iyi iyi sevindim canım. bizde nöbet tutmamak iyi, sizde de tutmak iyi galiba. inşallah en kısa sürede seni de istediğin gibi nöbete yazarlar canım...halloldu galiba canım yerim aynı çok üzüldüğümü görünce kendiliklerinden vazgeçtiler kalsın dediler ama nöbet listesine falan eklenmedim daha galiba doğum sonrası rapor aldım diye gıcıklık yapıyorlarmış sanki ben yokken hastanenin bütün işleri durdu amannn neyse bakalım heralde daha almazlar olduğum yerden.. yani inşallah
listeyi yapalım arkadaşlar siz yarına kadar bat ları yazın yarın akşama düzeltiyim olmaz mı??
yavrumö şimdi benim mesajımın altında "alıntı ile cevapla" diye bir yazı var ya, onun yanında da "+ işaretli bir kutucuk var ona tıklayınca birden fazla kişinin yorumunu alıntılayabiliyorsun canım..çok güzel ve doğru bir sözmüş ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin
tubeguk bikaç kişinin alıntısıyla nerden nasıl cevap veriliyor bulamadım benn
kızlar ya biz hepimiz birbirimizin ciğerini biiliyoruz ya her yazınızda evt bende böyle düşünüyorum diyorum..
tobeguk ya o reklam beni benden alıyor hele sağ yanda papyonlu sarısın bir kız bebek ve arkada solda mavi karali gömlekli bir erkek bebek yokmu ahhh ahhhh Allah onlar gibi şirin bana da evlat nasip etsin diyorum her izleyişimde tv ye yapısıyorum, içim gidiyor
kızlar ben kızımı kaybedeli bugun tam 3 ayı bitirdim, aynur senden nöbeti devraldım sen her ayın 1 i bense 2 si mahvolucaz....
bu arada kızlar sadece size sorucam baska kimse bilmicek asla, ben artık bebe aspirini ve folik asite baslayayım diyorum nasıl olur 3 ay önceden baslamka iyi olur ya bu bile bir heycan ya
tobeguk nasıl oldun canım var mı bir değişiklik, üzme arkadasım sakın kendini,önce senin sağlığın canım
cennet cehennem fotolarını gördüm çoook güzel çıkmışınız maşallahKocalarımız olmasa ne yapardık allah onları yanımızdan eksik etmesin
cennet cehennem fotolarını gördüm çoook güzel çıkmışınız maşallahKocalarımız olmasa ne yapardık allah onları yanımızdan eksik etmesin
amiiin doğacığım, amiin...
Bize anlat canım arkadaşım, bize dök içini. Biz öyle şeyler düşünmeyiz de söylemeyiz de!! Hem merak etme doğanın da dediği gibi biz de aynı şeyleri düşünüp hissediyoruz...bak güzel bir söz gördüm başka sayfada, inşallah bizde de böyle olur...
Allah evet der istediğini verir
allah hayır der istediğinden daha iyisini verir
allah bekle der kendi bildiği en iyisini verir...
evet canımcım faceteki fotolar pek güzel olmuşunuz yeni mi onlar yazdan mı kalmadoğacım kafam basmadı desem valla anlamadım faceboktaki resimlerden mi bahsettin anlayamadım,,,
vardır bi hayır canım ya nöbet tutmamak iyi değil mi ? yorulmazsın işte sizde farklı mı biz tobegükün dediği gibi nöbet tutmak bizim için bi zulümhalloldu galiba canım yerim aynı çok üzüldüğümü görünce kendiliklerinden vazgeçtiler kalsın dediler ama nöbet listesine falan eklenmedim daha galiba doğum sonrası rapor aldım diye gıcıklık yapıyorlarmış sanki ben yokken hastanenin bütün işleri durdu amannn neyse bakalım heralde daha almazlar olduğum yerden.. yani inşallah
listeyi yapalım arkadaşlar siz yarına kadar bat ları yazın yarın akşama düzeltiyim olmaz mı??
