slm arkadaslar...
nasilsiniz soracagim ama nasil oldugunuzu tahmin edebiliyorum.. bazen iyi bazen durgun bazende üzgün derken zaman geciyor... bende hastane ev arasinda gidip geliyorum.. iyim elhamdülillah bazen ic dikislerim aciyor ama normal hic dinlenemedim o yüzden olsa gerek..
ama arkadaslar inanin oglumu sevdikce kizimin yoklugu acisi icimde sanki yaniyor.. cok degisik bir duygu gülerken hemen aglaya biliyorum.. ogluma baktikca sanki kizimi ariyorum.. onu emzirdikce kizimi emziremedim aklima geliyor...allahim hepimizin yardimcisi olsun beterin beteri var bunun hepimizin farkindayiz ama icimizdeki ateste bizi yakiyor...
merhaba ayşem o kadar iyi anlıyorum ki seni...arkadaşlar geçen cuma doktor kontrolüm vardı doktor cinsiyeti yüzde 70 kız dedi gözlerim doldu kendimi zor tuttum doktordan bi çıktım bi başladım hüngür hüngür sanki oğlumu kaybettiğim gün gibiydi bi kez daha çarptı yüzüme o acı gerçek... Eşime dedim beni mezarlığa götür diye mezarına gittim oğlumun o günden beri farklı cinsiyette olma fikrine alışmaya çalışıyorum.ben hep erkek bebeğe göre hayaller kurmuştum şimdi o hayalleri de mezara gömmem gerekecek,hala yüzde 30 belki yanlış görmüştür diyorum kendime bi yandan ama alıştırmam gerek kendimi..off öyle zor kii birilerine söyleyince sanki kız çocuk erkek çocuk ayrımı yapıyomuşum gibi aa kız çocuk şöyle iyi olur böyle iyi olur diyo sanki ben kız erkek ayrımı yapıyorum ben sadece kaybettiğimi yerine koymak istiyodum ama olmuyo((((...arkadaşlar yani sonuç olarak bitmiyo bitmiyo bitmiyooo hamile kalınca tüm duygular tekrar altüst oluyo allah hepimize kolaylıklar sabırlar versin çok zormuş bizim sınavımız.....
hayırlı cumalar arkadaşlar bunu ancak yaşayan bilir anlar bende minikcik bebeğimi kaybedeli tam bir ay oldu yoğum bakımda 10 gün yaşayabildi miniciğim şuan bunları yazarken bile kendimi ağlamaktan alıkoyamiyorum hep aklımda gözümün önünden gitmiyo hiç 10 gün onu yoğunbakımda girdim öptüm sevdim dua ettim başucunda rabbim böle hayırlı görmüş bizden çok sevmiş aldı yanına diyorum ne yapalım sabır diliyorum sadece rabbimden çok zor bişi bu insan ne hayaller kuruyo doğumu yaklaştıkça ama gel görki takdiri ilahi böleymiş diyorum şimdi herşey bi rüyaymış gibi geliyo diyorumben bir çocuk doğurdum ben bir anneyim diyorum ama hayal gibi geliyo insana hepimize rabbim sabır versin inşallah biran önce hayırlısı ile hamile kalıp sağlıcakla alalım kucamıza inşallah...
hayırlı cumalar arkadaşlar bunu ancak yaşayan bilir anlar bende minikcik bebeğimi kaybedeli tam bir ay oldu yoğum bakımda 10 gün yaşayabildi miniciğim şuan bunları yazarken bile kendimi ağlamaktan alıkoyamiyorum hep aklımda gözümün önünden gitmiyo hiç 10 gün onu yoğunbakımda girdim öptüm sevdim dua ettim başucunda rabbim böle hayırlı görmüş bizden çok sevmiş aldı yanına diyorum ne yapalım sabır diliyorum sadece rabbimden çok zor bişi bu insan ne hayaller kuruyo doğumu yaklaştıkça ama gel görki takdiri ilahi böleymiş diyorum şimdi herşey bi rüyaymış gibi geliyo diyorumben bir çocuk doğurdum ben bir anneyim diyorum ama hayal gibi geliyo insana hepimize rabbim sabır versin inşallah biran önce hayırlısı ile hamile kalıp sağlıcakla alalım kucamıza inşallah...
