Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

olasına çook sevindimmmm:)))))))

özay bunu çooook beğendiiii doğaaaa bende öptüm evrenii
bencede tamda tubeguk tarzı olmuşşş

ay şöle börek yapsam yanında güzel yoğurtlu bi salata yanına zeytinli mayalı poğça yanına güzel bi pastaa kurabiyeler bide güzel çaaaaaay hep beraber toplansaaaaaak ne güzel olurdu:)

ahaaaa bende isterimmmmm
günmü yapsakkkk her ay başka bir ilde toplanırdıkkk

:)) çekti valla çok severim :))
ay ben de severim yahu...
Kizlar benimde kacgudur canim borek cekiyor, burdada yapiyorlar ama ben sirf turk boreyi hemide peynirli turk boreyi istiyorum yaaaaaaaaa
ayyy kıyamam kız sanaaaa! ben yapıp gönderirim sana. yazık 24 kasımda hamile zaten. ikinize de yollarım beeen
ay şöle börek yapsam yanında güzel yoğurtlu bi salata yanına zeytinli mayalı poğça yanına güzel bi pastaa kurabiyeler bide güzel çaaaaaay hep beraber toplansaaaaaak ne güzel olurdu:)
eeeeeh, inadıma mı yapıyorsunuz kızlaaaaar???ben zayıflamam lazım diyorum, topicte börekler, lahmacunlar, pastalar, kurabiyeler havada uçuşuyor yahuküstüm size

hayırlı olsun canım takvimin .ya sen şimdi hamilesin hakkaten olur dileklerin hepimiz için tek tek dua eder misin canım ya çoook sevinirim. ben artık dayanamayacağım çünkü bu ayda gelecek reglim hissediyorum bütün doktorlar beni bekler psikolog ve kadın doğumcum bekleyin ben geliyorum...

aha da yesek yesek yesek sonra yatsak yatsak yatsak .çok canım çekti ama sadece yemekleri değil ay öyle bi ortam düşünsenize ya yemekler çaylar ve hepimizin muhabbeti...

kızlar hep beraber müsait bir zamanda bulussak nasıl güzel olur ya ayarlasak öyle bir seyler nasıl olur sizce, ne çene çalarız biz ya, kocalarımız şaşkın şaşkın bakar heralde, bunlar nasıl bu kadar samimi diye

bu arada forumda heralde birbirini en cok seven ve en iyi anlasan hiçbir sorun yasamayan nadir sayfalardan biriyiz bence biz(kırkbir kere masallah)

Son düzenleme:
biz çok iyi anlaşıyoruz çünkü çok büyük bir acı bizi biraraya getirdi ,hayatımızın en kötü günlerinde en yakınlarımız bizi anlamıyorken biz birbirimizde bulduk teselliyi. umarım bu arkadaşlığımız kalıcı olur, kopmayız ve kim bilir belki bir gün buluşabiliriz .kızlar birbirimize özelden face adreslerini versek ya en azından buluşamasak da fotolardan tanışırız ne dersiniz?

doğacım aynurda istedi benden face imi ama ben hemen o olay günü kapattım ve acmak istemiyorum hala eger bir gün hamile kalırsam acarım heralde, onun dısında cesaretim yok hiç,birde eski arkadaslarıma dert anlatmak istemiyorum,nasıl oldu nasıl oldu falan diyecekler, cok üzüldük diyecekler falan filan tabiki üzülür herkes ama bana iyi gelmeyecek faceimi acmak ,acarsam hemen ekleyeceğim sizi de...

tobeguk ben 3 gündür günde yarım saat tempolu yürüyorum,kulağımda müzik bizim evin önününde kocaman bir park var bütün kadınlar orda spor yapıyor ben de katıldım o tombişlerin arasına:)) ama tabiki yemek yememde hala hiçbir azalma yok,insallah o da olucak

kızlar bugün yürüyüş yaparken bir agladım bir agladım anlatamam aksam 9 gibi yürüdüm o yüzden kimse de görmedi aglamamı parkın içindeki banklara zor attım kendimi,aynada kendime ne zaman baksam artık cok mutsuz sanki yeni aglamıs bir ben görüyorum, hiç makyaj yapmıyorum ama cildim kilodan sanırım cok parlak dahacanlı gözüküyor,herkes ne yapıosun cildine diyor,hamile kalıyorum ama doğurmayı beceremiyorum diyorum bende

insallah canım bu acımız son olur birbirinden güzel haberlerle bulusuruz, birbirimizin bebeklerini hep beraber severiz, faceden birbirimizin bebeklerinin fotolarını beğeniriz,yorumlar yaparız,doğacak evlatlarımızda birbirleriyle arkadas olur,insallah güzel günler tez zamanda gelir, gerçekten bu berbat olayın tek iyi yönü etrafımda hem eşimin hem benim ne kadar dostumuz olduğunu görmem oldu ve sizleri tanımam oldu tek iyi yanı bu oldu,insan hiç tanımadığı insanlar için dua edermiymiş,evet edermiş biz bunu gördük

bu arada cuma günü işyerime bir hastam geldi eger bir daha hamile kalırsan burda bir hoca var ünlü muska gibi birsey yazdıralım sana dedi tamam dedim, eger isteyen olursa hamile olanlardan veya hamile kaldığınız zaman sizede kargoyla adınıza yaptırır yollarım, ben mutlaka isterim sanırım,her yolu deniyeceğim bu sefer cünkü, gerçi gecen seferde denemiştim ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…