Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

antidepressanıma ara vermiştim sanırım bana hiç iyi gelmiyor, kızlar bu arada siizde de adet düzeni bozuldumu gecen sefer 30 günde oldum şimdi 19 günde adet oldum, sabah farkettim hamile kalabilmem için 3 ayım kaldı sadece bu bile mutlu etti beni,bir bu kadar daha geçsin yeter,vay be 85 gün olmus sanki bana dün gibi arada baska bir gün yok gibi,doktor 3 ay sonra hamile kalabilrsin dedi ama benim cesaretim hiç yok, hatta uzun ara verince zor oluyor dedi bana

aynı şekilde benimde face kapalı o zamandan beri açıkcası şuan açmak istemiyorum tekrar hamile kalana kadar açınca hepinizi eklerim
gecen sefer hep hamile fotolarımı ekliyordum ama bu kez allah nasip ederse sadece bebeğim doğduğunda eklerim heralde çok korktum nazardan çünkü
geçen benim arkadaşımda dedi bi hocaya gidin diye daha önce hiç düşünmemiştim ama şimdi düşünüyorumm diyebilirim
facei acana kadar buraya fotoda eklerim istersenizz sizde ekleyin olmaz mı???????

nasıl geçmiş günler demii?? allahım sağlık versin yeterki geçiyor işte en başlarda nasıl gececek diyordum bitermi acı geçermi günler diyordum bende acı bitmedi ama günler geçiyor 5.5 ay bitecek işte
canım benim çok şükür düzenim bozulmadı seninkide stresinle falan alakalı bozulmuştur diye düşünüyorum malum bazen hava şartları bile etkiliyor ya
düzelecektir sıkma canını

yürüyüş yaparken ben de çok ağlamıştım hala da ağlıyorum ne yapalım bitmeyen bi derdimiz var artık .olsun o da bizi öldürmüyorsa güçlendirecek

kızlar hayırlı haftalar hayırlı günler hayırlı yaşamlarınız olsun inş..
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canım arkadaşlarım....
kısaca yazdıklarınızı özetle okumaya çalıştım allaha şükürler olsun ki yaramaz bişey yok ...çok şükür rabbime bende iiyiyim hamdolsun rabbime en azından iyi olabileceğimi düşünüyorum bu bile iyiliktir diyorum, hafta sonu sınava gittim güya ama kafa yerinde olmayınca okuduğumu bile anlamakta zorluk çektim doğrusu işte sadece girmek için gittim, valla bi hafta sonu bizi bir araya getiriverecekler ne güzel ederler yaaa demi muhabbetin alasını yaparız herhalde,,,keşke ama türkiye küçük hiçç belli olmaz diyorum kısmette varsa görüşürüz hayırlısıyla belki bebeklerimizile çocuklarımızla görüşmeyi nasip eder rabbim o günler uzak değil hiçbirimiz için allah izin veririse bu arada inay ne durumda acaba? hayırlı bi gelişme varmı dır.. neyse kızlar şimdilik bu kadar ara ara gelmeye çalışacam...

oluruna birak, inan hic beklemdigin bir anda bir de bakicaksin hamilesin, ben korunmaya hazirlanirken meger hamileymisim. Yani o guzel Rabbim istedikden sonra olmuycak sey yokdur.

oluruna birak, inan hic beklemdigin bir anda bir de bakicaksin hamilesin, ben korunmaya hazirlanirken meger hamileymisim. Yani o guzel rabbim istedikden sonra olmuycak sey yokdur.

aynen canım yeter ki allah ol desin önünde ne durur ki insallah hepimiz tez zaman da alırız bebeklerimizi kucaklarımıza, sabah eşim dediki eger yeniden hamile kalırsan bir anda unuturuz hemen yeni bebeğe odaklanırız üzme dedi, ama bir daha hamile kalırsan dünya yansa umursamayacaksın diyor bana

aynen melekyavrum gerçekten dünya umrumda olmayacak allah izin veririse kuzucum hayırlısıyla yanımda olsun gerisi boşş yalan dünyadaki tek gerçeklerimiz o bizim demi.. ben öyle diyorum yalan dünyadaki tek gerçeğim.... meleğim benim ...

