kısıra bayılırım pek de güzel kek yaparım değişik değişik hadi buluşalım yaaaa
yaaa ben ne yapacağım, iyi poğaça yapamam kiiBende kısır yapmak istiyoum birinizde poğaca birinizde kek yapın gelin oturalım
sagolun arkadaslar..
inanin kucagima aldigimda aklima hep siz geliyorsunuz..
sonra bütün yasadiklarim geriye baktigimda ne cabuk gecti der gibi...
oglumun taburcu oldugu gün yatagini hazirlarken kizimin carsaflarini cikarip oglumun kini takarken hüngür hüngür agladim ah ahhhh onlari takarken kizim karnimda yasiyordu...
inancinizi yitirmeyin hersey öyle geciyorki bi bakmisizki hepimizin kucaginda bebisler onlar hakkinda yazisiyoruz..
meleklerimiz unutulmuyor yüregimizde yara sanci gibi vurup geciyor...
oglumda kizimi ariyorum...onu kokladikca kizimin cansiz bedeni aklima geliyor...
yinede hamd olsun rabbime sükürler olsun ne olursa olsun anne olmak cok güzel..
rabbim tez zamanda hepinizin kucagini doldurur insallah...
aynurcum benim bu sene program çok yoğun ben eve geldiğimde siz çıkmış oluyonuz sonra da kocam geliyo yemek falan derken ...zaman geçiveriyo şimdi kocamı beklerken yemeğe yazıvereyim dedim .kalbim hep burda ama
özaaaay, yasinlerimi okudun muuu???
özaaaay, yasinlerimi okudun muuu???
tobeguk naber tatlım...çalışmalar nasıl gidiyor , yoğundur inş. kızlar yasin mi okuyorsunuz ... bilen varmıki arkadaşlar kuran aramızda...ben zaman buldukça türkçe okumaya çalışıyom ama çok istiyorum arapçada öğrenmeyi....inş. nasip eder rabbim. bak size bişey daha sölim, her namzdan sonra okuyacağınız bi dua var, hacet duası...ben okuya okuya ezberledim sizlerde ezberlersiniz bence çok umak gerek çok sevapmış kızlar hacet < istek ) rabbim inş. kabul eder hepimiz için dua ediyom rabbime allahım sevdiklerinin hürmetine kabul eder inş.....
uğurböceği bol bol dinlen tadını çıkar hamileliğinin inşallh her şey güzel olsun...darısı sağlıkla tüm isteyen arkadaşlarımızın başına....
kızlar benim inanılmaz bas dönmelerim var cok korkuyorum hamile değilimdir umarım henüz korunduk ama ne bileyim korkuyorum, bir sürü ilaç kuulllandım bu ay grip asısı oldum, folic asite baslamadım daha,test yaptım adetim düzensiz olduğu için emin de olamıyorum, testte cizgi yok ama ne bileyim sanki incecik hafif bir cizgi görür gibi oldum eşim birsey yok dedi ama sanırım evhamlandım, insallah vakti ve zamanıyla olur ya,daha vakti değil ya(
kızlar benim bi sıkıntım var sabah sabah....ağrım var idarar yollarımı üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu oldum anlamadım ağrı ve şişkinlik ve de yanma var... ne yapsam ne etsem bilemiyom ilaç kullanmam doğru olurmu şuan onuda bilmiyom,,melekyavrum yetişşşş nerdesin sayın hocammmmmmmm
uğurböceği bol bol dinlen tadını çıkar hamileliğinin inşallh her şey güzel olsun...darısı sağlıkla tüm isteyen arkadaşlarımızın başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?