aynur canım aslında iyiyim de bazen patlamalar yasıyorum hala, bu arada ne zaman okuyacağız cuma ezanla sela arası mı
kızlar bu aksam ne öğrendim hüngür hüngür agladık eşimle, megersem eşim bebeğimizi hemşirenin elinde yeşil bir carsafa sarılı görmüş görmek istermisin demişler, hayır demiş
arkadasım da görmüş, hiç üzülme hemşire sevkatle sarmıstı bebeğini dedi, mahvoldum ben,
kayınbabamda kucağına almıs meleğimi,oğlum üzme kendini torunumu evine götürüyorum demiş
bir tek ben göremedim onu
bütün gece uyumadan beklemişim bebeğimi karnımı oksamısım doktor ne zaman getirecek bebeğimizi demişim,tekme atıyor demişim,ben uyumadığımı hatırlıyorum ama gerisini hiç hatırlamıyorum
çok zor ya,eşim dediki meğersem ben hayatta hiç üzülmemişim hiç dert görmemişim, cok acı günlerimiz oldu ama bunun yanında 1000 de bir bile değilmiş dedi
offf offf cok zor Allahım hepimize güc kuvvet versin eşlerimize de
kızlar bu aksam ne öğrendim hüngür hüngür agladık eşimle, megersem eşim bebeğimizi hemşirenin elinde yeşil bir carsafa sarılı görmüş görmek istermisin demişler, hayır demiş
arkadasım da görmüş, hiç üzülme hemşire sevkatle sarmıstı bebeğini dedi, mahvoldum ben,
kayınbabamda kucağına almıs meleğimi,oğlum üzme kendini torunumu evine götürüyorum demiş
bir tek ben göremedim onu
bütün gece uyumadan beklemişim bebeğimi karnımı oksamısım doktor ne zaman getirecek bebeğimizi demişim,tekme atıyor demişim,ben uyumadığımı hatırlıyorum ama gerisini hiç hatırlamıyorum
çok zor ya,eşim dediki meğersem ben hayatta hiç üzülmemişim hiç dert görmemişim, cok acı günlerimiz oldu ama bunun yanında 1000 de bir bile değilmiş dedi
offf offf cok zor Allahım hepimize güc kuvvet versin eşlerimize de
Kızlar dün bir müşterim geldi kızım cok üzüldüm dedi, ama bende iki defa yasasdım dedi, ilk bebeği zor doğummus bebek 3 saniye falan yasayıp ölmüş, diğeri de 3 ay yasayıp ölmüş, ay teyzem neler yasamıssın dedim, ama üzme kendini bak şimdi aslanlar gibi 6 oğlum var dedi, bize de dua et dedim bana ve benim gibi arkadaslarıma dedim, unutluyor dedi bebeklerin olunca telaslar değişiyor dedi, cok umut oldu bana ya,6 cocuğu var kadının şimdi helal olsun valla
acıktım uykum varrrr tembelim yineeeeeeeeeeeee
aynurrrr napalım lahmacunmu yiyelimm
aynur lahmacunu duyunca kaçtın dimi kilo almim diye
şekerim sen de inceciksin zati ne takcan kiloyu takmazsın tabihiççç güleceğim yoktu tatlım yaa ama ben pek kiloya takanlardan değilim kiii bu atın ölümü arpadan olsun iki günlük dünya yiyelim içelim güzelleşelim diyomm sence
inşallah günün birinde tanışırız canım be de çooook istiyorum .ama face bile kullanmıyonuz bacım hadi yakından tanışamıyoz uzaktan tanışalım dedim ama ???Ben gerçekten sizi cok merak ediyorum ya tanısmak istiyorum ya
çok büyük bi umut bizim için bu ben mesele sanki cezalandırıldım ve bi daha hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum bazen ama bunları duyunca umudum yoklamaya başlıyor hadi toparlan diyorKızlar dün bir müşterim geldi kızım cok üzüldüm dedi, ama bende iki defa yasasdım dedi, ilk bebeği zor doğummus bebek 3 saniye falan yasayıp ölmüş, diğeri de 3 ay yasayıp ölmüş, ay teyzem neler yasamıssın dedim, ama üzme kendini bak şimdi aslanlar gibi 6 oğlum var dedi, bize de dua et dedim bana ve benim gibi arkadaslarıma dedim, unutluyor dedi bebeklerin olunca telaslar değişiyor dedi, cok umut oldu bana ya,6 cocuğu var kadının şimdi helal olsun valla
kısıra bayılırım pek de güzel kek yaparım değişik değişik hadi buluşalım yaaaaBende kısır yapmak istiyoum birinizde poğaca birinizde kek yapın gelin oturalım
aynurcum benim bu sene program çok yoğun ben eve geldiğimde siz çıkmış oluyonuz sonra da kocam geliyo yemek falan derken ...zaman geçiveriyo şimdi kocamı beklerken yemeğe yazıvereyim dedim .kalbim hep burda amaKılzra bugün çok yoğunsuz sanırım kimseler yok muhabbetin tadı çıkmıyor DOĞA YOK ÇALAKAN EPEYDİR YOK ZATİ...GELİN ANAM KİMSESİZ KALDIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?