ayyyy bu çok güzelmiş ya ben de hep merak ediyordum nası yapıyo bu tobegük bunu diye yaptım yaptımgerçekten çok güzel ve doğru bir sözmüş allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
tubeguk birkaç kiden aynı alıntı yapıp cevap vermek nasıl oluyor bulamadım bennn
canım kk da ana sayfaya gir ilk topikte kk dan mesaj var kk da yaşadığınız sorunlar diye bi başlık var orda sorunlar kısmında smile göremiyorum başlığına gir bi linke yönlendirmişler ordan halledersin canım .hadi bakalım kolay gelsinay evet ya bende tobeguk gibi yapmak istiyorum topiğimizin en ustası tobeguku seciyorum:)))
kızlar ben şu smile ları bile yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz,heryere baktım yok
evet canımcım faceteki fotolar pek güzel olmuşunuz yeni mi onlar yazdan mı kalma
vardır bi hayır canım ya nöbet tutmamak iyi değil mi ? Yorulmazsın işte sizde farklı mı biz tobegükün dediği gibi nöbet tutmak bizim için bi zulüm
benim bat 20 ekim şekerim ( canım benim hakkını nası ödiycez ellerine sağlık tekrardan)
ayyyy bu çok güzelmiş ya ben de hep merak ediyordum nası yapıyo bu tobegük bunu diye yaptım yaptımkendimi de alkışladım .bi alkış da tobegüke gelsin bi alkış da özaya gelsin bunu sorup buldurduğu için
Canım kk da ana sayfaya gir ilk topikte kk dan mesaj var kk da yaşadığınız sorunlar diye bi başlık var orda sorunlar kısmında smile göremiyorum başlığına gir bi linke yönlendirmişler ordan halledersin canım .hadi bakalım kolay gelsin
canım ben de sana bişey sorcam benim kaşıntım, yanmam var ilişki sırasında özellikle dün doktora gittim mantar var dedi ama işte bebek için çalıştığımı bildiği için ilacı regl olduğun zaman kullan dedi ( fitil, hap bi de krem) ben bunları kullanmazsam şimdi o mantar çoğalır mı ki daha kötü olur mu? Offf dün çalışmamız gerekiyordu çok canım acıdı ya bugünlerde yumurtlama günlerim mutlaka çalışmamız lazım . Bi tek de siz anlarsınız beni başkası olsa bu ay da yapmayıverin der ama bu ayı boş geçmek beni bunalıma sokar valla .
prolaktin hormonu bende de yüksekti. Ilk ay kullandım bir şey olmadı, ikinci ayda ise bebiş geldi:)hemen düzeltebilio dr ler ama ben yine bu formlarda şöle bir şey okjudum; bu hormon hamilelikte yeniden yükselirse bebek kaybına neden olabiliomuş?????ben bu sebebpten kaybetmemişimdir belki ama bilemiorum.
Bu arada doğa sen kaçıncı ayda başladın çalışmalara. Benim daha 2 ay oldu gerçi çok erken ama merak ediorum. Zaten hala yürüdüğümde iş yaptığımda sinirlendiğimde ağrım oluo.bu da iyileşmediğimi gösterio zaten
bir de arkadaşlar ben çevremde bir bebek konusu açıldığında ya da ne bileyim herhangi bi şeyden birden alındığımda çok kırıcı oluorm,insanların beni anlamadığını düşünüorum(tabi kimse beni anlamak zorunda deil), saldırganlaşıorum.sinirlen,iorum falan. Sonra da üzülüorum. Bunları yaşayan arkadaşlar var mı. Psikolojik destek hiç almadım. Ama çok ağladığımdan ve bu ağlamalara hakim olamadığımdan artık gerekli diorum.
Herkese kolay gelsin......
iyi iyi sevindim canım. bizde nöbet tutmamak iyi, sizde de tutmak iyi galiba. inşallah en kısa sürede seni de istediğin gibi nöbete yazarlar canım...
benim bat 6 ekiiimgelsin kırmızılaaaaar
yavrumö şimdi benim mesajımın altında "alıntı ile cevapla" diye bir yazı var ya, onun yanında da "+ işaretli bir kutucuk var ona tıklayınca birden fazla kişinin yorumunu alıntılayabiliyorsun canım..:
vardır bi hayır canım ya nöbet tutmamak iyi değil mi ? yorulmazsın işte sizde farklı mı biz tobegükün dediği gibi nöbet tutmak bizim için bi zulüm
benim bat 20 ekim şekerim ( canım benim hakkını nası ödiycez ellerine sağlık tekrardan)
ayyyy bu çok güzelmiş ya ben de hep merak ediyordum nası yapıyo bu tobegük bunu diye yaptım yaptımkendimi de alkışladım .bi alkış da tobegüke gelsin bi alkış da özaya gelsin bunu sorup buldurduğu için
:
teşekkür ederim canım o kadar aradım bulamadımdı çok iyi oldu bu
nöbet sistemiyle çalışıyorum canım ben 1 nöbet 3 gün evdeyim listede yokum derken onu kastettim bu haftalık gündüzdeyim 8-5 çalışıyorum net bişey yok gibi geliyor ama bekliyoruz bakalım böle daha iyi tabiki
kızlarr batlarrrı bekliyorummmm
sen kaçarsın şimdi inayım, kendine iyi bak canım. kızını da motive et de accık hevesi artsın ödevlere karşı. hoş ödeve karşı heves nasıl artar bilmiyorum amadaha çook küçük çünkü!!!
ya kızlar tv de son günlerde bir reklam var. burun tıkanıklığı gidermek için. 3 gündür heeer fırsatta onu izliyorum..çok hoşuma gidiyor.. "o anne her gece 5 kere yanıma gelecek, pışpış yapacaaak, öpeceek. o rahat uyusun diye tüm gece uyuyamam arkadaş!" falan diyor.. bayılıyorum o reklama. inşallah allah bize de evlatlar nasip eder de biz de kalkıp pışpış yapıp mis kokusunu çeke çeke öperiz...
canım yaa..
eş zamanlı durumlar olunca, neler hissettiğini ,burada herkes tahmin eder..
ama bazı şeylerin önüne geçilmiyor..
onların görecek günü, yiyecek ekmekleri varmış ..
