan yazdıklarını gözlerim dolarak okudum o hazırlıklar o hayaller...Ben bebeğimi daha öğrenir öğrenmez alışverişe başlamıştım inanırmısınız 2 yaş için bile pijama,boyama yaparken giydirmek için önlük,banyoda oynaması için yüzen oyuncaklar öyle saçma sapan şeyler kiiii...şimdi bi çöp alasım yok((
Bilmiyorum bu başka bebek biliyorum bunu kabullendim ama yalan yok inşallah bu da erkektir diye dua ediyorum içimden öyle alıştırmıştım ki kendimi oğlum olacağına...
eve geldim ev boş,elim göbeğime gitii göbeğim boş....
Merhaba. 16 agustosta kontrol ve sezeryan tarihini belirlemek icin dr. A gittigimde ikizlerimden kizin vefat ettigini ogrendim ve acil ameliyata alindim. 1 saat icinde hersey bitt, yikildim cok cok uzuldum buyuk bir travma yasadim ve yasiyorum. 35+ 4 gunluklerdi. Yaklasik 1 hafta 10 gun sonra dogum planlaniyordu.
Kontrolde oglanin kilosunu durumunu soyledikten sonra kiza gelince ölmüse dedi dr. Buyuk sok yasadim. Oglan dogdu su an yaklasik 1 aylik. Cok buyuk aci hazirliklar. Kurulan hayaller, esyalarin kiyafetlerin hemen hemen tum bebek malzemelerinin ikiser tane olmasi. O kadar aci veriyorki insana. Daha kotusu esiniz dahil siziznle hayal kuran tum yakinlarinizizn birkac gun sonra normal hayatlarina donebiliyor olmalari.
İnsan kendini cok yanliz hissediyor. Cok agladim cok da isyan ettim aslinda niye sevindirdin niye aldin diye ama hersey allahtan tabiki inancimiz var hergun ben ve bebeklerim sana emanetiz diye biner atabama oyle ise giderdim.
7aya kadar yani dogumdam 1 ay oncesine kadar kendim kullandim arabayi. İkiz icin beklenen risk, rahatsizlik faktorlerinin hicbirir yoktu hala carsi avm geziyordum son gune kadar.
Konrtolde boyle birsey olunca acil ameliyata alinmakda beni travmaya soktu. Fotografci olsun bebekler ve kendim icicn yaptigim tum hazirliklar detaylar hepsi bosa gitti. Ozel hastanede kontrollerime gididyorum. Aada gididp odalara bakara hayal kurardim bebekler ve beni ziyarete gelecek olanlari.
2.5 gun kaldim hastanede yasadigim soktan buyuk kismini geleni gideni konusulanlari hatirlamiyorum. O kadar buyuk bir travma ki aslinda ama anlayan pek az.
Hayirlisi boyleymis cumlesinden nefret er oldum belki dogru degil ama.
Odadan besigin birir hemen kaldirirldi o da cok uzuzcuydi. Simdi kiz ve oglan icicn aldigimiz tum esyalari cifter cifter oglan icicn kullaniyoruz odalarina ihtiyac oldukca giriryorum duvar sticker ina kadar ozel siparis vermistim tum detaylari en knce ayrintisina kadar dususnmus ellerimle bez bebekler yapmistim odalarini suslemek icin. Simdi o oda bana o kadar anlamsiz geliyorki.
Butun vaktimiziz park yatakla salonda geciriyoruz.
Bu aciyi ancak yasayanlar yani sizler anlarsiniz allah kimseye yasatmasin. Olum nedeni bilinmiyor sebepsiz olum olarak aciklandi. Biyopsi yaptirdik ayni hastanede birsey de cikmadi ondan.
Ve vefat edeli yaklasik 9 gun olarak dususnulyor son kontroldeki kilosunda kalmis cunku. Hersey o kadar yolundaydiki tarih secme luksune sahipken kontrolde öldü deyince dr. Soka girdim iki gun boyunca hastanede agladim.
Oglani ilk odaya geldigimde klasik anneye getirirler ya havluya sarilmisti cunku ne benim ne onun kiyafetlerimiz bile gelmemisti henuz ben bunu napiyim demisism uzuzntuden ve anestezinin de etkisisyle.
