Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

iyi iyi sevindim canım. bizde nöbet tutmamak iyi, sizde de tutmak iyi galiba. inşallah en kısa sürede seni de istediğin gibi nöbete yazarlar canım...
benim bat 6 ekiiimgelsin kırmızılaaaaar
çok güzel ve doğru bir sözmüş ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin
tubeguk bikaç kişinin alıntısıyla nerden nasıl cevap veriliyor bulamadım benn
yavrumö şimdi benim mesajımın altında "alıntı ile cevapla" diye bir yazı var ya, onun yanında da "+ işaretli bir kutucuk var ona tıklayınca birden fazla kişinin yorumunu alıntılayabiliyorsun canım..

aman iyiyim meleğim yok bir şikayetim. sadece dr. korkuttu beni zaten bebeğin olmaz diye. benim prolaktin de yüksek ya o da gebeliğe engel!! o yüzden takılmıştım biraz ama ilaç kullanmaya başlayanlar hemen hamile kalabilmişler. o yüzden takmıyorum. hatta kilo vermek hoşuma bile gidiyoryiyiyorum yiyiyorum kilo almıyorum, benim gibi tontiş biri için süper bir şey buuuu
ay ben o bebeklere dikkat etmedim. bir dahakine onlara bakayım amin inşallah bizimde o kadar sevimli bebişlerimiz olur...
malesef her ayın 4 ünde de ben şimdi bu kadar aylık olacaktı diyorum
bence başla folik asite.. bebe aspirininin yan etkilerini sen daha iyi bilirsin canım o yüzden sen bilirsin. ama ben bebe aspirinini bıraktım. folicacidi de dr. bıraktırdı..ben de çook heyecanlanmıştım haplara başlayınca.
ama enteresandır çoook bebek istememe rağmen içimde hiiiç heyecan yok.:26::26: niye böyle acaba???:44:

meleğim gülümsemeler için şu dediğimi bir kontrol eder misin? şimdi bize cevap yazdığın sayfayı aç. altta pembe rekli "diğer seçenekler" kısmında "gülümsemeler gösterilmesin" de tik varsa onu kaldır canım. eğer yoksa aynı problemi doğa da yaşamıştı o sana daha iyi yardımcı olur tatlım. peeeek bi öptüm seni

cennet cehennem fotolarını gördüm çoook güzel çıkmışınız maşallah Kocalarımız olmasa ne yapardık allah onları yanımızdan eksik etmesin

merhaba tobegul hamdolsun iyiyim diyelim inş. Daha iyi olalım arkadaşım....
Sözde çok güzelmiş,,,allah yar ve yardımcımız olsun inş. Birde sabredebilsek ahhh ahhhhh yanan yüreklere su serper rabbim inş... Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum......

doğacım kafam basmadı desem valla anlamadım faceboktaki resimlerden mi bahsettin anlayamadım,,,
evet canımcım faceteki fotolar pek güzel olmuşunuz yeni mi onlar yazdan mı kalma

vardır bi hayır canım ya nöbet tutmamak iyi değil mi ? yorulmazsın işte sizde farklı mı biz tobegükün dediği gibi nöbet tutmak bizim için bi zulüm
benim bat 20 ekim şekerim ( canım benim hakkını nası ödiycez ellerine sağlık tekrardan)

gerçekten çok güzel ve doğru bir sözmüş allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin

tubeguk birkaç kiden aynı alıntı yapıp cevap vermek nasıl oluyor bulamadım bennn
ayyyy bu çok güzelmiş ya ben de hep merak ediyordum nası yapıyo bu tobegük bunu diye yaptım yaptımkendimi de alkışladım .bi alkış da tobegüke gelsinbi alkış da özaya gelsin bunu sorup buldurduğu için

ay evet ya bende tobeguk gibi yapmak istiyorum topiğimizin en ustası tobeguku seciyorum:)))

