Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ozayim referans araligi 0,34-5,6 benimki 0,13 (eylulde) kiiiz. Duzgun yazamamisim galiba...
Ayyyy ozayim dedigin yiyecekler de Benim olmazsa olmazim yaa! Heleki sut urunleri, allaaaaah
Folio asiti de birakacagim 1ayligina bakalim. Zaten depolamisim.
Su an evade tam 5tane yatili misafirim var ve Ben burada bunlari yaziyorum..
Sen neler yapiyorsun canim?
Sayfamiz gene bereketsiz bu ara...

tamam sadece eylüldeki azcık düşükk mayıs ve haziran iyi onu demek istedim neyse neyse tekrarlıyorum drun bi bildiği vardırr:))
oooooooooooo 5 yatılı iyiymişş bütün topic gelsek rahat ağırlarsın bizi baksana sen alışıksınn:))))
kayınvalidemdeyim bu hafta sonu akşama dönüyoruz evimize iş yerinde ufak tefek sıkıntılarım var bakalım pazartesi ne olacak
sen ne yaptın dersler nasıl ayarlandı köye sen mi gidecektin doğa mı??

ahhh canııım keşke gelseniz ben sizi yere göğe sığdıramam valla...
köye beni gönderme ihtimalleri vardı ama ben istemiyorum deyince, (idarede bana karşı mahcup olduğu için) ne istediysem yaptılar ve gönderemeyecekleri şekilde programımı ayarladılar..
tsh çok düşük değil mi canım 0.1in altı tehlikeli dediler bana. benimki de 0,13 olunca korktum ben de. yani az kalmış inmasine. bakalım ne diyecek dr. 3 hafta sonra. ben de merakla bekliyorum... :44:acaba azıcık da evrene bunun için mi mesaj yollasam. ama sanki evren beni sallamıyor yahuuu

hayırdır canım yaaa ne sorun var işyerinde bak merak ettim şimdi. inşallah çok ciddi bir şey yoktur diyeceğim ama ciddi olmasa yazmazdın sen böyle...inşallah senin lehine ve senin için hayırlı bir şekilde sonuçlanır özayım...

ben iyiyim aynurcum sen nasılsınn???
hafta sonuda burada görecez artıkın seniii

merhana özayım iyiyim canım hamdolsun rabbime, sen nasılsın nasıl gidiyor valla temizlik yapmaya çalıştım yoksa kokacktım doğrusu içimden bişey yapmak gelmiyorki anacım, hiç hemde... zorla sırd ayıp olucak diye.. tatil geme bitti zaman su gibi kızlar yaaa tam 5 ay oldu meleğimden ayrılalı her ayın 1 i benim yıkılış günüm eminim sizlerde aynı şeyi yaşıyorsunuzdur çok zor rabbim bizlere yardım et allahım sen herşeylerin en hayırlısını bilirsin allahıım bu acılarımızı hafiflet yüce allahım...içimize bir nebzede olsa su serp yüreğimize hayırlısıyla inş...

doğa nerde sesi çıkmıyor , pozitif düşünce lazım bize şekerim hadi çabuk gel.....

inay kızın nasıl oldu ?

tobeguk üzme canını tatlım yaaa allahtan ümit kesilmez vardır bunlarda da bi hayır ...

melekyavrum tatlım bugündemi çalışıyon yoksa kız nöbettemisin .....buralar çok sıcak kzılar yaz geri geldi melekyavrum antalya sıcak değilmi ?

yazdıktan sonra bende şöle bi düşündüm çok yatılı misafir ağırlamamış olsamda sizleri bayıla bayıla mutlulukla ağırlardım heralde
sen kafana takma tatlımm evrenden umut kesilmezz herşeyin çok iyi tsh da düşmeyecek düşsede hemencecik düzelecek

inşallah canım başhemşirelik ameliyathanede çalışmama karar vermiş benide bir gaza getirdiler düşüneyim eşime sorayım dedim yok dediler o gazla tamam dedim mesai bitimiydi zaten nöbette düşündüm taşındım kesinlikle bana göre deill ertesi gün istemiyorum dedim kabul etmediler sonraki gün sorumlum sölemiş yok dediler bakalım yarın ne olacak dert sayılmaz ama kafa yoruyor işte

bende bugün oğluma gittim bi farklıyım bugün çok kötüyüm yaa 5.5ay oldu ek gıdalara geçecektik biz şimdilerde gezecektik mutlu mutlu offf of .. neyse of yok çok şükür yarabbim aff Allahım afff

Tobeguk canım değerlerin gayet iiyi abartacak bir sey yok, kardeşim dediki bazen anlık yükselmeler ya da düşmeler olabilir ondan doktor tekrar istemiştir dedi, ama gene de değerli abartı değil dedi, korkcak birsey yok dedi, zaten eger korkacak bir sey olsaydı doktor direk ilac baslardı canım, rabbim bir an önce sifa versin canım benim sana...

