Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Dilan159 canimmm bu arada sen bebegini kalp rahatsizligindan mi kaybetmistin kuzum? Kusura bakma cok yazisiyoruz karistiriyorum.bi arkadas kalp rahatsizligindan kaybetmis,tum testleri yapilmis,doktorlar kalp rahatsizliginin genetik olmadigini,bir dahaki bebeginde olmayacagini soylemisler..icin rahat olsun bitanem.kalple ilgili problemler genetik degilmis yani.

Ne rahatsızlıgı lütfen sizlerle konuşmak iyi geliyor bana evet kalpten kaybettim nasıl mutlu oldum şuan anlatamam allah razı olsun inşallah bendende cıkmaz bi sorun peki arkadasınız testleri nerede yaptırmiş acaba

Biraz Olsun içime su serptiniz .bana bir doktor genetik olabilecegini bir doktorda olmadıgını söylemişti.rabbim bilir

allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda hepmiz sağlıklı bebeklerimizi kucagımıza alırız analı babalı yütsün inşallah...ben daha hiç mezarına gitmedim aklıma geldikce içim ürperiyor benm evladımın mezarının olması içimi yakıyo gitmek istemiyorum gidersem çok kötü olurum diye korkuyorum azcık kendimi toplamışiken dibe vuruurum diye korkuyorum ...ama çok üzülüyorum biliyorum kıızm bana kırılşıyor zaten hamileykende hamilellikten sonra hiç rüyama girmedi kızım..bana kırgın eminim beni affet yavrum seni ççk seviyorum emin ol ama ben bu kadar zayıfım demekki bilmiyorum inşallah allah ömür verirde kucagıma alırsam ikinci kızımı sağlıkla oazaman onu alıp gitcem hemen iyileşince inşallah allahım o günleri göstersin belki ozaman gücüm olur kızımın yanına gitmeye bilmiyorum ne kadar doğru ama gidemiyorum her bayram babas gidiyo ...ben ağlıyorum gidemedigime bayramda herkes yavrusunu giydiyor kucagına alıyor ben alamadım diye ağlıyorum...bu bayramda eltim giydir çocuklarını süsledi kucagına aldı oturdu kayınvalidemler sevdi kokladı ben çıkamadım dısarı baakkaldım öyle sonra ağladım ağladım eşim geldi susturdu beni ...öyle işte onların bi sucu yok onlarda cocuklarını giydirip hevesleniyolar benim yüzümden giydirmeme hakları yok ...aman ne bileyim ilte yine yazmışım bi sürü allahım saglıklı evlatlar versin hayırlsıını versin hepmize .inşallah amin...

Ay bu nasıl birsey böyle kim yazmış bunu aglamaktan helak oldum bittim

bu lafı çok ama çokk sevdimmm BİZ SIRAMIZI SAVDIK :)))))))))

Kızlar iki gündür kafamı karıştıran sorular var. Babam adlı tip doktorunun benim gözle görünür tespiti akciğer yogun enfeksiyon demiş. Yinede sonuçları bekleyelim demiş. Ben yogun bakım doktoruna bebeğin durumu nasıl dediğimde enfeksiyonun düştüğünü söylüyordu. Bizim yanımda bebek mama yerken tıkanması zaten o yüzden yoğun bakıma alındı ve enfeksiyon tanısı konuldu bende doktora ciğeri mama mi kacti bi şey varmı demiştim. Yok cigerler iyi demişti mama filan kacmamış demişti. Sonra bu ciğer enfeksiyonun araştırırken neden olduğunu bebeğin anne karnında kakasını yutmadan kaynaklandığını ve akciğer enfeksiyona neden olduğunu okudum. Kaka amniyon sivrisinek rengini yeşile çevirir bunuda araştırırken anladim. Ben o hastaneye Evimin yakın olması nedeniyle son 38. Haftada gittim doktorun cep numarasi yoktu bende. suyum sezaryen olacağım günün öncesi akşam 6 gibi sızıntı şeklinde gitmeye başladı hemen eşimle doktora ulaşmaya çalıştık hastane özel telefonlarını vermeyiz dedi buraya gelin bi acil durumda biz arariz dedi bizde 10 dk lik mesafedeki hastaneye gittik girisimizi yaptık. Yukarda ebe kontrol etsin icadı doktor var onu arariz gerekirse dediler. Bende Dr a ulaşamadım, iz saçma ama sorun değil dedim. Ebe baktı evet suyunu gelmeye başlamış dedi sonra acilma var mı diye kontrol etti yoktu icadı doktoru aramış o da acil bi şey olursa geliri her şey normal se kendi doktoru girer demiş ebe de sık sık geldi kalp atışları hareketleri normal olunca serum taktı sadece ve sabahi bekledim tabi suyum yavaş yavaş gittiği için hasta bezi başlamıştır gece bi ara lavaboya gittim çıkarım bezi bi renk değişikliği yoktu sabah ameliyat öncesi durumu aldım 6 gibi o zamanda renk değişikliği yoktu bezi tekrar başlıyoruz ama son kez ameliyata gitmeden önce çıkardığımız yeşil bi renk vardı bende hatta bekledik ce bu renk oldu sandım. Sanırım sabaha karşı kakasını yaptı oğlum ve bunu bize söylemedim. Benim Dışişleri atilirken bebeği oksijen vermek için başka odaya almışlar şu yumuşak biraz önemli değil demişler doktor anneme eğer bi morarma olursa haber verin gözünüz üzerinde olsun demiş. Benim haberim yok anneme mama yerken tıkanması o yüzde korkmus ve hemen doktora götürmüş bu mama olayina doğumdan 3 saat sonra oldu sutum gelmeyince şekeri düşmesin diye verirdi hemşire sanırım geceden bekledikleri için kakasını yuttu söylemediler diyorum. Belki anında müdahale edilse bebeğim kurtulur belki bi gece beklemeyin hemen almaları oğlu yanımda olurdu diyorum bazen ama içim acıyor sonra verene alanda yüce Allah diyorum. Bi şey sebebi oluyor ama hastanenin ihmali sikayetci olsam mi ben yandım başkaları yanmasına diye

