kızlaaar,niye kimse beni merak etmiyo yaaaiki gündür dr, dr geziyorum
öncelikle hepinizden bir maşallah istiyoruuum...
meme kanseri yokmuuuuş ama 4 ayda sağ göğsümde nur topu gibi yeni kistim olmuş
bir de kızlar bugün perinatoloğa gittim. beni öyle bir muayene etti kiii... ilk kez böyle muayene edildim...çok enteresandıııı!!! adam afedersiniz alttan girip, mekik çeker gibi yaptırıp, karnıma bastırıp o anda sezeryan dikişlerine falan dokundu "çok iyisin ama sezeryan yerin belli oluyor normal olarak" dedi. bazı ilaçlara başlattı. geçmişi unut, geleceğe bak dedi. çooook kilolusun diye booolca fırça atıp, 5-6 kilo vermeden gelme didi ve yolladııı bozuldum ama çook memnun kaldım adamdan. ama çok meşgul olduğu için başından savmaz umarım:26::26:
bir de üç gündür çook hastaydım. sindirim sist. enfeksiyonu dedi dr. halak oldum valla 3 günde...
yok bebeğem, evrene abrakadabra diyoruz. bak ben evrene "ben çoook sağlıklıyım" diye diyeeee muradıma erdim.
sırada hamilelik mesajı var bakalım. ama kimin için acabaa????
Kızlar size sabah sabah hayırlı güzel haberler vermek isterdim ama ne yapalım kısmet vardır bunda da bi hayır yine kırmızılar...inş. Bundan sonra görmeyiz allahtan ümidimizi kesmeyelim veren de o alanda.... herşeyin hayırlısı inş. Rabbim hayırlısıyla tez zmanda anneliği inş. Tekrar yaşatır cümlemize......
bir de kızlar bugün perinatoloğa gittim. beni öyle bir muayene etti kiii... ilk kez böyle muayene edildim...çok enteresandıııı!!! adam afedersiniz alttan girip, mekik çeker gibi yaptırıp, karnıma bastırıp o anda sezeryan dikişlerine falan dokundu "çok iyisin ama sezeryan yerin belli oluyor normal olarak" dedi. bazı ilaçlara başlattı. geçmişi unut, geleceğe bak dedi. çooook kilolusun diye booolca fırça atıp, 5-6 kilo vermeden gelme didi ve yolladııı bozuldum ama çook memnun kaldım adamdan. ama çok meşgul olduğu için başından savmaz umarım:26::26:
bir de üç gündür çook hastaydım. sindirim sist. enfeksiyonu dedi dr. halak oldum valla 3 günde...
yok bebeğem, evrene abrakadabra diyoruz. bak ben evrene "ben çoook sağlıklıyım" diye diyeeee muradıma erdim.
Kızlar size sabah sabah hayırlı güzel haberler vermek isterdim ama ne yapalım kısmet vardır bunda da bi hayır yine kırmızılar...inş. Bundan sonra görmeyiz allahtan ümidimizi kesmeyelim veren de o alanda.... herşeyin hayırlısı inş. Rabbim hayırlısıyla tez zmanda anneliği inş. Tekrar yaşatır cümlemize......
hayırlısı canım yaaa
bende henüz birşey yok ama belirtiler var gelmek üzere heralde
çooooooooook seviyorum ben sizi yaaaaaaaaa ne yaptınız siz bana girmediğimde aklım hep burdaa töbe töbeeee
ay canım umrumda bile diil o kistler yahuuu.. bis de seni seviyoz gülüm...tobegukum geçmişer olsun inş.. canımmm nurtopu gibi kistinden geçer hayırlısıyla kötü bişey yok ya sen ona sevin bence kist herkeste olan şeyler başka yerinde olmasın kist .... .. olur hepsi inş. evrene güzel mesajlar ilet bakalım hepimiz için .... sizleri kocaman seviyorum can yoldaşlarım....
hayırlısı olsun be kuzuKızlar size sabah sabah hayırlı güzel haberler vermek isterdim ama ne yapalım kısmet vardır bunda da bi hayır yine kırmızılar...inş. Bundan sonra görmeyiz allahtan ümidimizi kesmeyelim veren de o alanda.... herşeyin hayırlısı inş. Rabbim hayırlısıyla tez zmanda anneliği inş. Tekrar yaşatır cümlemize......
