Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kuzu doğamızda olmasa bile kimseyle konuşamıyoruz ki! kendimiz gibi birini bulunca da kayışı kopmuş motor gibi durmak bilmiyo çenemiz
görüşürüz canım:))
ha ha ha ha (gülen yüzlerden olmadığı için mecburen böyle yapmak zorunda kalıyorum) kayışı kopmuş motor? çok güldüm yaaaa

kuzu doğamızda olmasa bile kimseyle konuşamıyoruz ki! kendimiz gibi birini bulunca da kayışı kopmuş motor gibi durmak bilmiyo çenemiz
görüşürüz canım:))
ha ha ha ha (gülen yüzlerden olmadığı için mecburen böyle yapmak zorunda kalıyorum) kayışı kopmuş motor? çok güldüm yaaaa

CANIM, dün doktoruma gittim. Bana bu sonuçlarla hangi doktora gidersem gideyim bana folbiol ve aspirin verileceğini söyledi. o bunları bana bu gebeliğimde de vermişti zaten.bana geriye dönme dedi. bundan sonrasına bakalım dedi. tam 4 ay oldu benim.ve artık bekleme bırak dedi. 24 kasımm...... doktorum bana artık dedi. sezeryanım dedim bir şey olmaz mı dedim ki bu benim 2.sezeryanımdı. hiç bir şey olmaz benim öyle çok hastam varki.1 yıl sonra tekrar doğurttuğum dedi. sen rahat ol.gebe kaldıktan sonra ne gerekiyorsa o zaman testlerini yaptıralım dedi. şimdi folbiolu 2 ye çıkar günde 1 aspirin iç dedi. valla ben bırakıyorum.. zaten sanki hemen hamile kalacakmıyım.

ama ben yinede iyi bir hemotoloğa gideceğim. ve diğer pıhtılaşma testlerinide yaptıraağım. trombofili panelinide. bir türlü içim rahat değil kızlar....

aysem sen ağlıyorsun ama ben bebişin sağlıklı ya çok seviniyorum. emin ol o bebişi kucağına aldığında onun kokusunu içine çektiğinde bütün o sıkıntıların geçecek :) o oğluşun çok kısmetli gelecek sana göreceksin :)

Allah hayırlısını versin doktor bırak dediyse bırak bencede...dediğin gibi hamile kalana kadarda zaman geçecek...Mübarek günde dua edelim hepimiz...sevindim senin adına....

hah işte ben o trombofoliyi yaptırdıydım .bana da doktor hemen hamile kal dediydi (kalamıyorum o ayrı mesele de) için artık rahat olsun tatlım bak doktorun herşeyi normal görmüş bu kan sulandırıcının dozajını da hamile kaldıktan sonra testlerle bakacaklarmış. şu anda emin ol test de yaptırsan yapacak bir şey yok hamile kalınca başlayacak asıl endişeler

yine aynını yazıyorum biliyorum ama kızına hasret meleğini kaybetmiş bir anne olarak seni çok çok iyi anlıyorum.
bak sana birşey anlatıcam hatta itiraf edicem. Ben görümcemle aramızda 40 gün vardı hamileyken. benimde görümceminde oğlulalrımız var.onun ki 7 benimki 11 yaşında. önce onun bebeğinin cinsiyeti belli oldu. oğlu olacağını duyduğunda çok ağladı. hep bir kızı olsun istiyordu çünkü oda. 24 kasımda doğum yaptı sağlıklı tatlı mı tatlı bir oğlu oldu. benimde ondan 40 gün sonra kızım olacağı belli olmuştu. ve ben kendimi öyle şanslı hissettimki. onun için üzüldüm.allah biliyor ya. yazık dedim o kadar istiyordu diye. ve ben onun doğumuna gittim. o zaman 8 aylık hamileydim. havalrda uçuyordum. ve sonra bu olayı yaşadım.geçen hafta oradaydık.Marmariste yaşıyor kendisi. ve ben rüzgar bebeği gördüm. ne ağladım ne ağladım bebek şimdi 6 aylık oldu.öylede güzelki. şimdi kim şanslı dedim kendi kendime. çok ağladım aysemcim.......böyle düşün.sende şu anda bizden daha şanslısın.inş.sonuna kadar da böyle gider..... allaha şükredelim. enyapalım.elden keşke bir şey gelsede. geri gelse kızlarımız......canım benim...

bi de çaresi yok ki ,yapacak hiçbirşeyimiz yok . o kadar çok doktor gezdim ki çoğu kan sulandırıcıyı bilmiyor bahsetmediler bile . yani bebekte genetik kromozomlarıyla ilgili bi sıkıntı olsaydı cesaret edemezdim bi daha denemeye ama şimdi kan sulandırıcıdan başka çarem yok, başka sebep yok ! ben de ona bağlandım onu kullanınca da olacak inşallah

Allah hayırlısını versin doktor bırak dediyse bırak bencede...dediğin gibi hamile kalana kadarda zaman geçecek...Mübarek günde dua edelim hepimiz...sevindim senin adına....
ma
canım sağol.çok tşk ederim. çok istiyorum ben bir bebek. sanırım en yaşlınız benmiyim. 39 oldum. oğulumu 27 yaşımda doğurmuştum.keşke bu kadar ar vermeseydim çok pişmanım. gerçi oğlum 7 yaşındaydı bebek istediğimde ve 3 sene olmadı.canım ben bu kızı tedaviyle bulmuştum. ahh ahh içim yanıyor..

doğacım, sen izmirdeydin değilmi. sen hangi testleri yaptırdın. nerede yaptırdın. şimdi korunma sürecini bıraktın mı.?ne kadar olmuştu senin olayın....

inaşllah canım...

kızlar benim mesaim 117,30 da bitiyor. şimdi çıkmam gerek. evden akşam girerim yine. herkesi öpüyorum.ve bu akşam dua edelim bol bol. meleklerimize ve yeni geleek olan meleklerimize.....Herkesin kandili mübarek olsun...

senden sonra ben geliyorum 35 doldurdum bende
benimde çıkmam lazım görüşürüz...Hayırlı kandiller....

Son düzenleme:
calakaan kısss merak ettik seni. bi şeyler duyduk seninle ilgili. denemelere başlanmış galibainşallah hakkında hayırlısı olur.
ben de iyiyim canım ameliyat yok şimdilik. 4 ay sonra netleşecek durum. onun dışında da hormon bozukluğu çıktı onun tedavisine başlayacağız haftaya.

canım ameliyata gerek kalmamasına sevindim dahada iyi olur inşallah hormon bozukluğuda kolay bi tedavi sanırım. evt biz bu ay denedik 28 mayısı bekliyorum bakalım şuan bile test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…