kızlar ben şu smile ları bile yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz,heryere baktım yok
canım kk da ana sayfaya gir ilk topikte kk dan mesaj var kk da yaşadığınız sorunlar diye bi başlık var orda sorunlar kısmında smile göremiyorum başlığına gir bi linke yönlendirmişler ordan halledersin canım .hadi bakalım kolay gelsin
canım ben de sana bişey sorcam benim kaşıntım, yanmam var ilişki sırasında özellikle dün doktora gittim mantar var dedi ama işte bebek için çalıştığımı bildiği için ilacı regl olduğun zaman kullan dedi ( fitil, hap bi de krem) ben bunları kullanmazsam şimdi o mantar çoğalır mı ki daha kötü olur mu? offf dün çalışmamız gerekiyordu çok canım acıdı ya bugünlerde yumurtlama günlerim mutlaka çalışmamız lazım . bi tek de siz anlarsınız beni başkası olsa bu ay da yapmayıverin der ama bu ayı boş geçmek beni bunalıma sokar valla .

Son düzenleme:
prolaktin hormonu bende de yüksekti. ilk ay kullandım bir şey olmadı, ikinci ayda ise bebiş geldi:)hemen düzeltebilio dr ler ama ben yine bu formlarda şöle bir şey okjudum; bu hormon hamilelikte yeniden yükselirse bebek kaybına neden olabiliomuş?????ben bu sebebpten kaybetmemişimdir belki ama bilemiorum.
bu arada doğa sen kaçıncı ayda başladın çalışmalara. benim daha 2 ay oldu gerçi çok erken ama merak ediorum. zaten hala yürüdüğümde iş yaptığımda sinirlendiğimde ağrım oluo.bu da iyileşmediğimi gösterio zaten
bir de arkadaşlar ben çevremde bir bebek konusu açıldığında ya da ne bileyim herhangi bi şeyden birden alındığımda çok kırıcı oluorm,insanların beni anlamadığını düşünüorum(tabi kimse beni anlamak zorunda deil), saldırganlaşıorum.sinirlen,iorum falan. sonra da üzülüorum. bunları yaşayan arkadaşlar var mı. psikolojik destek hiç almadım. ama çok ağladığımdan ve bu ağlamalara hakim olamadığımdan artık gerekli diorum.
herkese kolay gelsin......

doğacım resimler daha çok taze bu hafta sonu gitmiştik ...orası bizim ilçe akıllım cennet cehennem değil neresi olduğunu özelden yazim olmazsa okey....muhteşem biyermiş

arkadaşım sinir krizleri hepimiz yaşayıtoruz biraz zor atlatılıyor ama inanki zaman geçtikçe yokluklarına lışıyoz sadece başka bişey değil acı bitmiyor sadece yokluklarına alışıyoz allah başka acı göstermesin cümlemize inş. Bu son acılarımız olsun canını sıkma seni kötü eden ortamlardan uzak dur derim gerekirse kabuğuna çekil ben bir süre öle yaşadım halada ötyleyim ama genede rahat olmaya çalış... Dua et namaz kıl kuran oku seni çok rahatlatacak emin ol yapmaya çalış en azından,,
meleklerimiz cennette bizi bekliyor tek çıkışımız bu olsun onlarıon yeri çok güzel eminim sedece yoklukları bizi perişan eden...üzmemeye çalış kendini zor ama en aza indirgemeye çalış beri....allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş....

Doğacım seni de tobegukun asistanı sectim ben hala sadece size cevap yazmayı biliyorum:)))) ögrencem bende senin asistanım olcam söz...

Bencede doktorun doğru demiş adet civarı kullan ve mutlaka kullan çünkü hamileilikte vucut cok hassaslastığı için mantara cok müsait oluyor mutlaka tedavini ol ki hamileyken sıkıntı yasaama..

Cerencim ben sinirli bir yapıda bir insan değilimdir, ama ben 2. Düşüğümde hiç bebeklere dokunasım gelmemişti, ama şimdi ne zaman bir bebek görsem hele de kızsa sarılasım geliyor saclarına, yüzlerine hayran hayran bakıyorum...çok üzülüyorum cok...

