Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bencede minito hemen bebek düşünmek yok vücut toparlanmalı Allah korusun bu sefer rahimden de olmayalım, ama suan öyle düşünmen cok normla hepimiz yasadık yoksa umutsuz yasanmıyor, benim 3 ay oldu, bir an önce hamile kalacağım günler gelsin istiyorum

meleklerim gideli daha 5 gun oldu ama içim parça parça benı teselli eder yeni ve sorunsuz bi gebelik diye düşünüyorum bende pko eşimdede hareketli sperm yok doğumdan sonra 3 4 ay normal adet oluyormuş pko liler onun için kendiliğinden olursa hem sorunsuz hem stressiz olur hem meleklerimin acısını hafifleyir diye düşünüyorum

çok geçmiş olsun canım allahım sabırlar versin çok kötü günler geçirmişsin sende hepimiz gibi daha acın çok taze hemen bebek istemen normal ama vakit geçtikçe daha mantıklı düşünebiliyorsun o yüzden zamana bırak emin ol zamanla ne demek istediğimizi çok iyi anlayacaksın..

senin bu yazınıda okuyunca hepimiz aynıyız duygular aynı bikez daha anladım
canım doktor kimimize 3. aydan sonra kimimize 6. kimimizede 1-2 yıl dedi 3 ay geçsin muayene olursun doktorun izin verirse başlarsınız
benim ilk dr um 1 yıl dedi başka bi dr 2 yıl bambaşka bir drda beklemenize gerek yok dedi muayenelerdenden sonra tabi
oğlumu kaybedeli 5.5 ay oldu
ona göre başlarsınız yanii vakit geçmiyor zannediyorsun ama geçiyor geçecekk

çok teşekkür ederim geçmişe biraz göz attım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sormak istediğim birşey var ben genel anestezi oldum ama hissettim bebekleri çıkarttıklarını konuşmaları duydum karnım acıdı bile sonrasını duymadım hatırlamıyorum sizdede oldu mu

bende olmadı canım ben doğumdan on dakka önce kaybettim kızımı ve kızımın öldüğünü bütün hemşireler ve doktorlar basımızda toplanmıstı söylemek için ben de nst cihazındayım eşimde bana odayı ayarladım kapı süsü bile varmıs diyordu o sırada, neyse söyledikleri an koluma uyusturucu iğneler yaptılar, ameliyat masasına aldıklarında baana gösterin yavrumu diye yalvarmıstım en son ve sonra uyandım ne yavrum vardı yanımda ne odamda beşik ne de kapımızda kapı süsü

acın cok taze canım bu günler cok zor hepimiz iyi biliriz benim de tam 3 ay oldu ama 3 aydır bir ölüyüm, o günde takılıp kaldım,arası yok, sanki hep dün gibi, ben tam 1 hafta hiç uyuyamamıstım, en son doktorlar agır sakinleştirici ilaçlar verdi öyle cok az az uyumustum,uyuyunca kızımı yanlız bıraktığımı düşünüyordum uyumayı uykum olsa da bilincli olarak istemiyordum, offf offf cok zor canım acın cok yeni bir an önce senin için zaman gecsin istiyorum,ilk günler hatta ilk ay cok korkunc devamı da kötü ama o ilk ay berbat

canım bende genel anestezi oldum ameliyat sırasında bir sürü rüyalar gördüm sesler duydum gibi oldu yada bana öyle geldi seninkide öyle bişeymiştir belki.. uyanık olsan bebekleri çıkarmalarından önce acıyı hissederdin zaten

