ay çok sinir bozcucu tahmin edebiliyorum benimde 1 nisandı doğum günüm tamda bi gün önce taşındım tüm gün ev temizlik halinde perişandım berbat bi doğum günü geçirdiğimi düşünüyorum inş eşin akşama güzelll bi süpris yapar da harika bi doğum günü gerçirirsin canımm:)
canım ağlama anne yazısını ben de okudum kim yazdıysa ellerine yüreğine sağlık o kadar güzel mi olur bir yazı her okuduğumda içim ısınıyor o yazıyla, beni gerçekten tek mutlu eden sey sadece o yazı ve bana yasattığı hayaller, inanın artık mutlu olmak bizze cok uzak, içten bir sevinç cok zor artık, kucaklarımız dolmadan gülmek cok zor, geçen bir hastam dediki of yazık telef mi oldu bebek dedi, o laf aklımdan hiç gitmiyor, gerçekten koca koca bebeklerimiz telef oldu, eskiden de sehit haberlerine üzülrüdüm ama şidmi hiç izleyemiyorum, tv de ne zaman bir cocuk ölmüş deseler içim kahroluyor, lütfen allahım son acımız olsun hepimizin, hamile melek anneleri sağlıkla tek avazda bebeklerini kucaklasınlar, bizim de önce karınlarımızı sonra kucaklarımızı doldur yarabbim, içimizde ki evlat acısını dindir allahım, bu acı baska hiçbir seye benzemiyor,hiç azalmıyor hiç hemde, azaldı sanıyorsun tekrar coğalıyor,bazen diyorum ki neden benim basıma geldi diye isyan için değil sadece meraktan nerde hata yaptım diye, acaba geçmişte yaptığımız bir hatadan mı yüzümüz gülmedi diyorum, nerde yanlıs yaptım acaba
çok özlüyorum kızımı kızlar, gözümde sürekli bir damla yaşla yasıyorum her an akmaya hazır, her an içim yanmaya hazır,çiçekçilerden nefret ediyorum bebeğimin mezarına giderken aldığım çiçekleri hatırlıyorum sadece, keske kızımın mezarıyla aynı yerde olsaydım her zaman giderdim, doyamadım ben kızıma hiç doyamadım,onsuz cok eksiğim cok gücsüzüm, cok caresizimçok mutsuzum,herkese rol yapmaktan bıktım ben hiç mutlu değilim hem de hiç
ayyyy canım ya ağzından bal damlıyor gerçekten mi yoksa evreni mi kandırmaya çalışıyorsun yoksa beni gaza getirmeye mi çalışıyorsun yoksa gerçekten içine mi doğduşiiişşşşt, çaktırmaaa. ben de evrene mesaj yollaya yollaya doğayı hamile bırakacağım
pöffff, yarın dr. maceram başlıyooor...
tobegük bugün meme doktoruna yarın da kadın doğuma gidecek inşallah iyi haberlerle gelirhayırdır tobeguk ne için doktora gidecektin unuttum desem kırılmazsın demi hatırlayamadım bir ana kafa yokki artık unutkanlık hat safhada.....umarım hayırlı işler içindir......allah gönlündeki güzellikleri nasip etsin inş.
ahahaha....tatlım kocalara gerek kalmadı sanırım herkes evrene mesaj yollaya yollaya birilerini hamile bırakacak
aynur aynur aynur.... tezahürat seslerini duyabiliyor musun ? hadi güzel haber lütfen lütfenözayım ellerine sağlık canım arkadaşım........
inş. dileklerimiz hayallerimiz gerçek olsun diyelim ne diyelim umutlar hayaller hepimizin olsun inş...... valla düzensizlikler olunca bişeyde diyemiyorum doğrusu ama inş. hayırlı haberler veriririz kısmet diyelim hayırlısı olsun inş.... bekleyip görcez hep birlikte allah izin verirse.....
iyiki doğdun melekyavruuuuum iyiki doğdun melekyavruuuuum nice mutlu yıllaraaaa seneye bebeğinleeeKızlar bugün benim doğum günüm ama en berbat doğum günümü yasıyorumkayınvaldemler geldi sabah zaten birsey yapıcak olsaydık bile onların varken yapamayız, ayrıca içimden de gelmiyor, ama gene de doğum günümü evde kayınvaldemlere hizmet ederek geçirmek istemezdim (((
aynur aynur aynur.... tezahürat seslerini duyabiliyor musun ? hadi güzel haber lütfen lütfen
okullar açıldı ya ondandır berbat bir programım var başka şey düşünmeye fırsatım kalmıyor heralde o yüzden .bi de okulda kötüydüm aslında sizi görünce iyi oluyorumdoğa bugün pozitif gününde sanırım allah hep mutlu etsin inş. arkadaşımı neşe saçıyor etrafındaki dostlarına....sence inay..
Allah senden de razı olsun canım benim ettiğin dualar kabul olsun inşalllahhhhinş. dogacım rabbim hepimizin gönlündeki güzelliklerin hayırlısını versin inş. hep birlikte nice güzel günler göstersin allahım....canım arkadaşım sizleri çok seviyorum kader dostlarım benim en zor günümde hep yanımdaydınız ve hala yanıbaşımdasınız allah sizlerden binlerce kez razı olsun .....allah hepinizin yüzlerinizi güldürsün........ başka acı ağrı göstermesin bu son acı ağrınız olsun inş....hayalleriniz gerçek olsun......
canım benim insallah rabbim bu doğum gününde seni cok mutlu eder doğum günü hediyen olarak yavrunu alırsın kucağına sağlıkla sıhhatle insallahhhh
inşş zaten bebeğimin doğum günü de nisan da belkide aynı gün bile olabilir :) işte bende oda yeniden doğmuş olucaz:)
yok gülüm ne diye kırılayım aşkolsuuunhayırdır tobeguk ne için doktora gidecektin unuttum desem kırılmazsın demi hatırlayamadım bir ana kafa yokki artık unutkanlık hat safhada.....umarım hayırlı işler içindir......allah gönlündeki güzellikleri nasip etsin inş.
melekyavrusuuuuuu iyiki doğduuuunKızlar bugün benim doğum günüm ama en berbat doğum günümü yasıyorumkayınvaldemler geldi sabah zaten birsey yapıcak olsaydık bile onların varken yapamayız, ayrıca içimden de gelmiyor, ama gene de doğum günümü evde kayınvaldemlere hizmet ederek geçirmek istemezdim (((
kızım heheeeyyt evrende neymiiiş??? şekerim bak ben söyleye söyleye evreni dize getirdim. bak iyiyim şimdi!!!ayyyy canım ya ağzından bal damlıyor gerçekten mi yoksa evreni mi kandırmaya çalışıyorsun yoksa beni gaza getirmeye mi çalışıyorsun yoksa gerçekten içine mi doğdu:18:
ahaa bugun buralar epey şenlikliymiş herkes gelmişben giremedim gündüz amaaa
melekyavrum doğum günün kutlu olsun
doğa buradaki şenlik senden kaynaklanıyor bugün allah bozmasın neşeli gördüm seni
aynurcum herşey hepimiz için çooook güzel olacak inşallah arkadaşım
tubeguk evrenden umudu kestik abra kadabra mı diyoruz artıkınn
24kasım 1günde 2 doğum günü süper babanız tek pastayla olayı savabilecek
uğurböceği sende ekle hamişlik takvimini takip edelim senideee
hepinizi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?