Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

başlığı okuyunca korktum ama sonu gerçekten aferini haketmiş :) gerçekten beterin beteri var kötü şeyler yaşadık ama çok daha kötüsü olabilirdi şükür Rabbimize
güzel günler bizi beklerrrrrrrrrrrrrr

Mutluluk tıpkı bir kelebek gibidir;Ne kadar kovalarsan, o kadar sakınır senden,
Fakat dikkatini başka şeylere çevirdiğinde,Nazikçe gelip omuzuna konacaktır...

(kk nın facesinden alıntı :)) okuyunca sen geldin aklıma sana uydu sankim )

selamlar canımm iyiyim işte çalışıyoruz ama bugün sakin nete takıldım bende geçmişi okuyordum sen neler yapıyorsunn ??????

selamlar canımm iyiyim işte çalışıyoruz ama bugün sakin nete takıldım bende geçmişi okuyordum sen neler yapıyorsunn ??????

immm tatlım ya ne yapim işteyim çalışıyom desem yalan bende nette geziyom, canım hiççç çalışmak istemiyor nedense içimde gene bi üzüntü var galiba bebeğimi çok özledim... Canım benim allah rahmet eylesin kuzum benim, sen ne yaptın çalışmalar başladımı , doktora filan gittin mi tekrardan ?

en son işte bu ayın 10 u falandı gittik oda başlayın demişti başladık ama bu ay benimde kırmızılar yolda galiba hiçç hamişlik belirtisi yok bat29eylül.. özlenmezmi ya yaşadın sen onunla kokusunu çektin içine emzirdin sende tattığın duyguların hasreti bizde o duyguları tatma isteği işte Allahım bize 1 sabır verecekse sana 10 sabır versin arkadaşım yavrularımıza inşallah cennette kavuşmayı nasip etsin yarabbim

aynurum benim insallah kızınla cennette kavusacaksın, melek annesini melek yavrun bekliyor arkadasım, kızına bol bol dua et

aynurum benim insallah kızınla cennette kavusacaksın, melek annesini melek yavrun bekliyor arkadasım, kızına bol bol dua et

CANIMMMMMMM benim ağlattın gene sözlerinle beni kuzumu çok özledim ... mekanı cennet olsun inş....
inş. cennetinde kavuşmayı nasip eder rabbim inş. cennetine layık kul olmayı nasip eder bu acıları hafifletecek hayırlısından evlatlar nasip eder cümlemize inş....çok zor gün geçtikce kor gibi

Benim hislerim çok kuvvetlidir canım meleğinle kavusacaksın, aynen ozayın dediği gibi bize allah bir sabır verdiyse sana 10 sabır versin, ben 3 defa kaybbetiim ama senin derdin benden büyük gerçekten, cok haklısın özlemekte ne diyebilirz ki sana, insallah allah hepimize sağlıkla bebekler nasip ederde hemencecik unutmaya calısırız

ya bana sürekli doğum yaptınmı hadi hayırlı olsun diyorlar bıktım demesinler ama artık ya,her gün en az 5 kişiye anlatıyorum tekrar tekrar offf offf,hatta dün biri pot kırdı bebeğin nasıl büyüdümü dedi, sen duymadınmı dedim kaybettim bebeğimi dedim, kızcağız agzını ısırdı agzına vurdu kendinin sonra tekrar geldi valla özür dilerim daldım dedi, olurmu dedim ne özürü alıstım ben artık dedim..

allahım inş. hislerimizde yanıltmaz cümlemizi arkadaşlar rabbim dayanma gücümüzü her geçem gün arttırsın inş. birdaha hiçkimseye yaşatmasın evlat acısı allahımmm kimsenin boynunu bükük bırakmasın yaradnım, o herşeyiin en hayırlısını bilendir vardır bundada bi hayır elbet dayanabilirsek ne mutlu bizlere ama çok zor allahım sen yardımcımız ol yarabbimmmm

canım benim insanlar bilmiyor biz sanıyoruz ki herkes duydu bilmedikleri için soruyolar, anlatmak çok zor her birine demi seni anlıyorum canım benim iylikle karşıla mutlaka bilseler sana zaten sormazlar tekrar acını yaşatmazlar ,,, allah direncimizi kuvvetimizi kat kat arttırsın cümlemizin inş. çokkkkk öpüyorum hepinizi ....allah yar ve yardımcınız olsun her daim yanınızda olsun inş.....başka acı ağrı göstermesin cümlemize....güzel günler hepimiz için çok yakın olsun allah nasip ederse inş...