allah nasip ederse inş. bu sefer hiç üzülmeyecez hiçbirşeyi kafaya takmıyacam ne olursa olsun yeterki canım yavruma hiçbişey olmasın hayırlısıyla allahım o güzel günleri inş. hepimize tekrar yaşatsın anlatılmaz bi duygu kızlar sadece yaşanır .....o sevgiden rabbim hiçbirimizi mahrum etmesin inş.....

melek yavrum ben seni soru yağmuruna tutayım mı ne dersin ?

ben glifor u bırakmahk zorunda kaldım doktor 1 gün 2 gün öne gelir demişti adetin düzelir dedi maşallahı var yani 7 gün önce oldu arkadaşım galiba biraz fazla ii gldi sanırım birazda ağır bi ilaç geldi bana göre kullanamadım iş yerinde manyak gibi oluyodum . bıraktım artık içmiyorum.
Bitkisael takviye yapıyorum kendi kendimin doktoru olacam inş... rabbim hayırlı sonuçlara erdirsin inş.. geçen seferde klomenle başlamıştım ... şuanda 30 günde bir oldum yani bana göre düzenli hep 29 30 günde oluyordum. anlayacan bugün klomene de başladım yumurta arttırıcı olarak işe yaramıştı daha önceki kullanmamda ....denemek istedimmmm doktor yazmayınca ben alıp denemi düşündüm doğrusu sence iyi yaptım mı ne dersin ? hayırlısıyla başladım yanii bu sefer denemek istiyorum... bu arada incir kürünüde kullanıyorum bide civan perçemi içiyorum, başka ne yapim bilmiyorum ....aklımda olanlar bunlar senin dedğin gibi bide hocayla konuşmak istedim aslında bakalım hayırlısı......

selam kızlar...

haberimi sizinle paylaşmak istedim, testim pozitif çıktı..
Allahım hayırlısıyla da tamamına erdirir inş..
Hayırlısıyla tez zamanda bekleyenlerin güzel haberlerini almak nasip olsun inş..

Son düzenleyen: Moderatör:

AMİNNN CANIM AMİN
Ayyyy çoooooookkk sevindim canım aklımdaydın benimmm zaten merak ediyordumm
ALLAHIM SAĞLIKLA SIHHATLE HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH

arkadaşım gözümüz aydın olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.. darısıda biz melek annelerinin başına olsun hayırlısıyla allah izin veririse çok sevindikkkk 4 . gebişimiz haaa hadi bakalım daha nice gebişlere allah izin veririse hadi inay senide bekliyoz 5. sıraya koyalım mı yoksam...........?

oleyyyyyy yasassın cok sevindim bende canım bu ne masallah pıtır pıtır göbüşleriniz doluyor insallah kucaklarınızda dolar,moral bozmadan huzurla sağlıklla hamileliğini geçirirsin insallah bu sefer hersey senin için mükemmel olur insallahhhhh

aynur evt glifor agır bir ilaç tabi şeker ilacı yan etkileri olur cünkü metabolizmanı değiştiren bir ilaç 1-2 gün demiştir doktor sende 7 gün olur cok takma o kadar zaamanı kafana bünyeden bünyeye değişir normaldir, ama klomene kendi kendine baslamana kesinlikle karsıyım, evt klomen yumurta kalitesini arttırır sayısını boyutunu artırır ama eger o yumurtalar takip edilmez ve catlamazlarsa onlar vücudunda kist olarak kalabilir, o yüzden mutlaka klomen doktorla ultrason takibinde kullanılmalıdır, ilacı bitirmenin akabinde doktora gidip sana ovitrelle gibi bir catlatma ignesi vurdurması gerekir,ben klomeni kendi basına kullanma derim canım onun yerine bol bol ananas ye, ananas yumurtlamayı cok artırır,civan perçemi de içme eger gebelik olursa bebeğe ciddi zararlar verebilir canım, sen sağlıklı beslen dert etme sakın sen hamile kalıp bebek doğurabilen bir insansın merak etme Allahın izniyle yeniden olucaktır, o sadece bünyenin toparlanmasını bekliyordur,istersen doktoruna tekrar git bir daha sor klomeni

canım yanlış anlamadıysam inayında kırmızılar gelmişti çünkü bat:ekim 16 diye yazmıştıı

