çok sevindim canımselam kızlar...
haberimi sizinle paylaşmak istedim, testim pozitif çıktı..
Allahım hayırlısıyla da tamamına erdirir inş..
Hayırlısıyla tez zamanda bekleyenlerin güzel haberlerini almak nasip olsun inş..
kızlar ben iyi değilim ya sizinle paylaşmak istiyorum biz denemeye başlayalı 8 ay oldu biliyorsunuz ve bugün yine regl oldum .bugünkü reglim çok sıkıntılı oldu onu sonra anlatırım. az önce eşimle tartıştık .ben umudumu yitirmek üzereyim benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor bu hissimi eşimle paylaştığımda senin zaten bütün dediklerin oluyor bunu da demesen keşke diye üzerime geldi .ne yapıcam bilmiyorum yarın psikoloğa gidicem bi faydası olur umarım yoksa kafayı yemek üzereyim
kızlar ben iyi değilim ya sizinle paylaşmak istiyorum biz denemeye başlayalı 8 ay oldu biliyorsunuz ve bugün yine regl oldum .bugünkü reglim çok sıkıntılı oldu onu sonra anlatırım. az önce eşimle tartıştık .ben umudumu yitirmek üzereyim benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor bu hissimi eşimle paylaştığımda senin zaten bütün dediklerin oluyor bunu da demesen keşke diye üzerime geldi .ne yapıcam bilmiyorum yarın psikoloğa gidicem bi faydası olur umarım yoksa kafayı yemek üzereyim
ayşem nasılsın muhammed emin nasıl çıktımı küvezden????
iyim canim hastaneye git gel yapiyorum sonra ev isi cocuklar derken aksam oluyor...
oglumda iyi küveze hic girmediki.. normal bebek yataginda emmesi gereken miktari emse hemen cikacakta henüz hepisini bitiremiyor teyzesi yoruluyor sonrada uyuyor...
tamam canım tekrardan geçmiş olsun hastanede deyince küvezdedir belki diye sormuştum.. az kaldı kavuşmanıza desene göbek adı umut olsun bizim umudumuzz biz öyle diyoruz ona bu topicte okumuşsundur
haydi darısı bizlere artıkınn
selam kızlar...
haberimi sizinle paylaşmak istedim, testim pozitif çıktı..
Allahım hayırlısıyla da tamamına erdirir inş..
Hayırlısıyla tez zamanda bekleyenlerin güzel haberlerini almak nasip olsun inş..
arkadaşım gözümüz aydın olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.. darısıda biz melek annelerinin başına olsun hayırlısıyla allah izin veririse çok sevindikkkk 4 . gebişimiz haaa hadi bakalım daha nice gebişlere allah izin veririse hadi inay senide bekliyoz 5. sıraya koyalım mı yoksam...........?
inaaaay, nerdesin kız??? bugün pazartesi, izinli de değilsin? hiç uğramamışsın, iyisin değil mi???
aynen canım yeter ki allah ol desin önünde ne durur ki insallah hepimiz tez zaman da alırız bebeklerimizi kucaklarımıza, sabah eşim dediki eger yeniden hamile kalırsan bir anda unuturuz hemen yeni bebeğe odaklanırız üzme dedi, ama bir daha hamile kalırsan dünya yansa umursamayacaksın diyor bana
Inay, Aynur naisliniz neler yapihyorsunuz?
iyyis napalım tembelim çalışmak istemiyorum bugün...
yarında....
öbürgünde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?