Sonrsi malum travma...
kızlar mehaba uğrayamıyorum kaç gündür gelen giden misafir falan derken hiç giremedim.umarım hepiniz iyisinizdir.bugün tam 43 gün oldu yavrumu kaybedeli sanki günler geçtikçe dahada zorlaşıyor...hiç aklımdan çıkmıyor sürekli hayaller kuruyorum yaşasaydı şukadarık olurdu şunları giyerdi şöyle yapardık buraya giderdik gibi birsürü hayal...bir saat iyiyim bir saat kötü hatta bir dakikam bir dakikamı tutmuyo RABBİME sığınıyorum nefsime uydurupta isyan ettirmesin Allahım...
''zor olacakki imtihan olsun'' ne güzel bir söz inşaallah bu imtihandan hayırlı bir şekilde geçip evlatlarımızın şefaatine nail olabiliriz onlarla beraber cennet bahçelerinde koşup oynarız..
Herkes evine çekildi annemler bırakıp gitti eşim işine başladı herkes normal yaşantısına devam ediyor bense dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum çok garip bir hal aldım...zaten eşim sağolsun hiç umursamıyor benim ne halde olduğum umrunda değil...içimdeki fırtınalarla tek başıma boğuşmaya çalışmak çok yoruyor beni...ağlamam bile onu rahatsız ediyor ona karşı hep güçlü durmaya çalışıyorum zaten gurbetteyim önce RABBİMDEN sonra ondan başka içimi dökecek kimsem yok ona bana sırt çevirince bende Rabbime sığınıyorum ona açıyorum elimi ona dönüyorum yüzümü dua ediyorum rahatlamaya çalışıyorum...annem hergün arıyor soruyor oda çok üzgün ona anlatıp onuda üzmek istemiyorum bazen ben onu teselli ediyorum.arkadaşlarım canın sıkılırsa gel diyor ama kimse gelip kolumdan tutup kendine gel toparlan artık bişeyler yapalım bunu beraner atlatmaya çalışalım demiyor sadece uzaktan telefonla sıkılırsan bizede gel ara bilmem ne diyolar herkes biran önce eski halime gelmemi eski neşeli konuşkan cana yakın ceylan olmamı bekliyor benden ama bunun için kimse bana yardımcı olmuyor...
ayy kızlar kusura bakmayın ne çok konuştum böylee içim çok doldu artık bir şekilde rahatlamam lazım geliyordu(
Merhaba. 16 agustosta kontrol ve sezeryan tarihini belirlemek icin dr. A gittigimde ikizlerimden kizin vefat ettigini ogrendim ve acil ameliyata alindim. 1 saat icinde hersey bitt, yikildim cok cok uzuldum buyuk bir travma yasadim ve yasiyorum. 35+ 4 gunluklerdi. Yaklasik 1 hafta 10 gun sonra dogum planlaniyordu.
Kontrolde oglanin kilosunu durumunu soyledikten sonra kiza gelince ölmüse dedi dr. Buyuk sok yasadim. Oglan dogdu su an yaklasik 1 aylik. Cok buyuk aci hazirliklar. Kurulan hayaller, esyalarin kiyafetlerin hemen hemen tum bebek malzemelerinin ikiser tane olmasi. O kadar aci veriyorki insana. Daha kotusu esiniz dahil siziznle hayal kuran tum yakinlarinizizn birkac gun sonra normal hayatlarina donebiliyor olmalari.
İnsan kendini cok yanliz hissediyor. Cok agladim cok da isyan ettim aslinda niye sevindirdin niye aldin diye ama hersey allahtan tabiki inancimiz var hergun ben ve bebeklerim sana emanetiz diye biner atabama oyle ise giderdim.
7aya kadar yani dogumdam 1 ay oncesine kadar kendim kullandim arabayi. İkiz icin beklenen risk, rahatsizlik faktorlerinin hicbirir yoktu hala carsi avm geziyordum son gune kadar.
