sayfamız sessizlesti ya(((
cerencim Allah sabır versin benim de tam 3 ay oldu arkadasım napalım dayanmak cok zor ama kaderimiz bu cekmek zorundayız, keske baskka haberlerde tanısaydık birbirimizi ama insallah son acımız bu olur canm
selam kızlar......
kuzenim 26 haftalıkken doğurduğu bebeğini nihayet evine getirdi......
ne mutlu ona sağlıkla büyüsün inşallah....
benimkide 26 haftalıktı oysa.....
dipteyim sondayım depresyondayımmmmmmmmmmm
yok canım devlet hastanesi olma şartı yok. sgk ile anlaşmalı özel hastanelerden de aldığın raporlar geçerlidir. aklında bulunsunda ilerisi için yanlış yönlendirmiş olmayayım..yanlış okumuşum devlet has. kastetmişs hamileyken nöbet konusunda ben özelden almıştım. boşşş verrr gecen geçti. napalım.
zaaten fakülte beni görünce direk heyete bağladı:)
merhaba aynurcuuuumneşe katalaım o zman sayfamıza biraz arkadaşlar herkese günaydınlar.....
gözleri aydın canım..ah inayım, benim kuzeninki de benimki kadardı. onlarda çok çekti ama kızları şimdi ilkokul 3 e gidiyor...selam kızlar......
o amalar yok mu ... ben de birinin haberini alsam çok seviniyorum ama yalnız kalınca ağlamaya başlıyorum ...yiyecek ekmek, alacak nefes meselesi .benim doktor 27 haftalıkken kontrole gittiğimde ayrıntılı bakmıştı şu an bütün organları sapasağlam doğsa hiç zorluk çekmeden yaşar demişti ama ama ama ....olmadı işte ama ama ama olanın oluyo işte .biz toptan bahtsısız be bacım!kimseye bişe diyemiyorum insanlar kıskanıyorum sanmasın diye
kıskançlık değil tabi bu çok sevindim ama..
aması var işte... ne yalan söyleyeyim ilk duyunca bebek gidecek diye düşünmüştüm ama direndi ve şimdi evinde...
kısmet herşey yiyecek ekmeği varmış bu dünyada...
cennet cehennem fotolarını gördüm çoook güzel çıkmışınız maşallahneşe katalaım o zman sayfamıza biraz arkadaşlar herkese günaydınlar.....
amiiin doğacığım, amiin...cennet cehennem fotolarını gördüm çoook güzel çıkmışınız maşallahkocalarımız olmasa ne yapardık Allah onları yanımızdan eksik etmesin
kimseye bişe diyemiyorum insanlar kıskanıyorum sanmasın diye
aması var işte... ne yalan söyleyeyim ilk duyunca bebek gidecek diye düşünmüştüm ama direndi ve şimdi evinde...
amiiin doğacığım, amiin...
bize anlat canım arkadaşım, bize dök içini. biz öyle şeyler düşünmeyiz de söylemeyiz de!! hem merak etme doğanın da dediği gibi biz de aynı şeyleri düşünüp hissediyoruz...bak güzel bir söz gördüm başka sayfada, inşallah bizde de böyle olur...
Allah evet der istediğini verir
Allah hayır der istediğinden daha iyisini verir
Allah bekle der kendi bildiği en iyisini verir...
özaaay, naptın işyerinde?? listeyi paylaş da güncelleyelim arkadaşım...
kimseye bişe diyemiyorum insanlar kıskanıyorum sanmasın diye
bize anlat canım arkadaşım, bize dök içini. biz öyle şeyler düşünmeyiz de söylemeyiz de!! hem merak etme doğanın da dediği gibi biz de aynı şeyleri düşünüp hissediyoruz...bak güzel bir söz gördüm başka sayfada, inşallah bizde de böyle olur...
selam kızlar......
gerçekten çok güzel ve doğru bir sözmüş allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
tubeguk birkaç kiden aynı alıntı yapıp cevap vermek nasıl oluyor bulamadım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?