selam kızlar bikaç gün ağladıktan sonra geldim, sanki bebeğim dün ölmüş gibi hissettim bikaç gündür ,şimdi geçti ,umudum geri geldi .ya bu nasıl bişeymiş arkadaşlar ya resmen paspas gibi bi bakıyorum sakin sakin yatıyorum bi bakıyorum biri bi şunun tozunu alayım diyo tozumu attırıyo. neyse geçti bi daha gelmesin lütfen. bu arada doktora gittim ben çok seviyorum bu doktoru ya adam yine 1 saat konuştu bizle umut verdi 6 ay içinde hamile kalmana %100 gözüyle bakıyorum dedi .inşallah bakalım herşey senin kafanda hiçbi sıkıntın yok dedi .artık önümüze bakıcaz umudumuzu kaybetmiycez
Canim sorma yaa,benim de en üst kattaki komşum sordu bebeği doğurdun mu diye. Hayır öldü dedim. Bir hançer saplandı, sonra karşı komşum 4aylik hamile olduğunu söyledi, 2. Bir hançer... Doğurmayı bir ben beceremedimBenim hislerim çok kuvvetlidir canım meleğinle kavusacaksın, aynen ozayın dediği gibi bize allah bir sabır verdiyse sana 10 sabır versin, ben 3 defa kaybbetiim ama senin derdin benden büyük gerçekten, cok haklısın özlemekte ne diyebilirz ki sana, insallah allah hepimize sağlıkla bebekler nasip ederde hemencecik unutmaya calısırız
ya bana sürekli doğum yaptınmı hadi hayırlı olsun diyorlar bıktım demesinler ama artık ya,her gün en az 5 kişiye anlatıyorum tekrar tekrar offf offf,hatta dün biri pot kırdı bebeğin nasıl büyüdümü dedi, sen duymadınmı dedim kaybettim bebeğimi dedim, kızcağız agzını ısırdı agzına vurdu kendinin sonra tekrar geldi valla özür dilerim daldım dedi, olurmu dedim ne özürü alıstım ben artık dedim..
Canım basın sagolsun. Sen de hiç hosgelmedin aramızahayırlı cumalar arkadaşlar bunu ancak yaşayan bilir anlar bende minikcik bebeğimi kaybedeli tam bir ay oldu yoğum bakımda 10 gün yaşayabildi miniciğim şuan bunları yazarken bile kendimi ağlamaktan alıkoyamiyorum hep aklımda gözümün önünden gitmiyo hiç 10 gün onu yoğunbakımda girdim öptüm sevdim dua ettim başucunda rabbim böle hayırlı görmüş bizden çok sevmiş aldı yanına diyorum ne yapalım sabır diliyorum sadece rabbimden çok zor bişi bu insan ne hayaller kuruyo doğumu yaklaştıkça ama gel görki takdiri ilahi böleymiş diyorum şimdi herşey bi rüyaymış gibi geliyo diyorumben bir çocuk doğurdum ben bir anneyim diyorum ama hayal gibi geliyo insana hepimize rabbim sabır versin inşallah biran önce hayırlısı ile hamile kalıp sağlıcakla alalım kucamıza inşallah...
bugün benle aynı zamanda doğum yapan bir arkadasa ziyarete gittik eve geldim hüngür hüngür agladım, offff neyse
tobeguk canım lahana fazla yeme doktor ilac verdimi, tiroit biraz sinir yapar yüksek mi düşük mü ona göre ya kilo aldırır ya da zayıflatır, sen zaten bebek işine daha baslamadın dimi eşinle, bence bi daha ki tahlili mutlaka bekle sonra baslayın, tiroit hamileyken cok önemli, ya bu nedir benim genital ucukta cok önemli senin tiroitte cok önemli bunlar hep üzüntüden oluyor, insallah hamile kalırsak ikimizin karsısına da bu sıkıntılar cıkmaz yoksa işimiz cidden cok zor, sen gelişmeleri haber ver bana kardeşim de doktor ona da sorarım, tahlil sonuclarını yaz yada ona göre daha net cevap veririm, ama lahana önemli mesela karadenizlilerde guatr cok olur sebebi asırı lahana beslenmesi olarak gösterilir...
tamam canım ben bunları yarın kardeşime sorucam bu saatte uyumustur, bende arastırcam, ona göre bakarız dert etme doktorun öyle dediyse ben sana yarın yazarım gene öptümm, herseyimiz alt üsst oluyor bu ne ya
Oooffff ya melek yavrusu, biri bitmeden biri başlıyor!!!! 9.ay da bitiyor Daha bebis için çalısmaya bile baslayamadim yahu!!!!sağol canım şimdiden...