Son düzenleme:
Şekerim , takdiri ilahi böyleymiş. Biz bazen her şeyi anlayamayız ama Allahın takdiri buysa kabullenmekten başka yapacak bir şey yok. Nasılsa hamile kalabiliyorsun, o yüzden doktorun söylediği şekilde 1 yıl bekle , ondan sonra nasılsa bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Geçmiş olsun derim ve başsağlığı dilerim.

slm arkadaslar...
nasilsiniz soracagim ama nasil oldugunuzu tahmin edebiliyorum.. bazen iyi bazen durgun bazende üzgün derken zaman geciyor... bende hastane ev arasinda gidip geliyorum.. iyim elhamdülillah bazen ic dikislerim aciyor ama normal hic dinlenemedim o yüzden olsa gerek..
ama arkadaslar inanin oglumu sevdikce kizimin yoklugu acisi icimde sanki yaniyor.. cok degisik bir duygu gülerken hemen aglaya biliyorum.. ogluma baktikca sanki kizimi ariyorum.. onu emzirdikce kizimi emziremedim aklima geliyor...allahim hepimizin yardimcisi olsun beterin beteri var bunun hepimizin farkindayiz ama icimizdeki ateste bizi yakiyor...

Aynen aysem konuya noktayı koymussun, hiçbirimiz evlatlarımızı asla unutmayacağız, herkese diyorum on evladım olsada bu aci icimde sönmeyecek bir ateş olarak kalacak . İlk dogum yaptığımda sizlerin acılarınızı okuyunca bu acının unutulmadigini yazdığınızda sok olmuştum unuturum sanmıştım ama şimdi anlıyorum isin sicagi geçince idrak ettim bu aci unutulmazmis azalmazmis gercekten. Ne diyelim Rabbim sabırımızı arttırsın bunu unutturacak başka dert vermesin meleklerimizle cennetinde kavuşmayı nasip etsin, kızımı cennette doyasıya öpmek sarmak koklamak istiyorum ölümden hiç korkmuyorum artık meleğimde kavuşacağım vuslatımin sona ereceği gunü bekliyorum

YariN kızımın mezarına onu öpmeye gidicez hepiniz icin sarilicam mezara koşarak gidilirmiymis gidilirmiş ya, sarilicak bir yerimiz var genede. TV'de evladı kayıp annelere Allah yardım etsin , gercekten. Mezar bile olması cok önemli, Muge Anlı da sinemin annesi vardi onun gibi annelere Allah sabır versin mezarsiz yersiz yurtsuz onlar ne yapsin

ayşem çok doğru diyorsun ruh halimiz çok belirsiz ....aynen bizleri anlatıyorsun boşuna dememiş atalar herşeyi yaşayana sor diye dışardakiler olayı anlamaz sadece sözle sana laf kalabalığı yapar çeken anneye anlattırmalı anlatılmalı bence yaşayan boşuna yaşamamıştır büyün bunları, allah sabrımızı eyüp peygamberimizin sabrından eyler rabbim inş. bu acı bitmez kızlar ama inş. gün geçtikçe haihler ama evlatt acısı kor gibi , her bir nedende kıvılcımlaşıyor sönmeyen bitmeyen bi acımız var allah başka acı ağrı göstermesin vermesin bizlere arkadaşlar.... çok zor yaşadıklarımız allahım başka acı göstermesin başka acılarla sınamasın inş. rabbim, itikatimizi asla kaybetmeyelim lütfen onlar bizim kurtarıcımız olacaklar anneleri lütfen ağlamayalım her damalada onların yüreğine ateş düşürmeyelim hep birlikte güzelliklerden bahsedelim ne kadar önemli anne olduklarımızdan bahsedelim düşünün kızlar bu her anneye nasip olmaz aslında, biliyormusun hiç olayı bu tarafından düşünmedik, belki rabbimin bizi çok sevmesinden dir diyorum, inş. öyledir rabbim unutmadığı kullarını sınarmış, bakın peygamber efendimizle örnek göstermiş hepimize oda bütün evlatlarını kendi elleriyle toprağa koymuş bu bize bi yol gösteriş olmalı , sizce?
onun için gelin hep birlikte güzellikler düşünelim artık lütfen üzülmeyelim ağlamayalım dua edelim, kitap okuyalım kuran okuyalım........

bu arada CUMANIZ hayrolsun inş. allahım nice cumlara eriştirsin inş. yuvanızdan mutluluk huzur hiç eksilmesin...rabbim hayırlısından tez zmanda kollarımzı doldursun inş.. allahım kimseleri bekletmesin....

hayırlı cumalar kızlar.....

aysem iyi olduğuna çok sevindim...oğluşunu alda eve gel inşallah tez vakitte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…