AYŞEM................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ
VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz
UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:)
24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu
ASESULFAM...............Evvvveeeeettt 5. hamişimiz hayırlı uğurlu olsun
CALAKAN..............çalışmalara başladı................BAT:NERELERDESİNN ARKADAŞIMM
DOĞA....................çalışmalara başladı..................BAT:20.10.2012
AYNUR...................çalışmalara başladI..................BAT:21.10.2012
İNAY......................çalışmalara başladı...................BAT:16.10.2012
ÖZAY.....................çalışmalara başladı.....................BAT:28.10.2012
TUBEGUK.................çalışacakkkkkk hep beraber bekliyoruzz...................BAT:06.10.2012
MELEKYAVRUSU.........beklemedeSONNNNN 3 AYYYYcık
MELEKANNESİ.............beklemede
HANNEM.....................beklemede[/QUOTE]

bebeklere anestezi inmesin diye hemen alıyorlarmış o arada tam uyuşmadığım için olabilir diye aklımdan geçmişti ama acıdı bebkleri çıkartırken acıyo demek istedim ama sesim çıkmadı sonra ses çıkarttım gerisini hatırlamıyorum duymadım belki tam uyuşmamıştım ben listeye benide ekler misiniz ltfn

ekleriz minitom ekleriz insallah zaman bir an önce gecer de bizde calısmaya basladığımız günlere geliriz,sabırla beklicez o günleri,çivi çiviyi söker yeniden hamile kalırsak bir de sağlıkla bebeklerimiz olursa gecer insallah acımız insallahhh

kızlar heppinizin batları 20 ekim civarı insallah göbüşleriniz dolarda bizde seviniriz,canım arkadaslarım

hamişlerimiz sizin nasıl gidiyor hamilelik

Ya bacım valla hepinizin böyle üzüleceğini bileydim valla yazmadım yaaaa
Ay kuzum yaaaa daha çok da yeniymiş!! İlk bir ayı geçirsen daha bi rahatlarsın aslında! Canım hamile kaldığında stressiz olacağını zannetme.çünkü biz çok kötü tecrübeler yaşadığımız için her an korkuyla bekleriz 9 ay boyunca.. Hamile kalan arkadaşlarımızdan biliyorum. Allah sana önce sabır, sonra da acil şifalar versin inşallah...
Canım ben de bi ara ayıldım sonra geri bayıldım ama hiiiiç bir şey hissetmedim ben...

[/QUOTE]

özayım ellerine sağlık tatlım... rabbim inş... bu güzellikleri hayalleri gerçek eyler ayırlısıyla inş.......sizleri kocaman öpüyorum...

canım.... inş. çalışacağınızda günler gelecek allah izin veririse rabbim hiç bekletmeden allah izin veririse meleğini kucağına verecek buna inanıyorum tüm kalbimle allah melek annelerinin yanında kızlar bizi bunaltmıyacak inş. rabbim...biz rabbimize güvenelim gerisini boşverin herşeye güzü yeten rabbim inş.. bizlere yardım edecektir...ondan ister ona yalvırız inş. duyar sesimi allahım...

bu arada yeni arkadaşımız gelmiş aramıza hoşgelmiş allah sabrını attırsın arkadaşım......bu günler geçecek zor ama geçecek allah izin veririse rabbim başka acı ağrı yaşatmasın inş.....cennetinde buluşmayı nasip etsin meleğinle...çok dua et annesi bizi ance dua rahatlanır gerisi yalan.....

tobeguk çok düşüncelisin sagolasın arkadaşım.....bilseydim akşam gelirdim hain köfte...
düşünemiyorum bizi bi arada sadece bi hayal edin gerisini düşünün neler olurdu muhabbetin alası yaşanırdı her halde saatler zaman yetmez gibi geliyor....sizce?

inşallah rabiim hepimize hayıtlırlı sağlıklı evlatlar ve güzel hamilelikler nasip etsin

üzülme diyecem ama bu basit bi cümle bana göre üzül arkadaşım ağla sızla acını yaşa ama kendini dağıtmadan , elbette yaşayacaz biz anneyiz çünkü kimse bizlerkadar yanamaz yansada belli etmez bizi ancak bizden başkası anlayamaz..
allah hepimizin sabrını arttırsın inş. peygamber sabrı versin cümlemize güzel günler çok yakın hepimize yeterki umutlarımızı kaybetmeyelimmmm

