Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

özayım ellerine sağlık canım arkadaşım........
inş. dileklerimiz hayallerimiz gerçek olsun diyelim ne diyelim umutlar hayaller hepimizin olsun inş...... valla düzensizlikler olunca bişeyde diyemiyorum doğrusu ama inş. hayırlı haberler veriririz kısmet diyelim hayırlısı olsun inş.... bekleyip görcez hep birlikte allah izin verirse.....

şiiişşşşt, çaktırmaaa. ben de evrene mesaj yollaya yollaya doğayı hamile bırakacağım
pöffff, yarın dr. maceram başlıyooor...

hayırdır tobeguk ne için doktora gidecektin unuttum desem kırılmazsın demi hatırlayamadım bir ana kafa yokki artık unutkanlık hat safhada.....umarım hayırlı işler içindir......allah gönlündeki güzellikleri nasip etsin inş.

uğurböcüküm günaydın hayırlı sabahlar işten önce sitedeyiz napalım burda rahatlıyoruz demi.....nasılsın

Sagol aaynurcum iyiyim sen nasilsin? Evet yaa cok hos olmasada burada tanismamiz burada yazismalarimiz ama yinede burasi bizim icin artik cok onemli olmus. Evimiz gibi olmus, her firsatda giribde acaba neler oldu diye bakmak geliyor icimizden. Sen nasilsin neler yapiyorsun? Hayirli haberlerini dort gozle bekliyoruz insallah.

SABIR; SUSKUNLUK DEGIL,
ISITILMEYEN BIR FERYATTIR!...
HER KISININ DEGIL,
ER KISININ HARCIDIR!...

Melek anneleri biz sabir ederek mukafatimizi elbet bir gun alacagiz.

Son düzenleme:
inayy senin BAT geldii vami bişilerrr veeee aynurr seninkide geldi ama sen 25inden önce sölemezsin
hadi güzel haber istiyoruz topikcekkk

henüz birşeyler yok ama bu ay birşey olmaz sanırım çok dikkat etmedim yumurtlama günlerim tam kızın ameliyatı öncesiydi pek düşünemedik

Kızlar bugün benim doğum günüm ama en berbat doğum günümü yasıyorum kayınvaldemler geldi sabah zaten birsey yapıcak olsaydık bile onların varken yapamayız, ayrıca içimden de gelmiyor, ama gene de doğum günümü evde kayınvaldemlere hizmet ederek geçirmek istemezdim(((

canım arkadaşım allah inş. Gelecek seneye daha güzel bir doğum günü kutlamanı nasip etsin bebeğinle birlikte inş.. Canını sıkma herşeyde vardır bi hayır.... Allah daha hayırlı nice günlere yıllara kavuştursun inş....

Iyiki dogdun, seni cok iyi anliyorum, bende kendi dogumgunumde kendimi cok ama cok kotu hiss ediyordum, cunku ben doguramadim kendi dogumgunumu kutlamak icimden gelmiyordu. Ama sora buraya tikladim ve burada Aglama anne diye bir yaziyi okudum, ve inan bana o gun aldigim en guzel dogum gunu hediyyesiiydi. Eger kendini iyi hiss edeceksen sana o yaziyi kopyalayip ata bilirim. Ben o gun kendimi dunyanin en mutsuz insani gibi goruyordum agliyordum, ama o yazi beni mutlu etmeyi basardi.

ay çok sinir bozcucu tahmin edebiliyorum benimde 1 nisandı doğum günüm tamda bi gün önce taşındım tüm gün ev temizlik halinde perişandım berbat bi doğum günü geçirdiğimi düşünüyorum inş eşin akşama güzelll bi süpris yapar da harika bi doğum günü gerçirirsin canımm:)

Canım ağlama anne yazısını ben de okudum kim yazdıysa ellerine yüreğine sağlık o kadar güzel mi olur bir yazı her okuduğumda içim ısınıyor o yazıyla, beni gerçekten tek mutlu eden sey sadece o yazı ve bana yasattığı hayaller, inanın artık mutlu olmak bizze cok uzak, içten bir sevinç cok zor artık, kucaklarımız dolmadan gülmek cok zor, geçen bir hastam dediki of yazık telef mi oldu bebek dedi, o laf aklımdan hiç gitmiyor, gerçekten koca koca bebeklerimiz telef oldu, eskiden de sehit haberlerine üzülrüdüm ama şidmi hiç izleyemiyorum, tv de ne zaman bir cocuk ölmüş deseler içim kahroluyor, lütfen allahım son acımız olsun hepimizin, hamile melek anneleri sağlıkla tek avazda bebeklerini kucaklasınlar, bizim de önce karınlarımızı sonra kucaklarımızı doldur yarabbim, içimizde ki evlat acısını dindir allahım, bu acı baska hiçbir seye benzemiyor,hiç azalmıyor hiç hemde, azaldı sanıyorsun tekrar coğalıyor,bazen diyorum ki neden benim basıma geldi diye isyan için değil sadece meraktan nerde hata yaptım diye, acaba geçmişte yaptığımız bir hatadan mı yüzümüz gülmedi diyorum, nerde yanlıs yaptım acaba

çok özlüyorum kızımı kızlar, gözümde sürekli bir damla yaşla yasıyorum her an akmaya hazır, her an içim yanmaya hazır,çiçekçilerden nefret ediyorum bebeğimin mezarına giderken aldığım çiçekleri hatırlıyorum sadece, keske kızımın mezarıyla aynı yerde olsaydım her zaman giderdim, doyamadım ben kızıma hiç doyamadım,onsuz cok eksiğim cok gücsüzüm, cok caresizimçok mutsuzum,herkese rol yapmaktan bıktım ben hiç mutlu değilim hem de hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…