Ayrıca bende her zaman beklerim sizi basımın üstünde hepiminizin yeri var kader arkadaslarım benim

aynurum benim içinde ayın 2si berbat her zaman, ne yapalım canım ya bu da gecer aldırma diyorum artık

kızlar bebeğime sarıldım bugün mezarına babası cicek ekti suladı bende sarılıp yattım, camur toz toprak demedim hiç, ki ben cok titiz bir insanımdır, cok agladım, hepiniz için dua ettim, allahım meleklerimizi cennetine kabul etsin nurlar içinde yatsın canlarımız, cok özledim kızımı ya,bunun için mi tasıdım diyorum ne yapalım,kader ötesi yok, öbür tarafta kızıma bir sarılıcam bir daha ayrılmıyacağım canıma...

Ya topik cok sessiz, aynurcum benim evde net var ben her zaman bakıyorum sizin yazdıklarınıza,ama bugün 7-8 saat kayınvaldemlere gittik kızımın mezarı orda cünkü, ayrıca burası hala deli gibi sıcak ama ben severim yazı, bu sene hiç denize girmesemde yazı cok severim,insallah devam eder bu havalar

canım arkadaşım......allah sabrından onların şefaatinden hiçbirimizi ayırmasın inş.. yapabileceğimiz tek şey dua onun dışında hiçbirşey,,,, gezsekte dolanasakta hiç bi anlam ifade etmiyor yaşam bize bunu çok iyi biliyoruz.gene ayın 1 i gene sabahların 8 kinde sela verildi sanki aynı günü bir kez daha yaşadım allahım sen sabrımızı arttırtır yarabbim sen hayırlısını ver allahım mükafatımızı veriri inş. rabbim ,
zor kızlar ama ne yapabilir ki bu rabbimin bizlere verdiği bi sınav allah hayırlısıyla başarmayı nasip eder inş. bu dünya boş gerçek dünya için onlara kavuşmak için elimizden geleni yapmaya çalışalım başşka hiçbirşekilde onlara kavuşamayız,,,onlar bizim kurtarıcı meleklerimiz allah nasip ederse ,,,doya doya sarılıp özlemiziimi giderecez inş. melekyavrum bu dünyada yavrularımıza doyamadık amma gerçek alemde hep sarılacaz inş...
allah hayırlı haftalar versin hepimize inş...sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım melek annelerim allah ne dişlekleriniz varsa gerçek eylesin inş.... umudumuz yarınlar....

arkadaşlar öncelikle herkese allah sabır versin bende iki ay önce kaybettim bebeğimi. ve şimdi işe dönüş zamanı. ben tobegukun yazılarını okumuştum aynı zorluğu yaşayan arkadaşlardan birisi de oydu. meslektaş old. için ona sormak istedim.diğer öğretmen arkadaşlarımda bu konuda bilgi verirse sevinirim. normalde doğumdan sonra bir yıl nöbet tutulmuyor. ama bizim bebeğimiz öldü, bizim için de geçerli mi acaba? ben nöbette çok zorluk çektim, problemli bir hamilelikti zaten hareketlerim kısıtlıydı ve bana taviz hiç vermediler bende böyle bir hakkım varsa kullanmak istiorum. allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.sağlıkla kalın.

Oooffff ya melek yavrusu, biri bitmeden biri başlıyor!!!! 9.ay da bitiyor Daha bebis için çalısmaya bile baslayamadim yahu!!!!sağol canım şimdiden...

canım benim vardır bi hayır elbet bu kadar beklemenin bi anlamı vardır .bak melekyavrum dca o kadar kötü değil diyor umutsuzluğa kapılma lütfen

slmlar arkadaşlarrrr uğrayamadım 2 gündür
tubeguk tatlımm nasılsınnn
doğacım doktorunu birkez daha taktir ettim
elaa başın sağ olsun Allahım sabrımızı arttırsın inşallah
he valla doktorum sayesinde kendime geldim yalnız bi ara ben psikiyatrist değilim dedi
:26:

sallıyo canım umutsuzluk yoook bebişlerimiz yolunu yapıyo , sabırlı anneler istiyorlar demek ki biz de sabır sınavı verip duruyoz

canııııııım geldim getirdim pozitif düşünceleri de bizim bebişlerimiz ya olacak ya da olacak başka yolu yok bu arada evinde internet olmasına da çok sevindim hafta sonu da bağlantıyı koparmıyoruz yani

canım başın sağolsun Allah sabır versin .ben doğumdan sonra 6 ay nöbet tutmadım şimdi daha 1 yıl olmadı ama tutuyorum ben 6 ay diye biliyorum. ayrıca doktorun hamileyken nöbet tutması sakıncalıdır diyen bi rapor yazarsa sana nöbet tutturamazlar .benim doktorum stres oluyorum( benim hiçbi sorunum yoktu) dediğim anda yazdıydı o raporu

