doğacım aynurda istedi benden face imi ama ben hemen o olay günü kapattım ve acmak istemiyorum hala eger bir gün hamile kalırsam acarım heralde, onun dısında cesaretim yok hiç,birde eski arkadaslarıma dert anlatmak istemiyorum,nasıl oldu nasıl oldu falan diyecekler, cok üzüldük diyecekler falan filan tabiki üzülür herkes ama bana iyi gelmeyecek faceimi acmak ,acarsam hemen ekleyeceğim sizi de...
tobeguk ben 3 gündür günde yarım saat tempolu yürüyorum,kulağımda müzik bizim evin önününde kocaman bir park var bütün kadınlar orda spor yapıyor ben de katıldım o tombişlerin arasına:)) ama tabiki yemek yememde hala hiçbir azalma yok,insallah o da olucak
kızlar bugün yürüyüş yaparken bir agladım bir agladım anlatamam aksam 9 gibi yürüdüm o yüzden kimse de görmedi aglamamı parkın içindeki banklara zor attım kendimi,aynada kendime ne zaman baksam artık cok mutsuz sanki yeni aglamıs bir ben görüyorum, hiç makyaj yapmıyorum ama cildim kilodan sanırım cok parlak dahacanlı gözüküyor,herkes ne yapıosun cildine diyor,hamile kalıyorum ama doğurmayı beceremiyorum diyorum bende
antidepressanıma ara vermiştim sanırım bana hiç iyi gelmiyor, kızlar bu arada siizde de adet düzeni bozuldumu gecen sefer 30 günde oldum şimdi 19 günde adet oldum, sabah farkettim hamile kalabilmem için 3 ayım kaldı sadece bu bile mutlu etti beni,bir bu kadar daha geçsin yeter,vay be 85 gün olmus sanki bana dün gibi arada baska bir gün yok gibi,doktor 3 ay sonra hamile kalabilrsin dedi ama benim cesaretim hiç yok, hatta uzun ara verince zor oluyor dedi bana
yürüyüş yaparken ben de çok ağlamıştım hala da ağlıyorum ne yapalım bitmeyen bi derdimiz var artık .olsun o da bizi öldürmüyorsa güçlendirecekdoğacım aynurda istedi benden face imi ama ben hemen o olay günü kapattım ve acmak istemiyorum hala eger bir gün hamile kalırsam acarım heralde, onun dısında cesaretim yok hiç,birde eski arkadaslarıma dert anlatmak istemiyorum,nasıl oldu nasıl oldu falan diyecekler, cok üzüldük diyecekler falan filan tabiki üzülür herkes ama bana iyi gelmeyecek faceimi acmak ,acarsam hemen ekleyeceğim sizi de...
tobeguk ben 3 gündür günde yarım saat tempolu yürüyorum,kulağımda müzik bizim evin önününde kocaman bir park var bütün kadınlar orda spor yapıyor ben de katıldım o tombişlerin arasına:)) ama tabiki yemek yememde hala hiçbir azalma yok,insallah o da olucak
kızlar bugün yürüyüş yaparken bir agladım bir agladım anlatamam aksam 9 gibi yürüdüm o yüzden kimse de görmedi aglamamı parkın içindeki banklara zor attım kendimi,aynada kendime ne zaman baksam artık cok mutsuz sanki yeni aglamıs bir ben görüyorum, hiç makyaj yapmıyorum ama cildim kilodan sanırım cok parlak dahacanlı gözüküyor,herkes ne yapıosun cildine diyor,hamile kalıyorum ama doğurmayı beceremiyorum diyorum bende
antidepressanıma ara vermiştim sanırım bana hiç iyi gelmiyor, kızlar bu arada siizde de adet düzeni bozuldumu gecen sefer 30 günde oldum şimdi 19 günde adet oldum, sabah farkettim hamile kalabilmem için 3 ayım kaldı sadece bu bile mutlu etti beni,bir bu kadar daha geçsin yeter,vay be 85 gün olmus sanki bana dün gibi arada baska bir gün yok gibi,doktor 3 ay sonra hamile kalabilrsin dedi ama benim cesaretim hiç yok, hatta uzun ara verince zor oluyor dedi bana
oluruna birak, inan hic beklemdigin bir anda bir de bakicaksin hamilesin, ben korunmaya hazirlanirken meger hamileymisim. Yani o guzel rabbim istedikden sonra olmuycak sey yokdur.
aynen canım yeter ki allah ol desin önünde ne durur ki insallah hepimiz tez zaman da alırız bebeklerimizi kucaklarımıza, sabah eşim dediki eger yeniden hamile kalırsan bir anda unuturuz hemen yeni bebeğe odaklanırız üzme dedi, ama bir daha hamile kalırsan dünya yansa umursamayacaksın diyor bana
selam kızlar...
haberimi sizinle paylaşmak istedim, testim pozitif çıktı..