Allahım, sağlık sıhhatle geçecek uzun, güzel bi ömür bahşetsin ona..
sen nasılsın, kızın nasıl?
kızın bu sene 1 mi, yoksa anasınıfında mı inay?
kolay gelsin sizlerede.. kendine iyi bak cnm
kızlar ya biz hepimiz birbirimizin ciğerini biiliyoruz ya her yazınızda evt bende böyle düşünüyorum diyorum..
inaycım ah o ama lar yokmu canım ne yapalım, bana da doktor 28. haftamda artık yasatırız 1 kilo olmus korkma demişti, sevine sevine eve gelmiştik bir daha ki gidişimde meleğim tam 1 kilo almıstı,bana 4 kilo doğar demişti millet ne oldu boşşşşşş
kızlar ben kızımı kaybedeli bugun tam 3 ayı bitirdim, aynur senden nöbeti devraldım sen her ayın 1 i bense 2 si mahvolucaz....
bu arada kızlar sadece size sorucam baska kimse bilmicek asla, ben artık bebe aspirini ve folik asite baslayayım diyorum nasıl olur 3 ay önceden baslamka iyi olur ya bu bile bir heycan ya
teşekkür ederim canım o kadar aradım bulamadımdı çok iyi oldu bu
kızlarr batlarrrı bekliyorummmm
canım biz 40 ım çıkar çıkmaz başladık çalışmalara doktorum bana hemen başlayabilirsiniz demişti tabii muayeneden sonra .ama olmuyor zaten 7 ay oldu olmuyor .prolaktin hormonu bende de yüksekti. ilk ay kullandım bir şey olmadı, ikinci ayda ise bebiş geldi:)hemen düzeltebilio dr ler ama ben yine bu formlarda şöle bir şey okjudum; bu hormon hamilelikte yeniden yükselirse bebek kaybına neden olabiliomuş?????ben bu sebebpten kaybetmemişimdir belki ama bilemiorum.
bu arada doğa sen kaçıncı ayda başladın çalışmalara. benim daha 2 ay oldu gerçi çok erken ama merak ediorum. zaten hala yürüdüğümde iş yaptığımda sinirlendiğimde ağrım oluo.bu da iyileşmediğimi gösterio zaten
bir de arkadaşlar ben çevremde bir bebek konusu açıldığında ya da ne bileyim herhangi bi şeyden birden alındığımda çok kırıcı oluorm,insanların beni anlamadığını düşünüorum(tabi kimse beni anlamak zorunda deil), saldırganlaşıorum.sinirlen,iorum falan. sonra da üzülüorum. bunları yaşayan arkadaşlar var mı. psikolojik destek hiç almadım. ama çok ağladığımdan ve bu ağlamalara hakim olamadığımdan artık gerekli diorum.
herkese kolay gelsin......
aaaa aynı cennet cehennem valla yaz şekerim özelden neresi merak ettim.ayrıca bayramda gelicez inşallah oraya görüşmeyi çoook isterimdoğacım resimler daha çok taze bu hafta sonu gitmiştik ...orası bizim ilçe akıllım cennet cehennem değil neresi olduğunu özelden yazim olmazsa okey....muhteşem biyermiş
insanlar anlamıyor anlamıyooooor! ne olacak ki karnındaki bebeği ölmüş nasıl bi acı yaşayabilir ki diyor başına gelmeyen anlamayacaaaaak bizi .çok kızdım o insana ne demek ya eşyalarını istemek sen onlara bakmaya kıyamazsın çok kızdım çokHızımı alamadım utanmasa bebeğime aldığım beşiği bebek arabasını isteyecek, kıyafetleri olsa onları da giydircek, millet yüzsüzlüğün sınırlarını zorluyor bundan önce herseyi verirdim o kıza elim cok acıktır, bundan sonra çöp bile vermem demekki ben bebeğime esya alırken kafasına kazımıs aldıklarımı şimdi benden istiyor, kocası içki sigara içeceğine dısarılarda gezeceğine o alsın ya banane sabi sübyan günahsız meleğimin esyalarına göz dikmiş ya cıldırdım valla:95:
inaycım senin kızının yaş grubundaki çocukların başında durmak gerekiyor .büyüdükçe alışsa bile aynı zamanda ödev yapma alışkanlığı da kazanacak ve annesinin ilgisini yakından hissettiği için mutlu olacak , kendini ödev yaparken önemli hissedecek ,ilerde de bu sorumlulukla hareket edecek.sana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?