nasilsiniz arkadaslar ...
bayadir giremiyorum zamanim olmuyor.. hastaneye git gel baya yoruyor..
ama yinede cok sükür rabbime.. oglum iyi emmeye basladi yavas yavas... cok tatli teyzeleri..
garib sancili birazda hüzünlü bir duygu... anlatilmasi cok zor.. onu emzirirken.. kizimi emziremedim diye icimi cekiyorum...
her bakisimda kizimi ariyorum...öyle bir hiski her seyde kizimi hatirliyorum...
sonra hayallerim aklima geliyor bir kiz beklerken oglumu aldim kucagima... isyan degil benimki insanin basina ne gelecegi hic ama hic belli degil...
rabbim hepinizin gönlünüzdekileri kucaklariniza almayi nasip etsin insallah...
aynur cok haklısın bende kızımın ölümünden sonra kendimi dine vermeye basladım aynen dediğin gibi ne kadar iyi bir insan olursam kızıma kadar yaklasırım diyorum bende, namaz kılmaya baslamadım ama en kısa zamanda baslamak istiyorum, yasin okuyorum sık sık kısın umreye gitmek istiyorum kayınvaldemle nasip olursa, gerçekten ne zaman kuran okusam rahatlıyorum...
inaycım cok geçmiş olsun tekrar, Allah baska sıkıntı vermesin insallah yavruna...
aysem eminim bebeğin cok tatlıdır, bizim içinde öp yavrunu o hepimizin umudu, sen doğum yapınca bütün aileme anlattım hiçbirinizi görmesemde hepiniz bana cok yakınsınız dualarım hepinizle beraber....
kızlar bu aksam gene rüyamda bebek gördüm yeni doğan bir bebekti, aglıyordu sırtını oksuyordum gazını alıyordum susyordu, pembe bir havluya sarmıstım, o kadar güzel bir duyguydu ki, cok dua ettim rüyama girsin die Allah kabul etti dualarımı, rüyamda da olsa bebeğime sarılmak bana cok iyi geldi, gerçeği kimbilir nasıl muhtesem bir duygudur, insallah tez zamanda yasarız
sen doktor hatası mı olduğunu düşünüyosun cnm tam kaybetme sebebini hatırlaayamadım[/QUOTE
Bu sadece benim fikrim deyildi, yani dogusda olan diger hemiseler bile doktorun hatasi yuzunden oldugunu soyluyor. Kisacasi 100 de 80 onun hatasi, ama tabiki diger 20% bilemem tabiki O guzel allahim herseyin dogrusunu bilir, ben sadece onu Allahima hevale etmisim. Yani 100 de 100 o yapdi dememde dogru olmaz, ya ne fark ederki, onun hatasi sunun hatasi sonucda benim canim yandi. Ne bileyim belkide bundada vardir bir hayir.
bende o muhabbet çok oldu doktor hatası die şu açıdan ama ben zaten 40. haftamdaydım sezeryan olcaktım baktı kalp atışında düşme gördü bugun allaım dedi ama acil değilsin dedi bu olay sabah oldu akşam alıcaktı ben hemen alın dedim ama bu böle 3 gün yaşar dedi 3 saat bile yaşamadı o gelene dek durdu kalbi doğum hazırlığı sırasında ne kadar suçu var bilmiyorum ama sonuç olarak benim oğluşum gitti günü bitmişti...
ben de çok dualar ettim bir kerecik rüyama girsin diye ama hiç gelmedi .çok şanslısın ne güzel onun hayaliyle yaşarsın şimdi. ben doğuma giderken sakın bana göstermeyin demiştim heralde bilinçaltına yerleşmiş ne kadar dua etsem de göremiyorumkızlar rüyam o kadar güzeldi ki anlatamam, hep dua ediyordum bebeğimi bana göster yarabbim diye dün gece rüyamda gördüm... hafif sarısın bir bebekti benim gibi, babası gibi hafif toplu o kadar güzel o kadar şirindi ki kucağıma zor sıgıyordu,etleri hep hayal ettiğim gibi boğum boğumdu, o kadar mı seker olur bir bebek, ahhh ahh rüyası bile güzeldi harikaydı, onu kucağımda tasıdım öptüm sürekli, artık hayallerimde o bebek olucak.. bebeğim gerçekte ultrasonda müthiş güzeldi ya da bana öyle geliyordu, her ultrasonda ne kadar güzel bir bebek diyordum ultrason ekranına sürekli öpücükler atıyordum,onu görünce deliye dönüyordum sevincten,rüyamda ki bebekde öyle cok güzeldi...