Allah yardımcınız olsun allahım ömürlü yavrularla doldursun kucagınızı.ben 72 gün boyunca küvözdki yavruma hergün gittim gitmeyince çok kötü oluyorum sanki onu yanlız bırakıyorum gibi geliyor.gidiyorum çıkacak yine küvöze girecek gibi geliyor ama yok .toprak burnuma öyle bir kokuyorki sırf bu koku için gidiyorum toprakda hep sevdiklerimizi aldıgından güzel kokuyor.napim bende bununla avunuyorum.allah sabır versin sizede .ben delirmemek için gitmem gerekiyor o minicik mezarın başına

Ayyy bitanem kalbine ferahlik verdiysem ne mutlu bana..unv.hastanesinde yaptirmis kuzum.tedbir olarak sende yaptir tum testlerini,ama kalp sorunundan kaybetmis olmaniz bidaha olacagini gostermez,cunku kalp sorunlari genelde genetik degildir demisler..hadi sevin,umutlan :) Insallah bir daha olmaz..haa bu arada demiski ayrintili ultrasona giriyoruzya hani,ozaman bebege kalp ekosu cektir demis.erken teshis acisindan.bide kendine iyi bir perinatolog bul demis,bundan sonra kontrollerini hep perinatologda yaptir demis..sende arastir hangi sehirdeysen iyi bir perinatolog bul bitanem

Ay bu nasıl birsey böyle kim yazmış bunu aglamaktan helak oldum bittim
Kim yazm

Canim benim yaa ayni bende oyleyim inanki,.birisi yanimda bebegini sevince bana inat yapiyomus gibi geliyo uzuntuden mahvoluyorum..neden benim bebegim gitti diye avazim cikana kadar bagirasim geliyor..bi erkek bebek gorsem kahroluyorum benim bebegimde boyle olcakti diye..Allah sabrimizi versin.simdi icinde yeniden bir umudun var,onu uzme..biliyosun bebeklere 20.hafta ruh uflenirmis.herseyi hissedecek artik.hamileyken mezara gitme,icinden konus melek bebeginle,ikinci bebegin dogdugunda ablasini ziyarete gidersiniz,onu cok sevdiginizi soylersiniz insallah..ayy cok duygulandim yaa mahvoldum uff

Cnm eğer böyle birseyden eminsen hiç durma şikayet et bencede. Doktorlar hemşireler gerçektende çok imalar davranıyorlar bana da erken doğum olmasın diye ilaç vermedi daha önce erken doğumla kaybettigim bir bebeğim daha olmasına rağmen kan pihtilasmasi testi yaptirmadi şimdi bende sen gibi diyorum bunlara bskiksaydi sorunun ne olduğunu bulsakardi ve ben yine bebegimi kaybetmeseydim

Bende kimin yazdigini cok merak etmistim,ilk okudugumda cok fena olmustum aglayarak okumustum..biyandan da sevinmistim oglum beni bekliyo diye.beni taniyomus biliyomus diye sevinmistim
Bu aralar zayıflamaya çalışıyorum buraya da pek girmiyodum biraz kafam dagilsin diye, bi bakayım dedim bu yazıyı gördüm bende ağlayarak okudum

Bir yakınım var benim acım daha taze oldugu için hergün geliyor yanıma aklı sıra destek oluyor 10 aylık bebegi var yeni sürünüyor ve her yere meraklı o kadar zoruma gidiyorki çocugun merakından yaramazlıgından şikayetçi olması .ben ona hasret onların hayliyle yaşarken o ay çok yaramaz oldu ay şunu yap ay o bu şu nasıl tuhaf bir acı imrenerek bakmak.bir ona bakıyorum kolları dolu iki küçük elle bir kendime bakıyorum bomboş .offf allahım bize sabırrr ver bolca dayanma güçü ver

Dilan159 yok kuzum istanbulda degil,izmirde..ama ona ankarada bi doktor onermisler oda giderim yeterki iyi olsun demis.valla bende kendime iyi bir perinatolog ariyorum.riskli gebelik uzmanlarida perinatolog diye geciyo bazen,bende hem riskli gebelik uzmanina hemde profa gidiyordum ama yeterli olmadi bence.istanbulda eminim cok iyi doktorlar vardir.arastir bitanem.sevin kiz sevin,ikincide olmayacak buna inan..kalbinde ne sorun vardi bebeginin?

zelal41 canım anlattıklarına göre ihmal var gece alınsa belki de böyle olmazdı bencede şikayetçi ol başkaları yanmasın bizim gibi..Nasıl olur da doktor cep numarasını vermez bende bunu anlamıyorum

Adli tıp sonucunu bekliyorum zaten olum hastanede gerçekleştiği için savcı gelmişti yoğun bakım Dr U çağırmış. Ben ilk günün açısıyla şikayetçi olmuştum ama sonuç çıkınca şikayetim geri alırım diyordum fakat şimdi eğer akciğer enfeksiyonun a bebeğin kakasını yapması neden olmuş burda ihmal çok büyük icadı Dr çıkıp gelmeye tenezzül etmedi sabaha kadar bekledim suyum gitmeye sızıntı şeklinde başlamıştı en son bendeki o yeşil rengi hatırlamasam belki bu kanıya varmadan ama benim ilk hamileliğim bilmiyordum ve yeni iki gün önce internetten araştırırken anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…