Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızım için güzel dileklerinizi okudum hepinize çok teşekkür ederim. Ameliyat beklediğimden iyi geçti. Yani ameliyat derken öncesi ve sonrasından bahsediyorum. Girişte çok korktu tabi şükürki ağlamadı bende tuttum kendimi o girene kadar o girince tabi dayanamadım artık.. kendine gelirkende çok sorun olmadı ertesi gün hiç ameliyat olmamış gibiydi oynadı zıpladı okula nasıl gidecek diyordum iyi hissettiği için oda sorun olmadı. Çok şükür herşey yolunda
sizlerde de bir problem yok okuduğum kadarıyla
hepinizi özledim :)))

İNAYIM ALLAH GEÇMİŞ ETSİN İNŞ. CANIMMMM RABBİM GÜZELLİKLERE KAVUŞTURSUN SİZLERE BAĞIŞLASIN İNŞ. KUZUCUĞUNU CANIM BENİMMMM ÇOK ÖPÜYORUM İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİŞNDİM........ İNŞ. ÇOK DAha iyi olursunuzzzzzzzzzzz

ayşemmmmmm canım allahım rabbim inş. o bebeğine sağlık sıhhat versin umudumuza inş...o bizim umut ışığımız muhammet emirimiz allahım seni korusun emiiiii
çok sevindim ii olmanıza rabbim hepimizin iyiliğini göstersin inş.... sizleri çok seviyorum canım arkadaşlarım hafta sonunda özlüyorum valla hepinizi..... haber alamamk çok kötü bıkıp usanmadan herşeyimizi dinleyen anlayan bilen tek sizler varsınız iyiki varsınız allah yüzlerinizi güldürsün .... demekki kaderde böyle tanışmak varmış allah başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş. allahım büyük o hepimizin yoldaşı olsun inş...

aynur cok haklısın bende kızımın ölümünden sonra kendimi dine vermeye basladım aynen dediğin gibi ne kadar iyi bir insan olursam kızıma kadar yaklasırım diyorum bende, namaz kılmaya baslamadım ama en kısa zamanda baslamak istiyorum, yasin okuyorum sık sık kısın umreye gitmek istiyorum kayınvaldemle nasip olursa, gerçekten ne zaman kuran okusam rahatlıyorum...

inaycım cok geçmiş olsun tekrar, Allah baska sıkıntı vermesin insallah yavruna...

aysem eminim bebeğin cok tatlıdır, bizim içinde öp yavrunu o hepimizin umudu, sen doğum yapınca bütün aileme anlattım hiçbirinizi görmesemde hepiniz bana cok yakınsınız dualarım hepinizle beraber....

kızlar bu aksam gene rüyamda bebek gördüm yeni doğan bir bebekti, aglıyordu sırtını oksuyordum gazını alıyordum susyordu, pembe bir havluya sarmıstım, o kadar güzel bir duyguydu ki, cok dua ettim rüyama girsin die Allah kabul etti dualarımı, rüyamda da olsa bebeğime sarılmak bana cok iyi geldi, gerçeği kimbilir nasıl muhtesem bir duygudur, insallah tez zamanda yasarız

melek yavrum allah inş. tez zzmanla canım hayırlısından kucaklarınıza alıp sevip okşamayı sevmeyi nasip eder
allahım biz melek annelerini şu ezanların yüzü suyu hürmetine sevindirsin inş. canım arkadaşım çok güzellll umrede doğru bi karar vermişsin bence gitmeden namazlarınıda kılmaya başla bak ne kadar çok huzur dolacak için birgün dene zaten istesende bırakamayacaksın evladına kuzuna çok yakın olacakın allah izin veririse insanın içi huzur doluyor kızlar... bende arapça bilmiyorum ama bilmediğim içinde çok üzülüyor hemen öğrenmem gerek diyorum kızım bana kızıyor bunu biliyorum öğrenmediğim bi girişimde bulunmadığım için allah nasip ederse en yakın zmanda hep istiyorsun ama bu sefer kararlıyım demekki bu vesile olacakmış ne diyelim allah nasip eder inş. kızımın başında da okurum annesi ona okumaz mı hiçççççç beni gene ağlattıın melek yavrum zaten damlalar hazır bilmem sizlerde de öylemi çok çabukkkkk geliyor gözyaşlarım hazır sanki allahım başka acı ağrı gösterme cümlemize inş... sevindir hayırlısıyla bizleri allahımmmmmmmm