Konrtolde boyle birsey olunca acil ameliyata alinmakda beni travmaya soktu. Fotografci olsun bebekler ve kendim icicn yaptigim tum hazirliklar detaylar hepsi bosa gitti. Ozel hastanede kontrollerime gididyorum. Aada gididp odalara bakara hayal kurardim bebekler ve beni ziyarete gelecek olanlari.
2.5 gun kaldim hastanede yasadigim soktan buyuk kismini geleni gideni konusulanlari hatirlamiyorum. O kadar buyuk bir travma ki aslinda ama anlayan pek az.
Odadan besigin birir hemen kaldirirldi o da cok uzuzcuydi. Simdi kiz ve oglan icicn aldigimiz tum esyalari cifter cifter oglan icicn kullaniyoruz odalarina ihtiyac oldukca giriryorum duvar sticker ina kadar ozel siparis vermistim tum detaylari en knce ayrintisina kadar dususnmus ellerimle bez bebekler yapmistim odalarini suslemek icin. Simdi o oda bana o kadar anlamsiz geliyorki.
Bu aciyi ancak yasayanlar yani sizler anlarsiniz allah kimseye yasatmasin. Olum nedeni bilinmiyor sebepsiz olum olarak aciklandi. Biyopsi yaptirdik ayni hastanede birsey de cikmadi ondan.
Ve vefat edeli yaklasik 9 gun olarak dususnulyor son kontroldeki kilosunda kalmis cunku. Hersey o kadar yolundaydiki tarih secme luksune sahipken kontrolde öldü deyince dr. Soka girdim iki gun boyunca hastanede agladim.
Oglani ilk odaya geldigimde klasik anneye getirirler ya havluya sarilmisti cunku ne benim ne onun kiyafetlerimiz bile gelmemisti henuz ben bunu napiyim demisism uzuzntuden ve anestezinin de etkisisyle.
Sonrsi malum travma...
belki herkes bunu söylüyordur çok duymuşsundur ama oğlun var ona sarıl onun sağlığı için dua et tabiki kızının yeri bambaşkadır kızınla olan hayellerin bambaşkadır ona özentin bambaşkadır ama işteağla üzül ama oğlun için iyi olmaya çalış tıpkı bizim bundan sonraki yavrularımız için iyi olmaya çalıştığımız gibi
başkasına anlatırken anlayan ve anlamayan gözlerinden okunuyor anlamayan geçer yine olur gençsiniz nasibi yokmuş vs vs belki hepsi doğru ama hepsi yanlış işte
off ne bileyim
Sonrsi malum travma...
canım benim Rabbim sabrını arttırsın yüreğini ferahlatsın inşaallah bencede çok duymuşsundur bu lafları ama çok şükürki kucağın boş kalmamış evinin kapısından içeri kucağın boş girmemişsin şükretmelisin bence benim ilk bebeğimdi bende herşeyini hazırlamıştım evimin kapısından içeri kucağım boş karnım boş girmek çok zordu(
hastanede geçirdiğim gün çok zordu herkes bebeğini alıp odasına geçti benim yanımda annem vardı sabaha kadar o bebekler ağladı ben ağladım hep dua ettim oğlumu bana bağışla diye hayırlısıyla diye ama 2 gün dayanabildi kuzucum...hep hayırlısını istedik muhakkak vardır bundada bir hayır diyoruz ve sabrediyoruz Rabbim nefsimize uydurupta isyan ettirmesin...
24 kasım ve vet kesinlikle cok haklısınız ama inadına güzel düşünün lütfen bu gerçekten cok önemli iyi düşünün iyi seyler olsun, ben kızımın esyalarını hazırlamıstım babasının dolabının yarısına koymustum eşime bu durumdan rahatsızmısın demiştim, aksine cok mutluyum dolabım ne ki ona canım feda demişti, o dolaba bakıp ütülü tertemiz askıda kıyaetlerine bakıp bakıp mutlu oluyorduk, ne kadar güzeldi, ütüden nefret eden ben bebeğimin bir sürü kıyafetini tek tek bir oturusta ütülemiştim, hemde karnım burnumdayken, en ufak bir bıkkınlık olmamıstı, dünyanın en güzel ütüsydü o ,ütü güzel mi olur demeyin oluyormus, sonra o dolaba bir gün baktım ve içime bir kusku girdi, ya bebebğime birsey olurda bu dolabı kaldırmak zorunda kalırsan dedim, dayanamam dedim,ve kendime engel olamıyordum bu fikir sürekli gelyordu aklıma, bir gün bebeğime yıkamak için küvet almıstım, kadın siyah kocaman bir posete koymustu, eve gelince koltuğa koymustum odaya bir girdim sanki bir bebek mezarı gibi geldi gözüme o çok korktum heemen poseti yırtıp attım, şimdi düşünüyorumda abdala malum olurmus o yüzden içinizi ferah tutun kalbinizi kesinlikle bozmayın, bu baska bir bebek bunu beyninize yerleştirin her zaman kötü sans sizi bulmayacak lütfen buna inanın,dualarım sizinle....