Ceren bu arada bana da eşimin dengesiz akrabaları bir iki düşüncesiz arkadasım bebekleriyle bassağlığına gelmişti, o zaman delirmiştim bişey de demedim, insan bebeğini kaybeden annenin yanına bebekle mi gelir ya cahil düşüncesizler baska birsey değil, ama cok samimi arkadaslarım hamile olduğu için beni üzer diye gelmedi,diğeri bebeğini yanından br dakka ayırmazken benim yanıma asla bebekle gelmedi, işte insanın düşüncelisi de var düşüncesizide

geçende bir arkadasım bana ne dedi acayip sinirlendim ama belli etmedim, siz olsanız ne yapardınız, evime geldi,oğlu her geldiğinde ya cay ya kahve döker ya meyvaları heryere yapıstırır ve benimde evim genelde hep temizdir.peşinden temizlerim,hatta yeni araba almıstım sadece 4 günlükken kocası arabama süt dökmüştü ve arabayı defalarca yıkkattım o koku gitmedi buranın sıcağı cok cünkü, bir özür bile dilemedi, şimdide kadın diyorki eger sampuan krem ne varsa bebeğe aldığın biz alırız senden ver bize diyor,oğluma kullanırım dedi, bende herseyi kayınvaldem evde benim için saklıyorum dedim, sinirimden catladım,daha önce sampuan vermiştim yüzsüz böyle dedi, böyle terbiyesizlik olur mu ya, acılı bir anneye bu denirmi, arayıp sormayacağım ya haksızmıyım kızmakta

Hızımı alamadım utanmasa bebeğime aldığım beşiği bebek arabasını isteyecek, kıyafetleri olsa onları da giydircek, millet yüzsüzlüğün sınırlarını zorluyor bundan önce herseyi verirdim o kıza elim cok acıktır, bundan sonra çöp bile vermem demekki ben bebeğime esya alırken kafasına kazımıs aldıklarımı şimdi benden istiyor, kocası içki sigara içeceğine dısarılarda gezeceğine o alsın ya banane sabi sübyan günahsız meleğimin esyalarına göz dikmiş ya cıldırdım valla:95:

bende de aynı şeyler old zaman ben çenemi tutamıorum, başlıorum laf sölemeye...mesela dün bi arkadaş; siz çok güçlüsüsünüz unutulur vs gibi bir şey söledi.. sen misin bana bunu diyen..heee dedim çok güçlüyüm gittti evladım unuttum bi ayda ben çok güçlüyüm ya....bunları söylememem gerekir, belki ii niyetten sölenio ama ben çok tepki veriorum
gerçi bunu söyleyen kişinin de daha önceden kazığını yemiştim ayrı bi sinirim vardı artık bir şey dedi mi bana geliolar....
benim bebem 18 gün yoğun bakımda kaldı. bi arkadaşım sürekli arayıp nasıl, bugün nasıl ilerleme var mı vs soruodu. bende bi acayip tersledim.çünkü bebeğimde beyin kanaması, ödem, solunum, hipokojen bağırsak vs sölenio ben zaten lohusayım bitmişim, bir de bu arkadaş....bebemi kaybettim....ama baktım gördüm ki soraa arkadaşım saflığından iiliğinden soruo ve beni hiç yalnız bırakmıo. bana hazırlık yapıo nitekim hem hamile hem 2 yaşında kızı var. pasta börek yemeye çağırıo. ben zaten süt hormonum bi çalışıo bi yiorum, bi de güzel hazırlamış....anladım ki ben çok tepki veriorum. sora da sora da ve hep yanımda oldu saolsun.
ben ilk okduğumda arkadaşına kızdım ne düşüncesiz vs die. üstelik ben nasıl saklıosam yeni olacak bebeme kıyafetlerini sen de saklamak istersin. ilk okuduğumda sanki bir daha bebeğin olmayacakmış senin gibi bi yaklaşım sergilemiş gibi geldi bana ama verdiğim arkadaş örneğinde olduğu gibi belki o andaki duygularını kavrayamıodur, anlayamıodur...napacaksın idare edecez....idare dünyası dio annem hep:)

onu da söyleyeyim.. ayağa değmedik taş olmaz başa gelmedik iş olmaz......napalım kaderrrrrr....