Son düzenleme:
teşekkür eederm öncelikle cevabın için.
meb ortaöğretim kurumları yönetmeliğine baktım ve orada bayan öğretmene doğumuna 3 ay kala doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmez maddesi var. sizin müdür bu maddeye dayanarak mı 6 ay nöbet tutturmadı?
hamileliğimin 4 ayında bende nöbet tutması sakıncalıdır die bir rapor aldım özel hastanedeki dr den. ama müdür geçerliliği yok dedi???????? anlamadım ben walla açıkcası o nöbetlerde çektiğimi bir ben bir allah bilir , şimdi sana izin vermesi müdürün acaba keyfi mi yoksa böle rapor alan herkese verilmeli miydi? o zaman ben nie nöbet tuttum??????
arkadaşlar yanlış anlamayın ağrılı bi hamilelikti ve ben boşu boşuna mı yoruldum yani?

sayfamız sessizlesti ya(((

cerencim Allah sabır versin benim de tam 3 ay oldu arkadasım napalım dayanmak cok zor ama kaderimiz bu cekmek zorundayız, keske baskka haberlerde tanısaydık birbirimizi ama insallah son acımız bu olur canm

allah hepimize sabır versin. ama herkes anlamıor bu acıyı. anlamıorlarsa bari sessiz kalsalar. evladı ölen anneler ciğerim yanıor diolardı hakketen yanıomuş insanın ciğeri bitmio tükenmiıo acısı diolardı hakikaten tükenmio ağlasam o kadar daha daha ağlıorum.......ama gececek inşallah.....bi de şöle her şeye ağlamasam...çok dokunuo ya....

sonnnnn olacakkk her şey güzelll olacak ve biz bu haberlerimize sevineceğiz...bunlara gerçekten inanıorum.. hatta bi çoğumuzun da ikiz bebişleri olcak sağlıkla ve hayırlısıyla:)

niyeyse bu aralar evrene tüküresim, şöyle bi kafasına çakasım var nooliyii böyle diyeee:95: ben cinsim anam, beni buluyo...
aaa ama sen seviyordun şu anki bölümünüüü:105: ne oldu, ne yaptın bugün? belli oldu mu geçip geçmeyeceğin?? hakkında hayırlısı olsun tatlıııım...
melekyavrusu sağol tatlım yaaa.. ya canım niye dr. beni o kadar korkuttu zaten hamile kalamazsın ki diye yahu!! ama ilaç vermeyince ben de kendi kendime dedim, düşük dozla da olsa da başlardı o zaman diye.. geçen seferde meme için kontrolsüz hücre bölünmesi demişti ya, acaba en kötüsüne hazırlayıp, yaz çıkınca sevinsin mi diyor napıyor??:26::26:
canım benim biz hiç kıyamadık, rahat yatsın diye yatak seçemedik, sonra da götürüp toprağa yatırdıkbiz niye yatmayalım ki o toprağa...
benim kızımın mezarındaki çiçekler de kızım gibi solmuş....
merhaba canım, başın sağolsun... sen doğum öncesi iznini kullandın mı da şimdi işe başlıyorsun?? kullanmadıysan sonuna kadar kullanmaya çalış... değmez böyle adamlara çalışmaya!!
evet canım, 1 yıl boyunca nöbet tutmama hakkın var. yönetmelikte "emziren anne, bebeği yaşayan bayan öğretmen" gibi bir ibare yok. "doğum yapan bayan öğretmene" ibaresi geçtiğinden nöbet tutmaya bilirsin. yani önemli olan bebeğin olması değil, doğum yapmış olman. ancak ben geçen sene sonuna kadar nöbet tutmadım. ama şu an tutuyorum daaaa, her fırsatta müdür beye "arkadaşları mağdur etmem ben, benim bir engelim yok şu an" gibi laflar sokuyorum, o da suratıma bakıyor bön bön!
eğer sana zorluk çıkarırlarsa dilekçe ver okula ve mutlaka dilekçe no.sunu al. nedense müdürlerin en çekindiği şey dilekçe!! halbuki haklılarsa çekinmemeleri lazım!! ben hep dilekçe vererek kestim seslerini.. düşün yani bana "doğum olup olmadığına ilçe karar verir" bile dediler!!
canım "doğum öncesi nöbet tutamaz" raporunu sgk ile anlaşması olmayan bir hastaneden aldıysan idarenin kabul etmeme yetkisi vardır. gidip anlaşmalı bir hastaneden aldıysan da asla sana nöbet tutturamazlar...nöbet yazsalar bile gidip öğr. odasında oturduğunda hiiiç bir şey yapamazlar sana.
he valla doktorum sayesinde kendime geldim yalnız bi ara ben psikiyatrist değilim dedi
:26:
seviyom senin dr.u
sallıyo canım umutsuzluk yoook bebişlerimiz yolunu yapıyo , sabırlı anneler istiyorlar demek ki biz de sabır sınavı verip duruyoz
evet gülüm yaa, ben bu hayatta her şeyi zorlukla, üzülerek elde ediyorum ama sonu hep güzel bitiyor. şimdi zorluk çakiyorum ya eminim bunun da sonu çooooooook güzel olacaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…