Merhaba melek anneleri nasilsiniz? Kusura bakmayin uzun zamandir gelemedim. Bir az agrilarim varda, o yuzden doktor surekli uzanmami soyledi. Vallah uzanmakdan nefret ederim, ama ne yapayim, ayaga kalkamiyorum, oturamiyorum bile, yurumekde cok zorluk cekiyorum. Turkcesini bilmiyorum ama bizim burada "tonus" derler, rahimde gerginlik bebegin skilidigni, oksijen darligi cekmesi gibi bir sey. ONce cok korkdum agladim, ya bunada bir sey olursa diye panikledim, ama sonra Allahima dua etdim. Digeri melekdi o yuzden gitdi, ama bilyorum bu defaki bebek. Tabiki Allahim onu koruyacakdir ve saglikla kucagima almayi nasib edecekdri. Hergun dualar ediyorum, bebegimi Allaha emanet ediyorum, sizleride hic bir zaman unutmuyorum. lutfen sizlerde beni unutmayin benim icin dualar edin. Unutmayin biz melek annelerinin dualari cabuk tutar. Sizleri cok seviyorum, cok sk gelemesemde kalbim ve aklim hep sizlerle olucakdir. Hepinizi opuyorum.Lutfen yeni anne adaylarimiz olursa banada yazin. Hepinize bol sanslar, umut dolu guzel gunler diliyorum. Asla umudunuzu kaybetmeyin.

Böceğim allah sağlık sıhhat versin inş. Yavrucuğunu sana bağışlasın allah sağlık versin canım yat dinlen gelmesende olur aramıza eğer yatman gerekiyorsa hiçbirşey yapma derim. Sağlığınız yerinde olsun gerisi halledilir. Her zman dualarımız siz gebişlerimizle inş. Allah sağ salim doğurup kucaklarınıza alıp bir ömür boyu birlikle hayırlı bir şekilde yaşamauı nasip etsin inş. Sizlere ve biz bekleyen tüm annelere .....

AYŞEM................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ
VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz
UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:)
24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu
ASESULFAM...............Evvvveeeeettt 5. hamişimiz hayırlı uğurlu olsun
CALAKAN..............çalışmalara başladı................BAT:NERELERDESİNN ARKADAŞIMM
DOĞA....................çalışmalara başladı..................BAT:20.10.2012
AYNUR...................çalışmalara başladI..................BAT:21.10.2012
İNAY......................çalışmalara başladı...................BAT:16.10.2012
ÖZAY.....................çalışmalara başladı.....................BAT:28.10.2012
TUBEGUK.................çalışacakkkkkk hep beraber bekliyoruzz...................BAT:06.10.2012
MELEKYAVRUSU.........beklemedeSONNNNN 3 AYYYYcık
MELEKANNESİ.............beklemede
HANNEM.....................beklemede
MİNİTO......................beklemede

dinlen tatlım dinlen canını sıkma ediyormuşsun zaten bol bol dua etmeye devam et dualarına bizide ekle herşeyin iyisini düşün iyi olsun biz sizi hiçç unuturmuyuz her biriniz ayrı bir umutsunuz bize bende öpüyorum seni kendine dikkat et

canım başın sağolsun Allahım tez vakitte kucağını doldursun hayırlı sağlıklı bir bebekle inşallah. ama sağlıklı bebek için sağlıklı anne lazım bu yüzden kendini toparla önce zaman belirleme kafanda hayırlı zamanda gelsin bebiş inşallah..

hayal ettimde....
bazen filmlerde olurya biri bişe der hepimiz ağlamaya başlarız sonra biri bişe der kahkaha atmaya başlarız.....dengesiz bi durum olur yaniiii

canım dikkat et kendine inşallah sağlıkla gelsin bebişin Allaha emanetsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…