yazin ordaydim iki gunluyune istanbulda 10 gunluk antalyadaydim, ama hic biriniz oralardan degildiniz yoksa kesinlikle sizlerle bulusmayi cok isterdim.
ay şöle börek yapsam yanında güzel yoğurtlu bi salata yanına zeytinli mayalı poğça yanına güzel bi pastaa kurabiyeler bide güzel çaaaaaay hep beraber toplansaaaaaak ne güzel olurdu:)
Kizlar nihayet Ozay sayesinde takvimi eklemeyi basardim. onumuzdeki ay sizlerin isimleri altinda o takvimi gormeyi istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm.. Allahim duy sesimi lutfen. Duymusdumki, hamile kadinlar ne isterlerse o olurmus. Ben hem melek annesi hemde hamile biri olarak tum kalbimle bunu istiyorum. Sizlerin ve canim ablamin bir bebegi olmasini diliyorum. (Bu arada ablam tam 11 senedir evli ve bebegi olmuyorHergun namazda silzer ve onun icin bol bol dua ediyorum.
kızlar bana bi siteden mail geliyor mailin geldiği yer bi kişisel gelişim sitesi . "evren " adına gönderiyorlar mesajları bana bu hafta şöyle demişler:
İstiyorum ama olmuuyyoooo... En çok duyduğum cümle sevgili doğa
Hatta belki senden bile duymuşumdur bir iki kere))
Benden istemeyi, cep telefonundan numara çevirmek gibi düşün.
AMA
Kapsama alanında olmak zorundasın. Benim kapsama alanımda olmak ise çok kolay.
Cep telefonunda 4 tane bar görürsün ya sana alan içinde olup olmadığını gösterir. Aynı sistem bende de var. Sadece biraz farklı.
Hemen test edelim bakalım sen alanın içindemisin.
Şimdi bir isteğini düşün... İyice düşün.. Detaylı düşün.. Tüylerin diken diken,
Kolların tavuk götü gibi oldu mu? İşte o zaman seni çok net duyabiliyorum.
Bu durum dışında kalan isteklerse, benim için sessiz film sen de Çarli Çaplinsin.
Ben izlerken eğleniyorum ama seni bilemem)))
Aloo... alooo... aloooo doğa, sesim geliyürmüüüüü
Öptüm valla
Evren
tobegüüüüük tam senlik doğru mesaj ne dersin şekerim?
ay şöle börek yapsam yanında güzel yoğurtlu bi salata yanına zeytinli mayalı poğça yanına güzel bi pastaa kurabiyeler bide güzel çaaaaaay hep beraber toplansaaaaaak ne güzel olurdu:)
resmin hayırlı olsun özayım
ay ben de severim yahu...:)) çekti valla çok severim :))
ayyy kıyamam kız sanaaaa! ben yapıp gönderirim sana. yazık 24 kasımda hamile zaten. ikinize de yollarım beeenKizlar benimde kacgudur canim borek cekiyor, burdada yapiyorlar ama ben sirf turk boreyi hemide peynirli turk boreyi istiyorum yaaaaaaaaa
eeeeeh, inadıma mı yapıyorsunuz kızlaaaaar???ay şöle börek yapsam yanında güzel yoğurtlu bi salata yanına zeytinli mayalı poğça yanına güzel bi pastaa kurabiyeler bide güzel çaaaaaay hep beraber toplansaaaaaak ne güzel olurdu:)
hayırlı olsun canım takvimin .ya sen şimdi hamilesin hakkaten olur dileklerin hepimiz için tek tek dua eder misin canım ya çoook sevinirim. ben artık dayanamayacağım çünkü bu ayda gelecek reglim hissediyorum bütün doktorlar beni bekler psikolog ve kadın doğumcum bekleyin ben geliyorum...Kizlar nihayet Ozay sayesinde takvimi eklemeyi basardim. onumuzdeki ay sizlerin isimleri altinda o takvimi gormeyi istiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm.. Allahim duy sesimi lutfen. Duymusdumki, hamile kadinlar ne isterlerse o olurmus. Ben hem melek annesi hemde hamile biri olarak tum kalbimle bunu istiyorum. Sizlerin ve canim ablamin bir bebegi olmasini diliyorum. (Bu arada ablam tam 11 senedir evli ve bebegi olmuyorHergun namazda silzer ve onun icin bol bol dua ediyorum.
ayyy canım kıyamaaaam orda yapamaz mısın ? en azından hazır yufkayla falan yapsan , biraz yakın olsak kargoyla gönderiverirdimKizlar benimde kacgudur canim borek cekiyor, burdada yapiyorlar ama ben sirf turk boreyi hemide peynirli turk boreyi istiyorum yaaaaaaaaa
aha da yesek yesek yesek sonra yatsak yatsak yatsak .çok canım çekti ama sadece yemekleri değil ay öyle bi ortam düşünsenize ya yemekler çaylar ve hepimizin muhabbeti...ay şöle börek yapsam yanında güzel yoğurtlu bi salata yanına zeytinli mayalı poğça yanına güzel bi pastaa kurabiyeler bide güzel çaaaaaay hep beraber toplansaaaaaak ne güzel olurdu:)
şekerim biz tobegükle aynı şehirdeyiz görüşüyoz da vallaaAmin insallah. Ee sen neler yapiyorsun? Siz bir briinizi hic gordunuzmu burdaki arkadaslarla yoksa hepiniz ayri ayri sehirlerdenmisiniz? Herhalde en uzakda olaniniz benim:)
aha da yesek yesek yesek sonra yatsak yatsak yatsak .çok canım çekti ama sadece yemekleri değil ay öyle bi ortam düşünsenize ya yemekler çaylar ve hepimizin muhabbeti...
ayyy canım kıyamaaaam orda yapamaz mısın ? en azından hazır yufkayla falan yapsan , biraz yakın olsak kargoyla gönderiverirdim
biri antalyadayım mı dedi, cık cık cık, antalyaya gelip bana haber vermeyen kimmiş bakalım
şekerim biz tobegükle aynı şehirdeyiz görüşüyoz da vallaa
biz çok iyi anlaşıyoruz çünkü çok büyük bir acı bizi biraraya getirdi ,hayatımızın en kötü günlerinde en yakınlarımız bizi anlamıyorken biz birbirimizde bulduk teselliyi. umarım bu arkadaşlığımız kalıcı olur, kopmayız ve kim bilir belki bir gün buluşabiliriz .kızlar birbirimize özelden face adreslerini versek ya en azından buluşamasak da fotolardan tanışırız ne dersiniz?kızlar hep beraber müsait bir zamanda bulussak nasıl güzel olur ya ayarlasak öyle bir seyler nasıl olur sizce, ne çene çalarız biz ya, kocalarımız şaşkın şaşkın bakar heralde, bunlar nasıl bu kadar samimi diye
bu arada forumda heralde birbirini en cok seven ve en iyi anlasan hiçbir sorun yasamayan nadir sayfalardan biriyiz bence biz(kırkbir kere masallah)
evet canım burda tanıştıkNe guzel. Burdami tanisdinizda arkadas oldunuz?
biz çok iyi anlaşıyoruz çünkü çok büyük bir acı bizi biraraya getirdi ,hayatımızın en kötü günlerinde en yakınlarımız bizi anlamıyorken biz birbirimizde bulduk teselliyi. umarım bu arkadaşlığımız kalıcı olur, kopmayız ve kim bilir belki bir gün buluşabiliriz .kızlar birbirimize özelden face adreslerini versek ya en azından buluşamasak da fotolardan tanışırız ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?