Off inan yazdıklarını gözlerim dolarak okudum o hazırlıklar o hayaller...Ben bebeğimi daha öğrenir öğrenmez alışverişe başlamıştım inanırmısınız 2 yaş için bile pijama,boyama yaparken giydirmek için önlük,banyoda oynaması için yüzen oyuncaklar öyle saçma sapan şeyler kiiii...şimdi bi çöp alasım yok((
Bilmiyorum bu başka bebek biliyorum bunu kabullendim ama yalan yok inşallah bu da erkektir diye dua ediyorum içimden öyle alıştırmıştım ki kendimi oğlum olacağına...
canim bende hep kiz istedim ama rabbim erkek verdi... bundada vardir bir hayir.. kiz olursa kizimin acisi azalir diyordum.. erkek olunca sanki kizimi yeni kaybetmis gibiyim.. oglumuda cok seviyorum cok güzel bir duygu allaha hamd olsun... sagligi yerinde baska ne isteyebilirimki.. bugün annemden kizimin esyalarini aldim acmaya korkuyorum ben onlari ne hayallerle almistim... bebek sekeri,, hatta bebek.. barbie.. aklina ne gelirse.. canim cok aciyor... demek istedigim kac tane bebegimiz olursa olsun gidenin yeri hep belli olacak kimse dolduramiyor...
kızlar rüyam o kadar güzeldi ki anlatamam, hep dua ediyordum bebeğimi bana göster yarabbim diye dün gece rüyamda gördüm... hafif sarısın bir bebekti benim gibi, babası gibi hafif toplu o kadar güzel o kadar şirindi ki kucağıma zor sıgıyordu,etleri hep hayal ettiğim gibi boğum boğumdu, o kadar mı seker olur bir bebek, ahhh ahh rüyası bile güzeldi harikaydı, onu kucağımda tasıdım öptüm sürekli, artık hayallerimde o bebek olucak.. bebeğim gerçekte ultrasonda müthiş güzeldi ya da bana öyle geliyordu, her ultrasonda ne kadar güzel bir bebek diyordum ultrason ekranına sürekli öpücükler atıyordum,onu görünce deliye dönüyordum sevincten,rüyamda ki bebekde öyle cok güzeldi...
aynurum canım benim uyanınca aklıma direk sen geldin nasıl dayandın nasıl güclüsün, ben 3 bebek kaybettim bak ama senin sınavın benden büyük gerçekten, sana saygım takdirim sonsuz, hepimizin sınavları cok büyük ama sen gerçekten melek gibi bir insansın cok güclüsün, Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün insallah, aynurcum en cok da sen hakediyorsun mutlu olmayı,insallah bir daha hiç üzülmezsin
sen doktor hatası mı olduğunu düşünüyosun cnm tam kaybetme sebebini hatırlaayamadım[/QUOTE
Bu sadece benim fikrim deyildi, yani dogusda olan diger hemiseler bile doktorun hatasi yuzunden oldugunu soyluyor. Kisacasi 100 de 80 onun hatasi, ama tabiki diger 20% bilemem tabiki O guzel allahim herseyin dogrusunu bilir, ben sadece onu Allahima hevale etmisim. Yani 100 de 100 o yapdi dememde dogru olmaz, ya ne fark ederki, onun hatasi sunun hatasi sonucda benim canim yandi. Ne bileyim belkide bundada vardir bir hayir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?