uğurböcüğüm bence de yat dinlen insallah biran önce atlatırsın, aglamazmısın aglarsın canım benim ama ne güzel demişsin diğeri melekti buysa bebek insallah kucağına alacaksın, doganın dediği gibi hepiniz bizim umudumuzsunuz...
kızlar rüyamda doğum yaptım gene sezeryan oluyorum korkarak giriyorum ama devamında zerre agrım olmuyor bebeğim sağlıkla doğuyor, eşimle seviyoruz kokluyoruz ay cok güzeldi,
Ee keşke gelseydin yaaa. Ben de öööyle tek başıma oturdumtobeguk çok düşüncelisin sagolasın arkadaşım.....bilseydim akşam gelirdim hain köfte...
düşünemiyorum bizi bi arada sadece bi hayal edin gerisini düşünün neler olurdu muhabbetin alası yaşanırdı her halde saatler zaman yetmez gibi geliyor....sizce?
İyiyiz böcüküüüm. Sen ve minnoşun da iyi olun inşallah... Çoook öpüyorum canıııımMerhaba melek anneleri nasilsiniz? Kusura bakmayin uzun zamandir gelemedim. Bir az agrilarim varda, o yuzden doktor surekli uzanmami soyledi. Vallah uzanmakdan nefret ederim, ama ne yapayim, ayaga kalkamiyorum, oturamiyorum bile, yurumekde cok zorluk cekiyorum. Turkcesini bilmiyorum ama bizim burada "tonus" derler, rahimde gerginlik bebegin skilidigni, oksijen darligi cekmesi gibi bir sey. ONce cok korkdum agladim, ya bunada bir sey olursa diye panikledim, ama sonra Allahima dua etdim. Digeri melekdi o yuzden gitdi, ama bilyorum bu defaki bebek. Tabiki Allahim onu koruyacakdir ve saglikla kucagima almayi nasib edecekdri. Hergun dualar ediyorum, bebegimi Allaha emanet ediyorum, sizleride hic bir zaman unutmuyorum. lutfen sizlerde beni unutmayin benim icin dualar edin. Unutmayin biz melek annelerinin dualari cabuk tutar. Sizleri cok seviyorum, cok sk gelemesemde kalbim ve aklim hep sizlerle olucakdir. Hepinizi opuyorum.Lutfen yeni anne adaylarimiz olursa banada yazin. Hepinize bol sanslar, umut dolu guzel gunler diliyorum. Asla umudunuzu kaybetmeyin.
A canım valla aynen öyle oluyor. Bi ağlıyoruz bi gülüyoruz.. Dengesiz dengesiz takılıyoruz işte. Bir de konuş konuş bitiremiyoruzhayal ettimde....
bazen filmlerde olurya biri bişe der hepimiz ağlamaya başlarız sonra biri bişe der kahkaha atmaya başlarız.....dengesiz bi durum olur yaniiii...
aysemmm hosgeldin canım nasılsın
tobeguk erkencisin bugün kıssss
Bugün boş günüm bebeğeeem... Sabahın köründe kalkıp diş Dr. Na gittim gebeliğe hazırlık... Sağlamsın didi yolladı. Birazdan doğayla buluşmaya gideceğim de bir bakayım diye geldim.
Aysem hoşgeldin canım nasılsın? Umut nasıl? Yalnız senin oğlan en küçük yaşta nick sahibi olan ilk insan olsa gerek. Büyüyünce anlatırsın artık
anacım ankarada doktor bırakmadınız doğaylan heeee
şaka biyana ben hiçbişe doktoruna gitmiyorum nolcam bilmem sorun bende heee
He valla aynen öyle. Bazen konuşurken "sen şuna gittin mi?" Diye soruyoruz. Sonra diyoruz ki "aa ben ona gittim iyiki sen gitmemişsin" veya "aa evet ben de duydum gitsek mi acaba" falan diyoruz.. İşte bence bizimkiler bu kadar üstüne gittiğimiz için gitti ya da geç gelecek. Koyversek hemen olacak bence.... O yüzden ben senden de bir atak bekliyorum aslında....:130::130:
benden beklemeyin bikaç ay beklemeye karar verdim
..hosbulduk arkadaslar... Umudum evimize geldi kizlar simdi uyudu bi bakim dedim
sizler nasilsiniz
..Hosbulduk arkadaslar... Umudum evimize geldi kizlar simdi uyudu bi bakim dedim
Sizler nasilsiniz
..Hosbulduk arkadaslar... Umudum evimize geldi kizlar simdi uyudu bi bakim dedim
Sizler nasilsiniz
Sizler nasilsiniz
iyiyiz ayşem seni gördük daha da iyi olduk arkadaşım allahım bu ne güzel bir haber rabbim sana şükürler olsun.....çok güzel ayşem benim içinde ne olur bir kereci kokla sadece.....:8 kıyamam hiç kıyamazdımmmm öpmeye sadece koklardım mis kokulum hep burnumda kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?