teşekkür ederim canım o kadar aradım bulamadımdı çok iyi oldu bu

nöbet sistemiyle çalışıyorum canım ben 1 nöbet 3 gün evdeyim listede yokum derken onu kastettim bu haftalık gündüzdeyim 8-5 çalışıyorum net bişey yok gibi geliyor ama bekliyoruz bakalım böle daha iyi tabiki

kızlarr batlarrrı bekliyorummmm

özayım gelmesini beklemediğimiz bat allah izin veirirse inş. müjdeli hayırlı haberler veririm cümlenize geren ayda çok ümitlendirdim sizleri ve endimi ama hayırlısı ne diyeyim 21 ekim , rabbim inş. 2 baram sevincini birden yaşatır tüm bekleyenlere ve bana inş..

tatloım kızım başında durursam yapıyor ödevi. kimi diyor alıştırma başında durmaya kendi yapsın kimi diyor başında dur şaşırdım bende siz bi örtmen olarak ne tavsiye edesinisss

iyiyiz canım ya sorun yok şimdilik 1 e gidiyor bakalım biraz canı sıkılıyor ders yaparken :))

öyle tabi herşey nasip.....

teşekkür ederim canım o kadar aradım bulamadımdı çok iyi oldu bu

kızlarr batlarrrı bekliyorummmm

evet tobeguk bende teşekkür ederim bulamamıştım bi türlü

benim bat 16 ekim ama bebek işini bikaç ay ileriye attım haberiniz ola

canım biz 40 ım çıkar çıkmaz başladık çalışmalara doktorum bana hemen başlayabilirsiniz demişti tabii muayeneden sonra .ama olmuyor zaten 7 ay oldu olmuyor .
canım sinirli olman çok normal .ben hamileyken de çok sinirliydim trafikte falan admlarla kavga ediyordum o kadar sinirliydim çünkü korkuyordum . psikolog bana aşırı kaygı ve üzüntü öfkeye neden olur demişti .ben şu anda da sinirliyim çünkü korkuyorum ya bi daha hamile kalamazsam ,kalsam bile doğuramazsam diye . senin de daha yeni şu an aşırı üzüntü ve yas içindesin hala .canım yasını yaşaman çok önemli ve yaşıyorsun da anladığım kadarıyla ,ben insanların yanında hiç ağlamadım güçlü göründüm güya ,şimdi hüngür hüngür ağlıyorum psikolog da gecikmiş yas yaşadığımı söyledi .yani yaşamazsan benim gibi olur, 7 ay sonra patlak verip çevrene sardırırsın .aman diyim aman .

doğacım resimler daha çok taze bu hafta sonu gitmiştik ...orası bizim ilçe akıllım cennet cehennem değil neresi olduğunu özelden yazim olmazsa okey....muhteşem biyermiş
aaaa aynı cennet cehennem valla yaz şekerim özelden neresi merak ettim.ayrıca bayramda gelicez inşallah oraya görüşmeyi çoook isterim

insanlar anlamıyor anlamıyooooor! ne olacak ki karnındaki bebeği ölmüş nasıl bi acı yaşayabilir ki diyor başına gelmeyen anlamayacaaaaak bizi .çok kızdım o insana ne demek ya eşyalarını istemek sen onlara bakmaya kıyamazsın çok kızdım çok

inaycım senin kızının yaş grubundaki çocukların başında durmak gerekiyor .büyüdükçe alışsa bile aynı zamanda ödev yapma alışkanlığı da kazanacak ve annesinin ilgisini yakından hissettiği için mutlu olacak , kendini ödev yaparken önemli hissedecek ,ilerde de bu sorumlulukla hareket edecek.sana kolay gelsin

sağol canım yaa valla yanlış yapmim diyorum akşam yalvarıyor ödev yaparken çizgifilm açık dursun bakmıcam sesini duysam yeter diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…