aynurum canım benim uyanınca aklıma direk sen geldin nasıl dayandın nasıl güclüsün, ben 3 bebek kaybettim bak ama senin sınavın benden büyük gerçekten, sana saygım takdirim sonsuz, hepimizin sınavları cok büyük ama sen gerçekten melek gibi bir insansın cok güclüsün, Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün insallah, aynurcum en cok da sen hakediyorsun mutlu olmayı,insallah bir daha hiç üzülmezsin
çoook geçmiş olsun herşeyin iyi olmasına çoook sevindimselam ben geldim okumaya başlıyorum şimdi :)))
bizi bizden başka kimse dinlemiyor çünkü çok tekrar ediyoruz aynı şeyleri konuşuyoruz hep ne yapalım aklımız hep bebeğimizde .ama birbirimizde sıkılmıyoruz tekrar tekrar aynı şeyleri anlatabiliyoruz ne güzelayşemmmmmm canım allahım rabbim inş. o bebeğine sağlık sıhhat versin umudumuza inş...o bizim umut ışığımız muhammet emirimiz allahım seni korusun emiiiii
çok sevindim ii olmanıza rabbim hepimizin iyiliğini göstersin inş.... sizleri çok seviyorum canım arkadaşlarım hafta sonunda özlüyorum valla hepinizi..... haber alamamk çok kötü bıkıp usanmadan herşeyimizi dinleyen anlayan bilen tek sizler varsınız iyiki varsınız allah yüzlerinizi güldürsün .... demekki kaderde böyle tanışmak varmış allah başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş. allahım büyük o hepimizin yoldaşı olsun inş...
selam ben geldim okumaya başlıyorum şimdi :)))
aynur cok haklısın bende kızımın ölümünden sonra kendimi dine vermeye basladım aynen dediğin gibi ne kadar iyi bir insan olursam kızıma kadar yaklasırım diyorum bende, namaz kılmaya baslamadım ama en kısa zamanda baslamak istiyorum, yasin okuyorum sık sık kısın umreye gitmek istiyorum kayınvaldemle nasip olursa, gerçekten ne zaman kuran okusam rahatlıyorum...
inaycım cok geçmiş olsun tekrar, Allah baska sıkıntı vermesin insallah yavruna...
aysem eminim bebeğin cok tatlıdır, bizim içinde öp yavrunu o hepimizin umudu, sen doğum yapınca bütün aileme anlattım hiçbirinizi görmesemde hepiniz bana cok yakınsınız dualarım hepinizle beraber....
kızlar bu aksam gene rüyamda bebek gördüm yeni doğan bir bebekti, aglıyordu sırtını oksuyordum gazını alıyordum susyordu, pembe bir havluya sarmıstım, o kadar güzel bir duyguydu ki, cok dua ettim rüyama girsin die Allah kabul etti dualarımı, rüyamda da olsa bebeğime sarılmak bana cok iyi geldi, gerçeği kimbilir nasıl muhtesem bir duygudur, insallah tez zamanda yasarız
.ayseeeeem senin ve bebeğinin iyi olmasına çoook seviniyorum gerçekten oğluşunu şööle bi kokla içine çek sonra uzaktaki doğa teyzesinin gönlünden kopup gelen bi öpücük kondur pembiş yanaklarına.canim bende hamile olmadan önce rüyamda hep yeni dogmus bebek görüyordum... belkide sendende yakinda bir güzel haber aliriz...rabbim kollarini doldursun insallah hepinizin..
ahhhh ah canım... ben bebeğim öldüğü gece rüyamda onu doğurdum, emzirdim, kokladım!!! ve uyandım. evet evet, rüyada koku alınır mı demeyin, aldım ben!! ama şimdi hatırlayamıyorum kızımın kokusunu... esmer, kırmızı, pembeler içinde, benim gibi tontoş bi kızdı. çooook güzeldiiiikızlar rüyam o kadar güzeldi ki anlatamam, hep dua ediyordum bebeğimi bana göster yarabbim diye dün gece rüyamda gördüm... hafif sarısın bir bebekti benim gibi, babası gibi hafif toplu o kadar güzel o kadar şirindi ki kucağıma zor sıgıyordu,etleri hep hayal ettiğim gibi boğum boğumdu, o kadar mı seker olur bir bebek, ahhh ahh rüyası bile güzeldi harikaydı, onu kucağımda tasıdım öptüm sürekli, artık hayallerimde o bebek olucak.. bebeğim gerçekte ultrasonda müthiş güzeldi ya da bana öyle geliyordu, her ultrasonda ne kadar güzel bir bebek diyordum ultrason ekranına sürekli öpücükler atıyordum,onu görünce deliye dönüyordum sevincten,rüyamda ki bebekde öyle cok güzeldi...