Oooffff ya melek yavrusu, biri bitmeden biri başlıyor!!!! 9.ay da bitiyor Daha bebis için çalısmaya bile baslayamadim yahu!!!!sağol canım şimdiden...
canım çokkk geçmiş olsun hayırdır yaa bölyle bişeyden bahsetmemiştin tesadüf mü oldu ....anlayamadıım neyseki halladilir bişey üzme canını allah sağlık sıhhat versin canişşş acil şifalar versinde hayırlısıyla sende başla bebiş çalışmalarına hadi bakalım...
bu arada netim çok şükür evdede sizlerle buluşturdu ....heryerde sizlerle yaşamak güzell....
melek yavrum sen ne yaptın canım.....
doğa özay herkes iuyidir inş.
bu arada ayşecim nasıl acaba
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler ....allah sabırdan ayıormasın arkadaşlar...
Canım, ben benimle dogum yapan arkadaşların hicbiriyle görüşmüyorum. Çünkü kendimi kötü hissedeceğim biliyorum..
Canım yüksek çıktı. Baya hemde. Dr. Bir ay bekleyelim testleri tekrar edelim dedi. Ama 4aydir sürekli yükselmiş. Sonra cinsini belirleyip tedaviye başlarız ama zaten gebe kalman zor olur dedievet lahana, balık, iyotlu tuz tüketmeyeceğim. Bunlar bildiklerim ama acaba başka ne yapabilirim bilmiyorum.
Canım gebelikte tiroit çok önemli mı?ben bebek istiyordum, şimdi çalışmayalım mı dedim, Dr. yooo siz çalışın dedi. Ne yapsam ki şimdi acaba:44::44: kardeşine sorarsan sevinirim canım..
Tsh Mayıs'ta 1,38. Haziran'da 1 Eylül'de 0,13 çıktı. Referans degerleri 0,34- 5,6 Sonra bir de "himm anttikorlarinda normal" dedi. Alakalı bir durum galiba. Sanırım bu yüzden bekleyeceğiz bir ay daha. Yosa hemen ilaç verecekti sanırım. Ama monositlerim de baya fazla.
Prolaktin hala yüksek. O da engelmis gebeliğe.
Folikasit ve b12 birikimi olmuş. Bunları bırak da vücut depolarını harcasın biraz dedi.
Böyle iste...
canım çokkk geçmiş olsun hayırdır yaa bölyle bişeyden bahsetmemiştin tesadüf mü oldu ....anlayamadıım neyseki halladilir bişey üzme canını allah sağlık sıhhat versin canişşş acil şifalar versinde hayırlısıyla sende başla bebiş çalışmalarına hadi bakalım...
bu arada netim çok şükür evdede sizlerle buluşturdu ....heryerde sizlerle yaşamak güzell....
melek yavrum sen ne yaptın canım.....
doğa özay herkes iuyidir inş.
bu arada ayşecim nasıl acaba
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler ....allah sabırdan ayıormasın arkadaşlar...
Merhaba ayşem o kadar iyi anlıyorum ki seni...Arkadaşlar geçen cuma doktor kontrolüm vardı doktor cinsiyeti yüzde 70 kız dedi gözlerim doldu kendimi zor tuttum doktordan bi çıktım bi başladım hüngür hüngür sanki oğlumu kaybettiğim gün gibiydi bi kez daha çarptı yüzüme o acı gerçek... eşime dedim beni mezarlığa götür diye mezarına gittim oğlumun o günden beri farklı cinsiyette olma fikrine alışmaya çalışıyorum.Ben hep erkek bebeğe göre hayaller kurmuştum şimdi o hayalleri de mezara gömmem gerekecek,hala yüzde 30 belki yanlış görmüştür diyorum kendime bi yandan ama alıştırmam gerek kendimi..Off öyle zor kii birilerine söyleyince sanki kız çocuk erkek çocuk ayrımı yapıyomuşum gibi aa kız çocuk şöyle iyi olur böyle iyi olur diyo sanki ben kız erkek ayrımı yapıyorum ben sadece kaybettiğimi yerine koymak istiyodum ama olmuyo((((...Arkadaşlar yani sonuç olarak bitmiyo bitmiyo bitmiyooo hamile kalınca tüm duygular tekrar altüst oluyo allah hepimize kolaylıklar sabırlar versin çok zormuş bizim sınavımız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?