Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benim insallah rabbim bu doğum gününde seni cok mutlu eder doğum günü hediyen olarak yavrunu alırsın kucağına sağlıkla sıhhatle insallahhhh

melekyavrum lütlen allah rızası için isyan etmeyecektih hani..... Neden demeyecektik haniiii ama olmuyor biz melek annleri herkese örnek olacaktık , çok güçlü olacaktık meleklerimizi yakmayacaktık gözyaşlarımızla, hani nerde güçlülüğümüz annesi bumu....basitliğimiz, biz biliyorsunuz bu dünyada çok belki yerimiz yok ama gerçek asıl hayatta hep şanslı olacaz onu düşünelim allahımın izniyle ....bunları düşün ve mutlu olmaya çalışalım lütfen ....azda olsa onların hatırlarına rabbim dualrımızı kabul eylesin inş... Allah hep yüzünü güldürsün canım.... Artık lütfen üzülme hepimiz

şiiişşşşt, çaktırmaaa. ben de evrene mesaj yollaya yollaya doğayı hamile bırakacağım
pöffff, yarın dr. maceram başlıyooor...
ayyyy canım ya ağzından bal damlıyor gerçekten mi yoksa evreni mi kandırmaya çalışıyorsun yoksa beni gaza getirmeye mi çalışıyorsun yoksa gerçekten içine mi doğdu

:18:

tobegük bugün meme doktoruna yarın da kadın doğuma gidecek inşallah iyi haberlerle gelir

aynur aynur aynur.... tezahürat seslerini duyabiliyor musun ? hadi güzel haber lütfen lütfen

iyiki doğdun melekyavruuuuum iyiki doğdun melekyavruuuuum nice mutlu yıllaraaaa seneye bebeğinleeeahhh aynı şehirde olsaydık biz şimdi izin verir miydik seni kayınvalidenle bırakır mıydık alırdık kaçırırdık seni eğlenmeye giderdik kafaları dağıtırdık biraz . bazen diyorum neden ayrıyız ya biz eğlensek de beraber eğlenirdik beraber ağlardık amaaan bugün ağlamak yok melekyavrum iyi ol bugün seneye doğumgününü bebeğinle kutladığını hayal et .seni çoook seviyoruz biz uzaktaki kader arkadaşların

aynur aynur aynur.... tezahürat seslerini duyabiliyor musun ? hadi güzel haber lütfen lütfen

inş. dogacım rabbim hepimizin gönlündeki güzelliklerin hayırlısını versin inş. hep birlikte nice güzel günler göstersin allahım....canım arkadaşım sizleri çok seviyorum kader dostlarım benim en zor günümde hep yanımdaydınız ve hala yanıbaşımdasınız allah sizlerden binlerce kez razı olsun .....allah hepinizin yüzlerinizi güldürsün........ başka acı ağrı göstermesin bu son acı ağrınız olsun inş....hayalleriniz gerçek olsun......

doğa bugün pozitif gününde sanırım allah hep mutlu etsin inş. arkadaşımı neşe saçıyor etrafındaki dostlarına....sence inay..

doğa bugün pozitif gününde sanırım allah hep mutlu etsin inş. arkadaşımı neşe saçıyor etrafındaki dostlarına....sence inay..
okullar açıldı ya ondandır berbat bir programım var başka şey düşünmeye fırsatım kalmıyor heralde o yüzden .bi de okulda kötüydüm aslında sizi görünce iyi oluyorum

Allah senden de razı olsun canım benim ettiğin dualar kabul olsun inşalllahhhh

canım benim insallah rabbim bu doğum gününde seni cok mutlu eder doğum günü hediyen olarak yavrunu alırsın kucağına sağlıkla sıhhatle insallahhhh

inşş zaten bebeğimin doğum günü de nisan da belkide aynı gün bile olabilir :) işte bende oda yeniden doğmuş olucaz:)

inşş zaten bebeğimin doğum günü de nisan da belkide aynı gün bile olabilir :) işte bende oda yeniden doğmuş olucaz:)

canım biliyorum altta cıkıyor ondan dedim insallah kuzucunla yeni yasına girersin, insallah

doğacım valla ya neden biz ayrı yerlerdeyiz ya bende sizi cok ama cok seviyorum hepiniz benim dualarımdasınız, sabah uyanıyorum aklıma hemen geliyorsunuz, işin ortasında acaba biri bişi yazdımı biri hamile kaldımı diye merak ediyoreum bizim nazımızı sadece biz cekeriz, dediğin gibi eglensek beraber aglasak beraber aglardık, insallah bundan sonra hep beraber gülücez, doğum güünü cocuğu olarak hepimize birer ikişer sağlıklı şirin tombik tombik pembe pembe bebekler diliyorum.... ay sölemesemiydim:)) gerçi benden baska bir dilek beklemekde sacma olur dimi

aynurcum canım asla isyan etmiyorum etmicem de ama senin yazında beni fena gaza getirmedi değil, sağol melek kalpli arkadasım benim

Son düzenleme:
yok gülüm ne diye kırılayım aşkolsuuun duana da amin diyorum canım...
melekyavrusuuuuuu iyiki doğduuuun:119::124: napalım kuzum bu senede böyle olsun, seneye de bebişimize hizmet ederek geçiririz doğum günümüzü ben antalyadan taşınmasaydım kutlardık beraber...
ayyyy canım ya ağzından bal damlıyor gerçekten mi yoksa evreni mi kandırmaya çalışıyorsun yoksa beni gaza getirmeye mi çalışıyorsun yoksa gerçekten içine mi doğdu:18:
kızım heheeeyyt evrende neymiiiş??? şekerim bak ben söyleye söyleye evreni dize getirdim. bak iyiyim şimdi!!!
abra kadabra ( demek konuşurken yaratırım demekmiş!!)) benim felsefem artıkın. istediğim gibi evreni dize getiririm allahın izniyle. bu sefer evrene mesaj sırasına seni mi koysam acaba doğacığıııım????