saol bebeğemm..çokk geçmiş olsun canımm haklısın biliyorduk aslında doktora gideceğini neyse neyse iyisin ya artık biliyoruzzz işteehımmm ozaman ne yapıyoruz diyet + yürüyüşşş gitsin kilolarr gitsin ki hamiyken rahat rahat yiyip yeniden geri alalımmmm bu arada gerçekten yürüyüş acayip rahatlatıyor yürüyormusun bilmiyorum ama fırsat yarat kocişinle o günü konuşa konuşa yürüyün birazda hırs edersen 1 haftadan sonra istesende bırakamayacaksınn
memişlerde iyiymiş maşallah maşallah
kıs ben de seni çok sefiom beeeçooooooooook seviyorum ben sizi yaaaaaaaaa ne yaptınız siz bana girmediğimde aklım hep burdaa töbe töbeeee
tebegukçum böle süper doktorları nerden buluyon bilmem :) çok geçmiş olsun cnm 5-6 kilo dediğin nedirkii 1 aya verirsin şuda bi gerçek bende vermek için ne uğraştım 57de kaldım daha fazla veremedim şimdide hızla yukarı çıkıyorum:)
Kızlar bende rüyamı anlatmak istiyorum gece gene bebeğimi gördüm rüyamda ama bu sefer küçük yeni doğmustu eşimle biz bebeğimiz öldü diye cok üzülüyorduk sonra bir baktık aa bebeğimiz yasıyor, gözlerini actı bize güldü sacları siyah cok güzeldi, eşimle biz nasıl seviniyorduk anlatamam cığlıklar attık sevincten, sonra kızım ölünce bebek cantasını battaniyesini kıyafetlerini sakladığım yerden hemen cıkardım giydirdim, müthiş güzeldi, sonra babası ve teyzesi kızıma yemek vermişlerdi, ama hamburger vermişler,hatta acı biberleri kızım cıkartıyordu içinden, bende aaa ne yapıyorsunuz nasıl yesin ou cocuk dedim,hemen köfteyi sebzeleri küçücük küçücük doğradım sonra kızım yemeye basl
rüyaların gerçek olur inşalllaaaahh canım beniminş. hayır olur arkadaşlar inanın çok mutlu oldum sanki hiçbişey olmamış gibiydi allahımmmm sen yardım et cümlemize inş.. ona bişeyler yedirmek beni o kadar mutlu ettiki rüyamda anlatamam ...o sevinci hayırlısı olsun inş....
sevindim inayım iyi olmanıza.......
çok sagol böceğim ....allahım inş. hayra erdirir diyorum.....bize dua etmeyi unutma arkadaşım... sizlerin duasına çok ama çok ihtiyacımız var bu arada kızlar yok nerde acaba
hepimiz yanıp kavruluyoruz ya, Allah sonumuzu hayır etsin dualarımızın sabrımızın karşılığını versin inşallahBen bebek istiyorum yaaaaa:)))
biz de seni çoook seviyoruz canııımtobegukum geçmişer olsun inş.. canımmm nurtopu gibi kistinden geçer hayırlısıyla kötü bişey yok ya sen ona sevin bence kist herkeste olan şeyler başka yerinde olmasın kist .... .. olur hepsi inş. evrene güzel mesajlar ilet bakalım hepimiz için .... sizleri kocaman seviyorum can yoldaşlarım....
offff üzüldüm yaaa ... ama ne yapalım kısmet biz o tek gecede hamile kalabilen şanslı insanlardan değiliz demek ki .bence bizim çocuklar çok özel insanlar olacaklar çünkü biz o kadar zor kavuşuyoruz ki yavrularımıza onların kıymetini hiç kimsenin bilmediği kadar çok bilicez , e bi ailenin baş tacı olarak büyüyen çocuk hayatta mutlaka başarılı olur bence .şanslı çocuklarımız ve bahtsız anneleri....Kızlar size sabah sabah hayırlı güzel haberler vermek isterdim ama ne yapalım kısmet vardır bunda da bi hayır yine kırmızılar...inş. Bundan sonra görmeyiz allahtan ümidimizi kesmeyelim veren de o alanda.... herşeyin hayırlısı inş. Rabbim hayırlısıyla tez zmanda anneliği inş. Tekrar yaşatır cümlemize......
aynen ben de valla dün giremedim içim içimi yedi ne yaptılar nasıllar diye bağımlılık oldunuzçooooooooook seviyorum ben sizi yaaaaaaaaa ne yaptınız siz bana girmediğimde aklım hep burdaa töbe töbeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?