AMİNNN CANIM AMİN
Ayyyy çoooooookkk sevindim canım aklımdaydın benimmm zaten merak ediyordumm
ALLAHIM SAĞLIKLA SIHHATLE HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH

Çok sağolun kızlar..
ilk iki gün sancı, kanama olunca; testte pozitif çıkmasına rağmen,sevincim buruk oldu..ümitlenmek istemedim
ama kanama kesildi, 2.kan tahlili verdiğimdede değer katlanınca daha iyi hissettim kendimi..
Allahım sağlıkla tamamına erdirir inş..
Hayırlısıyla sizlerden gelecek iyi haberleri de bekliyorumm..
inş bundan sonraki gebeliklerde cümlemiz için herşey çok güzel olsunn..
Dualarım hep sizinle..

canım ben yürüyüş yapmadım ama kocam sürpriz yaptı, beni eskişehire götürdü. iki gün boyunca akşama kadar bütün şehri dolaştık. o yürümeden sayılır mı ki acep????:26::26::26:ama bugünden itibaren yediklerime dikkat ediyorum, karar verdim...
ayyy keşke bizim burada da yürüyecek bir park ve tontiş teyzeler olsa da gaza gelseeem ya aksi gibi benim cildim de doğumdan sonra çoook bozuldu:44::44:
ahhh canım o zaman hiiiiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bir bakmışız 9 ay geçivermiş bile... acı ise... o azalıyor ama geçmiyor işte...
selam kızlar...
haberimi sizinle paylaşmak istedim, testim pozitif çıktı..
Allahım hayırlısıyla da tamamına erdirir inş..
Hayırlısıyla tez zamanda bekleyenlerin güzel haberlerini almak nasip olsun inş..
amiiin canım... gözün aydın halaylarlan kutlayalım bunuuuu allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh

Son düzenleme:

çok sağol canım..amin , inş..
arkadan sizleride bekliyorumm
garip bi ruh halindeyim.. yani tedirginlikte var, bu histe nereye kadar sürer ki..

biraz kilo vereceksin sanırım tobeguk..
yediklerine dikkat ediyormuşsun zaten, sporlada pekiştirirsen..güzel sonuç alırsın..
spora vakit ayırmakta , istikrarlı bi şekilde pek te kolay olamıyor ama.. olursa da güzel olur..:13:
doğa da bu işten alnının akıyla çıkmıştı dimii kolay gelsin canımm sanadaa..

eskişehiride çok severim.. ne güzel süpriz yapmış eşin..
çok keyifli bi gezme olmuştur muhakkak sizin için..

inşallah canım ama hep tahminlerim yanlış çıkıyor malesef bu his kucağımıza alana kadar sürecek gibi..
ben zor kilo veren biriyim ne yazıkkiiiinşallah verebilirim..
ya doğa zaten çok zayıf bir kız. bir de yetmiyormuş gibi hem yediklerine dikkat ediyor hem de spor yapıyor... sinir oluyorum yahu çok iradeli bu kıııız(şaka doğacım şaka, sen benim bebekimsiiin)
valla sporda yapamayacağım ayaklarım ağrıyor ayakta durmaktan..

inaaaay, nerdesin kız??? bugün pazartesi, izinli de değilsin? hiç uğramamışsın, iyisin değil mi???

aysemden de ses yok???

özayım, listeyi paylaşsana bebeğeeem. bir de sen çalışmalara başladın mııı? biz bu ayı da pas geçtik be şeker

izmirliiii, iyiysen gelsene kııız, özlettin kendini...

24kasım, uğurböcükü, bebişler nasıl? siz nasılsın???

aynur, melekyavrusu, melekanası siz nasılsınız kızlaar???

ay ben çok yorgunum kızlar, akşama kadar dersim vardı bugün... daha yemek yapacağım.... hayrına kocama bi tabak yemek verseniz ya ben de yemek yapmaktan kurtulsam...
yerimden kalkasım yok ya pek bi konuşasım var galibaaaa...
neyse öpüyorum hepinizi, hepiniz benim bebeklerimsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…