Allahım hayırlısıyla da tamamına erdirir inş..
Hayırlısıyla tez zamanda bekleyenlerin güzel haberlerini almak nasip olsun inş..
selam kızlar...
Hayırlısıyla tez zamanda bekleyenlerin güzel haberlerini almak nasip olsun inş..
selam kızlar...
arkadaşım gözümüz aydın olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.. darısıda biz melek annelerinin başına olsun hayırlısıyla allah izin veririse çok sevindikkkk 4 . gebişimiz haaa hadi bakalım daha nice gebişlere allah izin veririse hadi inay senide bekliyoz 5. sıraya koyalım mı yoksam...........?
AMİNNN CANIM AMİN
Ayyyy çoooooookkk sevindim canım aklımdaydın benimmm zaten merak ediyordumm
ALLAHIM SAĞLIKLA SIHHATLE HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH
arkadaşım gözümüz aydın olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.. darısıda biz melek annelerinin başına olsun hayırlısıyla allah izin veririse çok sevindikkkk 4 . gebişimiz haaa hadi bakalım daha nice gebişlere allah izin veririse hadi inay senide bekliyoz 5. sıraya koyalım mı yoksam...........?
oleyyyyyy yasassın cok sevindim bende canım bu ne masallah pıtır pıtır göbüşleriniz doluyor insallah kucaklarınızda dolar,moral bozmadan huzurla sağlıklla hamileliğini geçirirsin insallah bu sefer hersey senin için mükemmel olur insallahhhhh
canım ben yürüyüş yapmadım ama kocam sürpriz yaptı, beni eskişehire götürdü. iki gün boyunca akşama kadar bütün şehri dolaştık. o yürümeden sayılır mı ki acep????:26::26::26:ama bugünden itibaren yediklerime dikkat ediyorum, karar verdim...tobeguk ben 3 gündür günde yarım saat tempolu yürüyorum,kulağımda müzik bizim evin önününde kocaman bir park var bütün kadınlar orda spor yapıyor ben de katıldım o tombişlerin arasına:)) ama tabiki yemek yememde hala hiçbir azalma yok,insallah o da olucak
ahhh canım o zaman hiiiiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bir bakmışız 9 ay geçivermiş bile... acı ise... o azalıyor ama geçmiyor işte...antidepressanıma ara vermiştim sanırım bana hiç iyi gelmiyor, kızlar bu arada siizde de adet düzeni bozuldumu gecen sefer 30 günde oldum şimdi 19 günde adet oldum, sabah farkettim hamile kalabilmem için 3 ayım kaldı sadece bu bile mutlu etti beni,bir bu kadar daha geçsin yeter,vay be 85 gün olmus sanki bana dün gibi arada baska bir gün yok gibi,doktor 3 ay sonra hamile kalabilrsin dedi ama benim cesaretim hiç yok, hatta uzun ara verince zor oluyor dedi bana
amiiin canım... gözün aydınselam kızlar...
canım ben yürüyüş yapmadım ama kocam sürpriz yaptı, beni eskişehire götürdü. iki gün boyunca akşama kadar bütün şehri dolaştık. o yürümeden sayılır mı ki acep????:26::26::26:ama bugünden itibaren yediklerime dikkat ediyorum, karar verdim...
ayyy keşke bizim burada da yürüyecek bir park ve tontiş teyzeler olsa da gaza gelseeemya aksi gibi benim cildim de doğumdan sonra çoook bozuldu:44::44:
ahhh canım o zaman hiiiiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bir bakmışız 9 ay geçivermiş bile... acı ise... o azalıyor ama geçmiyor işte...
amiiin canım... gözün aydınhalaylarlan kutlayalım bunuuuu allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh
çok sağol canım..amin , inş..
arkadan sizleride bekliyorumm
garip bi ruh halindeyim.. yani tedirginlikte var, bu histe nereye kadar sürer ki..
biraz kilo vereceksin sanırım tobeguk..
yediklerine dikkat ediyormuşsun zaten, sporlada pekiştirirsen..güzel sonuç alırsın..
spora vakit ayırmakta , istikrarlı bi şekilde pek te kolay olamıyor ama.. olursa da güzel olur..:13:
doğa da bu işten alnının akıyla çıkmıştı dimiikolay gelsin canımm sanadaa..
eskişehiride çok severim.. ne güzel süpriz yapmış eşin..
çok keyifli bi gezme olmuştur muhakkak sizin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?