inayıııım, hoşgeldin bebeğeemmm, çoook ösledik seniiiselam ben geldim okumaya başlıyorum şimdi :)))
maşallah yavrucuğuna kuzum..Kızım için güzel dileklerinizi okudum hepinize çok teşekkür ederim. Ameliyat beklediğimden iyi geçti. Yani ameliyat derken öncesi ve sonrasından bahsediyorum. Girişte çok korktu tabi şükürki ağlamadı bende tuttum kendimi o girene kadar o girince tabi dayanamadım artık.. kendine gelirkende çok sorun olmadı ertesi gün hiç ameliyat olmamış gibiydi oynadı zıpladı okula nasıl gidecek diyordum iyi hissettiği için oda sorun olmadı. Çok şükür herşey yolunda. sizlerde de bir problem yok okuduğum kadarıyla. hepinizi özledim :)))
doğaaaa, bak yine papaz olucaz heee.ayseeeeem senin ve bebeğinin iyi olmasına çoook seviniyorum gerçekten oğluşunu şööle bi kokla içine çek sonra uzaktaki doğa teyzesinin gönlünden kopup gelen bi öpücük kondur pembiş yanaklarına.
ya ben görmüyorum ben hamile olamayacak mıyım ? bugünlerde fena umutsuzum niye hamile kalamıyorum?
AYŞEM................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ
VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz
UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:)
24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu
CALAKAN.............. çalışmalara başladı ................BAT:
İZMİRLİ................... çalışmalara başladı .................BAT:
DOĞA.................... çalışmalara başladı ..................BAT:29.09.2012
AYNUR................... çalışmalara başladI ..................BAT:21.09.1012
İNAY...................... çalışmalara başladı ...................BAT:19.09.2012
ASESULFAM.............. çalışmalara başladı ...................BAT:22.09.2012
ÖZAY..................... çalışmalara başladı .....................BAT:29.09.2012
TUBEGUK................. evrene olumlu mesajlarla çalışıyorr ...................BAT:08.10.2012
MELEKYAVRUSU.........beklemede
MELEKANNESİ.............beklemede
HANNEM.....................beklemede
doğaaaa, bak yine papaz olucaz heeesustur içindeki o saçmalayan sesiii!!! hem sen ekimde hamilesin kızıııııımm
tubeguk yine evrenle mesajlaşmış
bu arada cnm imzan çıkmıyo hemen benim yazımın en alt mısrasında bi yazı görceksin hamilik takvimini ekle die ona tıkla yönlendiriyo zaten cnm
bende o muhabbet çok oldu doktor hatası die şu açıdan ama ben zaten 40. haftamdaydım sezeryan olcaktım baktı kalp atışında düşme gördü bugun allaım dedi ama acil değilsin dedi bu olay sabah oldu akşam alıcaktı ben hemen alın dedim ama bu böle 3 gün yaşar dedi 3 saat bile yaşamadı o gelene dek durdu kalbi doğum hazırlığı sırasında ne kadar suçu var bilmiyorum ama sonuç olarak benim oğluşum gitti günü bitmişti...
Anliyorum, ama benimki normal dogum olucakdi zaten, hersey yolundaydi,tam vaktinde sancilarim baslamisdi, once bana sabaha kadar surer dedi sora tekrar gitidiyimde aceleyle doguma aldi, bana cok fazla guc iyneleri yaparak, bebegimin bogulmasina neden oldu. Aslinda gercekdende sabaha kadar surmeliymis, sabaha kadar sancimi cekip tam acilis olmasi gerekiyordu. Sonradan bize daha once benim gibi dord anneyide boyle gozu yasli birakdigini soylediler, sanki onceden soyleseydiler nolurdu, bana kimse onceden soylemedi ama ben kimse benim yasadigimi yasasin istemiyorum, ve herkesi uyariyorum. Neyse ya seninde dedigin gibi oyle yada boyle olan bize oldu, bizim canimiz yandi, ama bir sey daha var o bebekler o dunyada bizim sifaatcimiz olucaklar, ama o doktorun cezasini cok fena verecekler.
Bir sey daha soyliyim benim bidliyim sezeryan olunca vaktinden 2 hafta once yapilmali? Bizim gelin iki bebegide oyle oldu. Ne diye tam 40. haftaya kadar beklemislerki? Ayrica 40. haftan dolduysa sancilarin baslamamismiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?