ahaa bugun buralar epey şenlikliymiş herkes gelmişben giremedim gündüz amaaa
melekyavrum doğum günün kutlu olsun
doğa buradaki şenlik senden kaynaklanıyor bugün allah bozmasın neşeli gördüm seni
aynurcum herşey hepimiz için çooook güzel olacak inşallah arkadaşım
tubeguk evrenden umudu kestik abra kadabra mı diyoruz artıkınn
24kasım 1günde 2 doğum günü süper babanız tek pastayla olayı savabilecek
uğurböceği sende ekle hamişlik takvimini takip edelim senideee

hepinizi öpüyorummm

Allah bundan sonraki dogumgunlerimizi, evililik yildonumlerimizi mutlu gecirmeyi nasip etsin. Benim oglum 14 nisanda dogdu, ve 15 nisanda bizim birinci evlilik yildonumumuz idi. Suan yazarken bile agliyorum. O gun ancak dusundum, gecen sene bugun neydim, ve simdi neyim? Bir sene sora boyle bir sey yasayacagim aklimin ucundan bile gecmezdi. Aynada kendime bakdigimda sanki yipranmis, kocamis birini gordum. Halbuki bir sene once tam o saatde o odada beyazlar giymis herseyden habersiz bir gelin vardi. Simdi ise aglamakdan gozleri sismis, anneliyi yarim kalmis, kalbi yarali bir anne vardi. En cok aklimda kalan sey goyuslerimi bagladiklari o an oldu. Genelde sut gelsin diye anneye bol bol su, cay icirirler ama benim goyuslerimi bagladilar, ilac verdiler sut gelmesin diye.Allahim neyse daha fazla devam edemiycegim. Umuduma, haksizlik etidgimin farkindayim. aglayarak onu, rahatsiz etmeye hakkim yok. Doktorum sen gerildikce, skildikca iceride o da rahatsiz oluyor demisdi bana. Sukurler olsun Allahima bu sansi bana veridgi icin. Insallah seneye 14 ve 15 nisanda boynum bukuk kalmiycagim. Hepinize seneye bebeklerinizi kaybetdiginiz gunu kucaginizda ve ya karninizda Umudunuzla gecirmeyi diliyorum. Allah akitdigimiz gozyaslarimizi sevinc gozyaslarina cevirsin insallah.

MELEKYAVRUM Canım ağlama anne yazısını ben de okudum kim yazdıysa ellerine yüreğine sağlık o kadar güzel mi olur bir yazı her okuduğumda içim ısınıyor o yazıyla, beni gerçekten tek mutlu eden sey sadece o yazı ve bana yasattığı hayaller, inanın artık mutlu olmak bizze cok uzak, içten bir sevinç cok zor artık, kucaklarımız dolmadan gülmek cok zor, geçen bir hastam dediki of yazık telef mi oldu bebek dedi, o laf aklımdan hiç gitmiyor, gerçekten koca koca bebeklerimiz telef oldu.

MELEKYAVRUM

O yazi benide sanki tekrar hayata bagladi. O yaziyi okudukdan sonra o gun sirf oglum istedi diye gulmeye basladim. Ve gercekden o gunden sonra guldum ben. Ve eger tahminimde yanilmiyorsam, hesabima gore, suan icimde tasidigim umudum o gunun bana hediyyesi olmus. Tam o siralarda Allah bana onu hediyye etmis. O gun o yaziyi okumam tesaduf degildi buna kesinlikle inaniyorum. Ve bence sende bebeginin senin artik mutlu olduguna inandir kendini ve bir kere bile olsa onun icin icden gul, inan bana sende hediyyeni alacaksin. Onlar suan cennetdeler allaha cok yakin yerdeler, ve kesinlikle allah babalarina bize kardeslerini hediyye etmesini soyluyorlar, ben o gun oglum icin guldum, sende kiizn icin bir kere olsun icden gulup, sirf o istedi diye mutlu olmaya calis, o da sana hediyyesini yollayacakdir,. Lutfen bir dene...

Son düzenleme:

Ya kac kez denedim, hamileik takvimine tikliyorum, tahmini dogum tarihini yaziyorum, takvim geliyor ama eklemeyi bilemiyorum, birniz yardim etsenizde bende koysam su takvimi

inayım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..... güzel hayırlı haberler ver bizleri sevindir hayırlısıyla inş....... nasıl oldu kızın

kızlar sizlere bugün gördüğüm o güzel rüyamdan bahsetmek istiyorumm

hep görmeyi istediğim melegim kuzum du rüyalarımdaki... o kadar sevinçliydim ki anlatamam kızım büyümüş oluyor 6 aylık belkide 7 aylık gibi.... oturuyor gülüyor....yemek hazırladım 1 kase bişeyler yedirdim nasıl yiyor ama diyorum ne kadar güzel yedi allahım sana şükürler olsun kızım yemek yiyebiliyor diye rüyamda bile seviniyorumm...yemek istememe problemi vardıya ...ama nasıl seviniyorum yedi diye mememi verdim almadı canım benim yaaa ölmemiş oluyor rüyamda iştee öyle hayal gibi düş gibi geldi gittiiiii allah hayırlısını versin hayır olur inş.. ne dimmmm kalktım doya doya resmini öptümmmmm çok zor bi durumdayızzzzz allahım sen yardım eyle cümlemize sen hayırlısını ver allahımmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…