dün kızımı ziyarete gidince mezarlıkta şehit cenazesine denk geldik..afyondaki patlamada hayatını kaybedenlerden biriydi... çok üzüldüm kendimden çok onun ailesine sabır diledim...çok zor çok.....

ben de çok dualar ettim bir kerecik rüyama girsin diye ama hiç gelmedi .çok şanslısın ne güzel onun hayaliyle yaşarsın şimdi. ben doğuma giderken sakın bana göstermeyin demiştim heralde bilinçaltına yerleşmiş ne kadar dua etsem de göremiyorum

bizi bizden başka kimse dinlemiyor çünkü çok tekrar ediyoruz aynı şeyleri konuşuyoruz hep ne yapalım aklımız hep bebeğimizde .ama birbirimizde sıkılmıyoruz tekrar tekrar aynı şeyleri anlatabiliyoruz ne güzel

canim bende hamile olmadan önce rüyamda hep yeni dogmus bebek görüyordum... belkide sendende yakinda bir güzel haber aliriz...rabbim kollarini doldursun insallah hepinizin..

canim bende hamile olmadan önce rüyamda hep yeni dogmus bebek görüyordum... belkide sendende yakinda bir güzel haber aliriz...rabbim kollarini doldursun insallah hepinizin..
.ayseeeeem senin ve bebeğinin iyi olmasına çoook seviniyorum gerçekten oğluşunu şööle bi kokla içine çek sonra uzaktaki doğa teyzesinin gönlünden kopup gelen bi öpücük kondur pembiş yanaklarına.
ya ben görmüyorum ben hamile olamayacak mıyım ? bugünlerde fena umutsuzum niye hamile kalamıyorum?

ahhhh ah canım... ben bebeğim öldüğü gece rüyamda onu doğurdum, emzirdim, kokladım!!! ve uyandım. evet evet, rüyada koku alınır mı demeyin, aldım ben!! ama şimdi hatırlayamıyorum kızımın kokusunu... esmer, kırmızı, pembeler içinde, benim gibi tontoş bi kızdı. çooook güzeldiiiiallahım malum etmiş meğer o gece gerçekten son kez annesinden beslenip bütün bağlarını koparmış kızım
ama bu rüya beni hiç mi hiç mutlu etmiyor.. hatırladıkça daha çok üzülüyorum hani filmlerde bebeği ölen kadın kafayı sıyırıp bez bi bebeğe yavrum! diye sarılır ya, ben de öyle olacağım diye korkuyorum
selam ben geldim okumaya başlıyorum şimdi :)))
inayıııım, hoşgeldin bebeğeemmm, çoook ösledik seniii
maşallah yavrucuğuna kuzum..söylemiştim kolay olacak diyeee..
doğaaaa, bak yine papaz olucaz heeesustur içindeki o saçmalayan sesiii!!! hem sen ekimde hamilesin kızıııııımm

inayy senin BAT geldii vami bişilerrr veeee aynurr seninkide geldi ama sen 25inden önce sölemezsin
hadi güzel haber istiyoruz topikcekkk

Son düzenleme:
arkadaslar ben mulberry, celikprenses, ruveyda, izmirli bu arkadaslari uzun zamandir goremiyorum. Acaba nasillar onceleri giridgimde onlarla baya bri muhabbet etmisdik,ama uzun zamandir hic goremedim onlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…