canııım ama seninki daha çok yeni. ben doğumdan sonraki 3 ay hamile karnımla gezdim. sonra karnım indi. benim 9 ay olduuutobeguk valla benimde aklımdasın canım ya, aynen ben de senin gibi nur topu bir kiste sahipim rahmimde 4cm benimkisi, aynen bende senin gibi kilolarımı veremedim, ama bugün yürüyüşlere baslıcam insallah sen de yürü,kız birbirmizi gaza getirip verelim su kiloları
biz de onu özledik.. bir yerlerden internet bulup uğrayabilse keşke.. allah kolaylık versin bakalım.kızlar calakanın çoook selamı var sizlere .taşınmış ama daha yerleşememiş kayınvalidesinde kalıyormuş, evde interneti yokmuş daha da uzun süre olmaz heralde diyor . yeni bir haberi yok ,olursa söylerim ben size ,sizi özlemiş. (calakandan haberleri dinlediniz ,şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz....)
canııım ama seninki daha çok yeni. ben doğumdan sonraki 3 ay hamile karnımla gezdim. sonra karnım indi. benim 9 ay olduuuay valla hiiiiç kimse gaza getiremez beni mevzu yemek olunca ama yürüyüşü severim, yürüyebiliriz yani. ama bi iyileşeyim de....
ay canım zaten bende sana bunları yazdıktan yaklasık 30 saniye sonra 4 tane lahmacunu mideye indirdim,ama küçüklerdi:))) şimdi yürüyüşten geldim, sanırım ancak yarım lahmacun gitmiştir sadece:)) galiba bende mevzu yemek olunca gaza gelemiyorum biiri bizi durdursun
aynen bacım. ben namaz sonunda (hani şu 40 yılda bir kıldığım!!) dua ederken ahanda tam o tüylerim tavuk dötü gibi olup, kalbim sıkışıp titreyip kendine gelecek kadar içten dua edebildiğimde "hah, tamam şimdi oldu" diyebiliyorum.kızlar bana bi siteden mail geliyor mailin geldiği yer bi kişisel gelişim sitesi . "evren " adına gönderiyorlar mesajları bana bu hafta şöyle demişler:
İstiyorum ama olmuuyyoooo... En çok duyduğum cümle sevgili doğa
Hatta belki senden bile duymuşumdur bir iki kere)
Benden istemeyi, cep telefonundan numara çevirmek gibi düşün.AMA
Kapsama alanında olmak zorundasın. Benim kapsama alanımda olmak ise çok kolay.
Cep telefonunda 4 tane bar görürsün ya sana alan içinde olup olmadığını gösterir. Aynı sistem bende de var. Sadece biraz farklı.
Hemen test edelim bakalım sen alanın içindemisin.
Şimdi bir isteğini düşün... İyice düşün.. Detaylı düşün.. Tüylerin diken diken,
Kolların tavuk götü gibi oldu mu? İşte o zaman seni çok net duyabiliyorum.
Bu durum dışında kalan isteklerse, benim için sessiz film sen de Çarli Çaplinsin.
Ben izlerken eğleniyorum ama seni bilemem)))
Aloo... alooo... aloooo doğa, sesim geliyürmüüüüü
Öptüm valla
Evren
tobegüüüüük tam senlik doğru mesaj ne dersin şekerim?
4 lahmacun ha:130::130: bendensin bebeğim....ay canım zaten bende sana bunları yazdıktan yaklasık 30 saniye sonra 4 tane lahmacunu mideye indirdim,ama küçüklerdi:))) şimdi yürüyüşten geldim, sanırım ancak yarım lahmacun gitmiştir sadece:)) galiba bende mevzu yemek olunca gaza gelemiyorum biiri bizi durdursun
inaaaay, bakan açıkladı... kızını iş yerine yakın okula yazdırabiliyorsun artık. bilgine.....
kız sabah sabah lahmaccun mu cektirdim canını:)))
Kizlar nihayet Ozay sayesinde takvimi eklemeyi basardim. onumuzdeki ay sizlerin isimleri altinda o takvimi gormeyi istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm.. Allahim duy sesimi lutfen. Duymusdumki, hamile kadinlar ne isterlerse o olurmus. Ben hem melek annesi hemde hamile biri olarak tum kalbimle bunu istiyorum. Sizlerin ve canim ablamin bir bebegi olmasini diliyorum. (Bu arada ablam tam 11 senedir evli ve bebegi olmuyorHergun namazda silzer ve onun icin bol bol dua ediyorum.
saol canım duaların için inşallah ablanada en kısa zamanda bir bebek nasip eder Rabbim...
maşallah sana ve bebişine
Kizlar benimde kacgudur canim borek cekiyor, burdada yapiyorlar ama ben sirf turk boreyi hemide peynirli turk boreyi istiyorum yaaaaaaaaa
ahh cnm yapıp gönderem ben sanaaa :)
Vallahi hic itiraz etmem:)
ay şöle börek yapsam yanında güzel yoğurtlu bi salata yanına zeytinli mayalı poğça yanına güzel bi pastaa kurabiyeler bide güzel çaaaaaay hep beraber toplansaaaaaak ne güzel olurdu:)
Ayyy simdi bayilicagim. Ya gercekden keske bir gun sizlerle bulusma sanisimiz olsa. Sen Turkiyenin neresindesin?
Bursadayım cnm inş türkiye gelirseen görürşüss ortak bi şehir bulalaım:)hepimiz buluşalımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?